- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Gec kaldım yorum yazmak icin ama kanguruyla cook rahat dolasırsınAvmde uzun kaldınız mı?Rahat oluyor mu?yarın maç varmış eşim gitsek mi diyor.biz köyde yaşayınca her zaman ile gitmiyoruz malum 140 km mesafeeşim muhtemelen oğlum ile stada gider biz kızım ve bebiş ile avm turlarız ama pek cesaretim de yok.Bebek arabamız yok.Kanguru ile 2-3 saat nasıl olur bilemedim.Bir yanım otur evinde rahatca diyor diğer yanım bir değişiklik olur diyor
Bende normal olandan var ama sulu daha çok öneriliyor ondan alayım ben de.Çok tatlılar ya demekki nasıl kaşınıyorBen sulu dis kasima aldim. Daha sogutmadim ama ilerde buzdolabina koyup verecegim. Hirsla isirmaya calisiyor bazen de emiyor dis kasimayi.
Sarımsak sürülecek bi yerde yok ki komple sis balık gözü gibiSarımsak olayını bende çok duydum ilaç kullanıyormussun gerçi geçmiş olsun
Bayagi korlemesine aldim ben de. Sirf kacirmamak icin. Onluk aldim bi kac tane. Bi tane vakumlu tabak aldim. Plastik ve giyilen onluklerden de aldim. Cam rende aldim. Aslinda bilseydim ben de araatirma yapardim onceden. Raatgele almis oldum, insallah gereksiz bi sey almamisimdir.Ben kaçırdım galibaneler aldın ne almak lazım ben de alayım yavaş yavaş
güzelmiş ben de algım bakayım
@Plm123 @ShinSeGi teşwkkür ederim canlarım
Ay kuzular çok geçmiş olsun inşaşlah alerjisi olan şey zamanla geçer ek gıda döneminde
Ahahah bizimki de zaten ilkini zar zor yaptırdım diyebilirimkardeşi olsun çok isterim ama bizimki hiç istemiyor
Kalıyoruz ben rahat da ediyorum ama bebek arabasız zor olur hafta içi gitmek mantıklı daha tenha daha rahat edersin haftasonu gitmemeye çalışıyoeum ben de havadan ordan burdn mikrop kapmayalım diye
Ama ben hiç kanguruyla da denemedim belki öyle de rahattır
Bizde durumlar iyi kendi kendine uyuyor.5.aydan itibaren başlanabiliyormuş. Hem kendi kendine uyusun istiyorum hem de ağlatmadan öğretmek istiyorum bakalım nasıl olacakuykularımız ciddi anlamda problemli oldu
Benim de şişti. Kapanmak üzereydi sislikten. 1.5 günde aniden portledi. Ne olduğunu anlamamıştım. Tekrar geçmiş olsun kuzumValla hic uyarmadı hatta bulasıcı değil dedi
Bi tuhaf zaten komple gözüm sisti arpacıktaki gibi kırmızı bi yer falanda yok arpacgın türlerinden biri birde tabi alerjik bişeymiş
Hijyene ekstra dikkat ediyorum dedigin gibi Allah korusun ne olur ne olmaz
Emzirme döneminde bazı kadınlarda yorgunluktan halsizlikten oluyormus
Cok sagol
Valla gece 2de yattım bişey yoktu sabah 8de dev gibi gözüm vardı dedigin gibi aniden şiştiBenim de şişti. Kapanmak üzereydi sislikten. 1.5 günde aniden portledi. Ne olduğunu anlamamıştım. Tekrar geçmiş olsun kuzum
Aklım fikrim sendeBilincaltina girmisim ne cok konustuysam burda
Aaaa şoktayım şu an. Allah im yar ve yardımcısı olsun. Şifa versin tez zamanda inşallah...Kızlar bu baslıktaki eskiler bilir atesböcegi nin oglu için dua edermisiniz
Bebegim ölümle savaşıyor
Herkese merhaba,daha önce de benzer bir konu açmıştım ama fazla kişiyle ulaşamadım sevgili K.K ailesi.Ben yaklaşık 3.5 ay önce doğum yaptım.Dogum bile diyemiyorum aslında acil sc ile bebegim dünyaya geldi.Ama malesef doğumdan önce plesantam kopmuştu.Kanama ve kusma ile gittiğim hastaneden elim...www.kadinlarkulubu.com
BilmiyormuydunAaaa şoktayım şu an. Allah im yar ve yardımcısı olsun. Şifa versin tez zamanda inşallah...
Çok üzüldüm yaKızlar bu baslıktaki eskiler bilir atesböcegi nin oglu için dua edermisiniz
Bebegim ölümle savaşıyor
Herkese merhaba,daha önce de benzer bir konu açmıştım ama fazla kişiyle ulaşamadım sevgili K.K ailesi.Ben yaklaşık 3.5 ay önce doğum yaptım.Dogum bile diyemiyorum aslında acil sc ile bebegim dünyaya geldi.Ama malesef doğumdan önce plesantam kopmuştu.Kanama ve kusma ile gittiğim hastaneden elim...www.kadinlarkulubu.com
Yok canım aylardır konuşmadık ki hiç. Eylül anneleri konusundan başka konuya baktığım da yok hiç. Burada da aktif değil. Senin sayende haberim oldu. Cok üzüldüm. Allah im şifa versin. Sabır ve kolaylık versin. Cok zor...Bilmiyormuydun
Gercekten cok zor zamanlar gecirdi geciriyor
Allah yardımcısı olsun
Allahim ne acı..rabbim yardimcisi olsun..sifa versinKızlar bu baslıktaki eskiler bilir atesböcegi nin oglu için dua edermisiniz
Bebegim ölümle savaşıyor
Biz özeldende konusuyoruz ara ara dogum yaptıgı gün kontrolden cıkmıstı bişeyi yoktu doguma daha vardı ertesi gün gelip kızlar ben dün aksam dogurdum diye olayı anlattı hüngür hüngür ağlamıştımÇok üzüldüm ya
Okurken göz yaşlarımı tutamadım
Allah yardımcısı olsun
Çok zor gerçekten
Elimizden duadan başka birşeyde gelmiyor
Watsapran ara ara yazısmaya devam ediyorduk biz doğurduğunda acile nasıl götürüldügünü ex dogurdugunu süreci vs paylastıYok canım aylardır konuşmadık ki hiç. Eylül anneleri konusundan başka konuya baktığım da yok hiç. Burada da aktif değil. Senin sayende haberim oldu. Cok üzüldüm. Allah im şifa versin. Sabır ve kolaylık versin. Cok zor...
Amin inşallah dilek kapımız acık olurda birinizden birinin duası kabul olurAllahim ne acı..rabbim yardimcisi olsun..sifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?