Gec kaldım yorum yazmak icin ama kanguruyla cook rahat dolasırsın
Birde avmde o ugultu hoslarınamı gidiyor nedir deliksiz uyuyorlar cay kahveni içersin o uyuyorken

Ben sulu dis kasima aldim. Daha sogutmadim ama ilerde buzdolabina koyup verecegim. Hirsla isirmaya calisiyor bazen de emiyor dis kasimayi.
Bende normal olandan var ama sulu daha çok öneriliyor ondan alayım ben de.Çok tatlılar ya demekki nasıl kaşınıyor

Bayagi korlemesine aldim ben de. Sirf kacirmamak icin. Onluk aldim bi kac tane. Bi tane vakumlu tabak aldim. Plastik ve giyilen onluklerden de aldim. Cam rende aldim. Aslinda bilseydim ben de araatirma yapardim onceden. Raatgele almis oldum, insallah gereksiz bi sey almamisimdir.

Kizlar gunaydin.sabah kalktim ne yiyecegimi sasirmis vaziyetteyim o sirada instagrmda karsima bi prof.cikti acibademde ferhat cekmez diye baktim sorulari yanitlamis yazdigimi ve cevabini birakayim size..(tabii bizde kan yok kizariklik ve mukus var yalnizca)
Ben test yaptirmaya bile korkuyorum cunku kan vs olmadigi surece bu doktorlarin pekte ciddoye almadigi bir olay gibime geliyor ve nedense ustune gitmek gerekli gibi geliyor banada sanirim bazi doktorlarda bu yönde yinede icim rahat etsin diye test yaptiricam insallah alerji degildir doktor yanlis teshis koyulursa ciddi protein eksiklogi olabileceginide soyluyo cok zor allah yardimcimiz olsun

Eklentiler

• Screenshot_20191223-101854_Instagram.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_20191223-101907_Instagram.webp
    21 KB · Görüntüleme: 74
5.aydan itibaren başlanabiliyormuş. Hem kendi kendine uyusun istiyorum hem de ağlatmadan öğretmek istiyorum bakalım nasıl olacak uykularımız ciddi anlamda problemli oldu
Bizde durumlar iyi kendi kendine uyuyor.
Bazen elini emerek susturuyor kendini o şekilde uyuyor

Kızlar rüyamda topikte takılırken eltime sende kk ya üye misin diye soruyordum
O arada E Elwing6 en son mesajı sen yazmıştın
Kadına laf anlatmaktan okuyamadım ne yazdığını

Kızlar bu baslıktaki eskiler bilir atesböcegi nin oglu için dua edermisiniz

Benim de şişti. Kapanmak üzereydi sislikten. 1.5 günde aniden portledi. Ne olduğunu anlamamıştım. Tekrar geçmiş olsun kuzum

Benim de şişti. Kapanmak üzereydi sislikten. 1.5 günde aniden portledi. Ne olduğunu anlamamıştım. Tekrar geçmiş olsun kuzum
Valla gece 2de yattım bişey yoktu sabah 8de dev gibi gözüm vardı dedigin gibi aniden şişti
Gecer gider insallah Rabbim baska dertler vermesin

Aaaa şoktayım şu an. Allah im yar ve yardımcısı olsun. Şifa versin tez zamanda inşallah...

Çok üzüldüm ya
Okurken göz yaşlarımı tutamadım
Allah yardımcısı olsun
Çok zor gerçekten
Elimizden duadan başka birşeyde gelmiyor

Bilmiyormuydun
Gercekten cok zor zamanlar gecirdi geciriyor
Allah yardımcısı olsun
Yok canım aylardır konuşmadık ki hiç. Eylül anneleri konusundan başka konuya baktığım da yok hiç. Burada da aktif değil. Senin sayende haberim oldu. Cok üzüldüm. Allah im şifa versin. Sabır ve kolaylık versin. Cok zor...

Allahim ne acı..rabbim yardimcisi olsun..sifa versin

Çok üzüldüm ya
Okurken göz yaşlarımı tutamadım
Allah yardımcısı olsun
Çok zor gerçekten
Elimizden duadan başka birşeyde gelmiyor
Biz özeldende konusuyoruz ara ara dogum yaptıgı gün kontrolden cıkmıstı bişeyi yoktu doguma daha vardı ertesi gün gelip kızlar ben dün aksam dogurdum diye olayı anlattı hüngür hüngür ağlamıştım
Rabbim sabır versin şifa versin gercekten cok zor

Watsapran ara ara yazısmaya devam ediyorduk biz doğurduğunda acile nasıl götürüldügünü ex dogurdugunu süreci vs paylastı
Aglamaktan üzülmekten dua etmekten baska bişeyde elimden gelmiyor ki cok zor cok acı gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…