İnsan ne diyeceğini bilemiyor ki.Biz özeldende konusuyoruz ara ara dogum yaptıgı gün kontrolden cıkmıstı bişeyi yoktu doguma daha vardı ertesi gün gelip kızlar ben dün aksam dogurdum diye olayı anlattı hüngür hüngür ağlamıştım
Rabbim sabır versin şifa versin gercekten cok zor
Aminn inşallahİnsan ne diyeceğini bilemiyor ki.
İlk başlarda burdaydı sonra kayboldu
Birkaç kişi daha vardı, onlarda gitti burdan neden bilmiyorum
Haber alamayıp birden böyle birşeyi duyunca kötü oldum
Dünde tanıdığım bi kadın felç geçirmiş onu da atlatamadım henüz
Allah’ım tüm hastalara şifa versin
Mesajlarini okuyodum icim parcalandi..cinsiyetler paylasildiginda erkek olunca hafif buruldugunu hatirliyorum bende..erkek evladi vardi o pismanligini dile getirmis bir mesajindaAmin inşallah dilek kapımız acık olurda birinizden birinin duası kabul olur
Çok güzel haber Bu. Bir şey olmasın minnoşa. Alerji olayı çok zor oluyor sana da bebeğe de zor. Çıkmamasına çok sevindimKizlar gunaydin.sabah kalktim ne yiyecegimi sasirmis vaziyetteyim o sirada instagrmda karsima bi prof.cikti acibademde ferhat cekmez diye baktim sorulari yanitlamis yazdigimi ve cevabini birakayim size..(tabii bizde kan yok kizariklik ve mukus var yalnizca)
Ben test yaptirmaya bile korkuyorum cunku kan vs olmadigi surece bu doktorlarin pekte ciddoye almadigi bir olay gibime geliyor ve nedense ustune gitmek gerekli gibi geliyor banada sanirim bazi doktorlarda bu yönde yinede icim rahat etsin diye test yaptiricam insallah alerji degildir doktor yanlis teshis koyulursa ciddi protein eksiklogi olabileceginide soyluyo cok zor allah yardimcimiz olsun
Kanguruda cocugun yuzu disa donuk giymeyi onermiyorlarBizimki de sevmedibi de bunda yüzü dışa gelecek şekilde koyabiliryor muyuz çocuğu? Bizimki yüzü bana dönük durmayı sevmiyor, dışarı bakacak
Canım resmi tam net göremiyorum ama mukusulu kaka dediğin böyle yapışık gibi oluyor o mu yoksa bariz balgam- (çok afedersin) sümük gibi parçalar mı? Eğer yapışık gibi kaka ise bizde hep oluyor o.Kizlar gunaydin.sabah kalktim ne yiyecegimi sasirmis vaziyetteyim o sirada instagrmda karsima bi prof.cikti acibademde ferhat cekmez diye baktim sorulari yanitlamis yazdigimi ve cevabini birakayim size..(tabii bizde kan yok kizariklik ve mukus var yalnizca)
Ben test yaptirmaya bile korkuyorum cunku kan vs olmadigi surece bu doktorlarin pekte ciddoye almadigi bir olay gibime geliyor ve nedense ustune gitmek gerekli gibi geliyor banada sanirim bazi doktorlarda bu yönde yinede icim rahat etsin diye test yaptiricam insallah alerji degildir doktor yanlis teshis koyulursa ciddi protein eksiklogi olabileceginide soyluyo cok zor allah yardimcimiz olsun
Buhar makinesi kullanımından önce odanızdaki nem oranını bilmeniz gerekir. Az nemde fazla nemde tıkanıklık yapıyor. Eğer ki nem oranı az sa buhar makinesi faydalı olabilir ama tam tersi ise faydasını göremezsiniz. Hatta nem oranı yüksekken kullanım daha zararlıBayanlar bizim burnumuz doluyor serum fizyolojik yapıyoruz ama tam hırıltı gitmiyor buhar makinesi siparişi verdik kullanan var mı faydasi gördünüz mü
Ne gözeeellll keşke benim olsaaaaa diyorum ve şuraya nazar değmesin diye maviş kalp bırakıyorumBizde durumlar iyi kendi kendine uyuyor.
Bazen elini emerek susturuyor kendini o şekilde uyuyor
Ibternette %40 ile %60 arasinda olacak diyor bizdeki cihazda da oyle gözüküyor yüzde 64 62 oluyor bazen. Ne tavsiye edersiniz ne yapmalıyım bir haftayı geçti bu olay yüzünden yemesi de azaldı uyuyamıyor burun tıkandığı için ne yapacagimi sasirdimBuhar makinesi kullanımından önce odanızdaki nem oranını bilmeniz gerekir. Az nemde fazla nemde tıkanıklık yapıyor. Eğer ki nem oranı az sa buhar makinesi faydalı olabilir ama tam tersi ise faydasını göremezsiniz. Hatta nem oranı yüksekken kullanım daha zararlı
Teşekkür ederimm
Gece uykusu max 3-4saat zaten ilk yarım saati koynumda oluyor ben 2-3 saat uyudum uyudum sonrası hep bi saatte bir
Kilo alımı düşük cıktıgı icin doktorda mamaya basla dedi ama bir hafta denedik begendimedi hipple aptamili en azından aksam icse dedigin gibi sütümde birikir saglıgımda düzene girer
Mama yerse 6 saati bulur canım uykusu ortalama, sadece emen bebekler sık uyanıyor meme için, arkadaşımın bebeği de öyleymiş daha 3 saat kesintisiz uyumadım diyor. Bebelac gold dene istersen bir de, içeriği aptamille aynıymış. Bizimki kabızlık karşıtı mama ama doğduğundan beri alışkın ne versek içiyorTeşekkür ederimm
Gece uykusu max 3-4saat zaten ilk yarım saati koynumda oluyor ben 2-3 saat uyudum uyudum sonrası hep bi saatte bir
Kilo alımı düşük cıktıgı icin doktorda mamaya basla dedi ama bir hafta denedik begendimedi hipple aptamili en azından aksam icse dedigin gibi sütümde birikir saglıgımda düzene girer
Bezi birbirine yapistirinca mukuslar yapisiyo boyle bariz balgam gibi degilde jole parcalari gibi mi desem sünüyoCanım resmi tam net göremiyorum ama mukusulu kaka dediğin böyle yapışık gibi oluyor o mu yoksa bariz balgam- (çok afedersin) sümük gibi parçalar mı? Eğer yapışık gibi kaka ise bizde hep oluyor o.
Offf yaa içim parçalandıKızlar bu baslıktaki eskiler bilir atesböcegi nin oglu için dua edermisiniz
Bebegim ölümle savaşıyor
Herkese merhaba,daha önce de benzer bir konu açmıştım ama fazla kişiyle ulaşamadım sevgili K.K ailesi.Ben yaklaşık 3.5 ay önce doğum yaptım.Dogum bile diyemiyorum aslında acil sc ile bebegim dünyaya geldi.Ama malesef doğumdan önce plesantam kopmuştu.Kanama ve kusma ile gittiğim hastaneden elim...www.kadinlarkulubu.com
O zaman bizim kanguru boşa gitti. Bizimki o pozisyonu hiç sevmiyorKanguruda cocugun yuzu disa donuk giymeyi onermiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?