İnsan ne diyeceğini bilemiyor ki.
İlk başlarda burdaydı sonra kayboldu
Birkaç kişi daha vardı, onlarda gitti burdan neden bilmiyorum
Haber alamayıp birden böyle birşeyi duyunca kötü oldum
Dünde tanıdığım bi kadın felç geçirmiş onu da atlatamadım henüz
Allah’ım tüm hastalara şifa versin

Aminn inşallah

Amin inşallah dilek kapımız acık olurda birinizden birinin duası kabul olur
Mesajlarini okuyodum icim parcalandi..cinsiyetler paylasildiginda erkek olunca hafif buruldugunu hatirliyorum bende..erkek evladi vardi o pismanligini dile getirmis bir mesajinda hepimizin gonlunden gecenler var belki ama insan boyle bir olayi gorunce duyunca sagliktan baskasi yalan diyor.. ve sezeryan sonraso vajinal dogum sevdam olmasaydi keske demis..pismanliklarina daha üzüldüm insallah kendini suclamayi birakir yapanlara saygi duyuyorum ama sirf ozel egitimde calisip oksijensiz kalan bebekler kabusum olmustu bile isteye sezeryan oldum bazen pisman olur gibi olsamda icten ice iyiki diyor insan varsa gurupta ssvd dusunen tekrar tekrar dusunmesi icin bir ornek bence Allahim sifasini versin oyle etkilendim ki..inme yasanmis ne demek oldugunu cok iyi biliyorum..dilerim o bebek oldugu icin gelisim sureci cok guzel olur

Son düzenleme:
Çok güzel haber Bu. Bir şey olmasın minnoşa. Alerji olayı çok zor oluyor sana da bebeğe de zor. Çıkmamasına çok sevindim

Bayanlar bizim burnumuz doluyor serum fizyolojik yapıyoruz ama tam hırıltı gitmiyor buhar makinesi siparişi verdik kullanan var mı faydasi gördünüz mü

Canım resmi tam net göremiyorum ama mukusulu kaka dediğin böyle yapışık gibi oluyor o mu yoksa bariz balgam- (çok afedersin) sümük gibi parçalar mı? Eğer yapışık gibi kaka ise bizde hep oluyor o.

Bayanlar bizim burnumuz doluyor serum fizyolojik yapıyoruz ama tam hırıltı gitmiyor buhar makinesi siparişi verdik kullanan var mı faydasi gördünüz mü
Buhar makinesi kullanımından önce odanızdaki nem oranını bilmeniz gerekir. Az nemde fazla nemde tıkanıklık yapıyor. Eğer ki nem oranı az sa buhar makinesi faydalı olabilir ama tam tersi ise faydasını göremezsiniz. Hatta nem oranı yüksekken kullanım daha zararlı

Bayanlar bir de bize şu şekilde verdiler su anda bebeği salladigim icin internetten resim atıyorumbundan aldık yapıyoruz serum fizyolojiye gore fiyatı daha uygun bilginiz olsub fizyolojik serum yerine bunu tercih edebilirsiniz aynı işlem yapıyoruz sanki şırınga ile daha da rahat oluyor.

Ibternette %40 ile %60 arasinda olacak diyor bizdeki cihazda da oyle gözüküyor yüzde 64 62 oluyor bazen. Ne tavsiye edersiniz ne yapmalıyım bir haftayı geçti bu olay yüzünden yemesi de azaldı uyuyamıyor burun tıkandığı için ne yapacagimi sasirdim

Mama yerse 6 saati bulur canım uykusu ortalama, sadece emen bebekler sık uyanıyor meme için, arkadaşımın bebeği de öyleymiş daha 3 saat kesintisiz uyumadım diyor. Bebelac gold dene istersen bir de, içeriği aptamille aynıymış. Bizimki kabızlık karşıtı mama ama doğduğundan beri alışkın ne versek içiyor

Canım resmi tam net göremiyorum ama mukusulu kaka dediğin böyle yapışık gibi oluyor o mu yoksa bariz balgam- (çok afedersin) sümük gibi parçalar mı? Eğer yapışık gibi kaka ise bizde hep oluyor o.
Bezi birbirine yapistirinca mukuslar yapisiyo boyle bariz balgam gibi degilde jole parcalari gibi mi desem sünüyo

Kızlar selamlar. Benim kuzum fena halde ya. Gece uyumak bilmiyor. Uykusuzluktan bitiyor resmen ağlıyor ama yine de uyuyamıyor. 10 gündür bu galde. Daha 25 gün sürecek diyor atak hesaplama motoru

Oyuncak soran olmuştu. Plm123 Memnun kaldıklarımın fotosunu ekleyeyim. Maalesef bebek oyuncaklarının çoğunu verdiğim için evden foto yükleyemiyorum. Ama 3 yal sonrası oynayabilecekler duruyor. İsteyen olursa onları da yazarım. H honey bunch

Eklentiler

• 5C1FD785-ACEA-4C2E-97BB-A49EC5324333.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 28
  • 926D8928-588B-45A4-BA78-1D5929113E4A.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 30
  • 7D8DF570-718B-4EBD-88E9-97F8F07C88D3.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 29
  • F7BD381E-21BC-47E8-9C2A-64263497F244.webp
    25 KB · Görüntüleme: 29
  • AC3D988B-1B40-430D-9CB7-76B5ACB2AB78.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 25
  • 55899D78-D5DC-4294-B6D2-A364FF09EFEE.webp
    26 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Offf yaa içim parçalandı

Ben her iki kızımda da oyuncaklara ciddi bütçe ayırdım. Hala da ayırmaya devam ediyorum. İnşallah bu bebişimizde de aynı şekilde davranacağız. Bazıları gereksiz buluyor ama iyi seçilmiş kaliteli oyuncakların bilişsel gelişimi hızlandırdığını düşünüyorum. Zaten 4–5 yaşından sonra ne kadar hayır deseniz de Abidik gubidik miniş, Pony, lol vs oyuncaklarının peşine düşüyor. Bari bebekken güzel oyuncaklar seçelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…