bu ateş bocugumuz mu
ya su an fakultedeyim ve beni ağlamak aldı hiç bişeye sizlanmamamz lazım dua ediyorum
edelim onun için

Çok üzüldüm yavrucuğa. Allah annesine babasına yardım etsin. Keşke sihirli bir değnek olsa da Doğumdan önceki güne döndürebilsem bu anneyi. Bebek sağlıkla doğsa, şimdi evinde mışıl mışıl uyuyor olsa. Gece ağlayıp annesini ıykusuz bıraksa

Bezi birbirine yapistirinca mukuslar yapisiyo boyle bariz balgam gibi degilde jole parcalari gibi mi desem sünüyo
Anladım canım, bizim başından beri öyle ben hiç önemsememiştim. Bi de nette araştırmıştım asıl mukuslu kaka o değil diyordu, asıl mukuslu kakada balgam-sümük gibi bariz mukuslar oluyormuş. Bizde de hafif bi alerjiye yatkınlık var gibi. Kaşlarında, kulak arkasında kabuklanma var. Hatta belki kaka yapamaması, huzursuz emmesi, kilo almada sorun hep alerji kaynaklı olabilir. Ama eşim yine amaan pimpiriklenme, abartma modunda

Bizimde hepsi var bir de kipkirmizi kizarip sonunce ben iyice endiselniyorum erkeklere gore hep sorun yok zaten esimde bir sey yooooktuurr der durur

Arkadaşın dediği gibi yüksek nem daha zararlı. İyiki yazmışsın buraya. Cihaz alarak daha kötü sonuçlar olabilirdi. Tavsiyem naçizane bulunduğun odayı sürekli havalandır. Havalandirdigin an nem oranı 50 55lere kadar düşecektir. Evde çamaşır kurutma. Odada şu şişesi bile olmasın mümkünse. Yüksek nem çok tehlikeli. Astım bronşit gibi hastalıklara zemin hazırlıyor. Cok ciddi bir yükseklik yok ama gerekirse 2 saatte bir odanı havalandır. 10 15 dakika. Nem düşecektir.

Süt diyeti mi yapıyorsun? Domates, kırmızı sebze meyve ve kuruyemis tüketiyor musun? Dün ne yedin canım?
Domates konservesi yiyorum arada kuruyemiş sadece ay çekirdeği meyve elma yedim süt urynlerini kesmiştim sadece dün sabah kıyma kavurması yedim akşam tavuk döner yedim bilmiyorum ya çok üzülüyorum

Bu gece oğlum hiç uyumadi daha doğrusu sadece kucagimda uyudu beni uyutmadi sabah eşime sizlandim biraz zombi gibiyim diye.. sonra bunu okudum içim parçalandı.. aslında uykusu gazi emmesi emmemesi kucakciligi yorgunluğu hepsi hepsii nimet..
Allahım o anneye de sabır versin bir an önce ogluna şifalar versin ne zor ya Rabbim

En ideali 45 maksimum 50lerde diye biliyorum. Bizim ev 50 ile 59 arasında değişiyor ama tıkanıklık yaşamıyoruz. Azcık yükselsin hemen bebeği başka odaya alıp havalandiriyorum. Anında düşüyor nem.

Domates konservesi yiyorum arada kuruyemiş sadece ay çekirdeği meyve elma yedim süt urynlerini kesmiştim sadece dün sabah kıyma kavurması yedim akşam tavuk döner yedim bilmiyorum ya çok üzülüyorum
Domates ve kurye işi kes canım. Süt diyeti yapıp sonuç alamiyorsan domatesdir sebebi. Çiğ yada pişmiş bir kaç gün tüketme. Kuruyemis de yeme.

Bizimde hepsi var bir de kipkirmizi kizarip sonunce ben iyice endiselniyorum erkeklere gore hep sorun yok zaten esimde bir sey yooooktuurr der durur
Bizim doktor da eşim gibi çok relaks sorucam haftaya ama kesin o da önemli değil geçer filan diyecek özellikle emmede huzursuzluk ve kilo alma sıkıntısı alerji kaynaklı ise çok üzülürüm yazık ya

Sabah 6.30da çığlık çığlığa uyanmasiyla yataktan nasıl fırladık babamızla hatırlamıyorum. Sanki etlerini koparmislar gibi feryat figan ağladı kuzum. İlk defa yaşıyorum böyle bir şeyi. Bebeği sürekli ağlayanların Allah yardımcısı olsun. Hala kendime gelmiş değilim. Ya gaz sancısı oldu yada dış huzursuzluklari başladı. Bilemiyorum. Azcık sakinleştirip memeye koydum iç çeke çeke emdi gülerek uyudu sonra

Valla fazla neme bende bir çözüm bulamadım
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama nem oranı genelde yüksek olan bir yerdeyseniz çok zor. Biz izmirdeyiz evdeki nem oranı mesela şu an %69. Odayı sık sık havalandırmanı öneririm o biraz düşürüyor nemi ama sonra yine yükseliyor.
Burnunu serum fizyolojik ile yıkama şeklinde mi açıyorsun damlatarak mı? Nette bir çok doktorun yıkama ile ilgili videoları var incelemeni tavsiye ederim. Ama her şeye rağmen burun tıkanıklığı hep varsa uykusunu ve beslenmesini etkiliyorsa doktora git bence.

Domates kuruyemiş dana eti hatta tavukta yeme canım hepsi alerjen maalesef. Tavuk döneri kendin mi yaptın bilmiyorum ama mümkünse dışardan hiç birşey yeme bu dönemde. Sıkma canını sıkı bir diyetle çözülecek bir durum bu.

O zaman bizim kanguru boşa gitti. Bizimki o pozisyonu hiç sevmiyor
Pes etmd derim. Uygun pozisyonda giyiyorsan bebegi biraz aglayip sonra susacaktir. Benimki de ilk giydigimde rahatsiz oluyor ama bir sure sonra etrafi izlemeye basliyor daha sonra da uyuyor zaten

Kızlar belki daha önce incelemişsinizdir ama kaka yapısıyla ilgili güzel bir paylaşım mukuslu kaka net gösterilmiş.
E Elwing6 ShinSeGi
Hic boyle yakindan gormemistim yok ya bizimki daha cok formul mamadakimr benzio ama rengi hardal anne sutuyle beslenendeki gibi demekki fazla endiselenmemek lazim o kirmiziliklarda cikip yarimsaatte kayboluyo

Bazen elini agzina sokup damagini acitiyo bizimki cani yaninca anliyorum kendine bir sey Yptigini ya da yuzunu cizdiginde..oyle bir seyde olablir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…