Burun tıkanıklığı çok zor yaIbternette %40 ile %60 arasinda olacak diyor bizdeki cihazda da oyle gözüküyor yüzde 64 62 oluyor bazen. Ne tavsiye edersiniz ne yapmalıyım bir haftayı geçti bu olay yüzünden yemesi de azaldı uyuyamıyor burun tıkandığı için ne yapacagimi sasirdim
Belki giyip dışarı çıkarsam susabilir, havaların azıcık ılıklaştığı bir gün deniyeyimPes etmd derim. Uygun pozisyonda giyiyorsan bebegi biraz aglayip sonra susacaktir. Benimki de ilk giydigimde rahatsiz oluyor ama bir sure sonra etrafi izlemeye basliyor daha sonra da uyuyor zaten
Ilk 20 gün okadar rahattım ki uyuyan sakin bi bebişim vardı. Sonra benim sipam bi başladı ağlamaya 3 buçuk aylik olduk hala çığlıklar , topikte hikaye okumak,bebekle konusmadan bahseden var mesela hic oyle bi sansim olmadi. ağlamadan sakin olunca nefesini fln kontrol ediyorum o derece :) geçende babam soyleniyomus abla dedi çocuk ağlıyo nekadar rahat bu kız diyeSabah 6.30da çığlık çığlığa uyanmasiyla yataktan nasıl fırladık babamızla hatırlamıyorum. Sanki etlerini koparmislar gibi feryat figan ağladı kuzum. İlk defa yaşıyorum böyle bir şeyi. Bebeği sürekli ağlayanların Allah yardımcısı olsun. Hala kendime gelmiş değilim.Ya gaz sancısı oldu yada dış huzursuzluklari başladı. Bilemiyorum. Azcık sakinleştirip memeye koydum iç çeke çeke emdi gülerek uyudu sonra
2.resimdeki ne çiçek gibi olan?Oyuncak soran arkadaslar bizim oyuncaklarimiz da bunlar. Suan ilgisini cekenler bunlar biraz buyudukce uygun bulduklarimi cikaricam abladan kalanlar var birkac tane de yeni alirim
Arkadaşın dediği gibi yüksek nem daha zararlı. İyiki yazmışsın buraya. Cihaz alarak daha kötü sonuçlar olabilirdi. Tavsiyem naçizane bulunduğun odayı sürekli havalandır. Havalandirdigin an nem oranı 50 55lere kadar düşecektir. Evde çamaşır kurutma. Odada şu şişesi bile olmasın mümkünse. Yüksek nem çok tehlikeli. Astım bronşit gibi hastalıklara zemin hazırlıyor. Cok ciddi bir yükseklik yok ama gerekirse 2 saatte bir odanı havalandır. 10 15 dakika. Nem düşecektir.
O zaman bizim odada nem fazla 60 62 lerde gösteriyor hep coook teşekkür ederim coook sağol. Ne yapacağımızı şaşırmıştık artık petekte falan şu koymuştukEn ideali 45 maksimum 50lerde diye biliyorum. Bizim ev 50 ile 59 arasında değişiyor ama tıkanıklık yaşamıyoruz. Azcık yükselsin hemen bebeği başka odaya alıp havalandiriyorum. Anında düşüyor nem.
Ara ara kullanmak en mantıklısı galiba. 10 gündür mahvoldum gece bile burnunu açmak için serum yapmaya başladım artik bebekte bende mahvoldumBurun tıkanıklığı çok zor ya( biz bile güç nefes alıyoruz tikaninca.acil şifalar kuzucuğa.Eşim migrostan almış biz çok memnunuz sürekli çalıştırmıyoruz.Gece boyunca ara ara calistiriyoruz tıkanıklık olmuyor burnunun içi kuruyordu sukur o da gecti.
Ben tanimiyorum uyeyi ama icim parcalandi. Ne zor bir sey bir anne icin. Rabbim sifa versin insallah.Bu gece oğlum hiç uyumadi daha doğrusu sadece kucagimda uyudu beni uyutmadi sabah eşime sizlandim biraz zombi gibiyim diye.. sonra bunu okudum içim parçalandı.. aslında uykusu gazi emmesi emmemesi kucakciligi yorgunluğu hepsi hepsii nimet..
Allahım o anneye de sabır versin bir an önce ogluna şifalar versin ne zor ya Rabbim
Memleketimiz mersin orada nemden geçilmiyor yaşadığımız yer Bayburt:)nem namına bir şey yok.Gelir gelmez aldık makineyi.Ara ara kullanmak en mantıklısı galiba. 10 gündür mahvoldum gece bile burnunu açmak için serum yapmaya başladım artik bebekte bende mahvoldum
Aman Allah ım atesböceğiKızlar bu baslıktaki eskiler bilir atesböcegi nin oglu için dua edermisiniz
Bebegim ölümle savaşıyor
Herkese merhaba,daha önce de benzer bir konu açmıştım ama fazla kişiyle ulaşamadım sevgili K.K ailesi.Ben yaklaşık 3.5 ay önce doğum yaptım.Dogum bile diyemiyorum aslında acil sc ile bebegim dünyaya geldi.Ama malesef doğumdan önce plesantam kopmuştu.Kanama ve kusma ile gittiğim hastaneden elim...www.kadinlarkulubu.com
Amin canım benim çok amin. En kısa sürede sakinlik versin AllahımIlk 20 gün okadar rahattım ki uyuyan sakin bi bebişim vardı. Sonra benim sipam bi başladı ağlamaya 3 buçuk aylik olduk hala çığlıklar , topikte hikaye okumak,bebekle konusmadan bahseden var mesela hic oyle bi sansim olmadi. ağlamadan sakin olunca nefesini fln kontrol ediyorum o derece :) geçende babam soyleniyomus abla dedi çocuk ağlıyo nekadar rahat bu kız diyeiçim gidiyo , sabrım tukeniyo ,yoruluyorum ama yapabileceğim hiçbirşey yok alistim sakjn karsiliyorum .götürmedigim dr kalmadı son gittiğim arsız deyince içim rahatladı denemediğim hiçbirşeyde kalmadı hatta bikac gecedir 20 dkk arayla çığlıklarla uyanıyor acaba korkuyomu besmelesizmi yatırdım neler geciyo aklımdan ama sanırım bu dönemde böyle geciricez allah yardımcısı olsun deyince siz ,üzerime alıp dert yanasımgeldi insan biraz yoruluyo çaresiz hissediyorum bazende alışıyoruz umarım bu gecekinin tekrarını yasamazsınız bizde normal bebe düzenine gireriz çok çok amin
Allah yardımcıları olsun oglumuzunda atesböceginindebu ateş bocugumuz mu
ya su an fakultedeyim ve beni ağlamak aldı hiç bişeye sizlanmamamz lazım dua ediyorum
edelim onun için
Bikaç saat öncesi hastanedeydi ultrasonla baktılar ve bişey yoktu daha gelmiyor oglum demişti ertesi güne ben dogurdum ama böyle diye haber etmiştiÇok üzüldüm yavrucuğa. Allah annesine babasına yardım etsin. Keşke sihirli bir değnek olsa da Doğumdan önceki güne döndürebilsem bu anneyi. Bebek sağlıkla doğsa, şimdi evinde mışıl mışıl uyuyor olsa. Gece ağlayıp annesini ıykusuz bıraksa
Chicco nun otomatik sallanan anakucagini aldım 600kusur lira.ilk aylar güzel duruyordu biseyin farkinda olmayınca demekki.Şimdi 5 dak bile durmuyor popoyu kaldırıp indiriyor kendini kemerini takınca da ağlıyor.artık ikinciye saklayacağım.Yine de daha makul bir şey alıp deneyin isterseniz ama simdi çevreyi merak ediyorlar cok çabuk sıkılıyorlar sabit durmuyorlar kıpır kıpırShinSeGi peritozuuykuya baktım teşekkür ederim
Bizimkinin gündüz uykusu yok gibi ben sallayarak uyutmaya alıştırdımMesela uyudu 15dkka sonra uyandı yine ayağıma alıp sallarsam uyur ama uyandığını hemen farkedemediysem ağlamaya başladıysa uyumaz
Sonra da huzursuz oluyor yavrum uykuyu alamadığından
Acaba otomatik sallanan anakıcakları var onlardan mı almalı yoksa alırsam uykueğitimi hiç veremez miyim
Galiba sallamak uyku desteğiymiş desteği bırakmam gerekiyormuş anladığım kadarıyla
Ben de tanımıyorum ama çok üzüldüm. Dua etmekten başka bisey gelmez elden..Ben tanimiyorum uyeyi ama icim parcalandi. Ne zor bir sey bir anne icin. Rabbim sifa versin insallah.
Muzik caliyor alttan sarkan ipini cekiyorsun calmaya basliyor2.resimdeki ne çiçek gibi olan?
İnşallah çabucak geçer çok çok çok geçmiş olsunHayatımda ilk defa cıkardım sansa arpacık gibide durmuyor tüm gözüm sis insallah tekrarlamaz cok sagol :)
Neeeyyy. Kiz ne egitmeni bosver sen onlari. Uyku egitimi falan diye dusunme. Hergun ayni saatlerde yatirmaya calis ama atiyorum saat tam 10 da yatirdin diye tam 10 a takilma. 30 dakika opsiyonun olsun. Mesela 10. 30 en gec yatma saati olsun. Gibi.Günaydın anneler
Uyku eğitimi vermeyi düşünen var mı
Nasıl vereceksiniz ne zaman başlanır çok bi bilgim yok ama bi eğitmen ya da psikolog yardımıyla mı yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?