Burun tıkanıklığı çok zor ya( biz bile güç nefes alıyoruz tikaninca.acil şifalar kuzucuğa.Eşim migrostan almış biz çok memnunuz sürekli çalıştırmıyoruz.Gece boyunca ara ara calistiriyoruz tıkanıklık olmuyor burnunun içi kuruyordu sukur o da gecti.

Oyuncak soran arkadaslar bizim oyuncaklarimiz da bunlar. Suan ilgisini cekenler bunlar biraz buyudukce uygun bulduklarimi cikaricam abladan kalanlar var birkac tane de yeni alirim

Eklentiler

• 20191223_140339.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 44
  • 20191223_132516.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 49
  • 20191223_132330.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 45
  • 20191223_132313.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 41
  • 20191223_132247.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 41
  • 20191223_132213.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 40
  • 20191223_132202.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 45
  • 20191223_132138.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 38
  • 20191223_141938.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 41
Ilk 20 gün okadar rahattım ki uyuyan sakin bi bebişim vardı. Sonra benim sipam bi başladı ağlamaya 3 buçuk aylik olduk hala çığlıklar , topikte hikaye okumak,bebekle konusmadan bahseden var mesela hic oyle bi sansim olmadi. ağlamadan sakin olunca nefesini fln kontrol ediyorum o derece :) geçende babam soyleniyomus abla dedi çocuk ağlıyo nekadar rahat bu kız diye içim gidiyo , sabrım tukeniyo ,yoruluyorum ama yapabileceğim hiçbirşey yok alistim sakjn karsiliyorum .götürmedigim dr kalmadı son gittiğim arsız deyince içim rahatladı denemediğim hiçbirşeyde kalmadı hatta bikac gecedir 20 dkk arayla çığlıklarla uyanıyor acaba korkuyomu besmelesizmi yatırdım neler geciyo aklımdan ama sanırım bu dönemde böyle geciricez allah yardımcısı olsun deyince siz ,üzerime alıp dert yanasımgeldi insan biraz yoruluyo çaresiz hissediyorum bazende alışıyoruz umarım bu gecekinin tekrarını yasamazsınız bizde normal bebe düzenine gireriz çok çok amin

En ideali 45 maksimum 50lerde diye biliyorum. Bizim ev 50 ile 59 arasında değişiyor ama tıkanıklık yaşamıyoruz. Azcık yükselsin hemen bebeği başka odaya alıp havalandiriyorum. Anında düşüyor nem.
O zaman bizim odada nem fazla 60 62 lerde gösteriyor hep coook teşekkür ederim coook sağol. Ne yapacağımızı şaşırmıştık artık petekte falan şu koymuştuk

Ara ara kullanmak en mantıklısı galiba. 10 gündür mahvoldum gece bile burnunu açmak için serum yapmaya başladım artik bebekte bende mahvoldum

Ben tanimiyorum uyeyi ama icim parcalandi. Ne zor bir sey bir anne icin. Rabbim sifa versin insallah.

Ara ara kullanmak en mantıklısı galiba. 10 gündür mahvoldum gece bile burnunu açmak için serum yapmaya başladım artik bebekte bende mahvoldum
Memleketimiz mersin orada nemden geçilmiyor yaşadığımız yer Bayburt:)nem namına bir şey yok.Gelir gelmez aldık makineyi.
Tahmin edebiliyorum ne kadar zor olduğunu Şifa olsun inşallah

Aman Allah ım atesböceği Allah yardımcısı olsun
Çok üzüldüm gerçekten hiçbişeyden hayıflanmamak lazım

Geçen hafta bi aile kahvaltıya çağırdı gittiğimizde en büyüy oğlu engelliydi belki tek o çocuk on çocuğa bedeldi dedim allah ım ben neyden şikayetçiğim bir de bu ananın haline bak nelerle savaşıyor nekadar şükürsüzüm

Amin canım benim çok amin. En kısa sürede sakinlik versin Allahım

ShinSeGi peritozuuykuya baktım teşekkür ederim
Bizimkinin gündüz uykusu yok gibi ben sallayarak uyutmaya alıştırdım Mesela uyudu 15dkka sonra uyandı yine ayağıma alıp sallarsam uyur ama uyandığını hemen farkedemediysem ağlamaya başladıysa uyumaz
Sonra da huzursuz oluyor yavrum uykuyu alamadığından
Acaba otomatik sallanan anakıcakları var onlardan mı almalı yoksa alırsam uykueğitimi hiç veremez miyim

Galiba sallamak uyku desteğiymiş desteği bırakmam gerekiyormuş anladığım kadarıyla

Bu atak hesaplamaları çok farklı
Doğması gereken tarihe göre hesaplandığında Birinci resme göre bugün atak dönemi başladı.
Ama nette daha 7gün var diyor, doğduğu tarihe göre hesaplayınca da bugün atağın 7.günü diyor.
Uyku gerilemesi yaşıyoruz. Dün gece kaç kez emzir yatır yaptım hatırlamıyorum. Sabahtan beri yapışık durumdayız. Emerken uyuyayım istiyor. Çektiğim anda uyanıyor. Bırakmaya bile yeltendiğim an etini kıstırmışlar gibi ağlıyor .
Atak dönemi ise bu 27 gün sürecekmiş. Emilmekten bayılmazsam iyidir

Eklentiler

• 856EF39D-97EA-452D-8AE7-7A6F55CFEC81.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 25
Bikaç saat öncesi hastanedeydi ultrasonla baktılar ve bişey yoktu daha gelmiyor oglum demişti ertesi güne ben dogurdum ama böyle diye haber etmişti
Valla cok zor ya insanın ici gidiyor

Chicco nun otomatik sallanan anakucagini aldım 600kusur lira.ilk aylar güzel duruyordu biseyin farkinda olmayınca demekki.Şimdi 5 dak bile durmuyor popoyu kaldırıp indiriyor kendini kemerini takınca da ağlıyor.artık ikinciye saklayacağım.Yine de daha makul bir şey alıp deneyin isterseniz ama simdi çevreyi merak ediyorlar cok çabuk sıkılıyorlar sabit durmuyorlar kıpır kıpır

Günaydın anneler
Uyku eğitimi vermeyi düşünen var mı
Nasıl vereceksiniz ne zaman başlanır çok bi bilgim yok ama bi eğitmen ya da psikolog yardımıyla mı yapılıyor
Neeeyyy. Kiz ne egitmeni bosver sen onlari. Uyku egitimi falan diye dusunme. Hergun ayni saatlerde yatirmaya calis ama atiyorum saat tam 10 da yatirdin diye tam 10 a takilma. 30 dakika opsiyonun olsun. Mesela 10. 30 en gec yatma saati olsun. Gibi.
Bebekleri 2 gun ayni saatte uyutunca 3. Gun o saatlerde uyku diye aglamaya basliyor. Daha erken uyku egitimleri icin. Ama benimki 4 aylik su an sabah 9da ilk gunduz uykusunun saati olustu. Ozel bir caba harcamadim. Fakat oglen uykusu icon o saat olayimiz yok. Bazen 11.30 bazen 12 bazen de 13 te uyuyabiliyor. Gece icin de artik gece 12leri bulmuyoruz da 10 veya 10 30 bazen 11 gibi uyuyor.
Uku düzenleri zamanla oturacak daha cok kucukler. Once beslenme saatlerini duzenlemek lazim. Beslenmesi oturimca aralarda uyku da oturuyor. Acele etme hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…