Canom cok gecmis olsun. Kuruyemislerle destekle kendini. Hurma ve kuru incir ye hem sut arttiriyorlar. Ben aksam hurma yiyorum 2 tane de kuru incir. Hurmayi biraktigimda sutum azaliyor.Valla hic uyarmadı hatta bulasıcı değil dedi
Bi tuhaf zaten komple gözüm sisti arpacıktaki gibi kırmızı bi yer falanda yok arpacgın türlerinden biri birde tabi alerjik bişeymiş
Hijyene ekstra dikkat ediyorum dedigin gibi Allah korusun ne olur ne olmaz
Emzirme döneminde bazı kadınlarda yorgunluktan halsizlikten oluyormus
Cok sagol
Canım diyetimin 15. Günü ve gene kanlı yaptı yukarda foto atmıştım. Nolur bana akıl ver canım çok sıkılıyor ya doktorumuz alerji yada gastroenteroloji ye götür dedi İstanbul'da bildiğin doktor var mı Kaka dışında başka bir sorun gözükmüyor şuan bizde. Çağın hastalığı gibi ya bu alerjiCanom cok gecmis olsun. Kuruyemislerle destekle kendini. Hurma ve kuru incir ye hem sut arttiriyorlar. Ben aksam hurma yiyorum 2 tane de kuru incir. Hurmayi biraktigimda sutum azaliyor.
EVet sallamak uykuya geçişte bi destek bebeklerimiz için ama şu an zaten buna ihtiyaçları var. Ayağında sallamak yerine kucağında hafif hafif sallamayı deneyebilirsin, kendini daha güvende hissedebilir, daha kolay uykuya dalamasa da belki uykusu daha uzun süreli olur. Bir de böyle dene bakalım :)ShinSeGi peritozuuykuya baktım teşekkür ederim
Bizimkinin gündüz uykusu yok gibi ben sallayarak uyutmaya alıştırdımMesela uyudu 15dkka sonra uyandı yine ayağıma alıp sallarsam uyur ama uyandığını hemen farkedemediysem ağlamaya başladıysa uyumaz
Sonra da huzursuz oluyor yavrum uykuyu alamadığından
Acaba otomatik sallanan anakıcakları var onlardan mı almalı yoksa alırsam uykueğitimi hiç veremez miyim
Galiba sallamak uyku desteğiymiş desteği bırakmam gerekiyormuş anladığım kadarıyla
Allah yardimcisi olsun haklarinda hayirlisi olsun cok zor.Aaaa şoktayım şu an. Allah im yar ve yardımcısı olsun. Şifa versin tez zamanda inşallah...
Diyetin nasil canim. Ben hic sut urunu tuketmemistim ama tuketmeye baslayinca( yogurtlu kek ve lorlu borek. Lorlu borekte yumirta yok) benimkinde de mukus ve kan vardi kakasinda. Cok moralim?bozuldu.Diyetimin 15. Günü İcim daraliyor...Eki Görüntüle 2568103
Allah sabır versin çok zor bi durum. İnşallah annemiz de bebeğimiz de hayırlısıyla atlatırBikaç saat öncesi hastanedeydi ultrasonla baktılar ve bişey yoktu daha gelmiyor oglum demişti ertesi güne ben dogurdum ama böyle diye haber etmişti
Valla cok zor ya insanın ici gidiyor
Canim cocuk?alerjo doktoru bana dana etini de yasakladi bilgin olsun.Domates konservesi yiyorum arada kuruyemiş sadece ay çekirdeği meyve elma yedim süt urynlerini kesmiştim sadece dün sabah kıyma kavurması yedim akşam tavuk döner yedim bilmiyorum ya çok üzülüyorum
Cok sevindim canim aranizin duzelmesineP Pekmutlu ayyy demeyin kizlar oyleyse coktan girmistir o kabukcunku baya takinyiliyimmm..duzceye geldik..diger arkadasi msj atmis asliyla hicbiryere gidilmezmis beni darliyo diye esim gitmedi tabiki teyzemlerde annemleyiz..bugunde donecegiz aramiz daha iyi ben yaklasimlarimi duzelttim neredeyse dokunmuyordum bile surekli kiziyordim simdi eskisi gibi davraniyorum.. o da cok ilimli tabii o sekilde yaklasinca..hassasiyetlerini anladim dedi olayim o kiz degil baska birime gec yine boyle lakayt hareketler goreyim diye rahatsizlik duyarim,o kizi kiskanmis gibi gorunmekten cok rahatsizlik duyuyorum dedim cidden paçozistan yani birak tunali bebegi olmaasini neyse iyiiz kizlar bakalim yeni bir firtina uzun sure kopmaz kopsada esimin cildirdiinda ne hale geldigini gordum sanirim azicik korktum
Sizleer nasilsiniz
Bilmiyorum ben daha kurcalamayacagim sanirim bir sutlacta bariz kizariyi birde peynirde fazla yememeye calisirim..benim gittgim doktorlarda devlette pek ciddiye almadilar..cok ciddi bir konu degil herhalde ya da ustune gitmek gerekiyorE Elwing6 canım ayni doktora yazdım aynı cevabı aldım benim kafam iyice karıştı Eki Görüntüle 2568193
Cok tesekkur ederim valla burda yaziyordum amannn biz mi yapacaz her seyi diye 2 gundur yapmadigim kalmadi o kdr uzulunceCok sevindim canim aranizin duzelmesinedogumdan beri cok yoruldun ama stres de yaptin patlama yaşadın iyi oldu bence. Birbirinizle konusup anlasmaniza da cok sevindim. Zaten her turlu ikili iliskilerde acik olmak en onemlisi. Allah bir daha uzaklastirmasin insallah
Ben de bikac hafta once bir patlama yasadim. Birbirimizden kopuktuk cok. Sonra oturduk konustuk hallettik cok sukur
Yalniz bu ara ben pek yoruluyorum kan degerlerime baktirmam lazim. Bir de malesef senin gibi oldum ben de. Abartip cocugum da icindeyken ana kucagini kaldirip odadan odaya goturuyordum dun de pusetini tasidim. 2 gundur dikis yerlerim agriyor
AA bak bu çok güzelmiş bizim kız sever alalım biz deMuzik caliyor alttan sarkan ipini cekiyorsun calmaya basliyor
Ama bu 7 sene evvel kizimdan kalma belki bulamayabilirsun bi bak bakalim chicco markasiAA bak bu çok güzelmiş bizim kız sever alalım biz de
Ya nette biraz bakındım da makat küçük olduğunda da zorlanmadan kaynaklı olabiliyormuş kakada kan gözükmesi. Belki alerji vs yoktur sebebi bu da olabilir. Doktorlar artık robota bağlamış. Herkese standart şeyleri söyleyip geçiştirmek vazifeleri.E Elwing6 canım ayni doktora yazdım aynı cevabı aldım benim kafam iyice karıştı Eki Görüntüle 2568193
Bizimki de sallanarak uyumaya alışık. Gaz sancıları olduğu dönemde alıştırdık. Bi ara yatağına koyup pış pış yaparak uyutuyorumdum ama çok uzun sürüyor cidden sabır işi tam alışmıştı atak dönemi girdi mecbur sallanmaya döndük. Aynı şekilde benimki de her uyandığında bir desteğe ihtiyaç duyuyor ya emecek, ya sallanacak. Ben de kendi kendine uyumasını istiyorum.ShinSeGi peritozuuykuya baktım teşekkür ederim
Bizimkinin gündüz uykusu yok gibi ben sallayarak uyutmaya alıştırdımMesela uyudu 15dkka sonra uyandı yine ayağıma alıp sallarsam uyur ama uyandığını hemen farkedemediysem ağlamaya başladıysa uyumaz
Sonra da huzursuz oluyor yavrum uykuyu alamadığından
Acaba otomatik sallanan anakıcakları var onlardan mı almalı yoksa alırsam uykueğitimi hiç veremez miyim
Galiba sallamak uyku desteğiymiş desteği bırakmam gerekiyormuş anladığım kadarıyla
Cok sagol canımİnşallah çabucak geçer çok çok çok geçmiş olsun ❤
Cok sagol kuzum trabzon hurması yiyorumCanom cok gecmis olsun. Kuruyemislerle destekle kendini. Hurma ve kuru incir ye hem sut arttiriyorlar. Ben aksam hurma yiyorum 2 tane de kuru incir. Hurmayi biraktigimda sutum azaliyor.
Kuzum ben kasim sonunda cok sıkı basladim diyete doktor onerisi ile.Canım diyetimin 15. Günü ve gene kanlı yaptı yukarda foto atmıştım. Nolur bana akıl ver canım çok sıkılıyor ya doktorumuz alerji yada gastroenteroloji ye götür dedi İstanbul'da bildiğin doktor var mı Kaka dışında başka bir sorun gözükmüyor şuan bizde. Çağın hastalığı gibi ya bu alerji
Ben bu arkadasımızı basından beri bildigim icin hic bi zaman isyan etmedim uyumadıgınaAllah sabır versin çok zor bi durum. İnşallah annemiz de bebeğimiz de hayırlısıyla atlatırben bazen hafiften kızıyorum uyumuyor falan diye eşime söyleniyorum hep aklımda olacak bu kendimi çok kötü hissettim şu an Allah evlatlarımızla sınamasın
Istanbul da nemli memleket. Ağlama krizlerinde ağlama şekli değişti çocuğun. Acemi olmak çok zor :/Memleketimiz mersin orada nemden geçilmiyor yaşadığımız yer Bayburt:)nem namına bir şey yok.Gelir gelmez aldık makineyi.
Tahmin edebiliyorum ne kadar zor olduğunuŞifa olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?