Canom cok gecmis olsun. Kuruyemislerle destekle kendini. Hurma ve kuru incir ye hem sut arttiriyorlar. Ben aksam hurma yiyorum 2 tane de kuru incir. Hurmayi biraktigimda sutum azaliyor.

Canom cok gecmis olsun. Kuruyemislerle destekle kendini. Hurma ve kuru incir ye hem sut arttiriyorlar. Ben aksam hurma yiyorum 2 tane de kuru incir. Hurmayi biraktigimda sutum azaliyor.
Canım diyetimin 15. Günü ve gene kanlı yaptı yukarda foto atmıştım. Nolur bana akıl ver canım çok sıkılıyor ya doktorumuz alerji yada gastroenteroloji ye götür dedi İstanbul'da bildiğin doktor var mı Kaka dışında başka bir sorun gözükmüyor şuan bizde. Çağın hastalığı gibi ya bu alerji

EVet sallamak uykuya geçişte bi destek bebeklerimiz için ama şu an zaten buna ihtiyaçları var. Ayağında sallamak yerine kucağında hafif hafif sallamayı deneyebilirsin, kendini daha güvende hissedebilir, daha kolay uykuya dalamasa da belki uykusu daha uzun süreli olur. Bir de böyle dene bakalım :)
Ben bir sürü şey deneyen, uykusuz bebeğe sahip bir anneyim :))) hayatta en sevdiğim şey uyku idi, hala seviyorum gerçi, uzaktan :))))

Bikaç saat öncesi hastanedeydi ultrasonla baktılar ve bişey yoktu daha gelmiyor oglum demişti ertesi güne ben dogurdum ama böyle diye haber etmişti
Valla cok zor ya insanın ici gidiyor
Allah sabır versin çok zor bi durum. İnşallah annemiz de bebeğimiz de hayırlısıyla atlatır ben bazen hafiften kızıyorum uyumuyor falan diye eşime söyleniyorum hep aklımda olacak bu kendimi çok kötü hissettim şu an Allah evlatlarımızla sınamasın

Domates konservesi yiyorum arada kuruyemiş sadece ay çekirdeği meyve elma yedim süt urynlerini kesmiştim sadece dün sabah kıyma kavurması yedim akşam tavuk döner yedim bilmiyorum ya çok üzülüyorum
Canim cocuk?alerjo doktoru bana dana etini de yasakladi bilgin olsun.

Cok sevindim canim aranizin duzelmesine dogumdan beri cok yoruldun ama stres de yaptin patlama yaşadın iyi oldu bence. Birbirinizle konusup anlasmaniza da cok sevindim. Zaten her turlu ikili iliskilerde acik olmak en onemlisi. Allah bir daha uzaklastirmasin insallah
Ben de bikac hafta once bir patlama yasadim. Birbirimizden kopuktuk cok. Sonra oturduk konustuk hallettik cok sukur
Yalniz bu ara ben pek yoruluyorum kan degerlerime baktirmam lazim. Bir de malesef senin gibi oldum ben de. Abartip cocugum da icindeyken ana kucagini kaldirip odadan odaya goturuyordum dun de pusetini tasidim. 2 gundur dikis yerlerim agriyor

E Elwing6 canım ayni doktora yazdım aynı cevabı aldım benim kafam iyice karıştı Eki Görüntüle 2568193
Bilmiyorum ben daha kurcalamayacagim sanirim bir sutlacta bariz kizariyi birde peynirde fazla yememeye calisirim..benim gittgim doktorlarda devlette pek ciddiye almadilar..cok ciddi bir konu degil herhalde ya da ustune gitmek gerekiyor kan falan gorsem daha korkardim belki ama bizde hafif sumuksi kaka vardi o da son 3 kakasinda yok sut urunu pek tuketmedim birdaha sutlu tatli yapip deneyecegim bakalm

Cok tesekkur ederim valla burda yaziyordum amannn biz mi yapacaz her seyi diye 2 gundur yapmadigim kalmadi o kdr uzulunce is cikisina yakin yine suslenirim adam fabrika ayarlarina anca döndü cok gecmis olsun dikkat et tasimamak lazim hicbir ssy usutmemeyede dikkat et.6ay sonra anca duzelecegiz sanirim

E Elwing6 canım ayni doktora yazdım aynı cevabı aldım benim kafam iyice karıştı Eki Görüntüle 2568193
Ya nette biraz bakındım da makat küçük olduğunda da zorlanmadan kaynaklı olabiliyormuş kakada kan gözükmesi. Belki alerji vs yoktur sebebi bu da olabilir. Doktorlar artık robota bağlamış. Herkese standart şeyleri söyleyip geçiştirmek vazifeleri.

Bizimki de sallanarak uyumaya alışık. Gaz sancıları olduğu dönemde alıştırdık. Bi ara yatağına koyup pış pış yaparak uyutuyorumdum ama çok uzun sürüyor cidden sabır işi tam alışmıştı atak dönemi girdi mecbur sallanmaya döndük. Aynı şekilde benimki de her uyandığında bir desteğe ihtiyaç duyuyor ya emecek, ya sallanacak. Ben de kendi kendine uyumasını istiyorum. Plm123 nin dediği gibi şuan uyku saatlerini düzene sokmaya çalışıyorum, önce aynı saatte uyumaya alışsın gerisi daha kolay gelir gibi geliyor. İki eltim de çocuklarına ağlatarak uyku eğitimi verdi (hiç içime sinmeyen bir yöntem) çocukları o kadar güzel alışmışki yatağa koyunca önce biraz mızırdanıyor, biraz sayıklıyor derken hooop uyku. Uykuları çok kolay ve düzenliydi ama ben 1 yaşında gördüm, ilk 6 ay onlarda hep sallanmış.

Cok sagol kuzum trabzon hurması yiyorum bol kalorilisinden sen medine hurmasımı yiyorsun trabzon mu

Kuzum ben kasim sonunda cok sıkı basladim diyete doktor onerisi ile.
Sut urunleri
Yumurta
Findik fistik badem ceviz
Domates
Dana eti
Tavuk
Tahin
Narenciye
Bu urunler kesinlikle yasak. Tadina bile bakmadim. Biskuvi bile yeme icinde sut urunu ve yumurta var. 15 gunun sonunda egzamar ve kizarikliklar gecti. Tek tek urunleri denemeye basladim. Yogurdu pismis olarak kekin icinde yedim. Yunurtasiz kek. Sonraki hafta yumurta sarili kek. Yumurtada kizardi. Sonra peynirli pogaca deneyecegim.
Cocuk alerji bolumune gittim ben cok zor sira aldik.
Istanbulda ysamiyorum canim. Ama cocuk alerjiye git derim. Ben inanamadim. Gozlerinin ustunde dogdugunda kizariklik vardi. Dogum lekesi sanmistim onlar bile gitti diyetle. Fakat lorlu borek yedim ondan mi yoksa daha yumurtanin etkisi gecmedi diye mi bilmem tekrar kizardi vucudu. Haftasonu peynorli pogaca yapavagim. Benimki de dun kaka yapti ve kan vardi. Oncesinde yoktu. Kakada kan varsa sut urunleri alerjisinden olabiliyormus.

Ben bu arkadasımızı basından beri bildigim icin hic bi zaman isyan etmedim uyumadıgına
Hatta burda belki okuyanlar bilir kendi uykusuzlugum yorgunlugum umrumda değil gelişimi icin uyusa keske ama napalım Allah sağlık sıhhat versinde uykusuzlugu şımarıklıgından olsun derim hep
Bu günler gececek bizim icin ama düzelemeyecek hastalar bebekler var isyan etmemek lazım
Şükür bugunumuze

Memleketimiz mersin orada nemden geçilmiyor yaşadığımız yer Bayburt:)nem namına bir şey yok.Gelir gelmez aldık makineyi.
Tahmin edebiliyorum ne kadar zor olduğunu Şifa olsun inşallah
Istanbul da nemli memleket. Ağlama krizlerinde ağlama şekli değişti çocuğun. Acemi olmak çok zor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…