Medine hurmasi. Sut arttiriyor. Hergun duzenli ye 2 3 gun icinde farki gorursun.Cok sagol kuzum trabzon hurması yiyorumbol kalorilisinden sen medine hurmasımı yiyorsun trabzon mu
Geçmiş olsun canım. Mesajın nasıl garibime gitti anlatamam. Bizimki sürekli eti koparılıyormuş gibi ağlıyor. Doğduğundan beri istisnasız günde en az 3 saat çığlık çığlığa ağlıyorSabah 6.30da çığlık çığlığa uyanmasiyla yataktan nasıl fırladık babamızla hatırlamıyorum. Sanki etlerini koparmislar gibi feryat figan ağladı kuzum. İlk defa yaşıyorum böyle bir şeyi. Bebeği sürekli ağlayanların Allah yardımcısı olsun. Hala kendime gelmiş değilim.Ya gaz sancısı oldu yada dış huzursuzluklari başladı. Bilemiyorum. Azcık sakinleştirip memeye koydum iç çeke çeke emdi gülerek uyudu sonra
Öncelikle diğer gelişimleri boy baş çevresi vs normalse kiloya çok takılma. Ama cis sayısı az diyorsun. Mesela günde 6 bez falan cisli olmalı. Kaç bez kirletiyorsunuz? Aç kaldigini düşünüyorsan sütünü sağ ve biberonla vermeye çalış, kaşıkla çok zorlanirsin bence. En azından ne kadar süt içtiğini bilirsin. Kaşıkla verdiğin şey mama mi süt mü anlamadım benKızlar iyi akşamlar bebegim 3 aylık emmek istemiyor hiç emse bile çok az doyduğunu düşünmüyorum bez sayısı az kaşıkla veriyorum arada vermelimiyim sizce bu ay sadece 200 gr almış
Süt veriyorum canm mama hiç vermedim biberona alışsın istemiyorum o yüzden kaşıkla veriyorum zor oluyor bazen emiyor ama çok kısa cisli bezde en fazla 3 4 tane oluyor dolu dolu değil ama ne yapacagimi şaşırdım sütüm var şükürÖncelikle diğer gelişimleri boy baş çevresi vs normalse kiloya çok takılma. Ama cis sayısı az diyorsun. Mesela günde 6 bez falan cisli olmalı. Kaç bez kirletiyorsunuz? Aç kaldigini düşünüyorsan sütünü sağ ve biberonla vermeye çalış, kaşıkla çok zorlanirsin bence. En azından ne kadar süt içtiğini bilirsin. Kaşıkla verdiğin şey mama mi süt mü anlamadım benmamaysa da arttır bence derim.
3 aydan sonra meme reddi başlıyor. Bir şekilde uykusunda falan uzun emzirmeye çalış. Çokta zorlanma tiksinti gelebiliyorum bazı çocuklarda. İnşallah düzelir. Cis rengi açık renkse yeterli sütü alıyordur inş. Köyü renk cis az sıvı tüketimi demek altında başka bir rahatsızlık yoksaSüt veriyorum canm mama hiç vermedim biberona alışsın istemiyorum o yüzden kaşıkla veriyorum zor oluyor bazen emiyor ama çok kısa cisli bezde en fazla 3 4 tane oluyor dolu dolu değil ama ne yapacagimi şaşırdım sütüm var şükür
Ah yavrum neden ağlarlar ki? Karnı tok altı temizse ve sancısı yoksa da mı ağlıyor. Ay yarabbim zor. Minicikler insan dayanamıyor ağlamalarına bile.Geçmiş olsun canım. Mesajın nasıl garibime gitti anlatamam. Bizimki sürekli eti koparılıyormuş gibi ağlıyor. Doğduğundan beri istisnasız günde en az 3 saat çığlık çığlığa ağlıyor
Kesinlikle haklısınBen bu arkadasımızı basından beri bildigim icin hic bi zaman isyan etmedim uyumadıgına
Hatta burda belki okuyanlar bilir kendi uykusuzlugum yorgunlugum umrumda değil gelişimi icin uyusa keske ama napalım Allah sağlık sıhhat versinde uykusuzlugu şımarıklıgından olsun derim hep
Bu günler gececek bizim icin ama düzelemeyecek hastalar bebekler var isyan etmemek lazım
Şükür bugunumuze
Ben bu arkadasımızı basından beri bildigim icin hic bi zaman isyan etmedim uyumadıgına
Hatta burda belki okuyanlar bilir kendi uykusuzlugum yorgunlugum umrumda değil gelişimi icin uyusa keske ama napalım Allah sağlık sıhhat versinde uykusuzlugu şımarıklıgından olsun derim hep
Bu günler gececek bizim icin ama düzelemeyecek hastalar bebekler var isyan etmemek lazım
Şükür bugunumuze
Teşekkür ederim canım cevabın için3 aydan sonra meme reddi başlıyor. Bir şekilde uykusunda falan uzun emzirmeye çalış. Çokta zorlanma tiksinti gelebiliyorum bazı çocuklarda. İnşallah düzelir. Cis rengi açık renkse yeterli sütü alıyordur inş. Köyü renk cis az sıvı tüketimi demek altında başka bir rahatsızlık yoksa
Çok üzüldüm aklıma geldikçe dua edicemKızlar bu baslıktaki eskiler bilir atesböcegi nin oglu için dua edermisiniz
Bebegim ölümle savaşıyor
Herkese merhaba,daha önce de benzer bir konu açmıştım ama fazla kişiyle ulaşamadım sevgili K.K ailesi.Ben yaklaşık 3.5 ay önce doğum yaptım.Dogum bile diyemiyorum aslında acil sc ile bebegim dünyaya geldi.Ama malesef doğumdan önce plesantam kopmuştu.Kanama ve kusma ile gittiğim hastaneden elim...www.kadinlarkulubu.com
Geçmiş olsun canım. Mesajın nasıl garibime gitti anlatamam. Bizimki sürekli eti koparılıyormuş gibi ağlıyor. Doğduğundan beri istisnasız günde en az 3 saat çığlık çığlığa ağlıyor
Bazen gazı oluyor ama çıkarıyor da bol bol. İnan niye ağlıyor bilmiyorum. Hele 10 gündür gece uykusuna da dalamıyor. İki kızım daha var, zavallılar ne zaman nerede yatıyor haberim bile olmuyor. Eşimle ikimiz dönüşümlü sakinleştirmeye çalışıyoruzAh yavrum neden ağlarlar ki? Karnı tok altı temizse ve sancısı yoksa da mı ağlıyor. Ay yarabbim zor. Minicikler insan dayanamıyor ağlamalarına bile.
Canım bazı doktorlar vücutta döküntü ve ateş olur diyorlar yoksa sadece kan geçer diyorlar. Merak ettim şu Ferhat cekmeze instagramdan sende yazarmisin sana ne dicek acaba cevap olarak çok merak ettim. Bu ikinci doktor bana diyet e gerek yok diyen. Ben bu doktora dedimki sonra herkes diyet ve test derken siz bunu diyince sasridim dedim dene ve gor emzir ve normal beslen geçici bir durum dedi birakti. Açıkçası birde prof. Bubdoktor insan işine geldiğine inanası geliyor E Elwing6 Z Zzynp19Kuzum ben kasim sonunda cok sıkı basladim diyete doktor onerisi ile.
Sut urunleri
Yumurta
Findik fistik badem ceviz
Domates
Dana eti
Tavuk
Tahin
Narenciye
Bu urunler kesinlikle yasak. Tadina bile bakmadim. Biskuvi bile yeme icinde sut urunu ve yumurta var. 15 gunun sonunda egzamar ve kizarikliklar gecti. Tek tek urunleri denemeye basladim. Yogurdu pismis olarak kekin icinde yedim. Yunurtasiz kek. Sonraki hafta yumurta sarili kek. Yumurtada kizardi. Sonra peynirli pogaca deneyecegim.
Cocuk alerji bolumune gittim ben cok zor sira aldik.
Istanbulda ysamiyorum canim. Ama cocuk alerjiye git derim. Ben inanamadim. Gozlerinin ustunde dogdugunda kizariklik vardi. Dogum lekesi sanmistim onlar bile gitti diyetle. Fakat lorlu borek yedim ondan mi yoksa daha yumurtanin etkisi gecmedi diye mi bilmem tekrar kizardi vucudu. Haftasonu peynorli pogaca yapavagim. Benimki de dun kaka yapti ve kan vardi. Oncesinde yoktu. Kakada kan varsa sut urunleri alerjisinden olabiliyormus.
Canım kakalı bez fotosunu gördüm. Büyük kızımda her bezimiz böyleydi. Kırmızı kan parçacıkları vardı. Gitmediğimiz yer kalmadı. Şu an bebiş ağlıyor. İlk boşlukta yazacağım sana.Canım bazı doktorlar vücutta döküntü ve ateş olur diyorlar yoksa sadece kan geçer diyorlar. Merak ettim şu Ferhat cekmeze instagramdan sende yazarmisin sana ne dicek acaba cevap olarak çok merak ettim. Bu ikinci doktor bana diyet e gerek yok diyen. Ben bu doktora dedimki sonra herkes diyet ve test derken siz bunu diyince sasridim dedim dene ve gor emzir ve normal beslen geçici bir durum dedi birakti. Açıkçası birde prof. Bubdoktor insan işine geldiğine inanası geliyor E Elwing6 Z Zzynp19Pircici
Çok sevinirim canım kafam çok karisik diyet yapsam böyle yapmasam böyle bilemedim illa doktor doktor gezmemmi lazım test mi yaptırmam lazım bilmiyorumCanım kakalı bez fotosunu gördüm. Büyük kızımda her bezimiz böyleydi. Kırmızı kan parçacıkları vardı. Gitmediğimiz yer kalmadı. Şu an bebiş ağlıyor. İlk boşlukta yazacağım sana.
Wiks sur canimKızlar, suyu yeni kaynatmış çelik ketıla bileğim değdi, baya bi yandı, şu an soğuk uyguluyorum, krem de kullanamam, alternatif ne yapabilirim. İz de kalacak gibi, baya yandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?