Canım sen en yakın zamanda bi kilosuna baktır, sağlık ocağına bi git durumunu anlat eğer ebe iyi bi ise kaydın olmasa da tartıverir. Bir de uykusuzluktan, atak döneminden vs de ağlıyor olabilir illa açlıktan ağlamıyor olabilir. Günde ortalama 6 tane çişli bezi oluyorsa ve çişi koyu sarı değilse bu da yeterli beslendiğine işaret olur. Yine de içine Sinmiyorsa günde iki sefer 60 cc filan kaşıkla takviye yapmayı deneyebilirsin o zaman.

Kızlar kaşıkla ben de mi denesem mama vermeyi ayarlayabilir miyim ne dersiniz? Sürekli değil arada bi versem fena olmaz biberonu reddediyor kaç tane biberon değiştirdim ama hiç birini istemiyor
Benimki de bu ara red ediyor biberonu emme desen bir kaç dakika geçmiyor ac ac takili6or uyurken uykusunda biberonu ağzına tıkıyorum o zaman yiyor sende uykusunda ya da uykulu iken ver yoksa ac kalıyorlar

Sizin doktorunuz da diyet yap diyor dimi. Bizimki öyle dedi, ben bozup gözlemlemek istiyorum dedim de öyle bozdum. Bence sen bu kadar sıkma canını, bi alerji doktoruna git. Asya yakasında oturuyordun sanırım, orda bilmiyorum. Bu yakada bir de medipol hastanesinde var alerji doktoru, bağcılardakinde, 425 lira idi muayenesi. Biz bezmialeme gidince oraya gitmedik

Sanırım son çare gidip kendimi anlatıp kilosuna baktırcam çok sağol canım inşallah sorunumuzu bulur çözüme kavuştururuz bi de diyete tekrar başladım çok zor ya yiyecek bişey bulamıyorum resmen

Oyyy Allahım yardımcıları olsun, burda yine konusu geçmişti ilk duyduğumda hem çok şaşırdım hem de çok çok üzüldüm. Allahım yardım etsin içim acıyor

Çiş sayısını nasıl anlıyorsunuz yani Bi beze kaç kez. Çiş yaptığı nı nasıl anlayabilirim
Ben de bunu merak ediyorum. Artik gunde 4-5 bez kullaniyoruz. Geceden sabaha olan bez bayagi dolu oluyor. Sabah 7-8 gibi degistiriyorum. 9-10 gibi kakasini yapiyor. Cis bazen oluyor bazen olmuyor. Sonra 12-1 gibi degistiriyorum. Cis oluyor ama 1 kez sanirim, az dolu oluyor. Sonra 3-4 gibi yine az. En son gece yatacagi zaman 7-8 gibi degistiriyorum yine az ama cisli. Bir bezde kac kere cis yaptigini nasil anliyoruz?

Benimki de bu ara red ediyor biberonu emme desen bir kaç dakika geçmiyor ac ac takili6or uyurken uykusunda biberonu ağzına tıkıyorum o zaman yiyor sende uykusunda ya da uykulu iken ver yoksa ac kalıyorlar
Türlü türlü denedim hiç bi şekilde almıyor gece de denedim ama yine deneyeyim o zaman bi de geceleri beni sürekli emiyor ama süt kalmıyor ki sabaha kadar emmek istiyor ağzına süt gelmeyince de sinirlenip ağlıyor hem de çığlık çığlığa bakalım inşallah atak falandır yani yoksa böyle ek gıdaya geçişi beklemek zor olacak hem de çok zorrr

Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için canm inan herşeyi denedim ama ne çare bende kendime hedef koydum 500 grdan fazla almalı diye çok mu sıkıyorum bilmiyorum da bakalım 4 ay kontrolünde ne bekliyor beni banada hemşire gelişimi iyi kilosu iyi diye sorun etme dedi kendiside pek önemsemedi

Ay iyi süper , benim kızımında mukuslu hep ve kakasını yapamıyor birkaç gün sonra biz uyarmak zorunda kalıyoruz alerjik bir durumu yok çok şükür

Kızlar iyi akşamlar bebegim 3 aylık emmek istemiyor hiç emse bile çok az doyduğunu düşünmüyorum bez sayısı az kaşıkla veriyorum arada vermelimiyim sizce bu ay sadece 200 gr almış
Gece uykusundan tam ayilmadan los isikta emzir. Uykusu acilmadan emer. Bebekle yalniz kalarak e.zir ve zorlama. Emzik emiyorsa once agzina emzigi ver ardindan cikarip memeni ver. Ama sabirli ol. Stres yapma. Benimki de once biberonu istemedi sonra beni. 3 aymik bebeklerin cogunda olabiliyor meme reddi.

Valla bunu ben de çok merak ediyorum. Kaç kez cis yapıyor, kaç seferde bez cisle doluyor diye ama tespit etmemiz mümkün değil. Bazen dolu dolu 2 bez diğerleri çizgi yarıya kadar dolmuş oluyor. Bazen 1 kere full doluyor o çizgi. Genelde sabah 7 8 gibi altını açtığımda full dolu. Gün icinde de 4 5 6 bez falan alıyorum. Full dolmasını beklemiyorum. Fazla beyaz ve hassasiz hemen kızarıyor. Doktorları dinliyorum 5 7 bez arası iyidir diyor. Ama full dolu mu olması gerek ne demek istiyorlar anlayamıyorum. Ya gelişimleri iyiyse kilo da alıyorsa çok takilmamamiz lazım herhalde. Fazla da pimpirikli olmak kendimize zarar. Haksız mıyım? Bu cis konusuna ben de gereksiz takmış durumdayım....

Kızlar kaşıkla ben de mi denesem mama vermeyi ayarlayabilir miyim ne dersiniz? Sürekli değil arada bi versem fena olmaz biberonu reddediyor kaç tane biberon değiştirdim ama hiç birini istemiyor
Lansinoh biberon aldim ben enson onu sevdi ucu yumusak digerlerine gore. Benimki de biberonu istememisti sonradan. Tavsiye ederim onu da dene.

Ve yine bir temizlik akşamından merhaba a dostlar gündüz iş yapmak hayal, gece mesaimiz bitmiyorduuuuu salon toplandi,( gündüz çarçabuk temizlemistim) hol temizlendi, banyo temizlendi, misafir odamız silindi sırada mutfak ve balkonumuz var. Üst kata da yarın el atarım. Minnoşum uyuyor babası nöbette. Telsiz yanımda. Ne olur ne olmaz. Ay analık zor zanaat vesselam bu günlerimize çok şükür.. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Çocuk doktorumuz alerji yada gastroya götürün dedi ordakine götürsem diyet dicek büyük ihtimal. Bilemiyorum ya prof öyle diyince herşeyi salasim geldi diğer türlü diyet diyet nereye kadar kakasina hiç bakmayip çöpe atasim var artık

Canim ben cocuk alerji profesorune gittim. Hem kan testi hem deriden test yapildi ve alerjisi cikmadi. Ama bana bazen testte cikmayabiliyor diyet yap bu dokuntuler yumurta alerjiso gibi duruyor dedi. Bana da diyet hazirladi. Ben ona uyunca kortizonlu krem kullanmadan dokuntuleri gecti. Yumurtayi kekin icinde sadece sarisini koyarak deneme ragmen bebekte giden dokuntuler geri geldi. Ben doktorlarin dedigini bilmem ama yasadigimi bilirim. 2 farkli cocuk doktoru da diyet onerdi ve coxuk alerjiye goturmemi soyledi. Ben de goturdum. Dokubtuleri diyetle azaldi diye kortizonlu kremi almadim keske alsamiydim diyorum. Ben diyete devam edecegim.

Ya önceden böyle şey mi varmış yeni çıktı böyle şeyler belkide vardı ama gelip geçiyordu anlamiyorlardi anne ler . Yani insan ne yiyeceğini şaşırıyor canım kan görürsende korkma artık alerjikse de çıkar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…