Ben kullandım ikinci şişedeyim yani sütüm eskiye göre arttı ama direk ondan diyemem ama vitamin değeri çok iyi bi takviye olduğu için kullanmaya devam ediyorum
Bu tabletten almayı ben de düşünüyorum, kullanırsan işe yararsa bizimle de paylaş olur mu
Arastirdim ama pek bilgi bulamadim hangi vitaminler var..doktor onermeden kullansak sıkıntıbyasamiyiz diye endise ettim bende ama herkes kullaniyor

Bizimde yapmadığımız yok gardolabını açıp kıyafetlerini bile gösteriyorum bak bu elbiseyi yazın giyeceksin fln çabuk daralıyor ve bir süre sonra uyumak istiyor tekrar
Ben de evi gezdirip her şeyi gosteriyorum baya baya gezmeyi seviyolar biz de mi boyleydik ki

Ben evde tekken hic tv acmiyorum. Esim aciyor. Gecende kucaginda tv acikti. Bebis de esimin kucaginda tv'ye arkasini donuktu. Kafasini cevirip bir bakisi var ki, gozleri kayacak neredeyse yan bakmaktan. Cok fenalar ya. Telefona da oyle bakmaya calisiyor elimizdeyken.

Teoride aglatmadan her agladığında kucağa alıp sakinleştirip öyle tekrar yatırmak var. Ama bizim bebisler bunun için çok küçük bence çünkü pratikte çok cook zor. Yapabilenler var orası ayrı yapılamaz değil.
Bence senin anlattığın gibi uyku rutini oluşturmak su an için daha kolay, şu diş dönemlerini atlatmadan uyku eğitimi dusunmuyorum sahsen..

Dün sbaha karsi 6da emziriyorum birden memeden bir cikti duymadigim bir ciglik deli gibi aglamaya basladi bendr korktu herhlde dedim...az once babasi uyutuyordu yine ayni bagirtiyla uykusundan uyandi..durdu durdu icli icli agladi anlam veremedim tok oldugu halde emzirdim kustu..simdi uyudu..8den 10a kadr direniyor uykuyada ama o ciglik cigliga aglama gaz mi ? Asi yeri iltihaplanmis o mu anlamadik

Aglarken Bacaklarını çekiyor mu karnına doğru.karnı sert mi öyleyse gazdır bence çığlık çığlığa ağlamanın tek sebebi gaz bugün de gördüm.
Allah dermansız dert vermesin tabi ama çok kötü bir akşamdı

Geçmiş olsun canım. Geçen sabah 6.30 civarında aynı şey bize oldu. Yazdım hatta buraya. Odumuz patladı korkudan. Sanki etlerini kopariyorlarmis gibi susmak bilmedi, memeye koyana kadar canım çıktı. Azcık emince rahatladi. Muhtemelen gaz sancisiydi bizimki de.. Tekrar geçmiş olsun. Bugünde bol bol kustuk. Az emdik ama çok kustuk. Nasil oluyorsa anlamadım gitti. Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin.

Canım düzelecek her şey inşallah. Sütüm azaldı diye düşünme. Emin ol yediklerimizden ziyade tükettiğimiz su süt yapıyor. Dut ve hurma yiyebiliyorsan onları tüket. Bir de içeriğinde yumurta olmayan kurabiye tarzı bir şeyler yapsan evde. Muhakkak nette tarifleri vardır. Ben ne zaman kurabiye yesem sütüm dolu dolu oluyor. Suyu ne zaman az içsem anında sütüm azalıyor. Kızlar bir yerde okumuştum, emzirirken şu içmek gerekiyormuş. Süt arttırır diye. Bebek emerken sizde 500ml falan şu için. Faydasını görürsünuz insallah

Kızlar konak sorunu yaşayıpta tamamen geçen oldu mu? Benim kızım da konak var çocuk doktoru zeytinyağı ile yumuşatıp temizle dedi. Yaptım bir kaç kere ama yaptıktan sonra temizlenmiş oluyor belli bir zaman sonra geri geliyor. Alerji doktoru kortizonlu krem verdi ama kullanmak istemedim almadım. Acaba mustela konak şampuanını mı alsam kullanan var mı faydası oluyor mu?

Var ben. Bizde 2 kere oldu. İlkinde 3 günde geçirdim. 2.de ilk banyosunda geçti. Ne sıklıkla banyo yaptırıyorsun?

Vereceğim tarifi uygula. Annem sagolsun. 1 tatlı kaşığı karbonat, üzerine evde bebek yağı kullanıyorsan ondan dök, ben mustelanin yağını kullaniyorum... Duşa girmeden bebe yağıyla yada zeytinyağ ile konaklı bölgelere masaj uygula yavaş yavas. 3 4 saat öncesinden başla uygulamaya... Duşa girmeden yarım saat önce karbonatlı yağ macun kıvamında oluyor, onu sür konaklı bölgelere. Duşa girdiğinde bebisin azcık su dök kafasına yarım çay bardağı kadar... Karbonatlı bölgelere masaj yap. Sonra durula, şampuanla ve çık. Konak geçene kadar yaparsın. İlkinde 3 gün, ikincisinde aynı gün bitti bizim. Aşıdan dolayı banyo süresi uzadiginda oldu ikisi de. Konak tamamen yağlanmayla ilgili. Sık sık yikananinca o yağlanmaya müsaade etmiyorsun ve konak olmuyor.

Teşekkür ederim Amin canım inşallah
Neymiş bu gaz ya.eskiler bizim çocuklarda şimdikiler gibi gaz sancı olmazdı diyorlar.
Başım ağrıdı öyle ağlayıp elimden bir şey gelmeyince çok sıkmışım kendimi

Karbonatı duydum aslında ama yapmaya cesaret edemedim bünyesi alerjik olduğu için bir zararı olursa diye korktum. Denesem mi acaba?

Karbonatı duydum aslında ama yapmaya cesaret edemedim bünyesi alerjik olduğu için bir zararı olursa diye korktum. Denesem mi acaba?
Ben pamukcugunu karbonatli su ile gecirdim. Konagini sık yikayarak ve sacini orgu lif ile yikayarak gecirdim. Haftada 3 defadan fazla yikamadim. Su an haftada 2 defa yikiyorum. Sunnet oldugu icin bu hafta 1 defa yikadim konak olur gibiydi. Kepeklenme gibi. 2 gun daha yikamasam konak baslangici olurmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…