bizimki alıp alip ih ih diyor geri ağzından akitiyor artik şebek oldum elinde düşünBenimki de emmeye pek düşkün değil. Cool takılıyor bunlaramaaaan emmek de neymiş canım modunda seninkin de dil bağı filan yok dimi? O da emmeyi olumsuz etkiliyormuş. Meme reddinde hiç emmek istemiyorlar, memede ağlıyor kafasını geri çekiyorlar kendilerini kasıyorlar filan
Tabi ki o kadar kuru ciltli oğlumda konak olmazsa olmaz :)))Kızlar konak sorunu yaşayıpta tamamen geçen oldu mu? Benim kızım da konak var çocuk doktoru zeytinyağı ile yumuşatıp temizle dedi. Yaptım bir kaç kere ama yaptıktan sonra temizlenmiş oluyor belli bir zaman sonra geri geliyor. Alerji doktoru kortizonlu krem verdi ama kullanmak istemedim almadım. Acaba mustela konak şampuanını mı alsam kullanan var mı faydası oluyor mu?
Kızlar bebeğinin kollarının yeterince güçlü olmadığını düşünen bir üye vardı. Ellerinden tutup çekince kendini kaldırmıyor diyordu. Ne oldu açaba, bebişte ilerleme var mı merak ettim.Kucağında bebek uyuyanlar el kaldırsınve de sırf uyanmasın yeterki uyusun diye tuvalete bile gitmeden bekleyenler
Tam bunu yazcaktim ben de yeni keşfettim güzel bir sayfa:)Kızlar instagramda bi sayfa buldum bebekler için çok güzel etkinlik ve oyunlar paylaşmış tam bizimkilerin ayına uygun çok hoşuma gitti muhakkak göz atın. Sayfa adı basarannisa @Elwing6
En güzeli benim rutin de alt açma kundak emzik ve ninni. Uyuyana kadar da yüzüne ortu. Beşiğinde salliyorum ben ve bi yere gidince çok zorlanıyorm. Ayakta sallamanin en güzel yanı her yerde uyutabilmek:)Aynen bence zaten o rutine alışınca zaten uyması daha kolaylaşıyor benim rutinim alt açma pijama giyme kundak yapıp emziği ağzına verince hemen kafayı yan çeviriyor yüzünü kapatmadan uyumuyor mesela ayağımda özellikle sallıyorum hele gündüz onu sallarken dinleniyorum valla abzen çok yoruyor bide sürekli memlekete git gel yapıyoruz ayakta heryer de sallayarak uyuturum öteki türlü beşiği i isteyip uyumayabilir ablasını da ayakta sallayarak uyutuyodum onda da aynı rutini oluşturmuştum şükür onunda uykuları güzeldi
önce kızı kucağıma alıp tartışıyorum sonra kızı koyup kendim tek tartılıyorum aradaki farka bakıyorum. Ama çok sağlıklı bir ölçüm olmuyor.Insallah almistir evde nasil tartiyorsunuz yabizimde 2sinde bende cok merak ediyorum
Ohh Ohhh ne güzel maşallah. O kadar uğraşa emseler baribizimki alıp alip ih ih diyor geri ağzından akitiyor artik şebek oldum elinde düşün
koltukların yaptıklarını çıkardım ustune koltuk salı serdim koltukun eğiminden faydalanıp yatarak emziriyorum bi kısmı kolumda bi kismi agzinda bi kismi koltuk şal inda evimi b.k götürüyoki umrumda değil sürekli bi oyunlar
kartlarimizi çok seviyor bo elimde kart şarkı turku soyluyorum o da eslik ederken hop agzina süt döküyorum
hergün yeni şarkılar besteliyorum inan boş ta olsam notaya alip piyasaya sürecem
tabi karşı da boş değil ooo ağzı laf dolu
çellocu kızım çok seviyor müzik yapmayi da dinlemeyi de caliyoz söylüyoz ev panayır yeri
Apple için yok malesef ben aradım bulamadım android için vardıUygulaması var mı ki forumun?
Geçen gün aklıma geldi daha pratik olurdu
Ben de bişey yoksa bile az bişey sürüyorum zeytinyağı iyi geliyorAminn inşallah bebeler ağrı sızı çekmesin..
Doktor acil doktoruydu film istedi ona bakıp teşhis koydu.Zaten bizimki doktoru görünce sustu gülmeye fln başladı inada yapar gibi:)Doktor muayene etti birşeyi yok gayet iyi gaz için bol masaj dedi.Eve geldik zeytinyağını karnına popişine sürdüm ondan sonra yaptı.Bugün ikindin150 cc mama içti heralde o tetikledi 120 cc içiyordu normalde.5.aya girdik sütüm iyice azaldı zaten emmiyor artık.göğüs ucu olmayınca diğer yolları denedim fakat o arada biberona alıştı tabi.hayırlısı
Aynısını bende de olmuştu idrarımı yaptım ama hala kalktım devam eden akan bir su bacaklarımdan süzüldü belki 1 bardak kadar geceydi ve eşim yoktu şehir dışında. Sabah ilk iş doktora gidip kontrol ettirdim şükürki bir sıkıntı çıkmadı. Sonra ki aylardada hep bu his sürekli benim iradem dışında geliyordu ağırlaştıkça daha da artıyor. Doktorunuz en iyisini bilir tabiki kontrol ettirin bir sorun yoksada endişe etmeyinKızlar ben 17 haftalık hamileyim az önce idrarımı yaptım kalktım sonra tekrar idrar yapma isteği geldi 4-5 sefer böyle idrar gibi yaptım ama su gibiydi çok korktum. Peçete koydum bakıyorum kup kuru. İdrar yapmış gibi azcık ıkınınca geliyor. Doktorumu aradım su olsa devamlı gelir kalktığında da gelir takip et yarın gel bakalım dedi. Sizce su mudur ?? Sanki çişim gelmiş gibi oluyor azcık yapıyorum su gibi. Suyun gelmesi çiş hissi gibi mi ilk gebeliğim çok korkuyorum
Doymasa ortalığı yıkar bence doyuyordur annesiBen de bişey yoksa bile az bişey sürüyorum zeytinyağı iyi geliyorgöğüs ucu olmayınca erken mi bırakıyorlar benimki de yok çünkü bu aralar ben de pek doymadığını düşünüyorum ama inşallah ben evham yapıyorumdur mama da almıyor başka biberon denedim bugün yine yok biriktirip ağzından fırlatıyor resmen
:))) benim o. Doktor gevşek demişti. Şu an daha iyi çok şükür, ben b12 kullanıyorum,haftada 1 kez ona da veriyorum (doktoru öyle söyledi,vitamin fısfıs şeklinde) şimdi kendini kasıyo, kollarını öyle salmıyo. Yüzüstü koyunca hala kollarından destek alamıyor ama göğsünden bi yastıkla destekleyerek yüzüstü koyduğumda kafasını çok daha güzel tutabiliyor. Zamanla güçlenecek sanırımKızlar bebeğinin kollarının yeterince güçlü olmadığını düşünen bir üye vardı. Ellerinden tutup çekince kendini kaldırmıyor diyordu. Ne oldu açaba, bebişte ilerleme var mı merak ettim.
Biz anne olduk ama onlarda baba oldular onlarda yoruluyor onlarda bocalıyor ara ara uzak kalmak özellikle bizim gibi zor cocuklularda iyi oluyor benceya olması gereken bu bence. hani bunun sevgiyle bi alakası yok ki. arkadaslarıyla vakit gecirmek isteyen cocugunu daha az seviyor değildir. annemler 2 adım uzakta olmasa bende sık sık giderdim sanırımbir de senin kızın çok yorucu olduğu için senin oraya gitmen hem kendine tatil hemde esine. esin de çok ilgileniyor masallah. yani iki taraf da mutluysa bizlik bisi yok
Valla Allah yokluklarını göstermesin bırak yemeği bulasıgı sofrayı bile toplattırmıyor bırak sen cocugu emzir bırak sen dinlen diyeAhaha anneler büyük nimet bende anneme gittiğimde sutum artıyoçocuğa bakan oluyo dinlenebiliyorum düzenli saatli yemek hatta anne çocuğu tut ben yemekleri yaparım diyorum o bile değişiklik oluyo
Bebek grip olunca nasıl bir yol izlediniz. İlaç kullandınız mı. Benim bebeğimde doğdu dogali 2.gribini geciriyor. 2. Şişe antibiyotik kullanıyorum.bu beni çok üzüyor fakat anne sütü ve serum fizyolojikle geçsin diye bekledikçe oksurmesi göz yaşarması artınca mecburen ilacı kullandık. Benim durumumda olan var mı arkadaşlar.Doymasa ortalığı yıkar bence doyuyordur annesi
Benin kız 2500 gr doğdu 37.haftada 2200e dustu cok minnakti.3 aylikken bir ara grip oldum o da hastalandı o dönem zorlanmasın diye hem de kilo alsın diye 2-3 gün sağıp biberonla verdim o günler soğudu memeden.göğüs ucu yok denecek gibi benim.süt de zaten başından beri aman aman yoktu o yüzden şırınga katater vs fayda etmedi .şimdi kilosu boyu şükür iyi ama meme yok sagiyorum günlük 50 cc de olsa veriyorum
2.6 tog 22 derece için fikri olan var mı?Uyku tulumundaki tog değerlerinde bazı derecelerin karşısı boş. Bu ne demek? İçine zıbın bile giydirmeyin mi?
Antibiyotik kullanmıştık ciğerlere inmesin diye.O benden önce 2-3 günde atlatmistı.Mecbur kalınca iyilikleri sağlikları için kullanacağız kendinizi kötü hissetmeyin.Bebek grip olunca nasıl bir yol izlediniz. İlaç kullandınız mı. Benim bebeğimde doğdu dogali 2.gribini geciriyor. 2. Şişe antibiyotik kullanıyorum.bu beni çok üzüyor fakat anne sütü ve serum fizyolojikle geçsin diye bekledikçe oksurmesi göz yaşarması artınca mecburen ilacı kullandık. Benim durumumda olan var mı arkadaşlar.
Canim Hic bilmiyorum. Simdi senden duydum o degeri. Uyku tulumumuzun icine ince giydirmemizi soyledi aldigimiz yer.2.6 tog 22 derece için fikri olan var mı?
Bende emzirme sıklığını arttırdım , usulca gelip emiyor bazen kısa bazen uzun ama istemediğinde önce emer gibi yapıp sonra sinirle mememi çekmeye başladıOhh Ohhh ne güzel maşallah. O kadar uğraşa emseler bariben de yakında alt komşu şikayete gelecek diye korkuyorum, bazen nerdeyse halay modunda emiştiğimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?