bizimki alıp alip ih ih diyor geri ağzından akitiyor artik şebek oldum elinde düşün
koltukların yaptıklarını çıkardım ustune koltuk salı serdim koltukun eğiminden faydalanıp yatarak emziriyorum bi kısmı kolumda bi kismi agzinda bi kismi koltuk şal inda evimi b.k götürüyoki umrumda değil sürekli bi oyunlar
kartlarimizi çok seviyor bo elimde kart şarkı turku soyluyorum o da eslik ederken hop agzina süt döküyorum

hergün yeni şarkılar besteliyorum inan boş ta olsam notaya alip piyasaya sürecem
tabi karşı da boş değil ooo ağzı laf dolu
çellocu kızım çok seviyor müzik yapmayi da dinlemeyi de caliyoz söylüyoz ev panayır yeri

Tabi ki o kadar kuru ciltli oğlumda konak olmazsa olmaz :)))
Radix kullanıyoruz biz hem kremi hem şampuanı, doktorumuz önermişti. Bence şampuanın çok bi numarası yok ama kremi güzel, onu kullanabilirsin. Banyodan 2-3 hatta mümkünse 4 saat önce sür saç diplerine masaj yaparak, öyle beklesin. Yapısı krem gibi, hiçbir yere bulaşmıyor, sonra normal yıka. Bizimkinin yanlardakileri tamamen götürdü de tepedeki konaklar azalmakla birlikte hala duruyor.
Bence kremini alıp bi dene

Kucağında bebek uyuyanlar el kaldırsın ve de sırf uyanmasın yeterki uyusun diye tuvalete bile gitmeden bekleyenler
Kızlar bebeğinin kollarının yeterince güçlü olmadığını düşünen bir üye vardı. Ellerinden tutup çekince kendini kaldırmıyor diyordu. Ne oldu açaba, bebişte ilerleme var mı merak ettim.

Kızlar instagramda bi sayfa buldum bebekler için çok güzel etkinlik ve oyunlar paylaşmış tam bizimkilerin ayına uygun çok hoşuma gitti muhakkak göz atın. Sayfa adı basarannisa @Elwing6
Tam bunu yazcaktim ben de yeni keşfettim güzel bir sayfa:)

En güzeli benim rutin de alt açma kundak emzik ve ninni. Uyuyana kadar da yüzüne ortu. Beşiğinde salliyorum ben ve bi yere gidince çok zorlanıyorm. Ayakta sallamanin en güzel yanı her yerde uyutabilmek:)

Ohh Ohhh ne güzel maşallah. O kadar uğraşa emseler bari ben de yakında alt komşu şikayete gelecek diye korkuyorum, bazen nerdeyse halay modunda emiştiğimiz için

Ben de bişey yoksa bile az bişey sürüyorum zeytinyağı iyi geliyor göğüs ucu olmayınca erken mi bırakıyorlar benimki de yok çünkü bu aralar ben de pek doymadığını düşünüyorum ama inşallah ben evham yapıyorumdur mama da almıyor başka biberon denedim bugün yine yok biriktirip ağzından fırlatıyor resmen

Aynısını bende de olmuştu idrarımı yaptım ama hala kalktım devam eden akan bir su bacaklarımdan süzüldü belki 1 bardak kadar geceydi ve eşim yoktu şehir dışında. Sabah ilk iş doktora gidip kontrol ettirdim şükürki bir sıkıntı çıkmadı. Sonra ki aylardada hep bu his sürekli benim iradem dışında geliyordu ağırlaştıkça daha da artıyor. Doktorunuz en iyisini bilir tabiki kontrol ettirin bir sorun yoksada endişe etmeyin

Doymasa ortalığı yıkar bence doyuyordur annesi
Benin kız 2500 gr doğdu 37.haftada 2200e dustu cok minnakti.3 aylikken bir ara grip oldum o da hastalandı o dönem zorlanmasın diye hem de kilo alsın diye 2-3 gün sağıp biberonla verdim o günler soğudu memeden.göğüs ucu yok denecek gibi benim.süt de zaten başından beri aman aman yoktu o yüzden şırınga katater vs fayda etmedi .şimdi kilosu boyu şükür iyi ama meme yok sagiyorum günlük 50 cc de olsa veriyorum

Kızlar bebeğinin kollarının yeterince güçlü olmadığını düşünen bir üye vardı. Ellerinden tutup çekince kendini kaldırmıyor diyordu. Ne oldu açaba, bebişte ilerleme var mı merak ettim.
:))) benim o. Doktor gevşek demişti. Şu an daha iyi çok şükür, ben b12 kullanıyorum,haftada 1 kez ona da veriyorum (doktoru öyle söyledi,vitamin fısfıs şeklinde) şimdi kendini kasıyo, kollarını öyle salmıyo. Yüzüstü koyunca hala kollarından destek alamıyor ama göğsünden bi yastıkla destekleyerek yüzüstü koyduğumda kafasını çok daha güzel tutabiliyor. Zamanla güçlenecek sanırım

Biz anne olduk ama onlarda baba oldular onlarda yoruluyor onlarda bocalıyor ara ara uzak kalmak özellikle bizim gibi zor cocuklularda iyi oluyor bence
He bizimki keyfi arkadaşın ki zorunluymuş ayrılıkları ama ne farkeder aileler saglam destek oluyorsa bence iyiye odaklanıp mutlu olmak lazım eşler gün içinde yoklar sonucta

Ahaha anneler büyük nimet bende anneme gittiğimde sutum artıyo çocuğa bakan oluyo dinlenebiliyorum düzenli saatli yemek hatta anne çocuğu tut ben yemekleri yaparım diyorum o bile değişiklik oluyo
Valla Allah yokluklarını göstermesin bırak yemeği bulasıgı sofrayı bile toplattırmıyor bırak sen cocugu emzir bırak sen dinlen diye
Ara ara cık bi nefes al gel der veya hadi suraya gidelim bi kahve içip dönelim vs o kadar iyi geliyor ki yanlarında 7* otelde tatilde gibi hissediyorum
Eşimden ayrı kalıyoruz bikaç gün ama napalım olcak o kadar kusur oda kendine özel sosyal hayatına devam edebiliyor bu vesileyle

Uyku tulumundaki tog değerlerinde bazı derecelerin karşısı boş. Bu ne demek? İçine zıbın bile giydirmeyin mi?

Bebek grip olunca nasıl bir yol izlediniz. İlaç kullandınız mı. Benim bebeğimde doğdu dogali 2.gribini geciriyor. 2. Şişe antibiyotik kullanıyorum.bu beni çok üzüyor fakat anne sütü ve serum fizyolojikle geçsin diye bekledikçe oksurmesi göz yaşarması artınca mecburen ilacı kullandık. Benim durumumda olan var mı arkadaşlar.

Antibiyotik kullanmıştık ciğerlere inmesin diye.O benden önce 2-3 günde atlatmistı.Mecbur kalınca iyilikleri sağlikları için kullanacağız kendinizi kötü hissetmeyin.

Ohh Ohhh ne güzel maşallah. O kadar uğraşa emseler bari ben de yakında alt komşu şikayete gelecek diye korkuyorum, bazen nerdeyse halay modunda emiştiğimiz için
Bende emzirme sıklığını arttırdım , usulca gelip emiyor bazen kısa bazen uzun ama istemediğinde önce emer gibi yapıp sonra sinirle mememi çekmeye başladı acıyor bildiğin , korkuyorum resmen kızım diyorum emmeyi bırakmak istediğin zaman yavaşça bırak diyorum ama işte akşam göğüs kremi sürdüm resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…