Merhaba. Benim gozlemledigim cocuklar ozellikle erkek cocuklar artik daha gec konusuyor. Endise etmeyin ama onunla surekli konusun, kitap okuyun. Zamani geldiginde birden acilacaktir.

Ben de sehiri tercih ederdim

En güzeli benim rutin de alt açma kundak emzik ve ninni. Uyuyana kadar da yüzüne ortu. Beşiğinde salliyorum ben ve bi yere gidince çok zorlanıyorm. Ayakta sallamanin en güzel yanı her yerde uyutabilmek:)
Aynen o yüzden ayakta sallamak bana zor gelmiyor hem bende dinlenmiş oluyorum burayı okuyorum

3 -4 günde bir yapıyor kakayı rahatsız da etmiyordu bugüne kadar.Az önce yaptı gazla birlikte rahatladı baya.Hiç böyle olmamıştı ya sanırım mamadan ama her zaman içiyor niye bugün oldu anlamadim
Ya benim oglum da her gun yapardi 3 gundur yapmadi bugun 4. Gun cumartesi aksam yapmisti en son ne oldu boyle anlamadim. Mama vermiyorum bugun 5 gun oldu. Ama doyuyor doymasa durmaz ve cisi de iyi yapiyo. Donemsel bisey mi yoksa insallah oyledir

Teşekkür ederiz canım benimm
Ahh kuzucuk senin de en azından annenler yanında yine her halimize çok şükür tabiki ama bizim babamız da bir gece evde bir gece değil annemler bin km ötede yapayalnız kalmak bence en zoru en azından gideceğin biyerler var çalacağın bi kapı var
Yine de diyorum bugünler geçecek zamanla kolaylaşacak daha güzel olacak eminim
sünnetiniz nasıl geçti hayırlı olaun bunarada
Ben de yaptırmak istiyorum ama korkuyorum bakımı nasıldı zor oldu mu
Kızlar instagramda bi sayfa buldum bebekler için çok güzel etkinlik ve oyunlar paylaşmış tam bizimkilerin ayına uygun çok hoşuma gitti muhakkak göz atın. Sayfa adı basarannisa E Elwing6
Çok güzelmiş teşekkür ederiz
Hiç benim aklıma gelmeyecek şeyler evde yapabiliriz

ShinSeGi H honey bunch
Kızlar 2 gün çayı denedim akşam uykusuna beni çok zorlamadan hemen daldı . 3. Gün hiç içirmedim krize girdi uyutamadık. Arabayla çıktık .gece 1 de eve geldik uyuduk 2 de çığlık kıyamet tekrar uyandı . 3 gündür kaka yapmıyor sancıdan sanırım . Eşimde çaya bağladı içirme bi daha sende içme diye (rezene içiyorum ben) velhasıl çay uykuya dalış kısmını kolaylaştırıyor bence . Vereceksiniz emzirmeden önce verin tok karna içmiyorlar çünkü

En iyisi koyde yasamak. Benim ablam da sinif ogretmeni 5 yildir mudur yardimcisi olarak annemlerin koyunde calisiyor. Cocuklar da ayni okulda okuyor. 3 kizi var. En kucugu 1.5 yasinda ve okulun hemen karsisinda oturan cok tatli ve ilgili bir bakicisi var. Koyde baktiracak birini bulabilirsin bence. Sehirde sosyallik anlayisi avm alisveris vs oldu artik. Hic gerek yok bence. Cocuklarin icin koy bence daha iyi olur nacizane fikrim. Bu arada ben de atanamayan bir edebiyat ogretmeniyim ama ucretli dershane ve kolejde calistim lise gercekten cok zoor

Uyku tulumu değil mi bu? Peki bunun üstüne kundak yapıyor musunuz ya da bir penye battaniye yeterli oluyor mu?
Ustune hic bir sey ortmuyorum. Uyuyana kadar kollarini mundak yapip uyandigi an aciyorum yoksa twrliyor. Terlemesi de egzamalarina iyi gelmiyor. Zayen tulumu ortu ortmemek icin aldim. Orttigim penye battaneiyeyi kafasina gecirmisti. Bagir.asina uyanmistim. Allah korusun nefes alamaz diye korkuyorum.

H Hatuneymen aynu durum.biz yaşıyorduk dün tekrar başka doktora gittik bu 4 doktorumuz idi ventolin verdi hava verdik eve de makine aldık evde devam şurubu da varmış o daha geç geçirir dedi bunu sürekli kullanırsınız dedi ciğerlere inmeden müdahale etmek gerek yoksa ciğere indiğinde bronşit oluyorlarmış ateş için calpol eğer ilacı içmez tükürür ise fitil verdi ihmal etme Sende başka doktora göster sonunda biri müdahale edecektir

Arastirdim ama pek bilgi bulamadim hangi vitaminler var..doktor onermeden kullansak sıkıntıbyasamiyiz diye endise ettim bende ama herkes kullaniyor
Protein ve b kompleks vitaminleri bakımından zengin hatta düzenli kullanımda saçlara ve cilde iyi geliyormuş diye okumuştum bana doktor vermişti süt arttırıcı olarak

Selam olsun en az 10 kere kaldirilanlara bu gece derdi neydi anlamadım Galiba külotlu çorabı çıkarmayı unutmuşum ondan mı rahatsız olduk
Canim gelisimi acisindan bence evde de giydirme kilotlu corap..ici polarli taytlar var bu sekilde..corap sıktıgı icin rahatsiz olmustur yavrucum

Eklentiler

• Screenshot_20191225-111157_Dolap.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20191225-111316_Dolap.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 36
Protein ve b kompleks vitaminleri bakımından zengin hatta düzenli kullanımda saçlara ve cilde iyi geliyormuş diye okumuştum bana doktor vermişti süt arttırıcı olarak
Ay ben hemen basliyim ya vitaminler yerlerde saclarim dokuluyo insallah iyi gelir

Canim sunnetimi cok rahatti sukur. Yaptiracaksan hemen yaptir. Bizimki 4aylikken oldu cok az agladi ilk cisinde. Bizimle birlikte 4.5 aylik biri varsi o bebek baya agladi. Keske daha kucukkken yaptirsaymisiz dedim. 15 dk surdu. Bezini 5.6 saat acmayin dediler. Ama kaka yapti diye actik. 2 krem verdiler sabah aksam surduk. Ilk gordugumuzde cok sasirdim pipi hic yok giboydi icine kacmis sonra alistik. Herzamanki temizlediginiz gibi temizleyin krem sutun dediler oyle yaptik. Ben bezinde pipinin gelecegi bolgeye de az krem surdum. Dikisleri duruyor daha kendisi dusecekmis. Ciddi anlamda sunnet bekledigimden bin kat daha kolay gecti.

Kızlar aramızda ilahiyatçı var mı ya da bilen varsa. Pazartesi akşam adet oldum dün öğlen gibi kesildi birden hala gelmedi. Çok afedersiniz beyaz akıntıya donustu ve hala kan yok. Acaba o adet kanı değil mi ozurden mi sayılır ki namaza devam etmeli miyim bilemedim

bana da aynısı oldu. 1 gün daha bekledim hala beyazdı yıkandım canım. doğumdan sonra böyle düzensiz kanamalar oluyormus. insan ikilemde kalıyor. onun üzerine hala daha olmadım 1 ayı geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…