Günaydın annisler,fikirlerinize ihtiyacım var.12 yıllık sınıf öğretmeniyim.Ile 140 km uzaklikta bir koyde yasiyorum.Esimle ayni koydeyiz.Dogum izninde müdür yard.olarak ilçe merkezine atandım(ilçe ile 90 km),eşim de il ici isteyerek gelecekti açık olursa ilçe merkezine.Kv ler ilçeye 10 km köyde yaşıyor ama ilçede de evi var.Kv bakarım diyordu.Sevmedigim yanları da var iyilikleri de var hakkını yemeyeyim. Birbirimizin sınırlarına müdahale etmediğimiz sürece geçiriyoruz.
Aynı zamanda Türk Dili ve Edebiyatı diplomam da olduğu için alan değişikliğine başvurabiliyorum.Bana çıkıp çıkmayacağı kesin olmamakla birlikte il merkezinde liseler var.Atamam olursa merkezde bir düzen kurmamız gerekecek.Benim ailem il merkezinde oturuyor. Annem kv gibi bakmıyor yediğine içtiğine kv gibi dikkat etmez ama kv gibi de saçma sapan konuşmuyor.Iyi kötü,kavga dövüş baktiririm ya da iyi bir ihtimal az derse girerek eşimle kendimiz bakabiliriz.
Şimdi bulunduğum yer küçük olunca çocuk yetiştirmek daha kolay.Ama sosyallik imkanı yok.
Şehir merkezinde de imkan çok ama büyüklüğü korkutuyor insanı.
Çok çok ikilemde kaldım.