Küçük yer dediğin gibi daha mantıklı aslında.Esim de ortaokul öğretmeni çocuklar liseye başlayana dek durulabilecek bir yerdeyiz ama oğlum mesela futbol kursuna gitmeyi çok istiyor çok da başarısı olduğunu söylüyorlar bu konuda ama imkan yok burada.
Ben de büyük oğlumu 6 yaşında anaokul 7 yaşında ilkokula başlattım çok iyi oldu.Kizim 3.5 yaşında anaokula başladı. 2 yıl anaokuluna giderek 5.5 yaşında ilkokula başladı.Bakalim ufaklıkta durumlar nasıl olacak
Ben her zaman sehirde yasamayi tercih ederim. Ikilemde kalmazdim bile sanirim.
Yaa öyle mi 12 yıldır şehirden uzakta yaşayınca şehire gittiğimiz zaman karmaşa yoruyor gibi oluyor ama kafam da karışık cok
Ben de sehiri tercih ederdim
Sende mi brutus Ayy kararsızlık çok kötü yaa.Bir de değişiklik çok korkutuyor gözümü.
Inşallah aranırsın sen de canım en kısa zamanda gönlünce.Burada aslında rahatım çok çok iyiydi ama okulda çalışma ortamım bozuldu bazı kendini bilmezler yüzünden.O yüzden tendili mekanda ferahlık vardır deyip idarecilige başvurdum.Ben de çocuklarla beraber gidip geliyordum gözümün önünde oluyorlardı.Ilcede de aynı şekilde benim okulda olacaklar.Esimde ortaokul öğrt. olduğu için de ortaokula geçince esimin okuluna giderler.
Ama ama ben edebiyatı da çok çok seviyorum.Lise hayalimdi ama sayısal bölüm mezunu olduğum için bize kapalı bir alandı TDE. 2 yıl önce esimin karşı çıkmaları arasında 2 çocuk ile çok emek vererek bitirdiğim için göz ardı da edemiyorum.Ama dediğin gibi ilkokuldan sonra lise offf bugün kararı netleştirmek gerekiyor.

Çok sağolun fikirler içinn.Degisik bakış acıları güzel oluyor.

Canım ilahiyatçı değilim ama 3 günden az 10 günden fazlası özüre giriyor.Normal adet zamanın ise 2 gün daha bekle.Degil ise gene de için rahat etsin diye guslet devam et.

Sağlıklı olsunlar yeterki artik nediyeyim ,yıllar sonra bebelerim oldu ikiside çiroz genetik olduğunu dusunuyorum ben

Evet zor bir karar gerçekten , yani annenin bakması daha iyi tabi ama ilgili bakmayacaksa hiç bulaşma derim , babaanne güzel bakar diyorsan hem destek hem geniş aile ortamında büyümesi güzel olur. Ama iki tarafta istediğin gibi değilse başının çaresine bak bence

canim ben 5. siniftan
üniversite 4. sınıfa kadar orgunde
ve kultur merkezlerinde ( halkın18 yaş üstü katılım saglayabilecegi) derse girdim
şahsen en zorlandığım orta kısımdi
ben lise seviyesini severim
bu acıdan zaman geçirdiğin kademe çok önemli bence yoksa eve bomba atmışlar gibi olabilirsin
annem yok ama anne annedir mazur görülebilir
ote yandan anneyle bu tip bir iliski kurup
anne kız iliskilerine zarar vermek istemeye de bilirsin
doğuda bir kaç il gördüm kısa sure yaşadım ama cidden zor ben şehir insanıyım kalabalığı seviyorum
ama sen ?
kendine dön ne istediğini bence sorgula sen mutlu olursan her turlu cozum de üretirsin bu hiç zor olmaz

bana da aynısı oldu. 1 gün daha bekledim hala beyazdı yıkandım canım. doğumdan sonra böyle düzensiz kanamalar oluyormus. insan ikilemde kalıyor. onun üzerine hala daha olmadım 1 ayı geçti
Canım ilahiyatçı değilim ama 3 günden az 10 günden fazlası özüre giriyor.Normal adet zamanın ise 2 gün daha bekle.Degil ise gene de için rahat etsin diye guslet devam et.
Sagolun kızlar bende en az uc gün diye biliyorum ama ilk defa başıma gelince tereddutte kaldım. Bi gün daha bekleyim o zaman. Emzirince bütün duzenimiz bozuldu

Tabiiii nerde mutlu huzurlu olacaksan orayo tercih etmelisin senin huzurun bebisin huzuru

Yaa öyle mi diyorsun biz de 10 gün sonra 4 aylık olcaz
Peki kaç gün oldu sünnet olalı

Kızlar diş kaşıyıcı neler kullanıyonuz memnun musunuz

Benzer durum bizde de var. Diş etleri kaşınmaya başlamış olabilir, o zamanda memeyi ısırma sündürme gibi şeyler yapabiliyorlarmış. Bizim de emme sıklığı arttı (gece 2 saate bir emmeye kalktığı için ) benim de acımaya başladı uçlar. Bakalım bu ay kilo durumları ne olacak. Ne zaman sizin kontrol?

Çok güzelmiş nerden aldın canım
Dolap uygulamasinda bir kadin marks&spencerin taytlarini getirtip satiyor ..kullanici adi babysocks..ben aldim baya kış icin cok kullanisli oldu

Eklentiler

• Screenshot_20191225-123343_Dolap.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 44
Benim de yok göğüs ucu. Ama inşallah bırakmaz beni çünkü bu aralar biraz azaldı sanki sütüm de Ben sütüm azaldı diye düşündüğüm için de doymadığını düşünüyor olabilirim ama aç olsa en azından mamayı alırdı değil mi hemen her gün bi kere yapıyorum belki içer diye açtır diye ama hiç içmedi resmen oynuyor biberonla mamayla.

Tamamen kisisel tercih meselesi. Nerede mutlu olacaksan orasi tabi ki. Ama isin icinde cocuklar da olunca ikilemde kalmak normal. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Bizimde 2sinde 4.ay demit baslaniyor o da kabizlik yapiiyormus zaten zar zor kaka yapiyorux artik noluruz bilmiyorm
Ay ben de kendi demir hapimdan kurtulacagim gunu iple cekiyorum. Bir yildir ne cektim ondan. Ocak sonu bitiyor sukur.

Canım en iyisi diyabeti ara bence kılabilirsin namazını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…