Küçük yer dediğin gibi daha mantıklı aslında.Esim de ortaokul öğretmeni çocuklar liseye başlayana dek durulabilecek bir yerdeyiz ama oğlum mesela futbol kursuna gitmeyi çok istiyor çok da başarısı olduğunu söylüyorlar bu konuda ama imkan yok burada.Canim 3 yaşına kadar ilceyi tavsiye ederim. Köy bile olur. 3 yasindan sonra sasyallik acisindan il merkezini tavsiye ederim. Kayinvaliden seker cikolata olaylarına girmeden bakarsa kayinvaliden baksin. Yok senin yasakladigin seyleri verecekse de ilce merkezinde bakici tavsiye ederim. Alan degisikligini dusunme bence. Ilkokuldan sonra lise zorlar diye dusunuyorum.
Benim esim ozel sektorde calisiyor. Eger oyle olmadaydi il merkezinden calistigim ilceye tasinmayi ciddi anlamda dusunduk. En azasından buyuk cocuk liseye gidene kadar ilcede oturmayi planlamistik ama esimin isi dolayisiyla tasinamadik ilceye. Ilcelerde de sosyal etkinlikler spor kurslari oluyor.
Bebekleri de 4 yasindan once kres vs ile karsilastirmamak gerektigini dusunuyorum. Nasil olsa ömürlerinin uzin bir donemi okulda gececek. Ilk cocugimu 4 yasinda anaokuluna gondersim. 3 yil gitti. 2. Cocugumu 6 yasinda anaokuluna gondermeyi dusiniyorum. Daha oncesini istemiyorum. Evde dursun parka goturur oynatirim.
Yaa öyle mi 12 yıldır şehirden uzakta yaşayınca şehire gittiğimiz zaman karmaşa yoruyor gibi oluyor ama kafam da karışık cokBen her zaman sehirde yasamayi tercih ederim. Ikilemde kalmazdim bile sanirim.
Sende mi brutusBen de sehiri tercih ederdim
Inşallah aranırsın sen de canım en kısa zamanda gönlünce.Burada aslında rahatım çok çok iyiydi ama okulda çalışma ortamım bozuldu bazı kendini bilmezler yüzünden.O yüzden tendili mekanda ferahlık vardır deyip idarecilige başvurdum.Ben de çocuklarla beraber gidip geliyordum gözümün önünde oluyorlardı.Ilcede de aynı şekilde benim okulda olacaklar.Esimde ortaokul öğrt. olduğu için de ortaokula geçince esimin okuluna giderler.En iyisi koyde yasamak. Benim ablam da sinif ogretmeni 5 yildir mudur yardimcisi olarak annemlerin koyunde calisiyor. Cocuklar da ayni okulda okuyor. 3 kizi var. En kucugu 1.5 yasinda ve okulun hemen karsisinda oturan cok tatli ve ilgili bir bakicisi var. Koyde baktiracak birini bulabilirsin bence. Sehirde sosyallik anlayisi avm alisveris vs oldu artik. Hic gerek yok bence. Cocuklarin icin koy bence daha iyi olur nacizane fikrim. Bu arada ben de atanamayan bir edebiyat ogretmeniyim ama ucretli dershane ve kolejde calistim lise gercekten cok zoor
Canım ilahiyatçı değilim ama 3 günden az 10 günden fazlası özüre giriyor.Normal adet zamanın ise 2 gün daha bekle.Degil ise gene de için rahat etsin diye guslet devam et.Kızlar aramızda ilahiyatçı var mı ya da bilen varsa. Pazartesi akşam adet oldum dün öğlen gibi kesildi birden hala gelmedi. Çok afedersiniz beyaz akıntıya donustu ve hala kan yok. Acaba o adet kanı değil mi ozurden mi sayılır ki namaza devam etmeli miyim bilemedim
Zayıf bebeli analar kulübüÇok fena bunlar ya. Bizimki de kaşıkla yedirirken geri tükürüyor bazen. Eşim yediriyor ben şaklabanlık yapıyorum yesin diye. Beni izlerken yiyor bizimki de bu ay 500 gram anca alıcak sanırım. Ben kabullendim artık bu çocuk zayıf olacak, sağlığını etkileyecek kadar zayıf olmasın yeter
Evet zor bir karar gerçekten , yani annenin bakması daha iyi tabi ama ilgili bakmayacaksa hiç bulaşma derim , babaanne güzel bakar diyorsan hem destek hem geniş aile ortamında büyümesi güzel olur. Ama iki tarafta istediğin gibi değilse başının çaresine bak benceGünaydın annisler,fikirlerinize ihtiyacım var.12 yıllık sınıf öğretmeniyim.Ile 140 km uzaklikta bir koyde yasiyorum.Esimle ayni koydeyiz.Dogum izninde müdür yard.olarak ilçe merkezine atandım(ilçe ile 90 km),eşim de il ici isteyerek gelecekti açık olursa ilçe merkezine.Kv ler ilçeye 10 km köyde yaşıyor ama ilçede de evi var.Kv bakarım diyordu.Sevmedigim yanları da var iyilikleri de var hakkını yemeyeyim. Birbirimizin sınırlarına müdahale etmediğimiz sürece geçiriyoruz.
Aynı zamanda Türk Dili ve Edebiyatı diplomam da olduğu için alan değişikliğine başvurabiliyorum.Bana çıkıp çıkmayacağı kesin olmamakla birlikte il merkezinde liseler var.Atamam olursa merkezde bir düzen kurmamız gerekecek.Benim ailem il merkezinde oturuyor. Annem kv gibi bakmıyor yediğine içtiğine kv gibi dikkat etmez ama kv gibi de saçma sapan konuşmuyor.Iyi kötü,kavga dövüş baktiririm ya da iyi bir ihtimal az derse girerek eşimle kendimiz bakabiliriz.
Şimdi bulunduğum yer küçük olunca çocuk yetiştirmek daha kolay.Ama sosyallik imkanı yok.
Şehir merkezinde de imkan çok ama büyüklüğü korkutuyor insanı.
Çok çok ikilemde kaldım.
canim ben 5. siniftanGünaydın annisler,fikirlerinize ihtiyacım var.12 yıllık sınıf öğretmeniyim.Ile 140 km uzaklikta bir koyde yasiyorum.Esimle ayni koydeyiz.Dogum izninde müdür yard.olarak ilçe merkezine atandım(ilçe ile 90 km),eşim de il ici isteyerek gelecekti açık olursa ilçe merkezine.Kv ler ilçeye 10 km köyde yaşıyor ama ilçede de evi var.Kv bakarım diyordu.Sevmedigim yanları da var iyilikleri de var hakkını yemeyeyim. Birbirimizin sınırlarına müdahale etmediğimiz sürece geçiriyoruz.
Aynı zamanda Türk Dili ve Edebiyatı diplomam da olduğu için alan değişikliğine başvurabiliyorum.Bana çıkıp çıkmayacağı kesin olmamakla birlikte il merkezinde liseler var.Atamam olursa merkezde bir düzen kurmamız gerekecek.Benim ailem il merkezinde oturuyor. Annem kv gibi bakmıyor yediğine içtiğine kv gibi dikkat etmez ama kv gibi de saçma sapan konuşmuyor.Iyi kötü,kavga dövüş baktiririm ya da iyi bir ihtimal az derse girerek eşimle kendimiz bakabiliriz.
Şimdi bulunduğum yer küçük olunca çocuk yetiştirmek daha kolay.Ama sosyallik imkanı yok.
Şehir merkezinde de imkan çok ama büyüklüğü korkutuyor insanı.
Çok çok ikilemde kaldım.
bana da aynısı oldu. 1 gün daha bekledim hala beyazdı yıkandım canım. doğumdan sonra böyle düzensiz kanamalar oluyormus. insan ikilemde kalıyor. onun üzerine hala daha olmadım 1 ayı geçti
Sagolun kızlar bende en az uc gün diye biliyorum ama ilk defa başıma gelince tereddutte kaldım. Bi gün daha bekleyim o zaman. Emzirince bütün duzenimiz bozulduCanım ilahiyatçı değilim ama 3 günden az 10 günden fazlası özüre giriyor.Normal adet zamanın ise 2 gün daha bekle.Degil ise gene de için rahat etsin diye guslet devam et.
Tabiiii nerde mutlu huzurlu olacaksan orayo tercih etmelisinKüçük yer dediğin gibi daha mantıklı aslında.Esim de ortaokul öğretmeni çocuklar liseye başlayana dek durulabilecek bir yerdeyiz ama oğlum mesela futbol kursuna gitmeyi çok istiyor çok da başarısı olduğunu söylüyorlar bu konuda ama imkan yok burada.
Ben de büyük oğlumu 6 yaşında anaokul 7 yaşında ilkokula başlattım çok iyi oldu.Kizim 3.5 yaşında anaokula başladı. 2 yıl anaokuluna giderek 5.5 yaşında ilkokula başladı.Bakalim ufaklıkta durumlar nasıl olacak
Yaa öyle mi 12 yıldır şehirden uzakta yaşayınca şehire gittiğimiz zaman karmaşa yoruyor gibi oluyor ama kafam da karışık cok
Sende mi brutusAyy kararsızlık çok kötü yaa.Bir de değişiklik çok korkutuyor gözümü.
Inşallah aranırsın sen de canım en kısa zamanda gönlünce.Burada aslında rahatım çok çok iyiydi ama okulda çalışma ortamım bozuldu bazı kendini bilmezler yüzünden.O yüzden tendili mekanda ferahlık vardır deyip idarecilige başvurdum.Ben de çocuklarla beraber gidip geliyordum gözümün önünde oluyorlardı.Ilcede de aynı şekilde benim okulda olacaklar.Esimde ortaokul öğrt. olduğu için de ortaokula geçince esimin okuluna giderler.
Ama ama ben edebiyatı da çok çok seviyorum.Lise hayalimdi ama sayısal bölüm mezunu olduğum için bize kapalı bir alandı TDE. 2 yıl önce esimin karşı çıkmaları arasında 2 çocuk ile çok emek vererek bitirdiğim için göz ardı da edemiyorum.Ama dediğin gibi ilkokuldan sonra lise offf bugün kararı netleştirmek gerekiyor.
Çok sağolun fikirler içinn.Degisik bakış acıları güzel oluyor.
Yaa öyle mi diyorsun biz de 10 gün sonra 4 aylık olcazCanim sunnetimi cok rahatti sukur. Yaptiracaksan hemen yaptir. Bizimki 4aylikken oldu cok az agladi ilk cisinde. Bizimle birlikte 4.5 aylik biri varsi o bebek baya agladi. Keske daha kucukkken yaptirsaymisiz dedim. 15 dk surdu. Bezini 5.6 saat acmayin dediler. Ama kaka yapti diye actik. 2 krem verdiler sabah aksam surduk. Ilk gordugumuzde cok sasirdim pipi hic yok giboydi icine kacmissonra alistik. Herzamanki temizlediginiz gibi temizleyin krem sutun dediler oyle yaptik. Ben bezinde pipinin gelecegi bolgeye de az krem surdum. Dikisleri duruyor daha kendisi dusecekmis. Ciddi anlamda sunnet bekledigimden bin kat daha kolay gecti.
Çok güzelmiş nerden aldın canımCanim gelisimi acisindan bence evde de giydirme kilotlu corap..ici polarli taytlar var bu sekilde..corap sıktıgı icin rahatsiz olmustur yavrucum
Bende düşündüm ama erken değil mi ya sert şeyler şimdiden kullanılırsa diş yapısına zarar vermez miKızlar diş kaşıyıcı neler kullanıyonuz memnun musunuz
Benzer durum bizde de var. Diş etleri kaşınmaya başlamış olabilir, o zamanda memeyi ısırma sündürme gibi şeyler yapabiliyorlarmış. Bizim de emme sıklığı arttı (gece 2 saate bir emmeye kalktığı içinBende emzirme sıklığını arttırdım , usulca gelip emiyor bazen kısa bazen uzun ama istemediğinde önce emer gibi yapıp sonra sinirle mememi çekmeye başladıacıyor bildiğin , korkuyorum resmen kızım diyorum emmeyi bırakmak istediğin zaman yavaşça bırak diyorum ama işte akşam göğüs kremi sürdüm resmen
Dolap uygulamasinda bir kadin marks&spencerin taytlarini getirtip satiyor ..kullanici adi babysocks..ben aldim baya kış icin cok kullanisli olduÇok güzelmiş nerden aldın canım
Benim de yok göğüs ucu. Ama inşallah bırakmaz beni çünkü bu aralar biraz azaldı sanki sütüm deDoymasa ortalığı yıkar bence doyuyordur annesi
Benin kız 2500 gr doğdu 37.haftada 2200e dustu cok minnakti.3 aylikken bir ara grip oldum o da hastalandı o dönem zorlanmasın diye hem de kilo alsın diye 2-3 gün sağıp biberonla verdim o günler soğudu memeden.göğüs ucu yok denecek gibi benim.süt de zaten başından beri aman aman yoktu o yüzden şırınga katater vs fayda etmedi .şimdi kilosu boyu şükür iyi ama meme yok sagiyorum günlük 50 cc de olsa veriyorum
Tamamen kisisel tercih meselesi. Nerede mutlu olacaksan orasi tabi ki. Ama isin icinde cocuklar da olunca ikilemde kalmak normal. Hakkinizda hayirlisi olsun.Küçük yer dediğin gibi daha mantıklı aslında.Esim de ortaokul öğretmeni çocuklar liseye başlayana dek durulabilecek bir yerdeyiz ama oğlum mesela futbol kursuna gitmeyi çok istiyor çok da başarısı olduğunu söylüyorlar bu konuda ama imkan yok burada.
Ben de büyük oğlumu 6 yaşında anaokul 7 yaşında ilkokula başlattım çok iyi oldu.Kizim 3.5 yaşında anaokula başladı. 2 yıl anaokuluna giderek 5.5 yaşında ilkokula başladı.Bakalim ufaklıkta durumlar nasıl olacak
Yaa öyle mi 12 yıldır şehirden uzakta yaşayınca şehire gittiğimiz zaman karmaşa yoruyor gibi oluyor ama kafam da karışık cok
Sende mi brutusAyy kararsızlık çok kötü yaa.Bir de değişiklik çok korkutuyor gözümü.
Inşallah aranırsın sen de canım en kısa zamanda gönlünce.Burada aslında rahatım çok çok iyiydi ama okulda çalışma ortamım bozuldu bazı kendini bilmezler yüzünden.O yüzden tendili mekanda ferahlık vardır deyip idarecilige başvurdum.Ben de çocuklarla beraber gidip geliyordum gözümün önünde oluyorlardı.Ilcede de aynı şekilde benim okulda olacaklar.Esimde ortaokul öğrt. olduğu için de ortaokula geçince esimin okuluna giderler.
Ama ama ben edebiyatı da çok çok seviyorum.Lise hayalimdi ama sayısal bölüm mezunu olduğum için bize kapalı bir alandı TDE. 2 yıl önce esimin karşı çıkmaları arasında 2 çocuk ile çok emek vererek bitirdiğim için göz ardı da edemiyorum.Ama dediğin gibi ilkokuldan sonra lise offf bugün kararı netleştirmek gerekiyor.
Çok sağolun fikirler içinn.Degisik bakış acıları güzel oluyor.
Ay ben de kendi demir hapimdan kurtulacagim gunu iple cekiyorum. Bir yildir ne cektim ondan. Ocak sonu bitiyor sukur.Bizimde 2sinde 4.ay demit baslaniyor o da kabizlik yapiiyormus zaten zar zor kaka yapiyorux artik noluruz bilmiyorm
Canım en iyisi diyabeti ara bence kılabilirsin namazınıKızlar aramızda ilahiyatçı var mı ya da bilen varsa. Pazartesi akşam adet oldum dün öğlen gibi kesildi birden hala gelmedi. Çok afedersiniz beyaz akıntıya donustu ve hala kan yok. Acaba o adet kanı değil mi ozurden mi sayılır ki namaza devam etmeli miyim bilemedim
Diyaneti ☺Canım en iyisi diyabeti ara bence kılabilirsin namazını
BennKim demisti ayakta sallarken dinleniyorum diye aynen o vaziyetteyiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?