Kızlar bebeleri çorapla ı yatırıyosunuz çorapsız mı
15 gündür çıkardım çorapsiz yatıyoruz. Altında patikli pijama si oluyor. O da sıcacık tutuyor ayaklarını, kontrol ediyorum sık sık... Çorapsiz uyumaliymis bebisler. Ben küçük diye, üşür diye çorapla yatiriyordym ama hiç gerek yokmus geç anladım...

Çocuğun bakımı en önemli faktör, hangi taraf daha iyi bakacaksa ona göre karar ver canım. Yeme içme çok sıkıntı değil sen evde olduğun zamanlar güzel beslersin ama karakteristik gelişimi çok önemli, gelecekteki kişiliğinin temelleri şimdiden atılmaya başlanıyor

Benim yeğenim de 3 yaşına kadar baba, dede gibi çok temel bi kaç kelimeyi söyleyebiliyordu sadece ama 3 yaşından sonra çenesi bir açıldı pir açıldı hiç telaş etmeyin derim.

E Elwing6 canım sağlık ocağından verdiler bugün kan damlası. Tabi ben onu kullanmayıp ocean microfer aldım. Paraben ve gluten içermiyor. Ne kadar kullanılacağını ne eczacı ne de nette hiç bilgi bulamadım. Firmanın kendisini aradım. Kilo başına 1 damlaymis. 7 kiloya 7 damla, 6 kiloya 6 damla gibi. Sende muhtemelen benim gibi 2 saat araştırıp delireceksin hemen paylaşayım dedim. Hatta eczacı bana 1ml dedi içinde 4 yaş üstüne 1 ml yazıyor diye. İyiki dinlememişim. Bu tip şeylerin peşini bırakmamak doğru bilgiyi öğrenmek şart....

Şu an bulunduğum koyu ilk tercihe aldim.Burasi gelirse büyük ihtimal eşimle kendimiz bakacağız.Hic bir yer gelmezse büyük ihtimal iç bakacak.Cunku idareci olduğum yer ilçede

Cnm senin kullanginin prebiyotik damlanın adı neydi.Tek probiyotik mi d vitamini var mı içinde

Y
Biz hiç ayakta sallamamıştık, ya kucakta ya beşikte ya ana kucağında salladık. Geçen ayağımda sallayayım dedim çıldırdı hiç sevmedi
Yaa bizimki de kucakta gezerek uyuyor ben de ayakta sallamak istiyorum ellerim boşa çıksın da orgu öreyim resim yapayım ama yoook çıldırıyor ayakta

Ah süper cok tesekkur ederim

Cnm senin kullanginin prebiyotik damlanın adı neydi.Tek probiyotik mi d vitamini var mı içinde
Canım kaleidon damla. Bu sadece Probiyotik. Günde 5 damla. 6 ay kullanacağız. Hatta 1 yaşa kadar da kullanabiliriz. Cok faydasını gördüm. Düzgün kaka yapmamıza sebep bu bence. Sindirim sisteminin gelişmesine katkı sağlıyor. Kaka sorunu olanlar kullansın bence.

Doktora danismadan kullansak sorun olur mu acaba? Hic kaka sorunumuz yoktu bu zamana kadar 3 gundur yapmadi bugun 4.gun yapmazsa.

Ben hala aktif olarak biberonla besleyip aralarda emiziriyorum. Gece mızıldsnınca yatarken biberonla süt veriyorum içip uykuya devam ediyor , böyle böyle içme sıklığını arttırdım inşallah kilo almıştır
4 aralıkta gitmişi en son , Ocak ayının ilk haftası randevusunu ayarlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…