Ya bu damla var bende ihmal ettim kullanmaya devam edeyim o zaman , ciddi kaka sorunu var ve bu probiyotiği kullandığımda sancısı arttı çok gaz çıkartmaya başladı genel olarak rahatlatacaktı belki ben pek kullanmayı tercih etmedim

Canım en iyisi diyabeti ara bence kılabilirsin namazını
Canım biraz araştırdım bi de ilahiyatçı bi arkadaşıma sordum kız bıkmıştır artık benden :) kızların da dediği gibi uç gün beklemek gerekiyormus

Selam olsun en az 10 kere kaldirilanlara bu gece derdi neydi anlamadım Galiba külotlu çorabı çıkarmayı unutmuşum ondan mı rahatsız olduk
Ayy neyden rahatsız oluyorlar bi anlasam 10 kere değil ama en az 4-5 kere kalkıyoruz biz her gece

Yaa öyle mi diyorsun biz de 10 gün sonra 4 aylık olcaz
Peki kaç gün oldu sünnet olalı
8. Gun bugun. Pazartesiden beri bebek arabasi ile disari cikiyoruz oglumla anne ogul. Cok iyi oldu erken sunnet ettirmemiz. Insallah dikisleri de bir an once duser de tamamen iyilesiriz.

Evet bi kaçını yapıcam ben de böyle değişik şeyler bulmak lazım yoksa bizim yumurcakları oyalamak zor

Bebeğe bi zararı var mıdır ki? Doktorumuza da bi sorayım olmadı haftaya, tam da öyle bişeye ihtiyacımız var. Gece uykusuna çok zor dalıyor. Erken yatırıyorum 9 gibi ondan mı bilmiyorum ama çok uykusu da oluyor aslında yine de direniyor bayağa.

Canim gelisimi acisindan bence evde de giydirme kilotlu corap..ici polarli taytlar var bu sekilde..corap sıktıgı icin rahatsiz olmustur yavrucum
Ben dışarı çıktığımız da elbise altına vs giydirmek için külotlu çorap almıştım öyle ara sıra giyse zararı olmaz herhalde demi?

Ben bayağa araştırmıştım son adet bittikten sonra 14 gün temiz kalmışsan ilk gelen kan adet sayılıyormuş. Ve kanama bitse bile normalde mesela adet süren 7 günse yedi gün dolana kadar beklemen gerekiyormuş gusül almak için. Tabi yine de ilahıyatçı biri yazarsa iyi olur.

Sağlıklı olsunlar yeterki artik nediyeyim ,yıllar sonra bebelerim oldu ikiside çiroz genetik olduğunu dusunuyorum ben
Nasip işte genetik Olabilir, bende ortaokula kadar hep çok zayıftım kızım bana çekmiş olabilir dicem ama benim kızın zayıf görüntüsü de yok normal görünüyor. Sadece boğuk boğum tombiş bi görüntüsü yok.

Cidden atak haftasi olduguna inandim az once anakucagindaki oyuncaga uzandi tutmaya calisti..salyangozun antenlerini tutuyo bilincli yapti yani videoya cektim hayran hayran izledim
Evet evet bilinçli tutma bizde de başladı. Hatta üstünü değiştirirken filan elimi bile kapıyor havada kaptığı herşeyi de önce inceleyip sonra doğru ağıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…