Sen çalışacağın için mecbur biberon veriyorsun tabi. Ama geçen aya göre daha iyi gibiler. İnşallah kilo alımları da iyi olmuştur. Meme reddi tehlikesini aştık gibi

Kizlar mustelanin cok kuru ciltler icin olan nemlendiricisinden cok memnun kaldim tavsiye ederim. Mustelanin sayfasindan da bilgiler edindim. Sizinle de paylasmak istedim. Bebegin cildi cok kuru. Birsey farkettim benim cildim de bu aralar bayagi kurumuş. Normalde cok hassas ciltliyim. Ilk defa bu kadar cok kurudu cildim ve egzamam artti..
Kremin fiyati internette daha pahali. Ben eczaneden 59 liraya aldim.

Eklentiler

• Screenshot_20191223-134923_Samsung Internet.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 24
Diger fotograflari ekleyememisim.

Eklentiler

• Screenshot_20191223-134933_Samsung Internet.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 33
Uyku eğitimine 4. Aydan sonra başlayın diyor okuduğum takip ettiğim sayfalar. Bizim uykumuz çok şükür düzenli ama bazen oluyor uyumak istemiyor geceleri özellikle. 10 gibi uyutuyorm ben gittiğim yerden de gelmeye çalışıyorum ama bazen bu düzen şaşırıyor ve huzursuz oluyor. Dün gece mesela banyo yaptı falan ama yok uyku yatağına biraktim en son yas ediyor bildiğin konuşuyor acıklı acıklı. Ben almazdım beklerim de bi baktım babası almış sallıyor ki o var diye uyumak isyemiyor zaten bilincinde alınacağınin annemler de de aynısını yapıyor yalnızken eziyet etmiyor. Oyuna daha fazla kaniyorlar sanırım akılları orda kalıyor. Bu arada benimki ayakta sallamaya falan sinir oluyor gittiğim yerlerde zor oluyor o yüzden ya yatağına yatacak ya da hamak besigine.
O yüzden diyorum bazen eğitim iyi de çok da gerekli değil mi ne diyorum sonra üst kat komşumun 3.5 yasinda ki oğlunun gece 12 de falan kosmasini uyumaya direnme istememe seslerini duyunca vazgeçiyorum

kızlar sizin kuzularda direniyor mu
yaklaşık 5 6 gündür göbeğini salıncakta kaldiriyor
ya da kucakta kendini geri atıyor
böyle bi direniş gibi ...
Benim kızımda yapıyor beşiğin de yatarken sanki kalkmak ister gibi ayaklarından geriye doğru attırıyor kendini. Hatta iki kere gece uykusunda kendini geriye doğru attıra attıra beşiğin en dibine gitmiş emzirmek için uyanınca gördüm kucakta da yapıyor aynısını.

Ne zamandır yapıyo hatırlamıyorum ama biz alıştık artık dedesi burdayken resmen beni al diye kucak istiyodu atılmalar çığlıklar falan bi de biz artık dayanamadık babası geçen gün kızı almış bildiğin kucağına oturtmuş yani öyle eğimli falan değil normal oturtmuş görünce bi kızdım fırça attım ama sonra napayım durmuyo hiç kafasını kaldırıyo poposunu kaldırıyo belli ki yatmaktan sıkılmış çocuk az da otursun dedi sinirimden bişey de diyemedim böyle masum masum konuşunca artık sürekli yapıyor karışma ben babasıyım onun diyor ben de koyverdim gitti

Kızlar bizim kızın bugün çişi fena kokuyor kakası bile kokmazdı önceden acaba nedendir enfeksiyon falan belirtisi olur mu sizce? Yada bizim ev gece baya sıcak oluyo aşırı yani ondan da kokabilir mi? Bi arkadaş yaşamıştı galiba enfeksiyonu koku var mıydı böyle acaba

smyr35
ozozefe
canlarım benim kastım one doğru değil onu uzun zamandir yapiyor kalkma hareketi bu seferki
geriye bazen saga sola kasmak gibi kendini basını da geriye atiyor resmen sıkıyor kendini

bu arada biz kucakta oturuyorus tabi bu biraz çocuğun kemik yapısı cinsiyeti..göre degisir...

Son adeti fi tarihinde olmuştum
Doğum emzirme derken iyice düzen bozuldu ki yoksa benim gün hiç sasmazdi bakalım ne zaman tekrar düzene girecek

Kızlar bizim kızın bugün çişi fena kokuyor kakası bile kokmazdı önceden
Bizimki o dediğin şekil yapınca gaz çıkarıyor kendi kendine yani anladığım şeyse bizimki de aynısını yapıyor bi de bizim kız rahatına çok düşkün sürekli o dediğin şekilde uyukluyor resmen bazen başı geride arkaya doğru kendisi sağa sola kıvrılıyor sporcu olacak diye dalga geçiyoruz normal bişeydir heralde yaa değişik değişik hareketler görüyorum son bir aydır kucağıma aldığımda bile kendini bırakıp bi esnetiyor çok şeker yaa

Kucakta değil de yatirdigimda göbeğini attira attira ayaklarindan destek alıp yönünü degistiriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…