Ben de hamileyken yemedim ama bu aralar buna dadandım☺ İnşallah zararı yoktur
Zaten hamileyken balık bir kere yedim sonra tiksindim daha da yemedim doğumdan sonradan beri haftada bir kere falan yiyorum konserve çünkü hâlâ kokusuna karşı tiksintim var evde yapmak içimden gelmiyor

Canim aydas bizimkiler benim oglan da tam dedigin gibi yapiyor. Ana kucagina koyup mutfaga goturuyorum yemek vs yaparken duruyordu once. Simdi max 10 dk duruyor sonra basliyor mikirdanmalara. Sarkilar soyluyorum radyo aciyorum muzikli hisir hisir oyuncaklarini veriyorum bana misin demiyor. Kucaga alinca susuyor beyefendi. O da bi sureligine. Sonra illa ki yuzu disari donuk tutmam gerkiyor. Kafayi kaldirmaya basladi simdi de oturmak istiyor illa ki. Eger ayaktaysam da kambur gibi bas onde duruyor 10 dk yemekle ugrasiyorsam sonra kucagimaalip sakinlestirip tekrar oturtmam gerekiyor. Bikac defabunlari tekrarladiktan sonra uykusu geliyor emmek istiyor emerken memede uyuyor

Ben hamileyken kullandım memnun kaldım musteladan hatta az önce sürdüm bu msjını okudum Ben eczaneye hamileyken kullanabileceğim bir nemlendirici sordum hametol verdi. Kuru bir cildim var memnun kaldım içine 15 damla jajoba yağı damlat dedi öyle kullandım. Şimdi hametol kampanyadaymış reklamlarda gördüm çifti 25 lira. Ama eczanelerde kalmamış millet kapış kapış aldı dedi eczacı. Ben de internetten sipariş verdim ona devam edicem.

2020 kış kreasyonu..
Resmen cekeleye cekeleye yukari cekti pacalari iyice akilli bidik oldular
Maşallah yerim ben onu bizimki 2 kere çıtçıtlı badisini sokmuş yerinden. Göbeği açmış komple ağzına sokmuştu. Bunlardan her şey beklenir artık. İyiki varlar... Her hallerine bin şükür ki sağlıkları yerinde.

Evet evet bilinçli tutma bizde de başladı. Hatta üstünü değiştirirken filan elimi bile kapıyor havada kaptığı herşeyi de önce inceleyip sonra doğru ağıza
Bizim kız da altını alırken bacağından kaldırıyorum diye elime bakıyor sonra eliyle elimi tutup çekiştiriyo elimi kurtarıyorum eğildiğim an saçıma yapışıyor

Hahahah canim benim buyuyorlar suukur tabiii..

Canım teşekkür ederim
Benimki sürekli sol memeyi emdiği için tazyikli geliyor süt soldan Sağıyorum tazyiğini alıyorum yine oluyor. En zorlandığım anlardan biri bu durum, emmiyor ağlıyor

Bende mustelanın vücut kremi var henüz kullanmadım , banyodan sonra mustela yağ sürüyorum

Canım teşekkür ederim
Benimki sürekli sol memeyi emdiği için tazyikli geliyor süt soldan Sağıyorum tazyiğini alıyorum yine oluyor. En zorlandığım anlardan biri bu durum, emmiyor ağlıyor
ozozefe bende lohusayken dut kurusunu yıkayıp az suda haşlayıp tereyağı ile kavurup yiyordum , kayınvalidemin tarifi gerçekten işe yarıyor tekrar alıp yapayım bari

Ay iyi süper , benim kızımında mukuslu hep ve kakasını yapamıyor birkaç gün sonra biz uyarmak zorunda kalıyoruz alerjik bir durumu yok çok şükür
Sen mama vermiyordun değil mi? Bebelac gold nutrikonfor bizim dönüm nokta oz oldu kaka durumunda. Ayrıca aynı zamanda zinco damlaya da başladık doktor o da kolaylaştırır dedi. Sabah aç karnına ocean d vit veriyorum zeytinyağlı, onun da etkisi oluyor diyorlar.

Bizde öyle çöp gorunmuyoruz ama dedigin gibi tombis bebek değil çokta tombis olmasın tabi bizim kafa yapımızda küçük iyuzden daha minik duruyo. Şuan kaç kilosunuz? Bizi evdeki tartıda 5500 gorunuyo ortalamaya göre az ama aylık kilo alımı iyiymiş. Düşük doğum kilomuz olunca anca toparlanicaz inşallah

Bende düzen kurmaya çalışıyorum
Uykuyu seviyor kızım Allahtan , bazen uzun uyuyor süt içip peşpeşe , uzun süre uyumaz diyorum 1.5 -2 saat sonra ağladığında anlıyorum uyumak istediğini ama sabah öğleden önce ve öğlen güzel uyuduğu içim akşam saatlerinde hareketli ve ayakta geçiyor bazen uyutmak çok zor oluyor eşim alıp içeri götüreyim mi uyumayacak gibi diyor. Yok dedim alışıyor her akşam uyumayıp içeri gitmeye ben uyuyana kadar burdayım diyorum ama 45 dk 1 saati geçiyor ve bakıyorum boncuk boncuk gülüyor bazen pes ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…