Bizde oturtuyoruz ama eğimli yani çok rahat gözlüyor o şekilde ama dik oturmak sakıncalı olabilir

Biogaia kullaniyorum ben de. Bizim doktorumuz da bir yil kullanin sindirim sistemini gelistiriyor dedi. Cok sukur biz de kaka problemi yasamadik henuz.

Bizde oturtuyoruz ama eğimli yani çok rahat gözlüyor o şekilde ama dik oturmak sakıncalı olabilir
Zaten baştan beri çocuğu oturtmaya yer arıyordu bizim babamız şu an baya hareketlendiği için korkmuyor heralde geçen gün evdeydi araştırma bile yapmış eski hurafeler onlar doktorlar oturmakla ilgili kötü bişey demiyorlar bak falan diye gösteriyor bana önceden kucağına almaya korkan adam şu an herşeyi yapıyor hayretler içindeyim valla ne diyeceğimi de bilmiyorum bi de malum bizim baba sürekli görmediği için hemen büyüdü zannediyor galiba çocuğu

Kizlaaaar kizlaaaar pertim ciktiii kizlaaaarrr..Allahim nasil yoruldum bir saniye nefes aldirmadi bugun resmen sabah olmasindan tirsiyorum
Ben de bugun sinirden agliyorum. Sirt agrisindan olucem, yarim saat uyudu bugun gunduz sadece. Gece uykusuna 2 saatte gecebildi, gerci hala basindayim tam gecmis sayilmaz. Dun geceki mesainin uzerine bittim valla.

Son düzenleme:
Ay teşekkür ederiz teyzesi
E Elwing6 resim güncelleyince bende hevesleniyorum ,
morcivertkedi de ben değiştirince değiştirmişti öyle bir zincirleme
A azizan teskkr ederiz bizim bebislerin hepsi cok tatli yahu
yesilus kiz dogdugundan beri kendi fotom yok resmen annemde beni ceke ceke 1 cekmece fotografim var genetik herhalde sansli tosbik bunlar.sizde cok tatlisiniz masallah kuzuma

Yok canım mama vermiyorum uzun süredir , ben en iyisi probiyotiği düzenli kullanayım

Ben de bugun sinirden agliyorum. Sirt agrisindan olucem, yarim saat uyudu bugun gunduz safece. Gece uykusuna 2 saatte gecebildi, gerci hala baaindayim tam gecmis sayilmaz. Dun geceki mesainin uzerine bittim valla.
umarim ataktir umarim cabuk gecer

Saol canım ay sorma benimde hiç yok desem yeridir, başlayacağım bende çekilmeye kızımla

ben bu ara birde kısır ve irmik tatlısı fln yapacağım
Sütlü irmik ve revani yaptım ben bazı günlerde pek fark etmedi gibi. Ya reklam gibi olmasın ama eti kurabi var kakaolu yulafli vs. Ondan 4 tane yediğimde çok süt oluyor. Son günlerde favorim o. Sadece yulaf lapasi yediğimde de bir artış olmadı. Yulaf çok süt yapar derler ama bende ne hikmetse ise yaramadı. Eti kurabi denesen?

O eti kurabiye bayiliyorum ben. Bir de asiri tok tutuyor.

Sütlü irmik bende düşündüm aklımdaydı ben deneyeceğim yinede , kurabiye de denerim faydasını gördüysen aklımda olsun paketli gıda ama sütlü yulaf evet çok süt arttırır derler bir ara yemiştin onu da yiyeyim
Hem süt içme miktarı arttı bende buzluğa stok yapıyorum eskisi kadar yoğun cc ker de çıkmıyor beslenmeyi boşladım sanki

Biogaia kullaniyorum ben de. Bizim doktorumuz da bir yil kullanin sindirim sistemini gelistiriyor dedi. Cok sukur biz de kaka problemi yasamadik henuz.
Bizde 1 haftalık Ken başladık hastanede yatarken. Gaz sancısı çekmedik hiç. Her ihtimale karşı doktorumuz 2.aydan sonra zinco bulundur evde demişti. Arada ondan 2 3 damla veriyordum bakliyat tukettigimde. Yani çocuğumun gazdan kivrandigini krizlere girdiğini görmedik çok şükür. Doktora sordum bir gün, normal mi bu durum herkes gaz sancısı çekerken kıvranırken bizimkinde sorun mu var acaba dedim. Kahkaha attı bana probiyotik faydaları dedi. Sindirim sistemi, probiyotik kullanmayan bebeklere göre çok gelişti o yüzden sancı çekmiyor maşallah dedi... Ben defalarca yazdım buraya ama kim ne kadar dikkate aldı bilmiyorum. Gaz damlası verip anlık çözüme kavuşturmak yeterli değil. Gelişime katkıda bulunmak lazım, kökten çözüm...

Bize de malesef korkunc gaz sancilari yuzunden doktora gidince verdi doktor. Sonra duzene girdi cok sukur. Yalniz madem gaz sancisini engelliyor, niye her bebege vermiyor doktorlar? Probiyotik zaten, zarari da yoktur.

Tükettiğim tek hazır gıda kurabi oldu evde bir şeyler yapmaya alışmışım ezeli den beri. Gece mece üşeniyor yapıyorum. Gündüz pek fırsatımız olmuyor. Hatta kendim kurabiye yapacağım. Yulafli, hurmali falan. Yaptigimda sonucu paylaşırım. Bir de emzirirken yarım litre su içmeye çalış bebis memedeyken... Onunda çok faydasını göreceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…