Bize de malesef korkunc gaz sancilari yuzunden doktora gidince verdi doktor. Sonra duzene girdi cok sukur. Yalniz madem gaz sancisini engelliyor, niye her bebege vermiyor doktorlar? Probiyotik zaten, zarari da yoktur.
Zararı olur mu hiç... Tamamen ihtiyaç. Bizim damla 70 TL. Doktora 3.ay kontrolünde sordum, devam edelim mi faydasını gördük dedim. Bütçeniz uygunsa alın pahalı bir damla dedi. Ben ailelere söylüyorum ama herkes pahalı bulup almıyor dedi.. Şaşırdım ben de.. Evet asgari ücretle geçinmeye çalışan bir çok aile var ama şöyle düşünüyorum. Her evde internet, herkesin elinde 3 5 binlik telefon. Ama damlayı almaya bütçe yok. Bu bana saçma geliyor. Demekki gelişimleri çok önem arz etmiyor. Öyle yada böyle büyüyorlar mantığı daha ağır basıyor sanki. Şimdi kan damlasına da başladık. D vit. Kan damlası ve Probiyotiğe 170 TL verecegiz. Hepsini Kendim alıyorum. Ayrıca ben de demir hapı ve multivitamin kullanıyorum. 150 tlye yakın onlar. 320 TL sadece vitamin vs para gidiyor. Evet herkesin bütçesi buna yetmeyebilir. Ama zararı minimum olan takviyeler kullanmaya ve bebegime kullandırmaya devam edeceğim elimden geldiğince.

Kızlar dün, bugün solgarin bira mayali bir takviyesi den bahsettiniz. O an yazamadım. İçeriğine bakmadım ama üzerinde şişe fotosu paylaşmıştı bir arkadaş. B12 de yazıyordu. Emziren anneler b12 takviyeler ini dikkatli kullansınlar. Mesela devletin verdiği b12 takviyelerinin içerisinde yüksek miktarda b6 falan da oluyormuş. Ve bebisler imiz için b6 yüksek oranda almak zararliymis. Doktorlarına danışın b12 içerikli bir şey kullanacaksınız... Geçmiş zamanda bir doktorun makalesinde okumuştum. Fırsatınız olursa bir araştırın öyle kullanın derim...

Canim gelisimi acisindan bence evde de giydirme kilotlu corap..ici polarli taytlar var bu sekilde..corap sıktıgı icin rahatsiz olmustur yavrucum
Canım normalde giydirmiykrum evimiz çok sıcak oluyor komşuya giderken giydirdim altını orda değiştirmiştim gecede acmadigim için altını unutmuşum bakalım bu gece uyucakmk

Haklisin. Ben de senin gibi dusunuyorum. Ben cocugumun ihtiyacindan keseceksem ne icin calisiyorum. Keske bu takviyeler bu kadar pahali olmasa, herkes erisebilse. Malesef sacma bir pahalilik her seyde oldugu gibi.

Yaaa bunu bende almak istiyorum doktorunuz mu dedi bir yerde izledim kan olayinida duzeltiyormus sizin kakada ki problem neydi canım

Bize de malesef korkunc gaz sancilari yuzunden doktora gidince verdi doktor. Sonra duzene girdi cok sukur. Yalniz madem gaz sancisini engelliyor, niye her bebege vermiyor doktorlar? Probiyotik zaten, zarari da yoktur.
Kizzzz o ne yakisiklilik yaa bu gaz damlalarini ben biraktim kullanacakmisiniz hep ? Pircici biz de 4gude bir yapmaya basladik probiyotik falan demedi doktor dedigi gibi neden soyelemezler ki belki alabilecegim..simdi bu demirde kabizlik yasamayiz insallah

Yaaa bunu bende almak istiyorum doktorunuz mu dedi bir yerde izledim kan olayinida duzeltiyormus sizin kakada ki problem neydi canım
Bizim kaka sorunumuz hiç olmadı. Düzenli günlük 2 3 kere çok şükür. Sebebi bu. Biz doğduktan 2 gün sonra hastanede yattık. 9 10 gün... O dönemde başlattı doktor. Ağır antibiyotik tedavisi gördük.... Normalde 1 aylıkken başlatıyorum dedi. Biz hastanede ysttigimiz için erken başlattı. Ama ne gaz ne kaka sorun yaşamadık. Yetersiz probiyotik durumunda yoğun gaz şikayetleri görülür. çevremizde şahit olmuşuzdur muhakkak. '' ay kaç gündür lavaboya çıkamadım bir activia yoğurt yiyeyim' derler. Yer ve rahatlarlar. Bu da öyle bir şey. Bazı insanlarda yararlı bakteriler yeterli gelemeyebiliyor ve takviyeye ihtiyaç duyuluyor. Bu probiyotikler bağırsak sisteminin gelişmesine katkı sağladığı için düzenli kaka ve gazsız bir süreç yaşamalarını sağlıyor bebislerde. Alıp 3 gün kullanıp bir işe yaramadı diye bırakmayın. Düzenli kullanımda faydasını göreceksiniz inşallah.

Tesekkur ederiz teyzesi. ❤ nurse harveys'i biraktik coktan ama doktorumuz probiyotige devam edin, bir yil kullanabilirsiniz barsaklarini gelistirir dedi. Biz de gunde 5 damla kullaniyoruz.

Ben de anlamış değilim. Genelde pek umursamıyormuş aileler. Sebebi bu olsa gerek. Durumun müsaitse yarın al hemen başla. 10 15 gün sonra bana dua edeceksin. Allah in izniyle kaka sorunun kalmayacak. Düzenli tam vaktinde ver ama. Sabah 10sa ertesi günde 10da.. Kan ilaçları kabız yapıyormuş. Ama ocean kullananlarda pek kabizlik şikayeti görmedim ben.

Gulce'ye de masallah , annesi guzel kendi guzel.

Ya aslinda
Sahsen bana da cocuklarla ugrasmak zor geliyor. Ben uni.de hazirlik ogrencilerine ders veriyorum, cok da egleniyorum. Espriden anliyorlar, yapma etmeden anliyorlar. Hem madem edebiyat hayalindi bence cok iyi bir edebiyat ogretmeni olursun. Karar verirken bence kendi ic sesini dinle ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…