Küçük yer dediğin gibi daha mantıklı aslında.Esim de ortaokul öğretmeni çocuklar liseye başlayana dek durulabilecek bir yerdeyiz ama oğlum mesela futbol kursuna gitmeyi çok istiyor çok da başarısı olduğunu söylüyorlar bu konuda ama imkan yok burada.
Ben de büyük oğlumu 6 yaşında anaokul 7 yaşında ilkokula başlattım çok iyi oldu.Kizim 3.5 yaşında anaokula başladı. 2 yıl anaokuluna giderek 5.5 yaşında ilkokula başladı.Bakalim ufaklıkta durumlar nasıl olacak
Yaa öyle mi 12 yıldır şehirden uzakta yaşayınca şehire gittiğimiz zaman karmaşa yoruyor gibi oluyor ama kafam da karışık cok
Sende mi brutus
Ayy kararsızlık çok kötü yaa.Bir de değişiklik çok korkutuyor gözümü.
Inşallah aranırsın sen de canım en kısa zamanda gönlünce.Burada aslında rahatım çok çok iyiydi ama okulda çalışma ortamım bozuldu bazı kendini bilmezler yüzünden.O yüzden tendili mekanda ferahlık vardır deyip idarecilige başvurdum.Ben de çocuklarla beraber gidip geliyordum gözümün önünde oluyorlardı.Ilcede de aynı şekilde benim okulda olacaklar.Esimde ortaokul öğrt. olduğu için de ortaokula geçince esimin okuluna giderler.
Ama ama ben edebiyatı da çok çok seviyorum.Lise hayalimdi ama sayısal bölüm mezunu olduğum için bize kapalı bir alandı TDE. 2 yıl önce esimin karşı çıkmaları arasında 2 çocuk ile çok emek vererek bitirdiğim için göz ardı da edemiyorum.Ama dediğin gibi ilkokuldan sonra lise offf bugün kararı netleştirmek gerekiyor.
Çok sağolun fikirler içinn.Degisik bakış acıları güzel oluyor.