Günde en az 1 yapıyor bizimkide çok yaptığı nadir. Ama doktora sorayım bakayım kan olayinida duzelttigini duydum ben. Bir arkadaşımın kızı mukuslu kaka yapıyormuş devamli kaka testinde gizli kanama çıkmış onada süt alerjisi demişler kızı şuan 7 aylık. Oda gitti prof Ferhat cekmeze sordu genelde bu aylarda geçer diyet yapmayın demis. Ona hatta ses kaydı atmış. Bu doktor gerçekten daha yapıcı panik ettirmiyor gibi E Elwing6 iyiki buldun bubdoktoru ben diyeti bıraktım eğer kan artarsa gidicem. Arkadaş kaka fotolarını da gösterdi böyle çok mukuslu da değildi bana göre şaşırdım sadece mukustan alerji demelerine

Masallah. Bizimkinin saci fena dokuluyor. Arkasi iyice bosaldi. Yeni saclari nasil olacak cok merak ediyorum.

Oyun haliniz ne marka 3 aylık olduk ne zamana kadar kullanirizki alsammi ne kadara aldınız
Yanlış telaffuz etmiyorsam bondigo mu neydi... 150 yada 170 tlye aldım ben. 2 ay civarında başladık koymaya. Şimdi çok güzel zaman geçiriyor hatta ilk zamanlar 1 saate yakın sesi çıkmıyordu. Bence gelişimlerine katkı.

Son düzenleme:
Masallah. Bizimkinin saci fena dokuluyor. Arkasi iyice bosaldi. Yeni saclari nasil olacak cok merak ediyorum.
Benim kızın sacida böyle dik dik indiremiyoruz bir türlu ya inşallah dökülmez maşallah
Tepelerden dökülmuyor ama yanlar bosaldi bizim. Bir de bu son 1 haftadır arka kısımları dökülüyor. Onlerden yenileri çıktı uzamaya başladılar bile. Her sabah çarşafın silkeliyorum. Yatak hep saç içinde kalıyor.

Aynen, yuzu gozu hep tuy icinde kafasindan opuyorum agzima sac geliyor. Benimki asik suratli, bir tane guldugu fotosu var. Ben de onu koyayim, sonra kaldiririm

Muhtemelen kan olayına da çözüm getirecektir. Bu alerjilerin olma sebebi zaten sindirim sistemleri tam gelismedigi den kaynaklı. Baktığımızda genelde alerjik reaksiyonlar 1 yaş öncesi ortadan kalkıyor çünkü bağırsak sistemi, sindirim sistemi hazmı daha kolay bir şekilde gerçekleştiriyor. 1 yaşa kadar daha gelişmiş oluyor. Bu sistem yavaş yavas duzeldikce hazım kolaylaşıyor, alerjik durum ortadan kalkıyor. Bu probiyotiklerin amacı bu sistemin gelişmesine katkı sağlamak. Fayda sağlayacağını düşünüyorum.

Aynen ilk kontrolde o 70 TL olan damlayı almıştık kullanmayıp bir çekmecede unutmuşum , doktorumuzu değiştirdik bir kaç ay sonra aynı damlayı verdi doktor farketmeden gidip yine aldık daha öncekini başka ilaçlarla birlikte aldığımız için fiyatını bilmiyorduk bilseydik 2.cisini almadan uyanırdık belki

Evde tartıyorum bi 5800 çıkıyor bi 5500 çıkıyor tam emin olamıyorum o yüzden. Evet doğum kilosu düşükse zaten bir sıfır geriden başlıyorsun. Alıyorlar sonuçta ya, belki bizimkiler ek gıda dönemin de toparlar

Ay kakadan bahsettik bugün 4.gündü kızım sancısız direk kendi yaptı kakasını bir koku geliyor ama gitmiyor gaz sandık bir baktık ki sırtına kadar çıkmış ay nasıl sevindik
Ne oldu da kendi yaptı biraz sıvıydı da , yediklerimi gözden geçirince değişik olarak pazı yedim , köftenin yanına soğan pişirdim , ekşi mayalı ekmek yedim uzun süredir yemiyordum , Elmalı kurabiye yapmıştım ablamla , suyu arttırdım bu ara düşünüyorum da değişik başka bişey bulamıyorum hangisi yaradı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…