Bizde kullandık biogaia ama bizim gaz sorunumuza çare olmadı akşam aglamalarimiz aynen devam etti gaza faydası olmadı ama belki bağırsak sistemine iyi geldi bilmiyorum farklılık olmadı. abladada benzer ürün entrogermina hep kullanırım ishal kabızlık durumunda çok faydasını gormusumdur

Buzdolobinda durmaliymis damla canim

Ya benim oglum da her gun yapardi 3 gundur yapmadi bugun 4. Gun cumartesi aksam yapmisti en son ne oldu boyle anlamadim. Mama vermiyorum bugun 5 gun oldu. Ama doyuyor doymasa durmaz ve cisi de iyi yapiyo. Donemsel bisey mi yoksa insallah oyledir
Bir ara öyle oluyor mesela bizim kiz dün yaptı bugün tekrar yaptı normalde 3-4 günde yapar.Kilo alımı da iyi.Dönemsel bir şey bence

İlki erken doğum 2200 doğdu hastane çıkışımız 1950 Gr di her ay 1 kilo aldı 4. Ayda 6 kiloyduk ama sonra hiç alamadı az az gitti aşırı hareketli hala zayıf bu bebiş ablası kadar almıyor ama umarım 4. Aydan sonra aşırı azalmaz, her bebeğin azalıyor kilo alımı 4. Aydan sonra ama biz alt sınır bile alamamıştık.

Zaten sürekli ağlardıki aç olsa canım.Marul ve su güzel artırıyor sütü sen de biliyorsundur.Bir de herle artiyor gumushaneye özgü tarifi internette var.Bestlak damla kullandim ama bir faydasını görmedim.Bebeğin bol bol emin inşallah

Kaka yapmayı öğreniyorlar artık bizimki nerdryse 1 aydır fitilsiz yapıyor. Bazen 5 günde yapıyor bazen günde 2 kere yapıyor henüz düzeni yok.

Tüm okulları yazdım hayırlısı diyerek bakalim
Hayırlısı olsun inşallah
Aşıyla arasında 15 gün olması iyiymiş
Öyle mi tamam bilmiyordum teşekkür ederim
8. Gun bugun. Pazartesiden beri bebek arabasi ile disari cikiyoruz oglumla anne ogul. Cok iyi oldu erken sunnet ettirmemiz. Insallah dikisleri de bir an once duser de tamamen iyilesiriz.
İnşallah biz de yaptırıversek bi an önce stres oluyom
yesilus E Elwing6 Pircici ay ayyy bunlar nasıl bebeklerr çok tatlısınız maşallahhh diğer arkadaşımızınkini göremedim

yesilus E Elwing6 ya yerimmm sizi of beni de heveslendirdiniz yine işin kötüsü bu ara güzel fotoğrafını çekemiyorum. çok huzursuz fotoğraf aklıma bile gelmiyor
Yarın çek o zaman bizde yiyelim seninkini ya evet bazen günlerce poz çıkmıyor bazende tam poz günü oluyor

Kaka yapmayı öğreniyorlar artık bizimki nerdryse 1 aydır fitilsiz yapıyor. Bazen 5 günde yapıyor bazen günde 2 kere yapıyor henüz düzeni yok.
Yazdıktan sonra dedimki kendi kendime , 4 gün sonra 4 aylık olacak kızım sindirim sistemi daha iyi çalışmaya başlamış olabilir , yani Farklı ne yedim diye düşünüyorum ama hiçbirinin ilgisi olmayabilirde

4. Aydan sonra azalırsa yandık. Bizimde 3250 doğdu 2900e düştü şuan tahminim 5500 oldu 3 gün sonra 4. Ay bitiyor ya bi rakamlar alt sınırlar üst sınırlar hedefler vs olmasa ben benim kıza gayet sağlıklı kilo da alıyor işte ser geçerim. Bazen fazla bilmek de stres kaynağı bizim kız da şimdiden çok hareketli memede uyuklayarak emerken bile eller ayaklar kıpır kıpır, bir de zorla uyutuyorum uyku da az bunlar da etkiliyor bence kiloyu

koydum kız

teşekkür ederiz teyzesi
Oyy yerim bal surat
En güzel güldükleri dönem heralde yaa, bana öyle hayran hayran bakıyor ki eriyorum birde mızıldandığında beşiğine gidip süt veriyorum ya da emziğini , ellerimi yakalayıp sarılıyor resmen ya , bırakmıyor elimi ay içime geri sokucam Allahım bu nasıl bir duygu isteyen herkese nasip etsin inşallah

Evet hekimannenin videosunda izlemiştim kaka yapmak için farklı kas gruplarını doğru çalıştırabilmeleri lazımmış bazen bunu öğrenmeleri zaman alıyormuş. Bizimkiler öğreniyor artık çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…