Tesekkur ederiz teyzesi. ❤ nurse harveys'i biraktik coktan ama doktorumuz probiyotige devam edin, bir yil kullanabilirsiniz barsaklarini gelistirir dedi. Biz de gunde 5 damla kullaniyoruz.
Probiytige bizde mi baslasak yaa devletteki doktorlar hicbir sey soylemiyo sinir oluyorummmm

aminnn inşallah. biliyo musun bugün severken kendimden geçtim “annem seni bidaha karnıma sokmak istiyorum” demisim istemsiz bambaska bi sevgiymis. Allahım herkese sağlıklı hayırlı bir sekilde nasip etsin

aminnn inşallah. biliyo musun bugün severken kendimden geçtim “annem seni bidaha karnıma sokmak istiyorum” demisim istemsiz bambaska bi sevgiymis. Allahım herkese sağlıklı hayırlı bir sekilde nasip etsin
Aminnnn Ay ben sürekli bağırarak seviyorum kız seni kim doğurdu ben mi doğurdum Allahım saklayacağım karnıma kimseler görmesin diye , nasıl gülüyor anlıyormuş gibi hahahhha

Evet haklısın en iyisi ben doymuyor kısmını geçip süt arttırıcı şeyler peşine düşeyim amin inşallah hepimizinki

Aaaa ben bunu bilmiyordum hiç. E peki eczanelerde standarda duruyor. Öyle bir durum olsa dolapta saklamazlar mi?
Şişenin üstünde yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Açıldıktan sonra buzdolabında saklanması gerekiyor yine de detaylı bilen varsa yazarsa daha iyi olur

Aminnnn Ay ben sürekli bağırarak seviyorum kız seni kim doğurdu ben mi doğurdum Allahım saklayacağım karnıma kimseler görmesin diye , nasıl gülüyor anlıyormuş gibi hahahhha
bende ağladığında kız seni çingeneler mi doğurdu diye gidiyorum yanına kafayı sıyırmamıza ramak kaldı

Probiytige bizde mi baslasak yaa devletteki doktorlar hicbir sey soylemiyo sinir oluyorummmm
Ya bi de bunlar basak burcu bebeleri, bir tanidigim astrolog. Basak burcu barsaklari yonetirmis ve barsak sorunu cok yasarmis basak burclari. Simdiden ileriye yatirim

Kızlar bebişlerin altını gece saat sonra açıyorsunuz? Bizimkinin eskiden altını açınca uykusu açılmıyordu ama artık uykusu fena açılıyor. Akşam 9 da bezini taktım muhtemelen sabah 9 kesin kalkışımız olur (11de anca derin uykuya geçti) ben şimdi altını en geç kaçta açsam?

8, 8.30 arası aksam uykumuz başlıyor. 8 gibi altını alıp, emziriyorum. 12, 12.30 gibi de kaldırıyorum altına bakıyorum varsa bir şey alıyorum. Uyanıyor ama meme emdikten sonra yine uyuyor. Sonra 4 5 arası kalkıyorum. Cis varsa yine alıyorum. Yine meme sonra uyku. Genelde her seferinde uyanıp gülmeler başlıyor ama uyuyor sonunda... çok cisli falan kalamıyor, tenimiz beyaz ve çok hassas. O yüzden pek uzun süre kalmıyor bezle.

Benimki de 9 gibi uyuyor ama 7 gibi uyumaya hazirlandigimiz icin o zaman altini degistiriyorum, bazen de 8. Sabah 7 gibi aliyorum. Primanin uzerinde de 12 saat kuru tutar diyor galiba. Benimki de yaklasik o kadar kaliyor.

Ben şöyle yapıyorum gece uykusuna geçmeden değiştiriyorum sonra gece emmelerinde açmıyorum altını sabah uyandıktan sonra ilk emmeden sonra değişiyoz popişi temizliyoz

Ya gormeden test yapmadan bilinmez tabiki ama herkes alerjik neredeyse..bizimde hafif mukusli yapiskan gibi daha cok uzayan seyler var naasil anlatsam :)))tam jole gibi degilde sumukumsu :) kan falan gormedigimden paniklemedim bende..bilemiyorum bende muallaktayim bir yanim git test yaptir diyo bir yanim fazla kurcalama diyo..kizarikliklarda gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…