Tesekkur ederiz teyzesi. ❤ nurse harveys'i biraktik coktan ama doktorumuz probiyotige devam edin, bir yil kullanabilirsiniz barsaklarini gelistirir dedi. Biz de gunde 5 damla kullaniyoruz.
Ben yarın başlayacağım , aslında ilk kontrolde tesadüfen gittiğimiz çocuk doktoru söylemişti özellikle sezeryanla doğan bebeklerin kullanması lazım diye
Oyy yerim bal surat
En güzel güldükleri dönem heralde yaa, bana öyle hayran hayran bakıyor ki eriyorum birde mızıldandığında beşiğine gidip süt veriyorum ya da emziğini , ellerimi yakalayıp sarılıyor resmen ya , bırakmıyor elimi ay içime geri sokucam Allahım bu nasıl bir duygu isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aminnnn Ay ben sürekli bağırarak seviyorum kız seni kim doğurdu ben mi doğurdum Allahım saklayacağım karnıma kimseler görmesin diye , nasıl gülüyor anlıyormuş gibi hahahhha
Zaten sürekli ağlardıki aç olsa canım.Marul ve su güzel artırıyor sütü sen de biliyorsundur.Bir de herle artiyor gumushaneye özgü tarifi internette var.Bestlak damla kullandim ama bir faydasını görmedim.Bebeğin bol bol emin inşallah
Aminnnn Ay ben sürekli bağırarak seviyorum kız seni kim doğurdu ben mi doğurdum Allahım saklayacağım karnıma kimseler görmesin diye , nasıl gülüyor anlıyormuş gibi hahahhha
Ya bi de bunlar basak burcu bebeleri, bir tanidigim astrolog. Basak burcu barsaklari yonetirmis ve barsak sorunu cok yasarmis basak burclari. Simdiden ileriye yatirim
Kızlar bebişlerin altını gece saat sonra açıyorsunuz? Bizimkinin eskiden altını açınca uykusu açılmıyordu ama artık uykusu fena açılıyor. Akşam 9 da bezini taktım muhtemelen sabah 9 kesin kalkışımız olur (11de anca derin uykuya geçti) ben şimdi altını en geç kaçta açsam?
Kızlar bebişlerin altını gece saat sonra açıyorsunuz? Bizimkinin eskiden altını açınca uykusu açılmıyordu ama artık uykusu fena açılıyor. Akşam 9 da bezini taktım muhtemelen sabah 9 kesin kalkışımız olur (11de anca derin uykuya geçti) ben şimdi altını en geç kaçta açsam?
8, 8.30 arası aksam uykumuz başlıyor. 8 gibi altını alıp, emziriyorum. 12, 12.30 gibi de kaldırıyorum altına bakıyorum varsa bir şey alıyorum. Uyanıyor ama meme emdikten sonra yine uyuyor. Sonra 4 5 arası kalkıyorum. Cis varsa yine alıyorum. Yine meme sonra uyku. Genelde her seferinde uyanıp gülmeler başlıyor ama uyuyor sonunda... çok cisli falan kalamıyor, tenimiz beyaz ve çok hassas. O yüzden pek uzun süre kalmıyor bezle.
Benimki de 9 gibi uyuyor ama 7 gibi uyumaya hazirlandigimiz icin o zaman altini degistiriyorum, bazen de 8. Sabah 7 gibi aliyorum. Primanin uzerinde de 12 saat kuru tutar diyor galiba. Benimki de yaklasik o kadar kaliyor.
Ben şöyle yapıyorum gece uykusuna geçmeden değiştiriyorum sonra gece emmelerinde açmıyorum altını sabah uyandıktan sonra ilk emmeden sonra değişiyoz popişi temizliyoz
Günde en az 1 yapıyor bizimkide çok yaptığı nadir. Ama doktora sorayım bakayım kan olayinida duzelttigini duydum ben. Bir arkadaşımın kızı mukuslu kaka yapıyormuş devamli kaka testinde gizli kanama çıkmış onada süt alerjisi demişler kızı şuan 7 aylık. Oda gitti prof Ferhat cekmeze sordu genelde bu aylarda geçer diyet yapmayın demis. Ona hatta ses kaydı atmış. Bu doktor gerçekten daha yapıcı panik ettirmiyor gibi EElwing6
iyiki buldun bubdoktoru ben diyeti bıraktım eğer kan artarsa gidicem. Arkadaş kaka fotolarını da gösterdi böyle çok mukuslu da değildi bana göre şaşırdım sadece mukustan alerji demelerine
Ya gormeden test yapmadan bilinmez tabiki ama herkes alerjik neredeyse..bizimde hafif mukusli yapiskan gibi daha cok uzayan seyler var naasil anlatsam :)))tam jole gibi degilde sumukumsu :) kan falan gormedigimden paniklemedim bende..bilemiyorum bende muallaktayim bir yanim git test yaptir diyo bir yanim fazla kurcalama diyo..kizarikliklarda gecti