Bizim doktorumuz sağlık ocağından 4.ayda kan ilacı için arıcaklar ama ben 6.ayda başlatmayı öneriyorum dedi4.ay kontrolüne gidince tekrar sorucam başka var mı doktoru böyle söyleyen
Ya bizimki de sanki 6.ayda başlayacağız demişti ama emin değilim

Dolap kısmı net aklımda kalmış prospektufune bakmadım hatta kutunun yanında okumuştum neyse oda sıcaklığındada durabiliyormus bende tekrar alicaktim
Nerede yasiyorsun? Biz Adana'da oldugumuz icin belki bize buzdolabinin kapisinda muhafaza edin dendi. Siz de sicak bir yerde yasiyorsaniz o yuzden oyle denmis olabilir.

Herkes birer dogurunca onlar kardes gibi oldu dogumumda dayimin kizi vardi mesela napcaksin iste o yuzden kardes lazim ama cesaret istiyor
canim benim de kizim var biliyosun abla
ve kizlar genelde kardessiz durmuyor
hele kreş baslayi nca benim kardeşim olmayacak mi v.s.
surekli başımın etini yedi
ben hiç düşünmüyordum
hatta kendi kendime tek çocuklu (erkek cocugu)
olan arkadaşlara bakip bakıp acaba erkek olsaydı böyle kardeş diye tutturmaz mıydı diye hayiflandigimi hatırlıyorum
ki kızım o kadar gazli cazlı bi kizdiki tövbekar olmuştum yalnız basıma büyütürken netice israrlara dayanamadim
10 yaş var aralarında ve ben hamileyim dediğim andan itibaren duaya başladı kız olmalı kız olacak diye
çok şükür dileği oldu yoksa halimiz yamandı
mutluyum ablasına büyük hediye
kardeşine büyük bir dayanak ❤
kızımın tek kuzenleri var iki taraftan da büyük bir yalnızlık icerisndeler ve annelerini suçluyorlar
iyiki sen öyle degilsin....

Merhaba hanımlar. Diyettekiler nasıl gidiyor? Dün bir alerji profa gittik. Deri testi yapti. O kadar çok sete alerjisi çıktı ki. Ne yiyecegimi şaşırmış durumdayim. Maddi manevi tükendim. Kakasinda kan olanlar diyet yapmayınca arttı mi? Yada başka sıkıntılar oldu mu?

Uyumasına şu sebeple katkı sağlar, bağırsaklari gelişme asamasindayken de karinagrilari oluyor bebislerin o yüzden bu probiyotiklerin o ağrıları minimuma indiriyor. Bebekte huzurlu oluyor. Doğduğundan beri akşam 8 sabah 7 9 arası uyku düzenimiz. Memede uyurdu. Şimdi kendi kendine uyutuyorum. Eğitime başladım 2 haftadır. Bizimki de uyum sağladı hemen. Kendisi uyuyor. Sen bir de erken doğum yapmıştın Di mi canım? Özellikle erken doganlarin kesinlikle probiyotik kullanması gerekiyormuş. Birde herkesin yanildigi nokta şu 1 şişe kullanıp hemen işe yaramıyor mantığı... Öyle şey olur mu hiç... Devamı geldikçe ise yaradığını anlıyorsun. Biz 5.yada 6.siseye başladık...

4 kız kardeşiz biz çok şükür birbirimize de çok düşkünüzdür ilk bebeğime hamileyken inşallah kızım olur demiştim 6.5 yaş var araalrında şimdi asyayla asyayla gebe kaldım yine dua ettim inşallah kız olur diye birbirlerine hayatları boyunca destek olsunlar arkadaş olsunlar diye

Evet kuzeenler var uzak olsakta bir sey olsa üsüsurler oyle ogrendik cunku❤ ilk cocugu kac yaasinda dunyaya getirdin 10 yas cok guzel ama 38 yasinda olucm o da cok gec gibi

Valla bilinmez kutu gibi bu minikler. Neyi neden yapiyorlar ya da yapmiyorlar doktorlar bile bilmiyir bazen. Boyle boyle buyuyecekler demek ki.

Herkes birer dogurunca onlar kardes gibi oldu dogumumda dayimin kizi vardi mesela napcaksin iste o yuzden kardes lazim ama cesaret istiyor
Hele beklesin o kardeş
Zorlanırsın kolay bişey değil yani
Zamanı geldiğinde o cesaret kapını çalar canım

Yani yarım saat fotoğraf cekmek icin ok ama atıyorum gittigimiz yere 7de evden cıksak 1de eve gelsek cok cok fazla mahveder
Eger benim baktıgım gibiyse zaten geldiginde ne demek istedigimi anlayacaksın
Ürünü kısa süre giydireceğim için özelliğini sormamıştım ama şimdi msj attım, polarmış.

bi aliexpress keyfimiz vardı onu da bozdular yani. Eskiden ne güzel ucuz ucuz şeyler alırdım, vergi çıktığından beri almıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…