Benim de birinci 27 ikinci 34 esim ucuncuyu hemen yapalim diyo dogurmadan once ben de istiyodum ama simdi nayiiir nolamaaaaz. Zaten 2-3 sene icinde yaptik yaptik sonra zor olur 40ina dayanmisken.zaten simdi inanilmaz zorlandim
Bana kimse 3.Ne zaman demedi ama 3.kendi geldi.
Benimki de 24 de ilk 26 da ikinci 33 'de sürpriz yumurtam.
O değil annem ben hamile iken rüyasında görmüş bebeğim oluyormuş peşine bir tane daha geliyor diyorlarmış .
40 çıktıktan sonra eşim hamileykenki rahatlığına devam etti napiyoooon dedim ama birşey olabileceğini bilmiyormuş.
Şimdi adet olma durumuda yok şüphelerle yaşıyorum.
45.gün olmaz demi birşey yaaa
Evet kuzeenler var uzak olsakta bir sey olsa üsüsurler oyle ogrendik cunku❤ ilk cocugu kac yaasinda dunyaya getirdin 10 yas cok guzel ama 38 yasinda olucm o da cok gec gibi
O değil annem ben hamile iken rüyasında görmüş bebeğim oluyormuş peşine bir tane daha geliyor diyorlarmış .
40 çıktıktan sonra eşim hamileykenki rahatlığına devam etti napiyoooon dedim ama birşey olabileceğini bilmiyormuş.
Ayy guldum inan ki
ben kirkim çıktıktan hemen sonra adet oldum doktorum hemen hamile kalabilirsin dikkat et demisti. Ben de çok tirsiyorum tam adet oldum dedim o da bi gün bile sürmedi belli belirsiz biseyler geldi işte
Yaaaa valla ruyamda bile kusarken görüyorum kendimi.Testte yapmadım.Burdan alamayız zaten utanmadan.Ilceden ilk fırsatta alayim bi.
Allah isteyene versin yaa ulu konuşmak istemiyorum ama
Ayy guldum inan ki
ben kirkim çıktıktan hemen sonra adet oldum doktorum hemen hamile kalabilirsin dikkat et demisti. Ben de çok tirsiyorum tam adet oldum dedim o da bi gün bile sürmedi belli belirsiz biseyler geldi işte
Yaa gülmeee gerçi başıma gelirse herkes gülecek bu kadın amma doğurdu diyecek
Kadının ömrü bacak arasına bakmakla geçermiş derler doğruymuş cidden
Şimdi adet olsam rahatlayacağım.
Yaaaa valla ruyamda bile kusarken görüyorum kendimi.Testte yapmadım.Burdan alamayız zaten utanmadan.Ilceden ilk fırsatta alayim bi.
Allah isteyene versin yaa ulu konuşmak istemiyorum ama
Yaa gülmeee gerçi başıma gelirse herkes gülecek bu kadın amma doğurdu diyecek
Kadının ömrü bacak arasına bakmakla geçermiş derler doğruymuş cidden
Şimdi adet olsam rahatlayacağım.
Asıl gülme komşuna gelir başına derler başıma gelirse bulurum senii
En yakın zamanda yap bi test için rahat etsin emziriyoruz adet olmamak çok normal hemen aklına hamilelik gelmesin
Meme reddi midir atak haftasımıdır neyse illallah dedirtti
Gereksiz yere aglama krizleri, memeden basını cekip agladıgı icin dk da bir bi o gögsü ver bi bu gögsü ver seklinde cocugu topaç gibi döndüre döndüre emzirme (hızlı aksın mı istiyor nedir sebebi cözemedim), geceleri aglayarak uyanma (normalde mıkır mıkır konusur bi bes dk sonra aglarsa aglardı simdi direk aglama), gaz sancısı, 24saatte bir kere kaka yapma
Herkesi farklı vuruyor