Aman dikkat ben sonrssinda bildigin teste tabiii tutuyorum o seyi kafayi yedim.nerdeyse cifte koruncam

Yok yaa açıklık kakadan anlaşılmaz çok biliyor onlar doktorum dedi son kontrolde, önemli olan çiş. Günde 6 defa filan çişli bez alıyorsan altından sıkıntı yok. Kaka sorunu çoğumuzun bebeğinde var yani normal bişey. Kabız olursa yani kakayı katı yaparsa o sıkıntı

Benim kadın doğum doktorum da süt korur diye birşey yok dedi sprial taktir diye tavsiye etmisti

Ben oyle yapinca ayaga kalkiyorum gezerek emziriyorum

Ne pis bir seymis bu 4.ay aşısı. Ateş bir inip bir yükseliyor. Umarım sizlerde olmaz kızlar. Şimdi gazlı bez ıslatıp koyuyorum.
Insallah iner atesi hemen. Bizim asimiz da 2 ocak'ta. Insallah biz de yasamayiz. asi ertesi doktor kontrolumuz de var

Ilkinden sonra olan sezeryanlar zorladimi ya
2.de hic zorlanmadim bir tek gaz sancısını hatırlıyorum.Bir de küçük çocuğun olunca Allah güç veriyor hemen ayaklandim.
Ama bu 3.biraz zorladı.Zorlanmadim dersem yalan olur.Bir de normali denediğim için bi uykusuzluk yorgunluk vardi bedenimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…