Benim kadın doğum doktorum da süt korur diye birşey yok dedi sprial taktir diye tavsiye etmisti
Spiral 2.den sonra taktirmistim ama bana yaramadı canım.normal adetim 1 hafta sürerdi spiral ile 15 günü buldu.yogun kanamam oluyordu.Koca yanasacak vakit bulamayınca koruma sağlıyordu ama
1 Y il takılı kald i çıkartırdım.sonrasinda da adetim duzelmedi 10 gün sürdü hep.O yüzden spirale tekrar cesaret edemiyorum.

Kızlar siz resim falan atıyorsunuz ya ben göremiyorum onları kendim de resim ekleyemiyorum kk uygulamasını telefonuma indirmiştim ama aynı Google yazdığım en baştan giriyorum direk bu topik açılmıyor ben uygulamaya yıkayınca nerde kaldıysam ordan devam etsin istiyorum eskiden öyleydi siizn de mi öyle

Ben uygulamadan değil normal chromedan giriyorum.Kaldığımız sayfadan görüyorum.

Spiral bana da yaramadı ilk doğumdan sonra taktordım kısım 1 yaşındayken eşim askere gitmişti 2. 5 sene takılı kaldı sonra kanamam çok olmaya başladı kansızlık başladı artık bu zaman aladwr eşim korundu hep şuan da öyle devam ediyoruz Allah olmayanlara versin inşallah biz dükkanı kapattık

Bi

Bizim cocuk hasta olunca dört farklı doktora gittik biri devletti hepsi 4 ay kan ilacina başlayın dedi hepsi de ekledi kabızlığı tetikleyebilir diye
Biz basladik kan ilacina ama hic sevmedi yutmak yerine tukuruyor. Kiyafetlerden lekesi de cikmiyor. Önlük takmadan vermeyin. Ozeldeki dr 4. Ay baslariz demisti. Zaten kani da dusuk cikmisti.

Bizimki 1 aydır öyle emiyor sürekli meme değiştiriyoruz. Süt mü bitiyor desem ağzında sütte oluyor. Büyüdükçe kolaylaşacağına zorlaşıyor bugünümüze şükür ne diyeyim

Meme reddi yaşayanlara bi öneriyle geldimBizimki tam reddetmiyo ama etcek gibi bi haftadır ben de emerken sakince konuşmaya çalışıyodum ama sanki konuşunca daha sinirlendiMemeyi ilk aldığında sakinleşsin diye elini parmaklarını yavaşça öpmeye başladım sonra bi baktım hoşuna gitti parmağını uzattı ben de elini tutarken bi yandan onun işaret parmağını emiyo gibi yaptım ve iki gündür bu şekilde daha uzun emiyo emme sesi de çıkarıyorum bi yandanBi deneyin bence

Bizimki 1 aydır öyle emiyor sürekli meme değiştiriyoruz. Süt mü bitiyor desem ağzında sütte oluyor. Büyüdükçe kolaylaşacağına zorlaşıyor bugünümüze şükür ne diyeyim
A aa bu ne yahu atıyorum solu emmeye baslıyor iki üc cekiyor döndürüyor basını diğer tarafa yalandan aglıyor hop ceviriyorum sagı veriyorum gene iki üc cekiyor yine aynısı
Delirdi gene bizimki diye gidiyorum aspiratörle mutfakta emziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…