A aa bu ne yahu atıyorum solu emmeye baslıyor iki üc cekiyor döndürüyor basını diğer tarafa yalandan aglıyor hop ceviriyorum sagı veriyorum gene iki üc cekiyor yine aynısı
Delirdi gene bizimki diye gidiyorum aspiratörle mutfakta emziriyorum
Ben emmek istemiyorsun herhalde deyip kaldırıyorum o zaman daha çok kıyamet kopuyor ama bizim biraz düzeldi biraz daha az değiştiriyoruz. Daha önce 20 kere meme değşltirşyorduysak şimdi 10 olmuştur. İnşallah sizin de geçer. Bi de uykusu varken daha çok yapıyor. Uyurken ya da yeni uyandığında emzirince daha keyifli emiyor
Kızlar eşimin merkezde işi vardı yarın beni de anneme bırakıcaktı 1 gece kalacaktık bebişle, annem biraz hasta olmuş öksürük, burun akıntısı ama çok canım sıkılıyor iptal etmedim yine de gidicem bebişi hasta etmem inşallah sizce yanlış mı yapıyorum?
2.de hic zorlanmadim bir tek gaz sancısını hatırlıyorum.Bir de küçük çocuğun olunca Allah güç veriyor hemen ayaklandim.
Ama bu 3.biraz zorladı.Zorlanmadim dersem yalan olur.Bir de normali denediğim için bi uykusuzluk yorgunluk vardi bedenimde.
Ben emmek istemiyorsun herhalde deyip kaldırıyorum o zaman daha çok kıyamet kopuyor ama bizim biraz düzeldi biraz daha az değiştiriyoruz. Daha önce 20 kere meme değşltirşyorduysak şimdi 10 olmuştur. İnşallah sizin de geçer. Bi de uykusu varken daha çok yapıyor. Uyurken ya da yeni uyandığında emzirince daha keyifli emiyor
Evet evet uyku vurdugunda daha cok yapıyor emip uykuya geciyor zaten hemen
Tabi kucakcı oldugu icin uyurkende emmeye devam ediyor ara ara
Valla Allah yardımcımız olsun top gibi elde döndürüp duruyorum cocugu bi yerine bişey yapmasam bari sinirden kendini geriye atıyor tüm gücüyle
Kızlar eşimin merkezde işi vardı yarın beni de anneme bırakıcaktı 1 gece kalacaktık bebişle, annem biraz hasta olmuş öksürük, burun akıntısı ama çok canım sıkılıyor iptal etmedim yine de gidicem bebişi hasta etmem inşallah sizce yanlış mı yapıyorum?
Valla anne sütü koruyor diyorlar ablam ve cocukları kac kere hastayken biraraya geldik ben kendimde üc kere grip oldum hala hastayım gecen arkadasım geldi bebegi öksürüp duruyordu ama bulasmadı öyküye
Ama biz cok dısarı cıkıyoruz avmyede gidiyoruz cocugum mikropla baya tanısmıs olabilir belki oda etkiliyordur
kızlar waikikiden bu kadife pantolonlardan almıştım çoraplı
Çok güzel
Kız bebek reyonunda pembe vardı ufağı kalmamıştı erkek reyonunda da sarı gri vardı aldım
Ne yani herşeyi pembe mi giyeceğiz dimi
Eki Görüntüle 2569464
Çok güzel
Kız bebek reyonunda pembe vardı ufağı kalmamıştı erkek reyonunda da sarı gri vardı aldım
Valla anne sütü koruyor diyorlar ablam ve cocukları kac kere hastayken biraraya geldik ben kendimde üc kere grip oldum hala hastayım gecen arkadasım geldi bebegi öksürüp duruyordu ama bulasmadı öyküye
Ama biz cok dısarı cıkıyoruz avmyede gidiyoruz cocugum mikropla baya tanısmıs olabilir belki oda etkiliyordur
Eşim nezle oldu, ben doğuma zaten ağır hasta gittim 5 gün hastaydım sonradan da nezle gibi oldum kaç kere bebişe bulaşmadı. İnşallah şimdi de bulaşmaz. Biz ilçede oturuyoruz burda gidecek çok yer yok o yüzden evdeyiz genelde, avm ye filan daha 3-4 kere gitmişizdir. Zaten o yüzden çok sıkıldım. Hem merkezde gezeriz hem anneme giderim
Kızlar selamlar, eşime gaz ilacı bitince Nurse Harvey’s colex aldırdım, ne şekilde kullanmamız gerekiyor? Bu şurup şeklinde, nasıl ve ne kadar kullanacağız, acaba yanlış bişey mi aldık bilemedim
Eki Görüntüle 2569464
Çok güzel
Bana kimse 3.Ne zaman demedi ama 3.kendi geldi.
Benimki de 24 de ilk 26 da ikinci 33 'de sürpriz yumurtam.
O değil annem ben hamile iken rüyasında görmüş bebeğim oluyormuş peşine bir tane daha geliyor diyorlarmış .
40 çıktıktan sonra eşim hamileykenki rahatlığına devam etti napiyoooon dedim ama birşey olabileceğini bilmiyormuş.
Şimdi adet olma durumuda yok şüphelerle yaşıyorum.
45.gün olmaz demi birşey yaaa
Aboww hiç düşünemiyorum şuan seni
Dur durduğun yerde bacım
Rüya tersine çıkar ordan rahatlatayım bari
Bende daha hiç hasta olmadım olacak gibi başladı geri kesildi anlamadım
Göbeğimde şişti iyice