36.7 normal kabul ediliyor bu şekilde iyi
Gülmesi ayrıca iyi
Endişe etme onunla birlikte gülümse annesi

Komik hapşırmaya çok güldüm ya

36.7 normal kabul ediliyor bu şekilde iyi
Gülmesi ayrıca iyi
Endişe etme onunla birlikte gülümse annesi
Evet normal vücut ısısı sürekli 36.7 zaten. Bir normale iniyor, bir yükseliyor. Bünyesi yenmeye çalışıyor işte. Bakalım bu gece bana uyku hiç yok. Sürekli başında ateşini ölçer dururum. O iyi olsun da varsın hiç uyumayayım.

Ağızdan ölçümle koltuk altından ölçüm arasında fark oluyor canım.
İki hafta önce kızımında ateşi çoktu 40ı geçmişti.
Allah korusun yavrularımızı
Ateş çok tehlikeli birşey
İnşallah daha da yükselmez kuzunun ateşi
Öp benim için

Ne pis bir seymis bu 4.ay aşısı. Ateş bir inip bir yükseliyor. Umarım sizlerde olmaz kızlar. Şimdi gazlı bez ıslatıp koyuyorum.
Off çok geçmiş olsun bizimde 2.Ay 3 gün zorlamıştı ateş kucakta memede uyuma inşallah cabucak atlatırsınız

Pircici çok geçmiş olsun kuzuya
Artık bugün atlatır inşallah annesi
Gözüm korktu bu ayki aşılardan şimdi

Eski fotarima baktim az önce incecikmisim vucudum bir anormal oldu zaten.. bu kilolar yapisip kalmaz dimi ya

Nerede yasiyorsun? Biz Adana'da oldugumuz icin belki bize buzdolabinin kapisinda muhafaza edin dendi. Siz de sicak bir yerde yasiyorsaniz o yuzden oyle denmis olabilir.

Ankaradayiz canım biz. Benim kullandığım biogaiada buzdolabında saklanması uygundur diyo zaten ama oda sıcaklığındada 4 hafta durabilirmis.muadil farkliliklarindan karistirdik çoğu kişide ikilemde kalmış kullanımıyla ilgili.bizde buz akusuyle getirdik dolap diye söyledi eczacida

AaAa bana öyle söylemedi sadece başlarda öyle oluyor düzelir demisti. O ne öyle adet Zaten can sıkıcı 10 gün düşünemiyorum

Kızlar oğluma ne olacak nickli arkadaş kimdi, galiba bizim gruptandı, konusunu okudum ve çoook üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…