Benim ilki çok rahattı hatta bu sezaryani nekadar çok abartiyorlar dediğimi hatırlıyorum, 3. Gün dik yuuyordum nerdeyse ama 2. De 12 gün dogrulamadim bütün yan etkileri yaşadım. Ya ilk doktorum çok hasar verdi yada ikincinin eli çok ağırdı aşırı yapisikligim olmuş benim sezaryan harici karın operesyonlarim var laparoskopik miyomektomi, fıtık , tedaviler kürtaj ne arasan var doktor okadar ugrastiki içimin Çarşamba pazarına dönmüş dedi durdu mesanem bile yapışmış ondan zorlandım çok. Bide sipanal anestezinin yan etkisini yaşadım oda berbattı
Buarada ben yıllarca hamile kalamadim kızım 1 yaşındayken çok yoğun emzirmeme rağmen hamile kaldım düştü. Süt korumuyo yani. Bu doğumdan sonrada adet olmadım daha dün test yaptım neyseki negatif

3 ay kontrolünde adı var mı? Biz yarın sağlık ocağına gidecegim. 2aylik asiyi biz 7c günde atlattik bunyemiz pek saglzm degilmis

Calpol ise yaramiyor mu?
Ya ben çok vermek istemiyorum ateş dusurucu. Evde sünnetten kalma fitil de var. Toplamda dün dahil 2, 2.5 çay kaşığı calpol verdim. Cok yüksek ateşlere çıkmadığı için banyo yaptırarak, gazlı ıslak bez koyarak ve ince giydirecek atlatmaya çalıştım. Cok şükür 8den beri düştü ateşi. Hatta şimdi uyku tulumunu giydirdim uyandırmadan İnşallah kızlar sizde olmaz ateş. Ama 2.ay ateş olmayıp 4.ay tekrarlanan dozlarda ateş çıkan çok kişi okudum nette bugün. Rabbim hepsinin yardımcısı olsun. Hepsi kolayca ateş siz bir şekilde atlasın inşallah. Bu gece takibe devam bakalım...

Hadi insallah atlatmistir. Biz de 2. Ay asilarini rahat atlattik. Simdi korktum valla. Neyse ki ertesi gune aldim 4. Ay doktor randevusunu. Bir sey olursa direkt doktora sorarim artik.

E Elwing6 canom ne beceriklisin maşallah sana
Yaptığın oyuncakları burda da paylaş geçen gün ShinSeGi nin önerdiği çocuk gelişimciden bakarak bişeyler aldım kurdela top fanus ışık gibi
Bi de şöyle şeyler buldum
Farklı yüzeylere dokunmalı diyor alınabilir belki

Eklentiler

• 8FA837CC-DEBE-4B60-AB59-C1DA954C2854.webp
    21 KB · Görüntüleme: 35
Evet cok kullanisli oluyo bunlar bende hellobabyninkileri almistim kuculduler ben hep rengarenk giydiriyorum valla
Ya bende de var o hellobabynin ama karni dar gelecek. Bizimki gobuslu gibi. Boyu kisa oldugundan mi yoksa gobekli mi olacak. Karnini sıkıyor ayakli altlarin bazolari.

Ya bende de var o hellobabynin ama karni dar gelecek. Bizimki gobuslu gibi. Boyu kisa oldugundan mi yoksa gobekli mi olacak. Karnini sıkıyor ayakli altlarin bazolari.
Canım benimkiler de hellobabynin.. Evet bel kısmı çok sıkıyor. 2li almıştım denemek amaçlı. 6 aylık zaten zor bela oluyor. Geçen 9 aylıklarına baktım onlarda çok sıkı. Ve benim oğlan göbekli değil.

2 saattir uyumuyor bu çocuk, artık sallamak, kucak, beyaz gürültü vs hiç biri işe yaramıyor. Ne yapmalıyım? Işıkları açıp otursak mı, oyun mu oynasak napsak? Sadece 9 da 20 dk uyudu hepsi o

Ozaman benimki de gobekli diil. Cok minyon bir bebek aslinda. 63 cm. 6.5 kilo ve 4 ay 8 gunluk. Yani 3 hafta sonra 5 aylik olacak. Goruntusu minik duruyor arkadaslarimin bebislerinin yaninda. Hello baby karnini sıkınca gobuslu didim.

Sagol canim evet bende alicam zil strafor top vs bakalm ne kadr oynayacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…