oynayıp uykusunu getir. uykusu yoksa karanlıkta uyumaya zorlanmaktan çok sıkılıyorlar2 saattir uyumuyor bu çocuk, artık sallamak, kucak, beyaz gürültü vs hiç biri işe yaramıyor. Ne yapmalıyım? Işıkları açıp otursak mı, oyun mu oynasak napsak? Sadece 9 da 20 dk uyudu hepsi o
Hic acma uykusunu bence. Seninkini bilmiyorum ama benimkinin uykusu varsa cok huysuz, huzursuz olup surekli agliyor. Ama bir yandan da uykuya direniyor bazen. Ben de diretiyorum, sonunda pes ediyor. Ama uyumuyor ve mutluysa belki onu yoracak aktiviteler deneyebilirsin.2 saattir uyumuyor bu çocuk, artık sallamak, kucak, beyaz gürültü vs hiç biri işe yaramıyor. Ne yapmalıyım? Işıkları açıp otursak mı, oyun mu oynasak napsak? Sadece 9 da 20 dk uyudu hepsi o
Canim hic onlarla ugrasma. Pet siselerin icine pirinc, nohut, mercimek gibi farkli buyukluklerde tohumtar at kapagini kapat farkli ses tonlari cikraran cingirak oluyorlar. Benim ilki en cok onlarla oynamisti. Bir suru oyuncaktan sıkılmıştı ama onlarin modasi hic gecmedi.Sagol canimevet bende alicam zil strafor top vs bakalm ne kadr oynayacaklar
Ayyy öğretmen olarak okulun en hayta çocuklarını yola getirdim de bi el kadar bebeği uyutamadım iyi mioynayıp uykusunu getir. uykusu yoksa karanlıkta uyumaya zorlanmaktan çok sıkılıyorlar
Uyanor birazdan diye dusinme. Ben de emince az cikiyor sut diye biberon ile verip az da emzirdim bakalim eski sisteme dondum. Coktandir biberon takviyesi yapmiyordum. 22.30 gibi emiyordu. 23. Bazende 23.30 da uyuyordu. Ama 1de uyaniyordu. Yeni dogdugu zamanlar. 24te emziril yatiriyordum 3de kalkiyordu. Bugun oyle yaptim. Daha dogrusu uyumadi sipa. 22de emdi uyudu ama 24te geri kalkinca doyurul yatirdim.Ayyy öğretmen olarak okulun en hayta çocuklarını yola getirdim de bi el kadar bebeği uyutamadım iyi mioyun oynadım, ninniler söyledim, masal anlattım... Ben uyku saatlerini düzene sokmaya çalıştıkça daha kötüye gidiyor uyudu ama umudum yok uyanır yine birazdan
biz 9da uyuduk. yarım saat evvel emmek için kalktı kaka yaptı uykusu açıldıAyyy öğretmen olarak okulun en hayta çocuklarını yola getirdim de bi el kadar bebeği uyutamadım iyi mioyun oynadım, ninniler söyledim, masal anlattım... Ben uyku saatlerini düzene sokmaya çalıştıkça daha kötüye gidiyor uyudu ama umudum yok uyanır yine birazdan
Biz de 2 saat salliyoruz uyudu diye kalkiyrux hoop uyaniyo tekrar sallama..uykuya dalis innanilmaz zor oluyo..9 10 gibi uyudu simdi emisiyoruz2 saattir uyumuyor bu çocuk, artık sallamak, kucak, beyaz gürültü vs hiç biri işe yaramıyor. Ne yapmalıyım? Işıkları açıp otursak mı, oyun mu oynasak napsak? Sadece 9 da 20 dk uyudu hepsi o
Çoook uykusu var, en son gündüz uykusu 6 da bitmişti 20.30 da rutinlerimizi yaptık 21.00 da uyuttuk 21.20 de uyandı ve bi daha naptıysak uyumadıHic acma uykusunu bence. Seninkini bilmiyorum ama benimkinin uykusu varsa cok huysuz, huzursuz olup surekli agliyor. Ama bir yandan da uykuya direniyor bazen. Ben de diretiyorum, sonunda pes ediyor. Ama uyumuyor ve mutluysa belki onu yoracak aktiviteler deneyebilirsin.
Gülceds böyle cok direniyo uykuya bazen dayanamayip alinca guuluyo uzuluyorumda o zaman ama uyudumu da uyuyo bence ataktalar ya ondanÇoook uykusu var, en son gündüz uykusu 6 da bitmişti 20.30 da rutinlerimizi yaptık 21.00 da uyuttuk 21.20 de uyandı ve bi daha naptıysak uyumadıuyutmaya çalışınca ağlıyor ama kucağa al gülücükler atıyor, sanki saatlerce uyumuş gibi. Az önce babası uyuttu 10 dk sonra uyandı yine
Ve 10 dk sonra uyandı bileUyanor birazdan diye dusinme. Ben de emince az cikiyor sut diye biberon ile verip az da emzirdim bakalim eski sisteme dondum. Coktandir biberon takviyesi yapmiyordum. 22.30 gibi emiyordu. 23. Bazende 23.30 da uyuyordu. Ama 1de uyaniyordu. Yeni dogdugu zamanlar. 24te emziril yatiriyordum 3de kalkiyordu. Bugun oyle yaptim. Daha dogrusu uyumadi sipa. 22de emdi uyudu ama 24te geri kalkinca doyurul yatirdim.
Daha uyku duzeni icin erken. Bazen 20 dk uyku onlara yetiyor aksamlari. Oyle olunca da uykusi acilip daha gec yatiyorlar.
Nerde yanlış yapıyoruz bi bilsembiz 9da uyuduk. yarım saat evvel emmek için kalktı kaka yaptı uykusu açıldıkolay gelsin bana insallah tekrar uyur
Ya bence uyumamak da kilo alamamalarına sebep oluyor, uyku da önemli gerekli. Sizin kalkış saati sabah 6 mı? Acaba bizim kalkış saati mi geç? 6-7 gibi uyanıyor emzirip altını açıp tekrar uyutuyorum kesin kalkış 9 oluyor genelde. Akşam da 9 gibi uyutmaya çalışıyorumBiz de 2 saat salliyoruz uyudu diye kalkiyrux hoop uyaniyo tekrar sallama..uykuya dalis innanilmaz zor oluyo..9 10 gibi uyudu simdi emisiyoruzinsallah uyanmaz 6ya kadar..bu ara duzen bu..12de emziriyorum 6da uyaniyo insallah kilo aliminda sorun olmaz
Bizim son 3-4 haftadır uyku olayı günden güne kötüleşiyor. Üstelik günüdüz uykularına filan çok dikkat ediyorum düzene sokmaya çalışıyorum ona rağmen. Ataksa 3-4 hafta sürer miydiGülceds böyle cok direniyo uykuya bazen dayanamayip alinca guuluyo uzuluyorumda o zaman ama uyudumu da uyuyo bence ataktalar ya ondan
amiin senin deNerde yanlış yapıyoruz bi bilsemAllah yardımcın olsun uyur inşallah
İnşaallah taa, bizim 3-4 haftadır uyku sorunu olunca sabrım tükendi iyice. Ama biri desek 1-2 hafta sonra geçecek sabırla beklemeye devam ederim. Şuan hiç geçmeyecek gibi geliyoramiin senin debence yanlıs yapmıyoruz onlar sürekli değişimdeler. bircogumuzun bebegi atak döneminde. ve en zorluvatak dönemi bu. bu dönemden sonra bizim de görebilecegimiz degisiklikler olacakmıs.
bizim henüz 5-6 gündür böyle ama gel gör ki bana da öyle geliyor. ilk defa bugün 9da uyudu. kaka yapmasaydı 12de emip tekrar uyuyacak havadaydı. bu atak 5 haftaya kadar sürebiliyormuş. hayır işin kötüsü o 5 haftada bunu huy edinmeseler. yine de sen her aksam rutinine devam et. belli saatten sonra uyutma ve her uyutmaya basladıgında diger günleri unutup uyuyacagını düsün. pozitif olumlama. öyle emzir yada biberon ver her ne yapıyorsan :)İnşaallah taa, bizim 3-4 haftadır uyku sorunu olunca sabrım tükendi iyice. Ama biri desek 1-2 hafta sonra geçecek sabırla beklemeye devam ederim. Şuan hiç geçmeyecek gibi geliyor
Benimkide öyle yapıyor ama süt olmadığı için..biraz doluyo onu çekiyor bakıyo devamı yok sinirleniyo diğerine geçiyorum onda da aynısını yaşayınca bir daha emmek istemiyo memeyi çünkü biliyo ki lık lık süt gelmeyecekA aa bu ne yahu atıyorum solu emmeye baslıyor iki üc cekiyor döndürüyor basını diğer tarafa yalandan aglıyor hop ceviriyorum sagı veriyorum gene iki üc cekiyor yine aynısı
Delirdi gene bizimki diye gidiyorum aspiratörle mutfakta emziriyorum
Canım bu anlattıkların hepsini yaşadım ve bence aç olduğu için yapıyo..süt hızlı gelmeyince böyle..Ben emmek istemiyorsun herhalde deyip kaldırıyorum o zaman daha çok kıyamet kopuyorama bizim biraz düzeldi biraz daha az değiştiriyoruz. Daha önce 20 kere meme değşltirşyorduysak şimdi 10 olmuştur. İnşallah sizin de geçer. Bi de uykusu varken daha çok yapıyor. Uyurken ya da yeni uyandığında emzirince daha keyifli emiyor
Ay harika maşallahEki Görüntüle 2569405
Bu da benim dunyamBabasi, annem, kv vs Instagram'da paylasmami istemiyor, kimse gormez diye buraya atayim dedim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?