2 saattir uyumuyor bu çocuk, artık sallamak, kucak, beyaz gürültü vs hiç biri işe yaramıyor. Ne yapmalıyım? Işıkları açıp otursak mı, oyun mu oynasak napsak? Sadece 9 da 20 dk uyudu hepsi o
oynayıp uykusunu getir. uykusu yoksa karanlıkta uyumaya zorlanmaktan çok sıkılıyorlar

2 saattir uyumuyor bu çocuk, artık sallamak, kucak, beyaz gürültü vs hiç biri işe yaramıyor. Ne yapmalıyım? Işıkları açıp otursak mı, oyun mu oynasak napsak? Sadece 9 da 20 dk uyudu hepsi o
Hic acma uykusunu bence. Seninkini bilmiyorum ama benimkinin uykusu varsa cok huysuz, huzursuz olup surekli agliyor. Ama bir yandan da uykuya direniyor bazen. Ben de diretiyorum, sonunda pes ediyor. Ama uyumuyor ve mutluysa belki onu yoracak aktiviteler deneyebilirsin.

Sagol canim evet bende alicam zil strafor top vs bakalm ne kadr oynayacaklar
Canim hic onlarla ugrasma. Pet siselerin icine pirinc, nohut, mercimek gibi farkli buyukluklerde tohumtar at kapagini kapat farkli ses tonlari cikraran cingirak oluyorlar. Benim ilki en cok onlarla oynamisti. Bir suru oyuncaktan sıkılmıştı ama onlarin modasi hic gecmedi. siselerin kendisi de ses cikariyor.

oynayıp uykusunu getir. uykusu yoksa karanlıkta uyumaya zorlanmaktan çok sıkılıyorlar
Ayyy öğretmen olarak okulun en hayta çocuklarını yola getirdim de bi el kadar bebeği uyutamadım iyi mi oyun oynadım, ninniler söyledim, masal anlattım... Ben uyku saatlerini düzene sokmaya çalıştıkça daha kötüye gidiyor uyudu ama umudum yok uyanır yine birazdan

Uyanor birazdan diye dusinme. Ben de emince az cikiyor sut diye biberon ile verip az da emzirdim bakalim eski sisteme dondum. Coktandir biberon takviyesi yapmiyordum. 22.30 gibi emiyordu. 23. Bazende 23.30 da uyuyordu. Ama 1de uyaniyordu. Yeni dogdugu zamanlar. 24te emziril yatiriyordum 3de kalkiyordu. Bugun oyle yaptim. Daha dogrusu uyumadi sipa. 22de emdi uyudu ama 24te geri kalkinca doyurul yatirdim.
Daha uyku duzeni icin erken. Bazen 20 dk uyku onlara yetiyor aksamlari. Oyle olunca da uykusi acilip daha gec yatiyorlar.

biz 9da uyuduk. yarım saat evvel emmek için kalktı kaka yaptı uykusu açıldı kolay gelsin bana insallah tekrar uyur

Biz de 2 saat salliyoruz uyudu diye kalkiyrux hoop uyaniyo tekrar sallama..uykuya dalis innanilmaz zor oluyo..9 10 gibi uyudu simdi emisiyoruz insallah uyanmaz 6ya kadar..bu ara duzen bu..12de emziriyorum 6da uyaniyo insallah kilo aliminda sorun olmaz

Çoook uykusu var, en son gündüz uykusu 6 da bitmişti 20.30 da rutinlerimizi yaptık 21.00 da uyuttuk 21.20 de uyandı ve bi daha naptıysak uyumadı uyutmaya çalışınca ağlıyor ama kucağa al gülücükler atıyor, sanki saatlerce uyumuş gibi. Az önce babası uyuttu 10 dk sonra uyandı yine

Gülceds böyle cok direniyo uykuya bazen dayanamayip alinca guuluyo uzuluyorumda o zaman ama uyudumu da uyuyo bence ataktalar ya ondan

Ve 10 dk sonra uyandı bile evet gerçekten ben düzen kurmaya çalıştıkça daha karışık hale geliyor.

Ya bence uyumamak da kilo alamamalarına sebep oluyor, uyku da önemli gerekli. Sizin kalkış saati sabah 6 mı? Acaba bizim kalkış saati mi geç? 6-7 gibi uyanıyor emzirip altını açıp tekrar uyutuyorum kesin kalkış 9 oluyor genelde. Akşam da 9 gibi uyutmaya çalışıyorum

Gülceds böyle cok direniyo uykuya bazen dayanamayip alinca guuluyo uzuluyorumda o zaman ama uyudumu da uyuyo bence ataktalar ya ondan
Bizim son 3-4 haftadır uyku olayı günden güne kötüleşiyor. Üstelik günüdüz uykularına filan çok dikkat ediyorum düzene sokmaya çalışıyorum ona rağmen. Ataksa 3-4 hafta sürer miydi

Dün Erzuruma avmye gittik yemek yerken kızımız uyudu sonra baya gezdi babasının kucağında.eve geldik uyudu sabah 10da kalktı gece 2 defa uyandı acıkınca.zaten normalde de gece uykusu güzel.10 da kalktı ya 2 saat oyalandik 12de uyudu 2.30da kalktı 5te uyudu 7de kalktı akşam da 11de uyudu.heralde dünün yorgunluğu bugün çıktı arada götürelim dedim:)Ay nasıl izliyor vitrinleri fln zaten çok sever carsi pazar.Doğduğundan beri alışkın iyi oldu.kar kış bastırmadan yine gitsek çok iyi olacak.

Nerde yanlış yapıyoruz bi bilsem Allah yardımcın olsun uyur inşallah
amiin senin de bence yanlıs yapmıyoruz onlar sürekli değişimdeler. bircogumuzun bebegi atak döneminde. ve en zorluvatak dönemi bu. bu dönemden sonra bizim de görebilecegimiz degisiklikler olacakmıs.

amiin senin de bence yanlıs yapmıyoruz onlar sürekli değişimdeler. bircogumuzun bebegi atak döneminde. ve en zorluvatak dönemi bu. bu dönemden sonra bizim de görebilecegimiz degisiklikler olacakmıs.
İnşaallah taa, bizim 3-4 haftadır uyku sorunu olunca sabrım tükendi iyice. Ama biri desek 1-2 hafta sonra geçecek sabırla beklemeye devam ederim. Şuan hiç geçmeyecek gibi geliyor

İnşaallah taa, bizim 3-4 haftadır uyku sorunu olunca sabrım tükendi iyice. Ama biri desek 1-2 hafta sonra geçecek sabırla beklemeye devam ederim. Şuan hiç geçmeyecek gibi geliyor
bizim henüz 5-6 gündür böyle ama gel gör ki bana da öyle geliyor. ilk defa bugün 9da uyudu. kaka yapmasaydı 12de emip tekrar uyuyacak havadaydı. bu atak 5 haftaya kadar sürebiliyormuş. hayır işin kötüsü o 5 haftada bunu huy edinmeseler. yine de sen her aksam rutinine devam et. belli saatten sonra uyutma ve her uyutmaya basladıgında diger günleri unutup uyuyacagını düsün. pozitif olumlama. öyle emzir yada biberon ver her ne yapıyorsan :)

Benimkide öyle yapıyor ama süt olmadığı için..biraz doluyo onu çekiyor bakıyo devamı yok sinirleniyo diğerine geçiyorum onda da aynısını yaşayınca bir daha emmek istemiyo memeyi çünkü biliyo ki lık lık süt gelmeyecek
ShinSeGi bende de o süt oluyo onu görüyorum ama fazla fazla gelmediği için emmek istemiyo..hatta bi kere dedim burda süt var niye emmiyo ki agzina geliyodu sagdim bi baktım yokmuş 10 cc felan geldi
Ben artık mama vermeye başladım çünkü istiyo belli uykuya da gitmiyo hergün 120 cc hazirliyorum gece yatmadan önce içiyor onu da..artık mamayı kafama takmıyorum yavrum mutlu olsun karnı doysun olsun hergün mama vereyim yoksa kendimide perisan ediyorum onuda..emsin diye diretince sürekli memede e memede de süt yok ne yapayım

Canım bu anlattıkların hepsini yaşadım ve bence aç olduğu için yapıyo..süt hızlı gelmeyince böyle..
Bi gün 90 cc yada 100 hazırlasan versen o şekilde emmidigi zaman bi dene derim..kilo alimida sıkıntı diyodun gece uykularıda..
Mama uyutuyo diye bi şey de yok bazen 90 içiyor peşine 1 saate uyanip tekrar emebiliyor benimki kesinlikle doydugu için uyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…