Benim de oglan uyudu ama bwni uykum kacti. 1 saatim bosa gitti. Uyusaydim ne guzel olurdu. Gunduz 1 saatcik biri baksa da uyusam diye bakiyorum. O uyuyunca yatiyorum ama uykum gekmiyo tam uykuya dakiyorum 10 dk sonr uyanmis. Gunduz 1 saat uyuyor 2 defa ve ben 2sinde de uyuyamiyorum yemek yiyeyim derken.

Ve 10 dk sonra uyandı bile evet gerçekten ben düzen kurmaya çalıştıkça daha karışık hale geliyor.
11 buçuk gibi 120 cc vermiştim sonra biraz oyaladım uyuttum biraz önce yine uyandı emmek için..mama uyutur yalan oldu yine
Benim tavsiyem sana mama vermen canım bende çok boğuştum ama inan içinde daha rahat eder..öyle böyle nerdeyse 4 aylık yaptık zaten

Su an caresizlikten Gliyorum resmen. Cocugumu kucakta uyumaya alistirmisim ben anladim. Yattigi yerde uykuya dalamiyor. Surekli kucakta uykuy dalacak. Ve tam derin uykuya gecmeden yerine de koyamiylrum uyaniyor hemen. Bugun esimle beraber temizlik yaptik oncesinde tam 2 saat yemek yaptim inanilmaz yorgundum. Bacaklarim hala agriyor ama oglum kuCktan baska bi yerde uyumuyor. Ona da ofladim kizfim biraz. Kucucuk Bna muhtac bir cocuk suci yok ama tutamadom kendimi nasil duzelecek bu uyku problemi hic bilmiyorum

Evet haklısın pozitifliğimi kaybettim o da kötü oldu. İnşallah geçecek diyelim. Kakadan sonra uyudu mu senin ki? Biz 1 de yattık az önce (3te) kalktı emdi tekrar uyudu Allahtan geri uykuya çabuk daldı.

Denedim canım denedim 100 değil ama 90 denedim üstüne emzirdim, yine uyumadı tamam sütüm çok olmayabilir ama yok da değil emince de bişeyler gidiyor midesine, lıkır lıkır sesini duyuyorum hatta arada boğazına kaçıyor filan. bizim olay açlık değil, açlık ağlaması filan da yok uyutmaya çalışma keyfi gayet yerinde gülücükler atıyor ama uyutmak için yatır kıyamet kopuyor bazen. Bizim bu ay da kilo alımı azsa zaten takviye olayını günde 3e çıkarıcam.

Kıyamam yaa. Evet gündüz de öyle oluyor hayret ediyorum zaten bu kadar az ve saçma sapan bir uyku ile nasıl böyle dayanabiliyorum diye. Çocuktan önce 2 saat eksik uyusam tüm gün sersem gibi olurdum.

Yok ya mama da uyutmaz oldu bizimkileri bu ay kilo alımı yine azsa mama öğününü 3e çıkarıcam zaten. Haftaya kontrol var bakalım. Evde 500 gram civarı aldı gibi görünüyor ama evdeki ölçüme güvenemiyorum.

Aynısından bizde de var bi tane ya insan dayanamıyor bazen ama ben çok gerilince eşime veriyorum biraz mola iyi geliyor az gerginliğim geçince tekrar alıyorum. En azından çoğumuzun bu sıkıntıyı yaşıyor olması bi nebze rahatlatıyor beni, demekki normal bir problem. Ve inşallah geçer.

Evet haklısın pozitifliğimi kaybettim o da kötü oldu. İnşallah geçecek diyelim. Kakadan sonra uyudu mu senin ki? Biz 1 de yattık az önce (3te) kalktı emdi tekrar uyudu Allahtan geri uykuya çabuk daldı.
evet 1de uyudu 4te kalktı. hosuma gitti mi hayır çitayı yükseltmisti 3 saat gece uykusuna az geliyor şimdi tekrar uyudu (insallah)

Kıyamam yaa. Evet gündüz de öyle oluyor hayret ediyorum zaten bu kadar az ve saçma sapan bir uyku ile nasıl böyle dayanabiliyorum diye. Çocuktan önce 2 saat eksik uyusam tüm gün sersem gibi olurdum.
Ben de oyleydim. Ben de sasiriyorum kendime. 6 saat uyku az gelirdi bana simdi 2 saat uykuyla duruyorum bazen. 6 saat uyusam dunyalar benim olur simdi.

Ya cekmeye cekmeye sol gögsüm mastit oldu sisti agrıdan uyuyamadım
Agzına bile almadan veya cekmeye calısmadan aglıyor
Her seferinde elle sıkıyorum yokmu diye yoo gayet var zaten bikaç cekse anlayacak ama sürekli baısnı bi o yana bi bu yana atıp duruyor
Doktor banada kilo alımı az mamaya basla dedi ama bizim kız hipp ve aptamil sevmedi bebelac alıp deneyecegim ama ne hikmetse su ara her gün dısarda olmamıza ragmen sürekli unutuyorum
ShinSeGi bizde bu aksam aspiratör + nas felak (youtube) eşliginde mutfakta yaklasık 2 saatlik emme savasıyla 1 gibi yatırabildik hop 3te kalktı 4e kadar emme uyuma savası gene sonra 6da kalktı hala kucagımda
Nasıl dayanıyor bu kadar uykusuzluga anlayamıyorum

Benimki de sadece kucakta uyuyor, yatirinca uyaniyor bir kac haftadir ama gunduzleri uzun bir uykusu var, kucagimda uyutup, pusetine aliyorum once biraz agliyor ama sallayinca uykuya geciyo, gece 12den sonraki uykularimizda emzirip yatagina yatirinca uyanmiyor. Onun disinda hep kucakta olmak istiyor, uykuya da henuz kendi kendine dalmisligi hic yok, hep memede ama sorun etmiyorum. Bazen cok uykusuzsam kucagimda birlikte uyuyoruz, koyun koyuna mis gibi ❤ ben bebeklerin alistigini dusunmuyorum yaa, buna ihtiyaci oldugu icin boyle oldugunu dusunuyorum ve bence memede sakinlesmeleri buyuk nimet, yoksa kafayi yerdim herhalde. Bence bizim de sartlara biraz uyum saglamamiz lazim. Bizim doktor "bir anne sadece bebegine bakar,kendini yorma" demisti. Birak ev islerinbir muddet kalsin, bu gunler geri gelmeyecek...

Emme savasi disinda benimkinin saatleri de seninki gibiydi bugun. 12de yatti 2.0da kalkti 3de yatti 6da kalkti. Uyumadi da. Sonra huzursuz bagirmalar derken kollarini sardim uyumasindan umido kesip iceri gitti. O uyudu besikte. Saka gibi. Ama ben uyuyamoyorum cunku ablanin uyanma saati geldi. Ablayi gonderince de bebegin uyanma saati gelecek. Bu anne ne zaman uyusun.
Emzirme savasinda sana oneri. Sol memeyi vereceksen oturdugun yere sol yanina yastik koy bebegi de ustune yatir elinle kafasindan destekle oyle emzir. Benimki emmedigi zaman oyle yapiyorum. Yani bebegin vucudu yastikta sadece kafasi bacagimda olmus oliyor. Ben o sekilde yendim savasini. Cok uykusi varsa o sekilde de emmiyor.

Canim e bebekten babay plus manuel pompa al. 60 tl biseydi. Sol memeni o sekilde bosalt. Cidden cok harika bir pompa. Aventin elektriklisi gibi rahatligi. Sen elektrikli pompa getirtecektin ya o gelene kadar idare et. Sag.

Durmuyor ki dursa üstüne egilip emzirmeyi falanda yapıcam ne istedigini bilmiyor gibi davranıyor hani cekse süt gelicek yalandan iki ceker gibi yapıyor sonra diğer tarafa dönüp aglıyor hani bu taraftan ver memeyi der gibi döndürüp diğer gögsü veriyorum onada aynı sekil. Bir dakika icinde herhalde bi on kere bi o gögse bi bu gögse cevirip cevirip duruyorum. Aspiratörle sakinleşiyor normalde dün oda yetmedi actık Kabe imamlarından nas felak dinlete dinlete tam iki saat bi yanda aspiratör bi yanda dua bi yanda ben memeler fora bi oraya emzir bi buraya öyle uyuttuk. Hayır bide zaten kac saatte uyumussun uyusana biraz iki saat uyudu bak hala 6dan beri kucagımda koyuyorum uyanıyor aglıyor yanıma koyayım dedim onuda yemedi meme agzında bos bos durucak bi emzigi alaydı biberon alaydı nasıl rahat edecektim

Canim e bebekten babay plus manuel pompa al. 60 tl biseydi. Sol memeni o sekilde bosalt. Cidden cok harika bir pompa. Aventin elektriklisi gibi rahatligi. Sen elektrikli pompa getirtecektin ya o gelene kadar idare et. Sag.
3te kalktıgında direk solu verdim emdi bosalttı. Tabi ben dümdüz yatmak zorunda kaldım agrıdan hareket edemedim hala daha sızlıyor
Lansinohun varda cok zor manuel ya sen nasıl uğraşıyordun helal olsun

Merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum eylül doğumlu oglusum var sütüm az olduğu için aksamları 1 2 kez biberonla mama veriyordum.Yaklaşık 2 haftadir meme reddi yaşıyoruz.sabahları ve gece emiyor ancak öğlenden sonra emmiyor kafa çeviriyor ağlayarak biberon istiyor.Yatırarak, ayakta ,gezerek deniyorum yok Çaresiz kalıp mama yapıyorum mecburen.Tecrübeli anneler önerileriniz var mı?çok bunaldım bebisle kavga ediyoruz resmen(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…