Benimki de uyandi essek sipasi. Basim donuyor bu sabah. 4 saatlik uyku ile duruyorum bu gece. Ablaya kahvaltisini hzirladim o besiginde aglarken. Mecbur kizi da doyurmama hazirlamam lazim. Onun da masallah bir kani agir, bir yavas ki anlatamam.Durmuyor ki dursa üstüne egilip emzirmeyi falanda yapıcam ne istedigini bilmiyor gibi davranıyor hani cekse süt gelicek yalandan iki ceker gibi yapıyor sonra diğer tarafa dönüp aglıyor hani bu taraftan ver memeyi der gibi döndürüp diğer gögsü veriyorum onada aynı sekil. Bir dakika icinde herhalde bi on kere bi o gögse bi bu gögse cevirip cevirip duruyorum. Aspiratörle sakinleşiyor normalde dün oda yetmedi actık Kabe imamlarından nas felak dinlete dinlete tam iki saat bi yanda aspiratör bi yanda dua bi yanda ben memeler fora bi oraya emzir bi buraya öyle uyuttuk. Hayır bide zaten kac saatte uyumussun uyusana biraz iki saat uyudu bak hala 6dan beri kucagımda koyuyorum uyanıyor aglıyor yanıma koyayım dedim onuda yemedi meme agzında bos bos durucak bi emzigi alaydı biberon alaydı nasıl rahat edecektim
Aspiratörle emzirMerhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum eylül doğumlu oglusum var sütüm az olduğu için aksamları 1 2 kez biberonla mama veriyordum.Yaklaşık 2 haftadir meme reddi yaşıyoruz.sabahları ve gece emiyor ancak öğlenden sonra emmiyor kafa çeviriyor ağlayarak biberon istiyor.Yatırarak, ayakta ,gezerek deniyorum yokÇaresiz kalıp mama yapıyorum mecburen.Tecrübeli anneler önerileriniz var mı?çok bunaldım bebisle kavga ediyoruz resmen (
Arkadasim da emzirmeyi biraktiriyor memesi sisti diye ona verdim o da cok memenun kaldi. Onun da varmis onceden manueli. Ama cok sertti diyor. Cidden kullanimi cok rahat. Ben baska marka da kullanmistim manuel ama baby plus cok rahatti digerlerine gore. Avent elektrikli kullaniyorum. Onu alana kadar baby plus almistim idareten bilmeden ama o da iyi cikti3te kalktıgında direk solu verdim emdi bosalttı. Tabi ben dümdüz yatmak zorunda kaldım agrıdan hareket edemedim hala daha sızlıyor
Lansinohun varda cok zor manuel ya sen nasıl uğraşıyordun helal olsun
Ay ama yazık ya küçük oda daha sabahın bu karanlığında kalkıp okula gidiyor uykusu olucak tabi annesiBenimki de uyandi essek sipasi. Basim donuyor bu sabah. 4 saatlik uyku ile duruyorum bu gece. Ablaya kahvaltisini hzirladim o besiginde aglarken. Mecbur kizi da doyurmama hazirlamam lazim. Onun da masallah bir kani agir, bir yavas ki anlatamam.
Bugün deneyim sabah olmasından korkuyorum artık o dereceAspiratörle emzir
Dün gece harici bizde baya işe yarıyordu
Mutfaga yatak atıcam sonunda
Biz bebelac alıyorduk şimdi aptamil aldık bizimki ikisini de yiyor bana tadları aynı geldi hoş anne sütünün tadı onlara benziyor bence bu yumurcaklar nasıl ayırt ediyorsaYa cekmeye cekmeye sol gögsüm mastit oldu sisti agrıdan uyuyamadım
Agzına bile almadan veya cekmeye calısmadan aglıyor
Her seferinde elle sıkıyorum yokmu diye yoo gayet var zaten bikaç cekse anlayacak ama sürekli baısnı bi o yana bi bu yana atıp duruyor
Doktor banada kilo alımı az mamaya basla dedi ama bizim kız hipp ve aptamil sevmedi bebelac alıp deneyecegim ama ne hikmetse su ara her gün dısarda olmamıza ragmen sürekli unutuyorum
ShinSeGi bizde bu aksam aspiratör + nas felak (youtube) eşliginde mutfakta yaklasık 2 saatlik emme savasıyla 1 gibi yatırabildik hop 3te kalktı 4e kadar emme uyuma savası gene sonra 6da kalktı hala kucagımda
Nasıl dayanıyor bu kadar uykusuzluga anlayamıyorum
Emzik aliyorsa emzirmeden once emzik ver agzina ve tam emmeye baslayinca cikarip memeni ver. Ben o sekilde en azindan 5dk emzirebilmistim. Bir de emzirirken tv falan acma ve bebekle konusma. Dikkati dagimasin.Bugün deneyim sabah olmasından korkuyorum artık o derece
Valla dün aksam çin lokantasındaydık bize özenmiş olabilir bak hiç aklıma gelmemiştiBiz bebelac alıyorduk şimdi aptamil aldık bizimki ikisini de yiyor bana tadları aynı geldi hoş anne sütünün tadı onlara benziyor bence bu yumurcaklar nasıl ayırt ediyorsabizimkine de sağılmış süt ve mama veriyoruz eşim mamayı daha severek içtiğini söylüyor
Seninki neyine meme reddi yapıyor acaba, biberon almaz emzik almaz meme emmez ne emcekmiş küçük hanımartık çubukla Çin yemeklerine geçsin bari emmeme durumu muhtemelen geçicidir canım sakın zorlama zorlamak yerine sık sık teklif et, pompan bozuktu sanırım elle sağ istersen az da olsa rahatlatır.
Kıyamam yaa 2 çocukla daha zor. Bizim ki de gece 1 de uyudu 3te 5te emmeye kalktı 7de de sabah oldu modunda gülücükler ata ata uyandıBenimki de uyandi essek sipasi. Basim donuyor bu sabah. 4 saatlik uyku ile duruyorum bu gece. Ablaya kahvaltisini hzirladim o besiginde aglarken. Mecbur kizi da doyurmama hazirlamam lazim. Onun da masallah bir kani agir, bir yavas ki anlatamam.
Ay evet gozlerinin icine bakiyoz uyumuyorlar. Benimki yine uyandi. Saka gibi 6da uyanip ustune 2 defa uyuyup uyandi 10ar dakika ya uyudu ya uyumadi. Stresten kafam egzama oldu. Kendime de sampuan almam lazim egzama icin.Kıyamam yaa 2 çocukla daha zor. Bizim ki de gece 1 de uyudu 3te 5te emmeye kalktı 7de de sabah oldu modunda gülücükler ata ata uyandıçok uyudu sanki. Şimdi sallaya sallaya geri uyuttum 1 saat daha uyusak bari.
Onu deniyorum bazen de biberon verip biraz sakinleşince memeye devam ediyoruz bazen kanıyor bazen kanmiyor keşke süt yeterli olsaydı da bu biberon olayina girmeseydim diyorumEmzik aliyorsa emzirmeden once emzik ver agzina ve tam emmeye baslayinca cikarip memeni ver. Ben o sekilde en azindan 5dk emzirebilmistim. Bir de emzirirken tv falan acma ve bebekle konusma. Dikkati dagimasin.
Evet Google dan açtığımda kaldığım yerden devam edebiliyorumKızlar siz resim falan atıyorsunuz ya ben göremiyorum onları kendim de resim ekleyemiyorum kk uygulamasını telefonuma indirmiştim ama aynı Google yazdığım en baştan giriyorum direk bu topik açılmıyor ben uygulamaya yıkayınca nerde kaldıysam ordan devam etsin istiyorum eskiden öyleydi siizn de mi öyle
Çok güzel olmuş canım , marifetli KadınBu da el yapimi yilbasi agacimsimdiden mutlu yilllaaaar ❤
Canım ben de sol meme reddi yaşamistim. Çok şey denedim sana da anlatayım. Sanki sağını solunu biliyomus gibi sol tarafa gelince kendini geri ittiriyodu sağa alınca emiyodu yani sol memeyi hiç ağzına bile almıyordu. Sol tarafa yastık koyup sanki sağ taraftan emziriyormusum gibi tuttum. Yani gövde yastikta baş memede sadece. Bi süre idare etti sonra onu da yemedi.Ya cekmeye cekmeye sol gögsüm mastit oldu sisti agrıdan uyuyamadım
Agzına bile almadan veya cekmeye calısmadan aglıyor
Her seferinde elle sıkıyorum yokmu diye yoo gayet var zaten bikaç cekse anlayacak ama sürekli baısnı bi o yana bi bu yana atıp duruyor
Doktor banada kilo alımı az mamaya basla dedi ama bizim kız hipp ve aptamil sevmedi bebelac alıp deneyecegim ama ne hikmetse su ara her gün dısarda olmamıza ragmen sürekli unutuyorum
ShinSeGi bizde bu aksam aspiratör + nas felak (youtube) eşliginde mutfakta yaklasık 2 saatlik emme savasıyla 1 gibi yatırabildik hop 3te kalktı 4e kadar emme uyuma savası gene sonra 6da kalktı hala kucagımda
Nasıl dayanıyor bu kadar uykusuzluga anlayamıyorum
Ah ya nasılda ugrastırıyorlarCanım ben de sol meme reddi yaşamistim. Çok şey denedim sana da anlatayım. Sanki sağını solunu biliyomus gibi sol tarafa gelince kendini geri ittiriyodu sağa alınca emiyodu yani sol memeyi hiç ağzına bile almıyordu. Sol tarafa yastık koyup sanki sağ taraftan emziriyormusum gibi tuttum. Yani gövde yastikta baş memede sadece. Bi süre idare etti sonra onu da yemedi.
Sonra sutumu sagdim sol taraftan tuttum siringayla bi sut verdim bi emzik bu şekilde yavaş yavaş memeye yaklastirdim en son emzik yerine memeyi verdim bu da bi süre idare etti.
En son ayakta emzirme müzik açma vs de işe yaramayinca pes ettim sagdim hep sol tarafı öyle verdim. Aradan uç dort gün geçti o günlerde sol tarafı hiç teklif etmedim. Bi deneyim belki alır diye ilk sol tarafı verdim emdi. Unuttu heralde biz bu şekilde yendik. İnşallah sizde de işe yarar..
Ne kadar sürede atlattınız benim sağ Sol farketmiyor ikisini de istemiyor sanki hiç bitmeyecek gibi bu süreçCanım ben de sol meme reddi yaşamistim. Çok şey denedim sana da anlatayım. Sanki sağını solunu biliyomus gibi sol tarafa gelince kendini geri ittiriyodu sağa alınca emiyodu yani sol memeyi hiç ağzına bile almıyordu. Sol tarafa yastık koyup sanki sağ taraftan emziriyormusum gibi tuttum. Yani gövde yastikta baş memede sadece. Bi süre idare etti sonra onu da yemedi.
Sonra sutumu sagdim sol taraftan tuttum siringayla bi sut verdim bi emzik bu şekilde yavaş yavaş memeye yaklastirdim en son emzik yerine memeyi verdim bu da bi süre idare etti.
En son ayakta emzirme müzik açma vs de işe yaramayinca pes ettim sagdim hep sol tarafı öyle verdim. Aradan uç dort gün geçti o günlerde sol tarafı hiç teklif etmedim. Bi deneyim belki alır diye ilk sol tarafı verdim emdi. Unuttu heralde biz bu şekilde yendik. İnşallah sizde de işe yarar..
Ay baya şey atlatmışsın geçmiş olsunBenim ilki çok rahattı hatta bu sezaryani nekadar çok abartiyorlar dediğimi hatırlıyorum, 3. Gün dik yuuyordum nerdeyse ama 2. De 12 gün dogrulamadim bütün yan etkileri yaşadım. Ya ilk doktorum çok hasar verdi yada ikincinin eli çok ağırdı aşırı yapisikligim olmuş benim sezaryan harici karın operesyonlarim var laparoskopik miyomektomi, fıtık , tedaviler kürtaj ne arasan var doktor okadar ugrastiki içimin Çarşamba pazarına dönmüş dedi durdu mesanem bile yapışmış ondan zorlandım çok. Bide sipanal anestezinin yan etkisini yaşadım oda berbattı
Buarada ben yıllarca hamile kalamadim kızım 1 yaşındayken çok yoğun emzirmeme rağmen hamile kaldım düştü. Süt korumuyo yani. Bu doğumdan sonrada adet olmadım daha dün test yaptım neyseki negatif
Senin de biberonlaAh ya nasılda ugrastırıyorlar
Tam red değil aslında ne istedigini bilmemek yoksa sagada aynı seyleei yaptı en son sagda mücadeleyi bıraktı
Gece 3te uyanınca direk solu verdim emdi şişkinlik gecti şükür sızı kaldı
Şimdi gene solu veriyorum iyice rahatlatsın
Bizimki emzikten plastikten ne bileyim kasık olsun biberon olsun diş kasıma bi dünya ürünü olsun nefret ediyor
Alternatifi olsa belki hiç emmeyecek
Dönemsel birsey mi acaba ben biberonla mama verdiğim için oldu sanıyorum.Birkaç kez kaşıkla vereyim dedim hem çocuğa eziyet hem bana icmedi döküldü agzinin kenarındanAh ya nasılda ugrastırıyorlar
Tam red değil aslında ne istedigini bilmemek yoksa sagada aynı seyleei yaptı en son sagda mücadeleyi bıraktı
Gece 3te uyanınca direk solu verdim emdi şişkinlik gecti şükür sızı kaldı
Şimdi gene solu veriyorum iyice rahatlatsın
Bizimki emzikten plastikten ne bileyim kasık olsun biberon olsun diş kasıma bi dünya ürünü olsun nefret ediyor
Alternatifi olsa belki hiç emmeyecek
Dün gece benimki de uyumadı deli oldum2 saattir uyumuyor bu çocuk, artık sallamak, kucak, beyaz gürültü vs hiç biri işe yaramıyor. Ne yapmalıyım? Işıkları açıp otursak mı, oyun mu oynasak napsak? Sadece 9 da 20 dk uyudu hepsi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?