Benimki de uyandi essek sipasi. Basim donuyor bu sabah. 4 saatlik uyku ile duruyorum bu gece. Ablaya kahvaltisini hzirladim o besiginde aglarken. Mecbur kizi da doyurmama hazirlamam lazim. Onun da masallah bir kani agir, bir yavas ki anlatamam.

Aspiratörle emzir
Dün gece harici bizde baya işe yarıyordu
Mutfaga yatak atıcam sonunda

3te kalktıgında direk solu verdim emdi bosalttı. Tabi ben dümdüz yatmak zorunda kaldım agrıdan hareket edemedim hala daha sızlıyor
Lansinohun varda cok zor manuel ya sen nasıl uğraşıyordun helal olsun
Arkadasim da emzirmeyi biraktiriyor memesi sisti diye ona verdim o da cok memenun kaldi. Onun da varmis onceden manueli. Ama cok sertti diyor. Cidden kullanimi cok rahat. Ben baska marka da kullanmistim manuel ama baby plus cok rahatti digerlerine gore. Avent elektrikli kullaniyorum. Onu alana kadar baby plus almistim idareten bilmeden ama o da iyi cikti

Benimki de uyandi essek sipasi. Basim donuyor bu sabah. 4 saatlik uyku ile duruyorum bu gece. Ablaya kahvaltisini hzirladim o besiginde aglarken. Mecbur kizi da doyurmama hazirlamam lazim. Onun da masallah bir kani agir, bir yavas ki anlatamam.
Ay ama yazık ya küçük oda daha sabahın bu karanlığında kalkıp okula gidiyor uykusu olucak tabi annesi
Benim eşimde kızımıza bakmıyorsa sabah alarmı üc bes kere erteler kalktıgındada yatakta bes dk oturup ayaklarına doğru bakar falan cok şapşik bi görüntü

Biz bebelac alıyorduk şimdi aptamil aldık bizimki ikisini de yiyor bana tadları aynı geldi hoş anne sütünün tadı onlara benziyor bence bu yumurcaklar nasıl ayırt ediyorsa bizimkine de sağılmış süt ve mama veriyoruz eşim mamayı daha severek içtiğini söylüyor
Seninki neyine meme reddi yapıyor acaba, biberon almaz emzik almaz meme emmez ne emcekmiş küçük hanım artık çubukla Çin yemeklerine geçsin bari emmeme durumu muhtemelen geçicidir canım sakın zorlama zorlamak yerine sık sık teklif et, pompan bozuktu sanırım elle sağ istersen az da olsa rahatlatır.

Bugün deneyim sabah olmasından korkuyorum artık o derece
Emzik aliyorsa emzirmeden once emzik ver agzina ve tam emmeye baslayinca cikarip memeni ver. Ben o sekilde en azindan 5dk emzirebilmistim. Bir de emzirirken tv falan acma ve bebekle konusma. Dikkati dagimasin.

Valla dün aksam çin lokantasındaydık bize özenmiş olabilir bak hiç aklıma gelmemişti
Hayır dediğin gibi cocugum yan secenekleri bilmiyor bu ne sımarıklık
3te uyanınca uyku sersemi rahatlattı biraz tabi saat 1 oldugu için ugrasamadan o agrıyla dümdüz yattım napayım
Seninkide mi ayakta

Kıyamam yaa 2 çocukla daha zor. Bizim ki de gece 1 de uyudu 3te 5te emmeye kalktı 7de de sabah oldu modunda gülücükler ata ata uyandı çok uyudu sanki. Şimdi sallaya sallaya geri uyuttum 1 saat daha uyusak bari.

Kıyamam yaa 2 çocukla daha zor. Bizim ki de gece 1 de uyudu 3te 5te emmeye kalktı 7de de sabah oldu modunda gülücükler ata ata uyandı çok uyudu sanki. Şimdi sallaya sallaya geri uyuttum 1 saat daha uyusak bari.
Ay evet gozlerinin icine bakiyoz uyumuyorlar. Benimki yine uyandi. Saka gibi 6da uyanip ustune 2 defa uyuyup uyandi 10ar dakika ya uyudu ya uyumadi. Stresten kafam egzama oldu. Kendime de sampuan almam lazim egzama icin.

Emzik aliyorsa emzirmeden once emzik ver agzina ve tam emmeye baslayinca cikarip memeni ver. Ben o sekilde en azindan 5dk emzirebilmistim. Bir de emzirirken tv falan acma ve bebekle konusma. Dikkati dagimasin.
Onu deniyorum bazen de biberon verip biraz sakinleşince memeye devam ediyoruz bazen kanıyor bazen kanmiyor keşke süt yeterli olsaydı da bu biberon olayina girmeseydim diyorum

Evet Google dan açtığımda kaldığım yerden devam edebiliyorum

Canım ben de sol meme reddi yaşamistim. Çok şey denedim sana da anlatayım. Sanki sağını solunu biliyomus gibi sol tarafa gelince kendini geri ittiriyodu sağa alınca emiyodu yani sol memeyi hiç ağzına bile almıyordu. Sol tarafa yastık koyup sanki sağ taraftan emziriyormusum gibi tuttum. Yani gövde yastikta baş memede sadece. Bi süre idare etti sonra onu da yemedi.
Sonra sutumu sagdim sol taraftan tuttum siringayla bi sut verdim bi emzik bu şekilde yavaş yavaş memeye yaklastirdim en son emzik yerine memeyi verdim bu da bi süre idare etti.
En son ayakta emzirme müzik açma vs de işe yaramayinca pes ettim sagdim hep sol tarafı öyle verdim. Aradan uç dort gün geçti o günlerde sol tarafı hiç teklif etmedim. Bi deneyim belki alır diye ilk sol tarafı verdim emdi. Unuttu heralde biz bu şekilde yendik. İnşallah sizde de işe yarar..

Ah ya nasılda ugrastırıyorlar
Tam red değil aslında ne istedigini bilmemek yoksa sagada aynı seyleei yaptı en son sagda mücadeleyi bıraktı
Gece 3te uyanınca direk solu verdim emdi şişkinlik gecti şükür sızı kaldı
Şimdi gene solu veriyorum iyice rahatlatsın
Bizimki emzikten plastikten ne bileyim kasık olsun biberon olsun diş kasıma bi dünya ürünü olsun nefret ediyor
Alternatifi olsa belki hiç emmeyecek

Ne kadar sürede atlattınız benim sağ Sol farketmiyor ikisini de istemiyor sanki hiç bitmeyecek gibi bu süreç

Ay baya şey atlatmışsın geçmiş olsun

S
Senin de biberonla
Dönemsel birsey mi acaba ben biberonla mama verdiğim için oldu sanıyorum.Birkaç kez kaşıkla vereyim dedim hem çocuğa eziyet hem bana icmedi döküldü agzinin kenarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…