Evet dönemsel , hem meme hem biberon reddi oluyor yani iştahsızlık. İlgileri etrafa kayıyor ve büyüyorlar. Doktorum uyumaya geçerken ve uyku esnasında besleyin demişti. Gerçekten işe yarıyorS
Senin de biberonla
Dönemsel birsey mi acaba ben biberonla mama verdiğim için oldu sanıyorum.Birkaç kez kaşıkla vereyim dedim hem çocuğa eziyet hem bana icmedi döküldü agzinin kenarından
6 bizim evetYa bence uyumamak da kilo alamamalarına sebep oluyor, uyku da önemli gerekli. Sizin kalkış saati sabah 6 mı? Acaba bizim kalkış saati mi geç? 6-7 gibi uyanıyor emzirip altını açıp tekrar uyutuyorum kesin kalkış 9 oluyor genelde. Akşam da 9 gibi uyutmaya çalışıyorum
Ben de ara ara meme reddi yaşıyorum su an iyiyiz çok sukur. Aynısını yaşadım. Mesela beş dk emiyo sonra çığlık çığlığa agliyo biberon getirince duruyo. Farkli emzirme pozisyonları deneyebilirsin. Oğlum yatarken üstüne doğru egilip emzirmistim o çok işe yaradı. Gezdirerek emzirdim bi de mesela akşam babası sevdiği bi çıngırak var onu omzumun ustune doğru tuttu görebileceği şekilde biraz ona bakarak emdi. Yukarıda H honey bunch a anlatmıştım siringayla verip memeye yaklastirinca da emdi. Yani bi emzircem diye kırk takla atmisim. Sen de bunları deneyebilirsin.Merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum eylül doğumlu oglusum var sütüm az olduğu için aksamları 1 2 kez biberonla mama veriyordum.Yaklaşık 2 haftadir meme reddi yaşıyoruz.sabahları ve gece emiyor ancak öğlenden sonra emmiyor kafa çeviriyor ağlayarak biberon istiyor.Yatırarak, ayakta ,gezerek deniyorum yokÇaresiz kalıp mama yapıyorum mecburen.Tecrübeli anneler önerileriniz var mı?çok bunaldım bebisle kavga ediyoruz resmen (
Aynı şey bana da oldu , yani sabah öğlen öğleden sonra güzel uyudu , akşam üzeri oynadık oyaladık baba geldi evi gezdi rutinler yapıldı yatırdım 20 dk sonra uyandı ve uyumadı gece 2.30 da uyuduÇoook uykusu var, en son gündüz uykusu 6 da bitmişti 20.30 da rutinlerimizi yaptık 21.00 da uyuttuk 21.20 de uyandı ve bi daha naptıysak uyumadıuyutmaya çalışınca ağlıyor ama kucağa al gülücükler atıyor, sanki saatlerce uyumuş gibi. Az önce babası uyuttu 10 dk sonra uyandı yine
Sen emzik de vermiyodun bak unutmusum. Geçicidir canım alternatifi yok sonuçta. Su atak haftası hepimizi çarptı seninki de ataktandir belki.Ah ya nasılda ugrastırıyorlar
Tam red değil aslında ne istedigini bilmemek yoksa sagada aynı seyleei yaptı en son sagda mücadeleyi bıraktı
Gece 3te uyanınca direk solu verdim emdi şişkinlik gecti şükür sızı kaldı
Şimdi gene solu veriyorum iyice rahatlatsın
Bizimki emzikten plastikten ne bileyim kasık olsun biberon olsun diş kasıma bi dünya ürünü olsun nefret ediyor
Alternatifi olsa belki hiç emmeyecek
Senin anlattigin gibi iki hafta fln yaşadım. Sol memeyi bir hafta on gün civari. Biri bitti diğeri başladı. Nerdeyse bir ay emzirme savaşı verdim. Burada çok anlatmıştım arkadaşlarin tavsiyelerini de dinledim. En son aglamistim hatta birakiyo beni heralde diye. Hissetti mi ne o günden sonra daha iyi emdi. Siz de atlatirsiniz geçici bi süreç pes etme.Ne kadar sürede atlattınız benim sağ Sol farketmiyor ikisini de istemiyor sanki hiç bitmeyecek gibi bu süreç
Uyanınca emziriyordum genelde açken uykuya da dalamiyor bizimki.umarım çabuk geçer,ben tamamen memeyi bırakır diye korkuyorumEvet dönemsel , hem meme hem biberon reddi oluyor yani iştahsızlık. İlgileri etrafa kayıyor ve büyüyorlar. Doktorum uyumaya geçerken ve uyku esnasında besleyin demişti. Gerçekten işe yarıyor
Ben çaresiz kalınca mama veriyorum orda mı hata ediyorum acaba açken de katıla katıla agliyor ne yapsam bilemedimSenin anlattigin gibi iki hafta fln yaşadım. Sol memeyi bir hafta on gün civari. Biri bitti diğeri başladı. Nerdeyse bir ay emzirme savaşı verdim. Burada çok anlatmıştım arkadaşlarin tavsiyelerini de dinledim. En son aglamistim hatta birakiyo beni heralde diye. Hissetti mi ne o günden sonra daha iyi emdi. Siz de atlatirsiniz geçici bi süreç pes etme.
Biliyormusun öylede böylede yorulacağızSu an caresizlikten Gliyorum resmen. Cocugumu kucakta uyumaya alistirmisim ben anladim. Yattigi yerde uykuya dalamiyor. Surekli kucakta uykuy dalacak. Ve tam derin uykuya gecmeden yerine de koyamiylrum uyaniyor hemen. Bugun esimle beraber temizlik yaptik oncesinde tam 2 saat yemek yaptim inanilmaz yorgundum. Bacaklarim hala agriyor ama oglum kuCktan baska bi yerde uyumuyor. Ona da ofladim kizfim biraz. Kucucuk Bna muhtac bir cocuk suci yok ama tutamadom kendiminasil duzelecek bu uyku problemi hic bilmiyorum
Aç bırakma sakın açlık ağlaması anlaşılıyor artık genelde ver mamayı doysun KuzucukBen çaresiz kalınca mama veriyorum orda mı hata ediyorum acaba açken de katıla katıla agliyor ne yapsam bilemedim
Ben başka d vitamini kullanıyorum 1 fıs sıkınca ağzını ekşitip yalanıyor ordan anlıyorum sıktığımda geldiğiniKızlar Ocean d vit kullananlar şişenin neresine kdr geldiniz acaba 3cayda. Ben yeni farkettim bir püf yapıp koyuyordum fakat ucundan sıvı cikmiyormus tek püf ile ya
O katıla katıla ağlamayı biliyorum o raddeye gelince ben de ya sagilmis sutumu verdim ya mama. Benim anlattıklarım daha o kadar aglamadan önce hani zaten artık etmeyeceği belli oluyo ya o zamanlar. Maksat kafası karissin tekrar emmeye baslasin. Yoksa o kadar ağlarken mecbur verdim ben deBen çaresiz kalınca mama veriyorum orda mı hata ediyorum acaba açken de katıla katıla agliyor ne yapsam bilemedim
Ben seert basiyorum ciktiini goruyorum agzindan akiyo zaten surat bi degisiyo :)Kızlar Ocean d vit kullananlar şişenin neresine kdr geldiniz acaba 3cayda. Ben yeni farkettim bir püf yapıp koyuyordum fakat ucundan sıvı cikmiyormus tek püf ile ya
Merhaba, Allah bağışlasın. Sütünü sagmayi denedin mi?Merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum eylül doğumlu oglusum var sütüm az olduğu için aksamları 1 2 kez biberonla mama veriyordum.Yaklaşık 2 haftadir meme reddi yaşıyoruz.sabahları ve gece emiyor ancak öğlenden sonra emmiyor kafa çeviriyor ağlayarak biberon istiyor.Yatırarak, ayakta ,gezerek deniyorum yokÇaresiz kalıp mama yapıyorum mecburen.Tecrübeli anneler önerileriniz var mı?çok bunaldım bebisle kavga ediyoruz resmen (
Büyüdükçe bocalıyorlar bence yaDurmuyor ki dursa üstüne egilip emzirmeyi falanda yapıcam ne istedigini bilmiyor gibi davranıyor hani cekse süt gelicek yalandan iki ceker gibi yapıyor sonra diğer tarafa dönüp aglıyor hani bu taraftan ver memeyi der gibi döndürüp diğer gögsü veriyorum onada aynı sekil. Bir dakika icinde herhalde bi on kere bi o gögse bi bu gögse cevirip cevirip duruyorum. Aspiratörle sakinleşiyor normalde dün oda yetmedi actık Kabe imamlarından nas felak dinlete dinlete tam iki saat bi yanda aspiratör bi yanda dua bi yanda ben memeler fora bi oraya emzir bi buraya öyle uyuttuk. Hayır bide zaten kac saatte uyumussun uyusana biraz iki saat uyudu bak hala 6dan beri kucagımda koyuyorum uyanıyor aglıyor yanıma koyayım dedim onuda yemedi meme agzında bos bos durucak bi emzigi alaydı biberon alaydı nasıl rahat edecektim
Ben seert basiyorum ciktiini goruyorum agzindan akiyo zaten surat bi degisiyo :)
Kuzum aspiratör, davlumbaz gurubu çok elektrik tüketiyor. Ne kadar elektrik geliyor sana. Telefondan açsan aspiratör sesini. Kanıyor mu? Mesela benimki beyaz gürültü, kuş sesi böcek sesi hiçbir şeye kanamadı doğduğundan beri. Sadece bir bebek müziği var onu seviyor.Aspiratörle emzir
Dün gece harici bizde baya işe yarıyordu
Mutfaga yatak atıcam sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?