S

Senin de biberonla

Dönemsel birsey mi acaba ben biberonla mama verdiğim için oldu sanıyorum.Birkaç kez kaşıkla vereyim dedim hem çocuğa eziyet hem bana icmedi döküldü agzinin kenarından
Evet dönemsel , hem meme hem biberon reddi oluyor yani iştahsızlık. İlgileri etrafa kayıyor ve büyüyorlar. Doktorum uyumaya geçerken ve uyku esnasında besleyin demişti. Gerçekten işe yarıyor

6 bizim evet bazen emzrip yatirip 8e kdr uyuyo ama genelde uyumuyo benim mesaim daha erken basliyo valla asgari ucrete zam geldi esime hatirlatayim

Ben de ara ara meme reddi yaşıyorum su an iyiyiz çok sukur. Aynısını yaşadım. Mesela beş dk emiyo sonra çığlık çığlığa agliyo biberon getirince duruyo. Farkli emzirme pozisyonları deneyebilirsin. Oğlum yatarken üstüne doğru egilip emzirmistim o çok işe yaradı. Gezdirerek emzirdim bi de mesela akşam babası sevdiği bi çıngırak var onu omzumun ustune doğru tuttu görebileceği şekilde biraz ona bakarak emdi. Yukarıda H honey bunch a anlatmıştım siringayla verip memeye yaklastirinca da emdi. Yani bi emzircem diye kırk takla atmisim. Sen de bunları deneyebilirsin.

Aynı şey bana da oldu , yani sabah öğlen öğleden sonra güzel uyudu , akşam üzeri oynadık oyaladık baba geldi evi gezdi rutinler yapıldı yatırdım 20 dk sonra uyandı ve uyumadı gece 2.30 da uyudu bende gündüz genelde yanlız oluyorum canım sıkılıyor , akşam eşimle bir çay içicem ona da müsade yok
Bence uyku süreleri bir tık azaldı , öğlen ve öğleden sonra uyandığında ama gözleri kapalı mızıldandığında süt verip uykusuna devam etmesini sağlıyordum. Onun yerine mızıldandığında uykusunu açacağım daha çok oynayıp akşam uyumasını sağlayacağım bakalım inşallah olur , böyle çok yıprarıcı oluyor çünkü

Sen emzik de vermiyodun bak unutmusum. Geçicidir canım alternatifi yok sonuçta. Su atak haftası hepimizi çarptı seninki de ataktandir belki.
Vee evett çok ugrastiriyorlar. Dogurmak neymiş ki asıl mesele emzirmekmis o derece uğraştım. Olursa ikinciye doğumu değil emzirmeyi dert etcem

Ne kadar sürede atlattınız benim sağ Sol farketmiyor ikisini de istemiyor sanki hiç bitmeyecek gibi bu süreç
Senin anlattigin gibi iki hafta fln yaşadım. Sol memeyi bir hafta on gün civari. Biri bitti diğeri başladı. Nerdeyse bir ay emzirme savaşı verdim. Burada çok anlatmıştım arkadaşlarin tavsiyelerini de dinledim. En son aglamistim hatta birakiyo beni heralde diye. Hissetti mi ne o günden sonra daha iyi emdi. Siz de atlatirsiniz geçici bi süreç pes etme.

Evet dönemsel , hem meme hem biberon reddi oluyor yani iştahsızlık. İlgileri etrafa kayıyor ve büyüyorlar. Doktorum uyumaya geçerken ve uyku esnasında besleyin demişti. Gerçekten işe yarıyor
Uyanınca emziriyordum genelde açken uykuya da dalamiyor bizimki.umarım çabuk geçer,ben tamamen memeyi bırakır diye korkuyorum

Ben çaresiz kalınca mama veriyorum orda mı hata ediyorum acaba açken de katıla katıla agliyor ne yapsam bilemedim

Biliyormusun öylede böylede yorulacağız
Yani kucakta uyumak istiyor yoruyorsa
Ayakta salla veya beşiğinde pış pış yaparak istikrarlı salla , o şekilde yorul
En azından ilerki günlere haftalara yatırım olur
Diren ve istikrarlı ol , geçecek inşallah ama bitmeyecek her zaman Farklı bir huy çıkıyor sonuçta

Kızlar Ocean d vit kullananlar şişenin neresine kdr geldiniz acaba 3cayda. Ben yeni farkettim bir püf yapıp koyuyordum fakat ucundan sıvı cikmiyormus tek püf ile ya

Kızlar Ocean d vit kullananlar şişenin neresine kdr geldiniz acaba 3cayda. Ben yeni farkettim bir püf yapıp koyuyordum fakat ucundan sıvı cikmiyormus tek püf ile ya
Ben başka d vitamini kullanıyorum 1 fıs sıkınca ağzını ekşitip yalanıyor ordan anlıyorum sıktığımda geldiğini

Ben çaresiz kalınca mama veriyorum orda mı hata ediyorum acaba açken de katıla katıla agliyor ne yapsam bilemedim
O katıla katıla ağlamayı biliyorum o raddeye gelince ben de ya sagilmis sutumu verdim ya mama. Benim anlattıklarım daha o kadar aglamadan önce hani zaten artık etmeyeceği belli oluyo ya o zamanlar. Maksat kafası karissin tekrar emmeye baslasin. Yoksa o kadar ağlarken mecbur verdim ben de

Ben seert basiyorum ciktiini goruyorum agzindan akiyo zaten surat bi degisiyo :)

Gece bizimki de çok fenaydı yaa 1de uyuttum 3 de kalktıAtak dönemi sanırımBi de burun tıkanıklığı var 6da emmeye kalktı gözünü bi açtı naptıysam uyutamadım süt de var ama emmiyo geceleri hiç mama vermediğim için alışmasın diye vermedim 8 buçuğa kadar uğraştım zorla uyudu 9 buçukta da gülerek uyanıyo sanki gece hiç bişey olmamış gibi

Serp Merhaba, Allah bağışlasın. Sütünü sagmayi denedin mi?

Büyüdükçe bocalıyorlar bence ya o kadar şey deneyip , pes edip uyumaması enteresan
Meme ağzında boş boş duracak demişsin ya düşününce komik geldi benimki de bazen memede duruyor öyle bişeyler düşünüyor , ipek diyorum kaşını kaldırıyor ne düşünüyor olabilirsin

Aspiratörle emzir
Dün gece harici bizde baya işe yarıyordu
Mutfaga yatak atıcam sonunda
Kuzum aspiratör, davlumbaz gurubu çok elektrik tüketiyor. Ne kadar elektrik geliyor sana. Telefondan açsan aspiratör sesini. Kanıyor mu? Mesela benimki beyaz gürültü, kuş sesi böcek sesi hiçbir şeye kanamadı doğduğundan beri. Sadece bir bebek müziği var onu seviyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…