Seninki emzik mama falan da almadı artık masada yemek yemek istiyo heralde Geçici bişey olduğunu düşünüyorum alternatif bilmediği için umarım uzun sürmez diş çıkarcak olabilir mi kabarma var mı bi bak istersen

Aynen yaa emzirmek çok güzel bişeymiş ama bi yandan da çok zor

Benimki de uyandi essek sipasi. Basim donuyor bu sabah. 4 saatlik uyku ile duruyorum bu gece. Ablaya kahvaltisini hzirladim o besiginde aglarken. Mecbur kizi da doyurmama hazirlamam lazim. Onun da masallah bir kani agir, bir yavas ki anlatamam.
Ay sinirlerim bozuldu her okuduğuma gülüyorum bende 9 dan sonra kızımın altını üstünü basını değiştirdim , emzirdim yatağına koydum baktım uyuyacak gibi değil. Yanıma koydum baktım ben uyuyacağım o duruyor dedim en iyisi ayağımda sallayayım bir güzel sardım onu uyudu yerine aldım. Şimdi burada takılıyorum acıktım ama uyumayı tercih ediyorum bu sabah , hoş uyuyamıyorum da burda yazılanlara takıldım, herkesin gecesi zor geçmiş

Evet kizlar dün ki yogurt maceramdan sonra olanlar..ayaklarinda da kuruluk basladi kulak arkasinda da var.bi teste gitmek sart oldu..
Bence şu an sadece yoğurtu tespit ettiysen bir 6 ay bitirene kadar yoğurt tüketme canım. Zaten şu an ilaç vs vermiyorlar ki. Sadece diyete sokuyorlar. Çocuğu boş yere pis hastane köşelerinde sürükleme bence.

Görümcem de sadece emzirdi , kv dedi ona rağmen 15 gün falan memeyi reddetmiş şırıngayla sütü vermiştik dedi

Uyanınca emziriyordum genelde açken uykuya da dalamiyor bizimki.umarım çabuk geçer,ben tamamen memeyi bırakır diye korkuyorum
Bırakmaz merak etme bende çok korktum , ama doğasında meme emmek var yani ilk doğduğunda özünde nasıl başladıysa beslenmeye onu özlüyorlarmış aslında ama onlarda anlamadığı bir şekilde büyüyorlar ve ilk seçenek meme memeyi reddediyorlar bana dikkat dağınıklığı gibi geliyor. Ben aktif olarak biberonla besliyorum emzik veriyorum ona rağmen memeye daha çok bağlanarak geri döndü usulca emiyor , meme yaklaşınca heyecanlanıyor inşallah seninki de öyle olacak

Burda lapa lapa kar yağıyor ☺
İnşallah tutar ya yağan hemen eriyor

Gece bi kabus gördüm
Şuan kafa filan kalmadı baya etkilendim
Yorumu da iyiymiş aslında ama ne bileyim
Kendime gelemedim

Bence şu an sadece yoğurtu tespit ettiysen bir 6 ay bitirene kadar yoğurt tüketme canım. Zaten şu an ilaç vs vermiyorlar ki. Sadece diyete sokuyorlar. Çocuğu boş yere pis hastane köşelerinde sürükleme bence.
Ama bosuna diyet yapmakta var bir de düzeyi nedir bilmiyorum hemen geciyo ciddi bi boyutta mi yoksa gecici mi zaten koca ankarada bir kac prof.var..siz test yaptirmadiniz mi? Var miydi sizde de hatirlayamadim

Ben çaresiz kalınca mama veriyorum orda mı hata ediyorum acaba açken de katıla katıla agliyor ne yapsam bilemedim
Belki uykudan ağlıyordur benimki de ağlıyordu meme de almıyordu ben de açlıktan ağlıyor zannediyordum şimdi artık ağlayınca kundak yapıyorum kollarımda piş piş yapıyorum baya bi direnip uykuya geçerken meme veriyorum emiyor uyku halinde

Burda lapa lapa kar yağıyor ☺
İnşallah tutar ya yağan hemen eriyor

Gece bi kabus gördüm
Şuan kafa filan kalmadı baya etkilendim
Yorumu da iyiymiş aslında ama ne bileyim
Kendime gelemedim
Kayseriye kar yağdığının haberinide senden alıyorum annemlere soruyoum karmı yağdı evet diyorlar. Lütfen çok yağmasın uçaklar kalksın 1 haftalık işe başloycam haftya annemler gelicek

Ayıpsın, memur ya çocuğum erkenden kalkıyor 7 de ayakta biraz oynatıp 8 de uyutup babasına teslim edip 1 buçuk saat daha uyudum sonra emzirme ile mesaime başladım senin cimcime naptın, çin yemeğini sipariş verdiniz mi yoksa emmeye karar verdi mi?

Ay evet gozlerinin icine bakiyoz uyumuyorlar. Benimki yine uyandi. Saka gibi 6da uyanip ustune 2 defa uyuyup uyandi 10ar dakika ya uyudu ya uyumadi. Stresten kafam egzama oldu. Kendime de sampuan almam lazim egzama icin.
Benim de saç egzamalarım geri geldi hamileyken geçmişti ne güzel ben çok şey denedim dünyanın parasını akıttık şampuana ilaca ama kalıcı çözüm bulamadım. Vichy dercos şampuan var yeşil bi dene istersen ben de kaşıntıyı aldı başkalarında tamamen geçirmiş

Onu deniyorum bazen de biberon verip biraz sakinleşince memeye devam ediyoruz bazen kanıyor bazen kanmiyor keşke süt yeterli olsaydı da bu biberon olayina girmeseydim diyorum
Zor oluyor ama kaşıkla vererek takviye yapıyorum ben. Bi de alıştırma bardağı kullananlar var. Facebook da emzirme akademisi diye bir grup var orada nasıl kullanılacağı filan var, hatta durumunu yazarsan yardımcı da olurlar.

Dün gece benimki de uyumadı deli oldum
Hepimiz adına üzülsem de yalnız olmadığımı bilmek rahatlatıyor yoksa benim çocuk sorunlu mu diye kafayı yiyeceğim zaten hastalık hastası bi insanım. En son acaba alerjisi var ondan mı uyumuyor diye kafaya takmaya başlamıştım

Bizimkiler aynı gün doğumlu demekki yine dönemsel bişey yaşıyoruz ben gündüz 3 uyku ile 3-4 saat uyutmaya çalışıyorum genelde 3 saat oluyor, ben de az mı geliyor acaba diyordum. Gece de derin uykuya geç geçtiği için 9 saat filan uyumuş oluyor, sonra gündüz hep uyumak için mızıldanıp duruyor. Kısır döngü oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…