Ya benim cidden kirmizi mercimek kadar bir sivilce gibi cikiyordu ensemde. O da sinav zamanlari stresten cikardi. Su emzirme lohusalik arti uykusuzluk derken tum sacimi aldi yurudu. Kasintisi fena.Benim de saç egzamalarım geri geldi hamileyken geçmişti ne güzelben çok şey denedim dünyanın parasını akıttık şampuana ilaca ama kalıcı çözüm bulamadım. Vichy dercos şampuan var yeşil bi dene istersen ben de kaşıntıyı aldı başkalarında tamamen geçirmiş
Bir de öyle deneyim ama açlıktan ağladığını biliyorum çünkü uyanınca emmiyor aradan 1 saat geçiyor meme veriyorum tekrar emmek istemiyor ve ağlamaya başlıyorBelki uykudan ağlıyordur benimki de ağlıyordu meme de almıyordu ben de açlıktan ağlıyor zannediyordum şimdi artık ağlayınca kundak yapıyorum kollarımda piş piş yapıyorum baya bi direnip uykuya geçerken meme veriyorum emiyor uyku halinde
Memleket esintisi gibiyim desene senin içinKayseriye kar yağdığının haberinide senden alıyorumannemlere soruyoum karmı yağdı evet diyorlar. Lütfen çok yağmasın uçaklar kalksın 1 haftalık işe başloycam haftya annemler gelicek
Yaa bizimki emziği dün aldı yaa akşam böyle ucunu tutup on damaklarda geviyor sonra içine çekip emmeye devam ediyor.Cok tatlı bir görüntü oluyor yaa.Benimki emzikle dis kasiyor. Girc girc sesler cikariyor.
Dis kasima da aldim ama ne bulursa onunla kasiyor.
Onları sevmiyor ya çocuklarBenimki emzikle dis kasiyor. Girc girc sesler cikariyor.
Dis kasima da aldim ama ne bulursa onunla kasiyor.
Kaşıkla ben de denedim ağzından akıp gidiyor kendinden çok önlük ve kıyafetler içiyor mamayı ☺Zor oluyor ama kaşıkla vererek takviye yapıyorum ben. Bi de alıştırma bardağı kullananlar var. Facebook da emzirme akademisi diye bir grup var orada nasıl kullanılacağı filan var, hatta durumunu yazarsan yardımcı da olurlar.
Evet var. Süt alerjisi dediler, diyete girdim. Ama baktım geçmiyor her gün deneye yanila kendim buldum. Domates ve kuruyemis alerjimiz var. Onları tüketmiyorum. Geçti bitti. Ayrıca seninkinden daha beterdi. Bacaklarında o kizariklardan 20 30 tane oluyordu.. Testlerde kesin sonuç vermiyor zaten. Alerjisi olanların bir çoğunda negatif çıkıyor testler.Ama bosuna diyet yapmakta var bir de düzeyi nedir bilmiyorum hemen geciyo ciddi bi boyutta mi yoksa gecici mizaten koca ankarada bir kac prof.var..siz test yaptirmadiniz mi? Var miydi sizde de hatirlayamadim
Kişiden kişiye değişir canm ama bana etkisi iyi olmadiAaAa bana öyle söylemedi sadece başlarda öyle oluyor düzelir demisti. O ne öyle adet Zaten can sıkıcı 10 gün düşünemiyorum
Sen daha çok sıkıntı çekmişsin canım yaa gelmiş geçmiş olsunBenim ilki çok rahattı hatta bu sezaryani nekadar çok abartiyorlar dediğimi hatırlıyorum, 3. Gün dik yuuyordum nerdeyse ama 2. De 12 gün dogrulamadim bütün yan etkileri yaşadım. Ya ilk doktorum çok hasar verdi yada ikincinin eli çok ağırdı aşırı yapisikligim olmuş benim sezaryan harici karın operesyonlarim var laparoskopik miyomektomi, fıtık , tedaviler kürtaj ne arasan var doktor okadar ugrastiki içimin Çarşamba pazarına dönmüş dedi durdu mesanem bile yapışmış ondan zorlandım çok. Bide sipanal anestezinin yan etkisini yaşadım oda berbattı
Buarada ben yıllarca hamile kalamadim kızım 1 yaşındayken çok yoğun emzirmeme rağmen hamile kaldım düştü. Süt korumuyo yani. Bu doğumdan sonrada adet olmadım daha dün test yaptım neyseki negatif
Maşallah maşallah ne guzellKızlar bi çoğunuzun sıkıntılarını ben de her gün yaşıyorum özellikle uyku sorunu. Ama bugün çoookk güzel uyuduk kızımlaişlerim olduğu için banyosunu geç yaptırdım 12 ye doğru. Üstüne de bi güzel yağla masaj yaptırdım giydirmeden. Sonra emzirdim ve uyuttum. Uyuyuş o uyuyuş oldu gece hiç kalkmadı sadece acıktığı zaman mız mız hooop ağzına meme emdiği yerde öyle uyudu kaldı hep ve inanılmaz bi şekilde 12 de uyandı ilk defa yataktan uykumu alarak kalkıyorum aylar sonra keşke hep böyle olsalar ne güzel olurdu
Her gece 3 4 5 e kadar uyutmaya çalışmaktan aşırı yorulmuştum en azından bir gün benim oldu dünyalarMaşallah maşallah ne guzell
Süte peynire devam mi peki? Biz de bir sütlacta iki yogurtta olduEvet var. Süt alerjisi dediler, diyete girdim. Ama baktım geçmiyor her gün deneye yanila kendim buldum. Domates ve kuruyemis alerjimiz var. Onları tüketmiyorum. Geçti bitti. Ayrıca seninkinden daha beterdi. Bacaklarında o kizariklardan 20 30 tane oluyordu.. Testlerde kesin sonuç vermiyor zaten. Alerjisi olanların bir çoğunda negatif çıkıyor testler.
Banyo ve masajin etkisi buyuk hep soyluyorumKızlar bi çoğunuzun sıkıntılarını ben de her gün yaşıyorum özellikle uyku sorunu. Ama bugün çoookk güzel uyuduk kızımlaişlerim olduğu için banyosunu geç yaptırdım 12 ye doğru. Üstüne de bi güzel yağla masaj yaptırdım giydirmeden. Sonra emzirdim ve uyuttum. Uyuyuş o uyuyuş oldu gece hiç kalkmadı sadece acıktığı zaman mız mız hooop ağzına meme emdiği yerde öyle uyudu kaldı hep ve inanılmaz bi şekilde 12 de uyandı ilk defa yataktan uykumu alarak kalkıyorum aylar sonra keşke hep böyle olsalar ne güzel olurdu
Bizim oğlan banyo yapınca da uyumuyor.Banyo ve masajin etkisi buyuk hep soyluyorumbizim uyku duzenimiz sirf banyo etkisiyle olustu
Bizim kız banyoyu pek sevmediği için bu kadar etkisi olmuyordu hiçBanyo ve masajin etkisi buyuk hep soyluyorumbizim uyku duzenimiz sirf banyo etkisiyle olustu..zor uyusada bazen cok sukur gece 1 2 kez uyaniyo
hoşgeldin canimMerhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum eylül doğumlu oglusum var sütüm az olduğu için aksamları 1 2 kez biberonla mama veriyordum.Yaklaşık 2 haftadir meme reddi yaşıyoruz.sabahları ve gece emiyor ancak öğlenden sonra emmiyor kafa çeviriyor ağlayarak biberon istiyor.Yatırarak, ayakta ,gezerek deniyorum yokÇaresiz kalıp mama yapıyorum mecburen.Tecrübeli anneler önerileriniz var mı?çok bunaldım bebisle kavga ediyoruz resmen (
Ay sabah okudum yazdigini ne iyi geldin tesekkurlerAynısından bizde de var bi taneya insan dayanamıyor bazen ama ben çok gerilince eşime veriyorum biraz mola iyi geliyor az gerginliğim geçince tekrar alıyorum. En azından çoğumuzun bu sıkıntıyı yaşıyor olması bi nebze rahatlatıyor beni, demekki normal bir problem. Ve inşallah geçer.
Evet bol bol peynir, sütlü ürünlere devam. Süt alerjisi değilmiş kısaca benimki. İçin rahat etsin istiyorsan evet gitmelisin. Ama diyetten başka bir çözümü yok şu anlık maalesef. Ayrıca genelde 6 aydan sonra geçiyor alerjik durumlar. Bizlerin de inşallah geçici bir durumdur. Ek gıda sürecinde zaten 1 yaşa kadar inek sütü içeren gıdalar onerilmiyor. Yaşına kadar atlatmış olur umarım.Süte peynire devam mi peki? Biz de bir sütlacta iki yogurtta oldubir kere kasarda oldu sonra bir daha yedim olmadi enteresan yinede icim rahat etmicek bi doktorla oturup konusmadan..sut ürünleri yemiceksem takviye fln verir ek gida da neler vericm onlardn bahseder falan
Evet bende gunde 1 kez mama veriyorum vee 6 7 gibi oluyor cunku süt tukeniyor artik..onuda hissediyorum..guzel guzel emen cocuk memeyi cekip cekip agliyo..sabahlari oglenleri bir sey yok ama 6 7 gibi krize giriyor..direk ogleden sonra emmiyorsa arkadaslarin dedigi gibi kasikla falan denesenMerhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum eylül doğumlu oglusum var sütüm az olduğu için aksamları 1 2 kez biberonla mama veriyordum.Yaklaşık 2 haftadir meme reddi yaşıyoruz.sabahları ve gece emiyor ancak öğlenden sonra emmiyor kafa çeviriyor ağlayarak biberon istiyor.Yatırarak, ayakta ,gezerek deniyorum yokÇaresiz kalıp mama yapıyorum mecburen.Tecrübeli anneler önerileriniz var mı?çok bunaldım bebisle kavga ediyoruz resmen (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?