Ya benim cidden kirmizi mercimek kadar bir sivilce gibi cikiyordu ensemde. O da sinav zamanlari stresten cikardi. Su emzirme lohusalik arti uykusuzluk derken tum sacimi aldi yurudu. Kasintisi fena.

Bir de öyle deneyim ama açlıktan ağladığını biliyorum çünkü uyanınca emmiyor aradan 1 saat geçiyor meme veriyorum tekrar emmek istemiyor ve ağlamaya başlıyor

Kayseriye kar yağdığının haberinide senden alıyorum annemlere soruyoum karmı yağdı evet diyorlar. Lütfen çok yağmasın uçaklar kalksın 1 haftalık işe başloycam haftya annemler gelicek
Memleket esintisi gibiyim desene senin için

Kaşıkla ben de denedim ağzından akıp gidiyor kendinden çok önlük ve kıyafetler içiyor mamayı ☺

Ama bosuna diyet yapmakta var bir de düzeyi nedir bilmiyorum hemen geciyo ciddi bi boyutta mi yoksa gecici mi zaten koca ankarada bir kac prof.var..siz test yaptirmadiniz mi? Var miydi sizde de hatirlayamadim
Evet var. Süt alerjisi dediler, diyete girdim. Ama baktım geçmiyor her gün deneye yanila kendim buldum. Domates ve kuruyemis alerjimiz var. Onları tüketmiyorum. Geçti bitti. Ayrıca seninkinden daha beterdi. Bacaklarında o kizariklardan 20 30 tane oluyordu.. Testlerde kesin sonuç vermiyor zaten. Alerjisi olanların bir çoğunda negatif çıkıyor testler.

Kızlar bi çoğunuzun sıkıntılarını ben de her gün yaşıyorum özellikle uyku sorunu. Ama bugün çoookk güzel uyuduk kızımla işlerim olduğu için banyosunu geç yaptırdım 12 ye doğru. Üstüne de bi güzel yağla masaj yaptırdım giydirmeden. Sonra emzirdim ve uyuttum. Uyuyuş o uyuyuş oldu gece hiç kalkmadı sadece acıktığı zaman mız mız hooop ağzına meme emdiği yerde öyle uyudu kaldı hep ve inanılmaz bi şekilde 12 de uyandı ilk defa yataktan uykumu alarak kalkıyorum aylar sonra keşke hep böyle olsalar ne güzel olurdu

AaAa bana öyle söylemedi sadece başlarda öyle oluyor düzelir demisti. O ne öyle adet Zaten can sıkıcı 10 gün düşünemiyorum
Kişiden kişiye değişir canm ama bana etkisi iyi olmadi
Sen daha çok sıkıntı çekmişsin canım yaa gelmiş geçmiş olsun
Mesanede yapışıklık benimde 3.de oldu ve cidden çok zormuş mesanem dolunca iki büklüm oluyordum resmen.

Maşallah maşallah ne guzell

Süte peynire devam mi peki? Biz de bir sütlacta iki yogurtta oldu bir kere kasarda oldu sonra bir daha yedim olmadi enteresan yinede icim rahat etmicek bi doktorla oturup konusmadan..sut ürünleri yemiceksem takviye fln verir ek gida da neler vericm onlardn bahseder falan

Banyo ve masajin etkisi buyuk hep soyluyorum bizim uyku duzenimiz sirf banyo etkisiyle olustu..zor uyusada bazen cok sukur gece 1 2 kez uyaniyo

Banyo ve masajin etkisi buyuk hep soyluyorum bizim uyku duzenimiz sirf banyo etkisiyle olustu..zor uyusada bazen cok sukur gece 1 2 kez uyaniyo
Bizim kız banyoyu pek sevmediği için bu kadar etkisi olmuyordu hiç ama dün baya etkisi oldu galiba inşallah hep öyle olsun yaa

hoşgeldin canim
H honey bunch
biz de bu durumu 12 den aksam 18 e kadar yasiyorz 1 haftadir bir kaç gün okula gitmem gerekti esim baktı ondan mi neden bilmiyorum bu saatlerde emmiyor
ben de saat 14 ya da 15 gibi süt sağıp ağzından kaşıkla akitiyorum
ne yapayım

Ay sabah okudum yazdigini ne iyi geldin tesekkurler ya geceleri esime veremiyorum onun isi biraz kafa isi. Sabah erken gidip gec donuyor bu yuzden uyanmasin istiyorum. Aksam gelince ilgileniyor cocukla ama gece geriliyoeum bwn de. Sonra gerildigime kızıyorum. Diyorum sen alistirdin kucaga cocugun ne sucu var. Sonra bi de oyle kiziyorum kendime. Kuzuma da gereksiz kiziyorum uyumuyor diye. Dun aksam baya bi yorulmustum muhtemelen onun da etkisi var tabi. Evet insallah gecer

Evet bol bol peynir, sütlü ürünlere devam. Süt alerjisi değilmiş kısaca benimki. İçin rahat etsin istiyorsan evet gitmelisin. Ama diyetten başka bir çözümü yok şu anlık maalesef. Ayrıca genelde 6 aydan sonra geçiyor alerjik durumlar. Bizlerin de inşallah geçici bir durumdur. Ek gıda sürecinde zaten 1 yaşa kadar inek sütü içeren gıdalar onerilmiyor. Yaşına kadar atlatmış olur umarım.

Evet bende gunde 1 kez mama veriyorum vee 6 7 gibi oluyor cunku süt tukeniyor artik..onuda hissediyorum..guzel guzel emen cocuk memeyi cekip cekip agliyo..sabahlari oglenleri bir sey yok ama 6 7 gibi krize giriyor..direk ogleden sonra emmiyorsa arkadaslarin dedigi gibi kasikla falan denesen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…