Ben de zaten doktorla ayni fikirdeyim. Cogu temizligi esim yapiyoe.dun biraz ugrastirici bir yemek yaptim yapmaz olaydim o yuzden yoruldum. Evet ben de kucaga alistirdin diyenlere "ben onun sicakligiyla rahatliyorum o benimkiyle. Zaten baska da isim yok alissin ne olacak" diyordum ama sanirim dun gece o yorgunlukla isyan bayragini çektim cok pismanim Allah sabir versin hepimize insallah.

Ah zaten butun bunlar pusette ayakta sallamaya,pispisa alistirmayayim diye oldu. gun icinde sıkıntı yok muzik aciyorum dans ede ede uyuyor bana da spor oluyor :) ama gece iste zorlaniyorum biraz. Neyse ben dersimi aldim o kadar yormayacakmisim kendimi. Tum enerjimi bebegime saklayacagim

Bugün sabahtan başladık gittikçe alışıyor biberona bence siz de süt artırmak için elinizden geleni yapın ben çok şey yaptım pek işe yaramadı bestlak damla aldım onun da etkisini pek görmedim imom latte artirmisti ama

S

Senin de biberonla

Dönemsel birsey mi acaba ben biberonla mama verdiğim için oldu sanıyorum.Birkaç kez kaşıkla vereyim dedim hem çocuğa eziyet hem bana icmedi döküldü agzinin kenarından
Kasıkla verenler var valla Allah sabrını veriyor demekki bende yapamazdım
Benimki plastiğe karsı tamamen herşey organik olacak

Hosbuldum iyiki böyle bir yer var hepimizin benzer sorunları varmış ☺

Olursa ikinci hastanede dogdugugu gibi emziği dayayacam agzına

Olursa ikinci hastanede dogdugugu gibi emziği dayayacam agzına
Benimki kesinlikle emzik almadı. 1.5 ay önce falan 2 tane emzik aldım. Nuk... Verdim tutmadı ogurdu. O halini görünce vermedim ben de... Anasına benzemiş. Bende emzik almamışım...

Resmen dalga geciyorlar ya
Gün icinde de öyle agzonda bekliyor bakıyor yandan bana göz teması kurmamaya calısıyorum hani belki uyur falan diye
Yok uyumuyor bi bakıyorum gözgöze geldigimiz an meme agzında gülümsüyor yandan yandan
Babası gelse yanıma aynı durumda kafayı memeden kaldırıp ona bakıyor gülümseyip tekrar memeyi agzına alıyor
Yani tipi cok komik oluyor kızmak ne mümkün ama yapmasa keske
Emzigi benim resmen

Sabah eşimle tartıştık neymiş internetten çok alışveriş yapıyomuşum tamam istediğin kadar yap ama aldıklarının yarısını geri yolluyosun onunla da kargoya git gel sonra hesaba para iadesi oldu mu diye ben uğraşıyorum diye çıkıştı ben de sanki keyfimden yolluyorum dedim zaten kilo aldım kıyafetlerin bedenini kestiremiyorum eskiden olsa direk hangi markada hangi beden olcak biliyodum ama şimdi giyiyorum olmuyoAvmye gittiğimizde de her ihtiyacımı alamıyorum uzun uzun bakamıyorum bebiş durmuyo biliyosun dedim bundan sonra çirkin çirkin giyineyim o zaman dedim 10dk sonra geldi özür diliyoAy böyle saçma şeylerden kavga çıkıyo sonra özür diliyoruz ergenler gibi olduk resmen sinirlerimiz yıprandı önceden birbirimizi anlardık şimdi direk laf dalaşına giriyoruz inşallah geçici bi durumdur

Kızlar selamlar, eşime gaz ilacı bitince Nurse Harvey’s colex aldırdım, ne şekilde kullanmamız gerekiyor? Bu şurup şeklinde, nasıl ve ne kadar kullanacağız, acaba yanlış bişey mi aldık bilemedim
D Benim egzama sedefe çevirdi

Bir de öyle deneyim ama açlıktan ağladığını biliyorum çünkü uyanınca emmiyor aradan 1 saat geçiyor meme veriyorum tekrar emmek istemiyor ve ağlamaya başlıyor
İyice uyanmadan uyanmaya yakın mık mık etmeye başlayınca ben hemen meme veriyorum uykuya devam ederken emiyor uyanınca da çok aç olmuş olmuyor

Benimki kesinlikle emzik almadı. 1.5 ay önce falan 2 tane emzik aldım. Nuk... Verdim tutmadı ogurdu. O halini görünce vermedim ben de... Anasına benzemiş. Bende emzik almamışım...

Hic sorma haftanın en az üc günü evde olmamamıza ragmen 180 geldi iki aydır
Telefondanda acıyorum ama bazen o kadar katılıyor ki onla ugrasamıyorum dün aksam iki saat net calıstı telefondan dua actık aslında diğer telefondan acabilirdik dedigin gibi
Öyle aglayınca huysuzlanınca gecenin yarısı hic ne telefon aklına geliyor ne fatura :/

Ben nuk chicco ve aventin 3 modelini aldım hatta en ucuz neyse onu aldı diye birileri dedi diye weebayb miydi neydi üc bes liralık bi tane daha aldım hic birini tutmadı zorladım agzından burnunda kustu iki kere
Biberonda avent chicco ve browns var kendi sütümü verince bikaç kere icti ama mamaları asla icmiyor cekiyor suratına bakıp yutmuyor agzı boynu üstü her yeri mama oluyor akıpta
Cok uyanık :)

Anlamıyorum ki
Yerleri var agzında hepsinin ama kabarma nasıl bişey hic görmedim anneme sorayım görüştügümde
De daha erken ya 4aylık olmadık henüz
Aksamları uyuyamadıgında yapıyor insallah dönemseldir bir haftadır canımıza okuyor

İyice uyanmadan uyanmaya yakın mık mık etmeye başlayınca ben hemen meme veriyorum uykuya devam ederken emiyor uyanınca da çok aç olmuş olmuyor
Az önce uykusunda emzirmeye çalıştım birkaç kez çekti bıraktı bana baktı tekrar kafa çevirdi uyurken bile fena benimki. uyandı yine emiyor sabır sabır ya sabır diyorum

Restauranta geri götürdük
Emiyor şükür hala memedeyiz yüz saattir napalım benim mesaim bitmez
Ama solda hala bi sıkıntısı var
İğrenc gelicek ama tadına bakıyorum ikidir hani ekşi acı falan mı diye ama gayet vanilyalı süt gibi mis gibi tadı var neyini begenmiyorsa

İnstagramda izmiremzirmedanismani diye bi hesap var güzel postları var süt arttırma meme reddi vs. ile ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…