Hesabınıbilenanne de önermişti bunu benim egzama costu alıcam en kısa sürede
Benim saclar inanılmaz dökülmeye basladı belki onada care olur

Evlilik asıl cocuk doğduktan sonra baslar derlerdide inanmazdım cok dogru
Bende dün gece eşime o kadar kötü davrandım ki sanki onun sucu var gibi cocuk emmiyor uyumuyor gerginim diye sanki kölem gibi bi oraya kosturdum bi buraya.
Gururumdan özür de dileyemem diye bugun dün geceki kendimi unutturmaya calısıyorum mesajlarla telefonlarla :)
Demem o ki sinirler yerlerde en iyi gecinen cift bile emin ol bebekten sonra gerilim yasıyordur

Gerçekten mi ya çok vicdan yapıyorum şuan damla olarak vereyim bundan sknra kaç damla veriyoruz onu bilmiyorum
Üc damla ama bizimki aynı marka değil bizimki 15ml sizinki 20ml pedia d kullanıyoruz
Birde bizim kız 112 günlük oldu belki senin yavrun daha kücüktür
Cok mu var sisede

Belki o gün uyumayacagı vardı bende dün 4 de uyuttum 2. Sefer yine mama yaptım 90 onun 50 sini içti uyudu..
Canım bide açlık ağlaması bizde de yok o eskiden oluyodu doymayınca ağlardı..şimdi aç olduğunu deli gibi emmek istemesinden anlıyorum memede de süt olmayınca mama veriyorum..

Benimki emzikle dis kasiyor. Girc girc sesler cikariyor.
Dis kasima da aldim ama ne bulursa onunla kasiyor.
Benimki de benim elimi ağzına götürüp parmagimla kasiyo, diş kaşıyıcısı da var ama elim daha tatlı geliyo zaar

Kızceler benim öyküm emeklemeye cabalıyor
Gecen 6 aylık oglu olan bi arkadasım geldi emekliyor aynı onda ki gibi ayaklarını yere ittirip elleriyle kendini cekmeye calısıyor
Biraz komando usulu ama olsun
Bizim kız da yaklaşık bir haftadır ayaklarını yere doğru ittirip öne doğru kollarıyla çırpınıyor babası önüne doğru geçip gel kızım deyince daha bi coşuyor hevesleniyor ama bana öyle değil canım çıkıyor çocuğu emekletecem diye tam babacı oldu çıktı ya beni pervane döndürüyor babasına bütün marifetleri sergiliyor oh maşallah

Bence de dönemsel bir şey heralde ,
Benimki gündüzleri iyi uyursa akşam hatta gece ayakta gece bade ayakta oluyor aslında , çok uzun süreler uyanık kalmıyor
Bugün bende düşündüm toplam uyuma sürelerini yazıp hesaplayayım diye , bu gece itibariyle yazacağım bakalım

Ay o ben işte
İyi eşim tiksinmiyor
Hele su son bir haftadır geceleri ikisi birden önden dügmeli pijamamla acık acık geziyorum
Aynen iyi ki eşler tiksinmiyo
Ben o konuda hiç rahat değilim malesef kadın kadına otururken bile rahatsız oluyorum arkami dönüp emziririm ki kv evde. Yatak odası çok soğuk oturma odasında emziriyorum mecbur kv olunca da hep arkami dönüp emziriyorum ya da ona diyorum arkani dön fln diye.
Onlar gidince bende memeler fora gezcem

Benim oğlum da bana asiri duskun. Babada olsa bile gözü hep bende. Sürekli bana guluyo. Anne oğul aşkı yaşıyoruz resmen.

Ay böyle saçma sapan şeylere harıl harıl kavga edipte 5 dk sonra kuzucuk ağladığında güldüğünde veya başka bir sorunu olduğunda hiç o tartışan biz değilmişiz gibi herşeyi unutuyoruzya o da bana çok komik geliyor ya

Yaa bizimki emziği dün aldı yaa akşam böyle ucunu tutup on damaklarda geviyor sonra içine çekip emmeye devam ediyor.Cok tatlı bir görüntü oluyor yaa.
Ben emzik seviyorum. Bibs markaninkiler cok hos nostaljik ama emer mi bilmiyorum. Renk secenegi cok.

Aynen aynen bi de bizim sezeryan olunca ten temaslı emzirme oda da yapıldı, bi daha olursa karnımdan çıkar çıkmaz verin dicem emsin

Bizim negatif cikti hep. Yumirtaya bile alerjiso yok çıktı ama yumurtaya kesin alerjisi var. Tahin de alerji yapti. Sut urunleri deneme asamasinda daha. Diyetle tum kiziarikliklar gecti 2 hafta icinde. Denemeye baslayinca yumurtanin etkisiyle tekrar kizardi. Diyete devam ediyorum.

Bu 2019 Eylül modelleri böyle sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…