Olursa ikinci hastanede dogdugugu gibi emziği dayayacam agzına
Kanki dinlemedin ki. Deneyimli ana olarak hemen ver demistik olsun 2.de verirsin dedigin gibi. Benimki seviyor emzigi. Hemsireler hastanedeyken gormemis olayim dedi ama gormez yanlarinda verdik. Zaten yogun bakimda yatimca kensileri emzik istedi.

Doktor çaresiz kalınca emer verme dedi de dayanamıyorum zor bir surecmis inşallah atlatiriz kısa zamanda
Yok yaa aç bırakma çocuğu ama gerçekten aç mı onu tespit et canım, bazen uyku saati kaçınca da çok ağlıyorlar mesela. Bizim kilo alımı sınırda gidiyor, doktorum mama yanlısı değil ama çocuğu aç bırakma aç hissedersen mama ver diyor.

Benim kız hala benci cok sükür
Aynen cırpınmada yapıyor yüzer gibi
Kollarıyla cektirmeyede basladı kendisini yapamıyor henüz o kadar gücü yok ama baya baya gelicek gibi
Emekleyince dertler artacak aslında arkadasımın aklı cıkıyor her dk gözü üstünde aşı eşikleri ve anlama kabiliyeti henüz oturmadıgı icin el attıgı herşey risk

Gidicekler mi peki gercekten inanıyormusun

Öyküye kundak yaptın mı bilmiyorum ama benim en büyük pişmanlığım kundak yapmamak özgür bırakmak emzikle beraber kundak da yap hiç affetme
Kundak yaptım ve benimde pişmanlıgım o oldu desem
Suanda kundaksız bırakmaya baslamam lazım dönüyor cunku Allah muhafaza ama kundagı serbest yapınca kollar oynadıgı anda uyandırıyor kendisini
Kundaksız uyutmaya alıstırmam gerekecek simdi bide

Ya benim cidden kirmizi mercimek kadar bir sivilce gibi cikiyordu ensemde. O da sinav zamanlari stresten cikardi. Su emzirme lohusalik arti uykusuzluk derken tum sacimi aldi yurudu. Kasintisi fena.
Benim sınav dönemlerinden hatıra kaldı beni kuru kabuklanma oluyor kaşıntılı, stresli dönemlerde çoğalıyor ve sadece kortizonlu ilaçlarla geçici olarak geçiyor

Kanki dinlemedin ki. Deneyimli ana olarak hemen ver demistik olsun 2.de verirsin dedigin gibi. Benimki seviyor emzigi. Hemsireler hastanedeyken gormemis olayim dedi ama gormez yanlarinda verdik. Zaten yogun bakimda yatimca kensileri emzik istedi.
Ya ilk günler değil ama ilk hafta verdik iki üc dk tuttu
Benden kesinlikle almadı ablam verince tutturdu eliyle devam ettirdi falan ama anam babam karsıydı bendede buram buram süt varken alırmı emzigi uyanıkspor

Ay o da mi var her.turlusu zormus alışsa bir dert biraktirmasi bir dert ilK iki ay Biz uyutuyorduk o elleriyle uyandırıyordu emzik zaten hak getire alacakta gorecegim halbuki biberon kullanıyoruz.

Bizimki de sınırda doktorumuz mama ver dedi ama böyle de memeyi bıraktı bugün sabahtan beri hiç emziremedim

Bebişler dünyaya alışmaya çalışıyo biz de onunla yeni bi aile olmaya çalışıyoruz bakalım ne zaman düzenimiz oturcak

Benim oğlum da bana asiri duskun. Babada olsa bile gözü hep bende. Sürekli bana guluyo. Anne oğul aşkı yaşıyoruz resmen.
Ayy kız babacılığı mı bilemicem ama dediklerin bizde tam tersi bendeyken bile gözü babada babasını görünce çocuk çıldırıyor resmen ama görmediği için düştü galiba babasına diyorum ben yani kendime teselli bi nevi sağlıklı olsun da babacı olsun napalım bazen beyfendi benle dalga geçiyor bütün zorluğunu sen çekiyosun sefasını ben sürüyorum diye kıskanma emi diyor çıldırmamak elde değil

Ben de her gün kundağını biraz daha hafifçe gevşeterek alıştırmaya çalışıyorum ellerini kuvvetlice çekip kendini uyandırıyo kundak yapmasaydım keşke ilk zamanlar diyorum ama o zaman da uyumuyodu

Bizimki de sınırda doktorumuz mama ver dedi ama böyle de memeyi bıraktı bugün sabahtan beri hiç emziremedim
Mamayı memeden hemen sonra ver ben öyle yapıyorum günde 4 kere veriyorum artık alıştı saatlerine bileMemeyi emdikten sonra mutfağa gidip mamasını hazırlamak için pusetine koyuyorum eskiden ağlıyodu şimdi resmen restaurantta gibi bekliyo mamasının gelmesiniMutlaka her gün aynı saatlerde ve memeden hemen sonra vermeye çalış ki durumu kabullensin meme emmezse mama gelmiceğini bilsin

Ay o da mi var her.turlusu zormus alışsa bir dert biraktirmasi bir dert ilK iki ay Biz uyutuyorduk o elleriyle uyandırıyordu emzik zaten hak getire alacakta gorecegim halbuki biberon kullanıyoruz.
İşte o kollar hareketle uyandırmaya yeni baslayacagız düşün :)
Biberon alıyorsa emzikte alır aslında bikac cesit deneseydin keske ben en ucuzundan en pahalısına kim ne derse gittim aldım cekmecem plastik doldu

Hiii oda cok hainmiş nasılda nispet yapıyor pis

Aynen aynen bi de bizim sezeryan olunca ten temaslı emzirme oda da yapıldı, bi daha olursa karnımdan çıkar çıkmaz verin dicem emsin
Ben normal doğum yaptım oglum çok ciliz agladi. Memeye koydular ama emmesini beklemeden aldılar oksijen verdiler biraz sadece kokladi memeyi yani

Sen şanslısın o zaman evet doğru benim görümcenin çocuğu felâketti gözüm korkuyor o yüzden inşallah daha az hasarla atlatırız o günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…