Ben de her gün kundağını biraz daha hafifçe gevşeterek alıştırmaya çalışıyorum ellerini kuvvetlice çekip kendini uyandırıyo kundak yapmasaydım keşke ilk zamanlar diyorum ama o zaman da uyumuyodu
Valla kundak yapmasam belki kendi kendinede uyumayı bilirdi simdi hep bi destek gerekiyor sagdan soldan bişey hissetcek illa cıkınca kollar hep uyanıyor andında

Hiii oda cok hainmiş nasılda nispet yapıyor pis
Oo hainlikte üstüne yoktur sağolsun hele fotoğraf konusunda daha beter nispet yapıyor her kareyi değerlendiriyor güzel güzel sonra da hava atıyor aile wp gruplarında bense bakmaktan bi tane doğru düzgün fotoğrafım yok çocuğumla gel çekeyim demez mi bi de olur olmaz hallerimle

Gidicekler mi peki gercekten inanıyormusun
Gidecekler canım daha geçen konuştular. Bi de mesela bu meme reddi yasadigimizda veya şimdi bile emerken sıkılıyo çevreye bakmak istiyo sonra tekrar meme veriyorum fln o zaman da diyorum ben rahat edemiyorum sen yan tarafa gecsen diye gidiyo, bugün yan oda yarın kendi evin

Asil simdi kasinir yavas yavasxyuzeye dogru cikmaya basladikca kasinir. Bizim ilkinde 6.ay hitip 7.ye girdigi hafta cikmisti alttan 2 discik.
Yaaa erken değil mi yanii
Bizimki de kasiniyo da elimi diş kasiyici olarak mi kullanıyo diye emin olamamistim bende

Kızlar da babaya duskun oluyorlar ama yapacak bisey yok mesela biz üc kız kardesiz hepimiz babama çok duskunuz annem kıskanır bazen hatta

Ayynisini yaşıyoruz, en enn favori fotolar hep babayla. Ben de işte lohusa topuzlu pijamalı uykusuzluktan gözler şişmiş fln öyle takiliyorum

Bizim kizda babayla uyuyordu falan simdi cok komik kapida karsiliyoruz bos bos bakiyo gecenlerde yuzune bakip bakip agladi.aksama kadar goremeyince...babaasi severken gozu bende tersten bana bakiyoo guluyo babaasida kizim bana da oyle baksana diyo bende lafi sokuyorum tabiii sende sabahlara kadar ugras geceleri doyur sanada baksin diyorum aferin kizim kuru kuruyaaaa sevmiyo

Evet bizimde en buyuk sıkıntı o..yavas yavaa alistirayim diyorum ama hala sicradiigi icin uyandiriyo müslinle hafif sariyorum elleri cikartiyo ordan aslnda kendide istemiyo ama uyaniyo diger turlu bir de sallanarak uyuma :) bakalm nasil birakacaklar

Kızlar Ocean d vit kullananlar şişenin neresine kdr geldiniz acaba 3cayda. Ben yeni farkettim bir püf yapıp koyuyordum fakat ucundan sıvı cikmiyormus tek püf ile ya
Bizimki dipte çok az kaldı yeni alacağım artık
Pircici şişemim dibinde yap tortuları gibi minik tortular olmuş kullanmakta sakınca olur mu sence ?

Kanki dinlemedin ki. Deneyimli ana olarak hemen ver demistik olsun 2.de verirsin dedigin gibi. Benimki seviyor emzigi. Hemsireler hastanedeyken gormemis olayim dedi ama gormez yanlarinda verdik. Zaten yogun bakimda yatimca kensileri emzik istedi.
Hahaha ilk geldigimiz geceyi hic unutamiyorum en zor aksamimizdi herhalde emzik duruyor ama vermiyorum en sonunda esim verdi 1 saat emdi vicdan azabiyla geri almistim 15 gun sonra verdim tutmadi agzina tika tikaaa alisti simdi ama yine uykuya gecerken emiyo gun icinde atiyo diliyle geri...valla yine olsa yine tedirgin olurum bu bebeleerin sagi solu belli olmuyo..o sirada zaten sut yok biberon veeriyodum cok korkmustum memeyo birakir diye cok sukur bizim kiz baba tarafi gibi bogazci 1saat emip ayrilinca agliyo..120 cc mama icae yine agliyo her sartta yiyecek ins ek gida da üzmez

Mukus da geçti mi
Bizim mukus geçmiyor
Böyle net bir kızarıklık vs olmadı doğduğundan beri saçının dibinde var mesela bazen kızarıyor bazen geçiyor onu saymıyorum
Ama şu mukus onun alerjik olduğu şeye devam ettiğimi mi gösteriyor ya

21
Ben doğumdan sonra 30 gün gibi gördüm sonra 21 gün sonra tekrar eski adet günümde oldum 3 aydır da oldu gününde ona rağmen arada mide bulantısında şüpheye düşüyorum geçen test yaptım hatta

Hadi inşallah seninkiler evden gidince bütün eylül anneleri olarak rahatlıcaz yazık sana ya

Benimki de bana geldiği zaman gözü babada
Babadayken de bende yerde oyun halisindayken de bizi kontrol ediyor arada ona bakiyormuyuz diye ikimiz konuşuyoruz eşimle bende burdayım bana bakın oynuyorum diyor resmen ayyy bunlar büyüyor ya bi değişik oldu iyice sipa

Ayy cok komikler yaa..Ozellikle öperken cok komik oluyo sasirmis sasirmis bakiyo kopuyoruz..

Birazdan cevap yazacağım. Minnoş kucagımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…