Kizlar aksam saatlerinde huzursuzluk normal bence. Bizimki ya uykusu varsa ya da gazi varsa dediginiz gibi kendini arkaya iterek memeyi cekistirmeye basliyo. Onceden ben de sut yok ondan oyle yapiyor zannediyordum. Farkettim ki biberonla sut versem de, meme de sut olsa da gece uykusuna gecerken bir huysuzlugumuz oluyor. Bir o meme, bir bu meme, altini aciyorum filan. Hoplatip ziplatiyorum. Sonra memeyi aldiginda ritmik bir sekilde salliyorum, anne karni sesi aciyorum ve uykuya daliyor. Gercekten sutum yok gibi hissediyosam banyo yaptiriyorum masaj filan derken 1 saat geciyo sutum gelmistir diye dusunuyorum

Ayynisini yaşıyoruz, en enn favori fotolar hep babayla. Ben de işte lohusa topuzlu pijamalı uykusuzluktan gözler şişmiş fln öyle takiliyorum
Yani tamam çekmesine çekiyosun da niye gidip aile wp gruplarında boy gösteriyosun bi de habersiz yapıyo ki sinirim geçer yüz yüze gelene kadar diye biraz kafam rahatlasın o zaman görecek pozları beyfendi en sinir edicisinden şöyleeeeeee

Evet bizimki 4 gibi uykuya daliyo 5e kdr uyuyo o sirada gece oldu saniyo herhlde havada karariyo ya..sonra bir daha uykuya gecip derin uyuyana kadae canimizi cikartiyo esimede uzuluyorum eve gelince en cirkin halleri gulcenin surekli aglama krizinde asla susmuyo 8de yatiriyoruz ama saat 10a kde mucadele veriyoruz uyuyo uyaniyo acaba saatimi 9a cekswm bilemiyorum

Benimki saf desene iki kuru lafa söze kanıyo büyüyünce sana çikolata alcam kızım seni gezmeye götürcem kızım yok marketleri talan edicez senle yok avm leri alt üst edicez kızım çocuk da kanıyo belli ki ben o kadar somut şeyler yapıyorum çocukta tık yok arada şebeklik yaparsam bi yandan gülücük atıyo o kadar ondan sonra eşim tüm sülaleye hava atıyo kızım bana aşık oldu diye delirecem yaa

Bu Happy Kids yorumları çok denk geliyor bazen ya
Meme ucu yaraları neredeyse başından beri hiç geçmeyen var mı benim gibi
Bi ara aa rahatladım geçti galiba dedim o hafta yine başladı
Meme uçları hep kıpkırmızı ve hassas ilk aldığı anda kendimi tırmalıyorum resmen sonra uyuşuyor ama hiç geçmiyor
Bebeğin tutuşu tetikliyor bence uçtan kaparsa yandım
Bi de programda yazdığı gibi bu ara savaşarak emiyoruz al bırak al bırak
Sol memede de sertlik kaldı , 5 dk emip ağlamaya başlıyor neden sana soldakinin sütü azalmış olabilir mi
Sanırım başlı başına biz emzirme danışmanı vakasıyım
Bu konu epey üzüyor beni içten içe..

Bizimki sallama yok memede uyuma var
Sallamayı babası uyutacaksa anca
Valla öyle böyle büyüyorlar bi sekilde isimiz ne ugrasıcaz tabi onların kölesiyiz

Bizim ikinci sise biticek ama kasıkla veriyoruz agzına sıkmıyorum
Gerçekten mi ya çok vicdan yapıyorum şuan damla olarak vereyim bundan sknra kaç damla veriyoruz onu bilmiyorum
Ben de 1 damla veriyordum. 1 fis 3 damla. Megerse ya 3 damla ya da 1 fis vermek gerekiyormus. Doktorla aramizda yanlis anlasilma olmus. Gunluk 400 unite almalari lazimmis.

Ben de mutsuz bu cocuk acaba bizden mi memnun degil bakamiyor muyum diye kafama takmaya basladim su an

Mukus bazen oluyor bazen olmuyor. Ciddi bir şey olacağını sanmıyorum. Mukus sadece alerji den dolayı da olmayabiliyor. Çocugun kilo alımı, gelişimi yerindeyse fazla takılma bence. Kakada kan görülmediği müddetçe doktorlar önemsemiyor bu alerjik durumları. 1/2 kızarıklık oluyor diye kendinizi heba etmeyin. Sakınan göze çöp batar misali. Mesela Plm123 bebisi gerçekten alerjik. Tepkileri fazla. O üzerine düşmekte haklı. Ama azcık mukus, 1 2 kızarıklık endişe edilecek şeyler değil. Nacizane ben böyle düşünüyorum... D vitaminin tortular var dibinde demişsin. Hava almış olabilir canım. Benimkine baktım. Tortu falan yok. Bozulmaya yüz tutmuş olabilir. Genelde bu tarz ürünler sabit ısıda tutmak lazım. Hava değişimleri evde 2 3 derece fark olsa bile bozulmalarina sebep olabilir. Bu arada ben de puff kullanıyorum. Tam olarak ne zaman başladık hatırlayamıyorum. Ama 1 şişe dibinde bitmedi henüz. Ama her siktigimda yüzünü eksitip yutuyor. Gelmiyor mu cidden ya, arada 4 5 kere kendime de sıktım hep geldi. Yarın ben de cam damlalikla vermeye başlayayım bari..

Meme uçlarını karbonatlı suyla temizlemeyi denedin mi? Günde 1 kere ılık suyla 1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı karbonat... Enfeksiyon olabilir.

Ben daha once kendime de ocean kullanmistim. Ilk seferde 3-4 kez sikmak gerekiyor. Sonrasinda hic gelmedigi olmamisti. Yani her fista geliyordu. Vahvah85 gelmedigine emin misin?

Ben daha once kendime de ocean kullanmistim. Ilk seferde 3-4 kez sikmak gerekiyor. Sonrasinda hic gelmedigi olmamisti. Yani her fista geliyordu. Vahvah85 gelmedigine emin misin?
Aynı şekilde ben de puffa dolsun diye ilkinde 3 4 kez sıktım. Belki de o yüzden geldiğini düşünüyorum. Ama şimdi muallakta kaldım. H honey bunch 2.siseyi bitirmiş. Bizim daha 1 şişe bitmedi. Anlayamadım vallahi...

1. Sisenin bitmesi normal degil ama bizimki hrnuz yarida. Cunku 1 sise 130 puf yani yaklasik 4.5 aylik kadar ama 15. Gun baslandiysa d vitaminine 5 ay . Yani bebeklerumiz 5 aylikken bitmesi gerekir.

Veeee araştırmacı ruhumla hemencik geldim ocean d vitamini kullanan arkadaşlar. 1 şişenin ortalama 5ay gitmesi lazım. Sisem bitmedi diye üzülmeyin. Bir sise 20 ml ürün içeriyor. 1 puff 0.15ml imiş.... 130 puffa tekabül ediyor ortalama. 130 günde ortalama 5 ay eder. O yüzden bitmemesi doğal. H honey bunch yavrum senin puff fazla mı sıkıyor bozuk olmasın. 2.sise bitti dediğin d vitamini değil mi? Ben mi yanlış anladım hızlı hızlı baktım bugün msjlara da... Yanlış anlamış olabilirim.

1. Sisenin bitmesi normal degil ama bizimki hrnuz yarida. Cunku 1 sise 130 puf yani yaklasik 4.5 aylik kadar ama 15. Gun baslandiysa d vitaminine 5 ay . Yani bebeklerumiz 5 aylikken bitmesi gerekir.
Aynı anda yazmışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…