130 puf=130 gun o da 4 ay 10 gun yapmiyor mu canim ben mi yanlis hesapliyorum Edebiyatci halimle mat hesaplarina girdim ama mat im iyidir yi e de
Evet doğru hesap seninki. Ben ortalama 5 ay yazacağıma 3 yazmışım. Düzelttim. 4 ay 10 gün yapıyor şekerim. D

İşte o kollar hareketle uyandırmaya yeni baslayacagız düşün :)
Biberon alıyorsa emzikte alır aslında bikac cesit deneseydin keske ben en ucuzundan en pahalısına kim ne derse gittim aldım cekmecem plastik doldu
Avent ile nuk bir de ucuzu tutar dediler marketten almış onu da tutmadı ilk 2 ay ben uğraşmadım dış etleri sorun olmasın diye tavsiye etmiyorlar diye yoksa annemle eşim nelere batıralım diyordu duymak istemezsiniz şimdi de yarın 3 aylık olacağız paşam iki saniye emip atıyor bakalım kaçıncı ay başaracağız.

Programın adı nedir?

Önerdiğin sayfaya girdim emzirirken bebeğin dikkatini çekmek için böyle bir paylaşım gördüm , çok mantıklı

Eki Görüntüle 2569847
Sayfada bisey çok ilgimi çekti üstüme alındım sanırım ondan "yiyip içerek sut yapılsaydı tüm oburlar mandıra açardı!" birazcık haklılık payı var ama yüzde-yüz haklı diyemedim buna ben

Selam kizlar lutfen anlayan varsa yazsın
Reglin 12ci günü endometri 9.5mm
Sizce mayalanmamidir?
Endometri kac olursa gebelikdir?

Ben de biraz daha zayıflayıp kıyafetlerime gireyim o zaman gorur beyefendii yalnız seninki uyanikmis baya iyi gaz verdik birbirimize

Ben burda yazmıştım çok yara var diye. Sonra baktım hic bisey fayda etmiyo hepsini bıraktım sadece emzirdim.Emzirmeden önce ve sonra kendi sutumu suruyorum.
Önceden aynen anlattigin gibi saç baş yoluyodum çığlıklar attigim oldu ağlayarak emziriyodum.
Nasıl geçti bi fikrim yok önce o aciya alistim sonra acimamaya başladı. Gorunuste sol taraf hala kırmızı ama emerken eskisi kadar acimiyo.
Umarım senin de geçer ben asıl diş çıkarma döneminden korkuyorumm.
Ve evett ben de bi emzirme danışmanı vakasiyimm.

Biz 19 eylül doğumuyuz dün aldı tam olarak.
Chiccoyu aldı.
Artık gönlümdeki emzik klipslerini yapabilirim.

Ayynisini yaşıyoruz, en enn favori fotolar hep babayla. Ben de işte lohusa topuzlu pijamalı uykusuzluktan gözler şişmiş fln öyle takiliyorum
Ya şöyle çocuğumla fotografımız yok hiç doğru düzgün deyinde bende rahatlayım ya çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…