Ya şöyle çocuğumla fotografımız yok hiç doğru düzgün deyinde bende rahatlayım ya çok üzülüyorum
Hastane fotolarini saymazsak yok canım hatta bi gün giyindim suslendim puslendim ogluma da papyonlu bi takımı vardı cok tatlı onu giydirdim foto çektik ailece bil bakalım nolmus
Benim olduğum butun fotolarda oğlumun yüzü gorunmuyo, babasının kucagindayken gulucukler sacmis. Ucumuz varsak fotoda bu sefer de ben güzel cikmamisim

Ya aynen işte benim de süslenip püslenip çekildiğim fotograflarda kızımın agzı yüzü bir yere kaymış yada buğulu çıkmış normalde fotojenik kız ama bana garezi var çocuğumun heralde. Geçende 3 ay çekimi yapıyorum kıza ayakkabısının tekini düşürmüşüm onu güldürmeye çalışmaktan şebeklik yapmaktan farketmemişim hah ne güzel fotolar oldu deyip kızın kıyafetlerini Değiştirip telefonu bir elime aldımki ayakkabı yok

Kızlar hiç kestane yediniz mi bu dönem. Ben çok severim dozu da fazla kaçırdım dün akşam. Ana oğul perişan olduk tüm gün. Siz siz olun çok canınız çekerse bile 3-4 adeti geçmeyin. İkinci defadır aynı durum oldu çünkü
Yavrum hiç uyuyamadı. Tam daldı diyorum çığlık atarak gözlerini ayırıp sıçrıyor. Emerken de 2çekip bıraktı gazdan balık gibi çırpınıyor memede.

Sağol canım benim aynı düşünüyorum diyet yapmadım o yüzden
İki üç kere kan gördüm endişelenmedim değil ama baksana çoğumuz bu durumlardayız
Mukus dışında sürekli devam eden başka tepki yok çok şükür inşallah bu da normale döner
Bu arada karbonatlı suyu da denedim
Merhem de lanolin var bir ona dönüyorum bir ona tam geçmedi bir türlü
Sertlik geçmezse bir ultrason iyi olur yazmış instagramda bir ebeye sormuştum bakalım hayırlısı
Ocean da yeni alayım ya huylandım şimdi

Aynen alıştık galiba acısına artık ama doğumdan beri hep hassasiyet, 4 aydır bir kere bornozu bile giyemedim biliyor musun hiçbir şey değdirmiyorum
Merhem lanolin var bi onu bi de karbonatlı su da çok iyi geliyor onu sürüyorum ama bırakıyorum bi zamandan sonra
Dediğin gibi bu memeyle dişli bebeği emzirmek nasıl olur acaba inşallah geçer artık rahatlarız

Kizlar bu pelus oyuncagin icinde zil var makinada yikanir mi? Arkasinda silin diyo ama ya da elde mi yikasam bozulur mu bilemedim

Eklentiler

• 20191227_203738.webp
    50 KB · Görüntüleme: 34
Kizlar bu pelus oyuncagin icinde zil var makinada yikanir mi? Arkasinda silin diyo ama ya da elde mi yikasam bozulur mu bilemedim
Bende benzeri var. Titreyen maymun, yikamayip sivi camasir sabunuyla sildim. Sonra da baska bir bezle iyice duruladim.

Kizlar bugun cok canimi sikan bir olay oldu. Bebegim yataginda yatiyordu. Belki usur diye battaniyesinin uzerine asiri ince ve hafif bir polar ortu attim. Ben de yaninda yari uykulu halde uzaniyordum. Bir ara sesi geldi. Mikirdaniyor sandim, aglamadigi icin hemen almak istemedim. Mikirdanmasi bitmeyince bakayim dedim. Bir de ne goreyim. Ince polari almis kafasina gecirmis. Zavallim ondan kurtulmaya calisiyor. Bildiginiz cebellesiyor ortuyle. Ortu cok hafif oldugu icin cekmis kafasina goturmus. O kadar korktum ki anlatamam. Ya zamaninda kalkip bakmasaydim. Kollarini hep ortulerinin ustune cikariyorum kafasina cekmesin diye ama bu ortu cok hafif oldugu icin elini kipirdatsa bile kafasina cekebilir. Siz siz olun bu kadar hafif ortulerle ortmeyin.

Kızlar bizden başka 4.ay aşısı olan yok mu? Bugün ateşimiz yok ama acayip huzursuz. Hep kucak istiyor. Kucakta bile pek durmuyor ne yapacagimi sasirdim bugün.
Bizimki haftaya. Siz rotanin ikinci dozunu da mi yaptirdiniz? Asidan mi sence bu huysuzlugu? Benimki kac gundur boyle. Asisiz boyleyse asidan sonra koala gibi oluruz heralde.

Biz kac kez yasadik onu o yuzden yuzunden uzak tutuyorum ortuleri ama gunduz kucuk bi muslinimiz var onu yuzune ortmezsem uyumuyo baainda bekleyip uyudugunda aciyorum yuzunu..bir de hafif ortulerden nefes alir korkma o kadar muslin tarzi..dolanmadigi surece sorun olmaz tabiii yine dikkt etmek lazim

Yok muslin degil bu. Polar ortu ama cok ince. Ama nefes almasina engel olacak cinsten ayni zamanda. Ben de gogsune kadar cekerim normalde ama ortu o kadar hafif ki, tuy gibi, eliyle kafasina goturmus.

Benimki onu normal battaniye ile de yapıyor. Koltukaltlarından ve beşiğin yanlarına sıkıştırıyorum yine de çekip yüzüne kadar getiriyor. Tam kapatmıyor ama. Battaniyeyi emiyor hırslanınca yüzüne kadar geliyor sanırım. Ben tam gözlerini de mi örttü diye bakarken açıyor yüzünü. Küçük boyuyla oyun yapıyor sanki.
korkma artık büyüdüler kurtarırlar kendilerini. Yine de Tedbir bizden tabiiki.

Ya beni en cok uzen sey dibimde yatiyordu. Cocuk cebellesirken yanimda ben yari uykulu bakmak neden sonra geldi aklima. Kendi kendine uyur diye bekledim. Uykusunda soylenir bazen boyle. Allah korusun ya o sersemlikle ben de tam uykuya gecip bakmasaydim.

Ay canım Allah korusun
Bende de var öyle incecik polar gibi hafif direk örtmüyordum zaten sıcak tutsun diye pile üstüne atıyordum bazen ,kaç kez ben yanındayken çekti çok kolay hareket edebildiği için hep tetikteyim bu hafif örtüyü kullanmayalım dedim. Artık dışarı çıktığımızda puseti örtmek için fln kullanıyoruz

Ya şöyle çocuğumla fotografımız yok hiç doğru düzgün deyinde bende rahatlayım ya çok üzülüyorum
Üzülme ben aylarca büyük oğlumun her gün resmini çektim ama tek bir fotoğrafımız yoktu ana oğul (toplu çekimler hariç). 6 aylıkken ancak kısmet oldu. Niye selfie bile yapmamışım kendime inanamadım. Onun güzelliği karşısında aklıma gelmedi galiba dedim. Şimdi öyle sırnaşık ki yanak yanağa selfie yapıyoruz sürekli . Daha çoookk güzel günleriniz olucak resminiz de olur elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…