Hastane fotolarini saymazsak yok canım hatta bi gün giyindim suslendim puslendim ogluma da papyonlu bi takımı vardı cok tatlı onu giydirdim foto çektik ailece bil bakalım nolmusYa şöyle çocuğumla fotografımız yok hiç doğru düzgün deyinde bende rahatlayım ya çok üzülüyorum
Ya aynen işte benim de süslenip püslenip çekildiğim fotograflarda kızımın agzı yüzü bir yere kaymış yada buğulu çıkmışHastane fotolarini saymazsak yok canım hatta bi gün giyindim suslendim puslendim ogluma da papyonlu bi takımı vardı cok tatlı onu giydirdim foto çektik ailece bil bakalım nolmus
Benim olduğum butun fotolarda oğlumun yüzü gorunmuyo, babasının kucagindayken gulucukler sacmis. Ucumuz varsak fotoda bu sefer de ben güzel cikmamisim
Happy KidsProgramın adı nedir?
Sağol canım benim aynı düşünüyorum diyet yapmadım o yüzdenMukus bazen oluyor bazen olmuyor. Ciddi bir şey olacağını sanmıyorum. Mukus sadece alerji den dolayı da olmayabiliyor. Çocugun kilo alımı, gelişimi yerindeyse fazla takılma bence. Kakada kan görülmediği müddetçe doktorlar önemsemiyor bu alerjik durumları. 1/2 kızarıklık oluyor diye kendinizi heba etmeyin. Sakınan göze çöp batar misali. Mesela @Plm123 bebisi gerçekten alerjik. Tepkileri fazla. O üzerine düşmekte haklı. Ama azcık mukus, 1 2 kızarıklık endişe edilecek şeyler değil. Nacizane ben böyle düşünüyorum... D vitaminin tortular var dibinde demişsin. Hava almış olabilir canım. Benimkine baktım. Tortu falan yok. Bozulmaya yüz tutmuş olabilir. Genelde bu tarz ürünler sabit ısıda tutmak lazım. Hava değişimleri evde 2 3 derece fark olsa bile bozulmalarina sebep olabilir. Bu arada ben de puff kullanıyorum. Tam olarak ne zaman başladık hatırlayamıyorum. Ama 1 şişe dibinde bitmedi henüz. Ama her siktigimda yüzünü eksitip yutuyor. Gelmiyor mu cidden ya, arada 4 5 kere kendime de sıktım hep geldi. Yarın ben de cam damlalikla vermeye başlayayım bari..
Aynen alıştık galiba acısına artık ama doğumdan beri hep hassasiyet, 4 aydır bir kere bornozu bile giyemedim biliyor musun hiçbir şey değdirmiyorumBen burda yazmıştım çok yara var diye. Sonra baktım hic bisey fayda etmiyo hepsini bıraktım sadece emzirdim.Emzirmeden önce ve sonra kendi sutumu suruyorum.
Önceden aynen anlattigin gibi saç baş yoluyodum çığlıklar attigim oldu ağlayarak emziriyodum.
Nasıl geçti bi fikrim yok önce o aciya alistim sonra acimamaya başladı. Gorunuste sol taraf hala kırmızı ama emerken eskisi kadar acimiyo.
Umarım senin de geçer ben asıl diş çıkarma döneminden korkuyorumm.
Ve evett ben de bi emzirme danışmanı vakasiyimm.
Biz de 19 eylül dogumluyuz gündaşız☺Biz 19 eylül doğumuyuz dün aldı tam olarak.
Chiccoyu aldı.
Artık gönlümdeki emzik klipslerini yapabilirim.
Bende benzeri var. Titreyen maymun, yikamayip sivi camasir sabunuyla sildim. Sonra da baska bir bezle iyice duruladim.Kizlar bu pelus oyuncagin icinde zil var makinada yikanir mi? Arkasinda silin diyo amaya da elde mi yikasam bozulur mu bilemedim
Bizimki haftaya. Siz rotanin ikinci dozunu da mi yaptirdiniz? Asidan mi sence bu huysuzlugu? Benimki kac gundur boyle. Asisiz boyleyse asidan sonra koala gibi oluruz heralde.Kızlar bizden başka 4.ay aşısı olan yok mu? Bugün ateşimiz yok ama acayip huzursuz. Hep kucak istiyor. Kucakta bile pek durmuyor ne yapacagimi sasirdim bugün.
Biz kac kez yasadik onu o yuzden yuzunden uzak tutuyorum ortuleri ama gunduz kucuk bi muslinimiz var onu yuzune ortmezsem uyumuyo baainda bekleyip uyudugunda aciyorum yuzunu..bir de hafif ortulerden nefes alir korkma o kadar muslin tarzi..dolanmadigi surece sorun olmaz tabiii yine dikkt etmek lazimKizlar bugun cok canimi sikan bir olay oldu. Bebegim yataginda yatiyordu. Belki usur diye battaniyesinin uzerine asiri ince ve hafif bir polar ortu attim. Ben de yaninda yari uykulu halde uzaniyordum. Bir ara sesi geldi. Mikirdaniyor sandim, aglamadigi icin hemen almak istemedim. Mikirdanmasi bitmeyince bakayim dedim. Bir de ne goreyim. Ince polari almis kafasina gecirmis. Zavallim ondan kurtulmaya calisiyor. Bildiginiz cebellesiyor ortuyle. Ortu cok hafif oldugu icin cekmis kafasina goturmus. O kadar korktum ki anlatamam. Ya zamaninda kalkip bakmasaydim. Kollarini hep ortulerinin ustune cikariyorum kafasina cekmesin diye ama bu ortu cok hafif oldugu icin elini kipirdatsa bile kafasina cekebilir. Siz siz olun bu kadar hafif ortulerle ortmeyin.
Yok muslin degil bu. Polar ortu ama cok ince. Ama nefes almasina engel olacak cinsten ayni zamanda. Ben de gogsune kadar cekerim normalde ama ortu o kadar hafif ki, tuy gibi, eliyle kafasina goturmus.Biz kac kez yasadik onu o yuzden yuzunden uzak tutuyorum ortuleri ama gunduz kucuk bi muslinimiz var onu yuzune ortmezsem uyumuyo baainda bekleyip uyudugunda aciyorum yuzunu..bir de hafif ortulerden nefes alir korkma o kadar muslin tarzi..dolanmadigi surece sorun olmaz tabiii yine dikkt etmek lazim
Aynen benimde yok , oyüzden haftaya bir fotoğrafçıyla anlaşıp evde çekim yaptıracağızYa şöyle çocuğumla fotografımız yok hiç doğru düzgün deyinde bende rahatlayım ya çok üzülüyorum
Bencede burcun neAynen, sabirlilari buluyorlar sanırım
Benimki onu normal battaniye ile de yapıyor. Koltukaltlarından ve beşiğin yanlarına sıkıştırıyorum yine de çekip yüzüne kadar getiriyor. Tam kapatmıyor ama. Battaniyeyi emiyor hırslanınca yüzüne kadar geliyor sanırım. Ben tam gözlerini de mi örttü diye bakarken açıyor yüzünü. Küçük boyuyla oyun yapıyor sanki.Kizlar bugun cok canimi sikan bir olay oldu. Bebegim yataginda yatiyordu. Belki usur diye battaniyesinin uzerine asiri ince ve hafif bir polar ortu attim. Ben de yaninda yari uykulu halde uzaniyordum. Bir ara sesi geldi. Mikirdaniyor sandim, aglamadigi icin hemen almak istemedim. Mikirdanmasi bitmeyince bakayim dedim. Bir de ne goreyim. Ince polari almis kafasina gecirmis. Zavallim ondan kurtulmaya calisiyor. Bildiginiz cebellesiyor ortuyle. Ortu cok hafif oldugu icin cekmis kafasina goturmus. O kadar korktum ki anlatamam. Ya zamaninda kalkip bakmasaydim. Kollarini hep ortulerinin ustune cikariyorum kafasina cekmesin diye ama bu ortu cok hafif oldugu icin elini kipirdatsa bile kafasina cekebilir. Siz siz olun bu kadar hafif ortulerle ortmeyin.
Bende de bu tarz var tereddütteyim yaKizlar bu pelus oyuncagin icinde zil var makinada yikanir mi? Arkasinda silin diyo amaya da elde mi yikasam bozulur mu bilemedim
Ya beni en cok uzen sey dibimde yatiyordu. Cocuk cebellesirken yanimda ben yari uykulu bakmak neden sonra geldi aklima. Kendi kendine uyur diye bekledim. Uykusunda soylenir bazen boyle. Allah korusun ya o sersemlikle ben de tam uykuya gecip bakmasaydim.Benimki onu normal battaniye ile de yapıyor. Koltukaltlarından ve beşiğin yanlarına sıkıştırıyorum yine de çekip yüzüne kadar getiriyor. Tam kapatmıyor ama. Battaniyeyi emiyor hırslanınca yüzüne kadar geliyor sanırım. Ben tam gözlerini de mi örttü diye bakarken açıyor yüzünü. Küçük boyuyla oyun yapıyor sanki.
korkma artık büyüdüler kurtarırlar kendilerini. Yine de Tedbir bizden tabiiki.
Ay canım Allah korusunKizlar bugun cok canimi sikan bir olay oldu. Bebegim yataginda yatiyordu. Belki usur diye battaniyesinin uzerine asiri ince ve hafif bir polar ortu attim. Ben de yaninda yari uykulu halde uzaniyordum. Bir ara sesi geldi. Mikirdaniyor sandim, aglamadigi icin hemen almak istemedim. Mikirdanmasi bitmeyince bakayim dedim. Bir de ne goreyim. Ince polari almis kafasina gecirmis. Zavallim ondan kurtulmaya calisiyor. Bildiginiz cebellesiyor ortuyle. Ortu cok hafif oldugu icin cekmis kafasina goturmus. O kadar korktum ki anlatamam. Ya zamaninda kalkip bakmasaydim. Kollarini hep ortulerinin ustune cikariyorum kafasina cekmesin diye ama bu ortu cok hafif oldugu icin elini kipirdatsa bile kafasina cekebilir. Siz siz olun bu kadar hafif ortulerle ortmeyin.
Üzülme ben aylarca büyük oğlumun her gün resmini çektim ama tek bir fotoğrafımız yoktu ana oğul (toplu çekimler hariç). 6 aylıkken ancak kısmet oldu. Niye selfie bile yapmamışım kendime inanamadım. Onun güzelliği karşısında aklıma gelmedi galiba dedim. Şimdi öyle sırnaşık ki yanak yanağa selfie yapıyoruz sürekliYa şöyle çocuğumla fotografımız yok hiç doğru düzgün deyinde bende rahatlayım ya çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?