Evet, dedigin gibi bizim ortu de. Ben de normalde pusette kullaniyorum. Cok hafif ama sicak da tuttugu icin battaniye uzerine de atiyordum boyle. Artik o sekilde kullanmam.

Bu ninniye ben tesadufen rastlamistim. Karisik ninniler icinde vardi. Bizim oglan pek ilgilenmedi ama ben cok sevdim. Kendime aciyorum bazen

Beşiğinde yatırırken battaniyesini kenarlara sıkıştırıyorum ben aslında battaniye çok doğru değil ama bende kullanıyorum şuan benimkinde kenardan carsafini çıkarmış kapamış yüzünü Allah korusun örtü üzerinde bi donseler çok tehlikeli. Çok dikkatli olmsliyiz

Bizimki haftaya. Siz rotanin ikinci dozunu da mi yaptirdiniz? Asidan mi sence bu huysuzlugu? Benimki kac gundur boyle. Asisiz boyleyse asidan sonra koala gibi oluruz heralde.
Yok canım rota 5.ayda bizimki. Valla bilmiyorum atak döneminden mi nedendir ama böyle değildi. Aşıdan sonra böyle oldu. Huzursuzluk yapması normalmiş. 1 hafta surebiliyormus.

Aynı durumdayız bazen duş alırken su değmesi bile canımı acıtıyo
Benim hamileyken catladi ne yaptıysam geçmedi emzirirken yarıldı parça koptu hatta. İnşallah diş döneminde sorun olmaz

Canim benim Allah muhafaza, Rabbim esirgesin korusun meleklerimizi. Benimki sürekli kafasına çekiyor. Kesinlikle kalın bir şey ortmuyorum ben.daha 1 aylık ti sol eliyle kafasına getirmişti pamuklu battaniyesini. Son zamanlarda da gündüz huy edindi onu. Ben de artık bebisi daha sağlam giydirip uyutuyorum gündüzleri. Üzerini ortmuyorum.

Ay kusura bakmayın ben de çok etkilendim, paylaşma ihtiyacı duydum, valla ne kadar zor, insanın içinde birikiyor

Ay kusura bakmayın ben de çok etkilendim, paylaşma ihtiyacı duydum, valla ne kadar zor, insanın içinde birikiyor
Rabbim evlat acısı yaşatmasın. Dün ateşi çıktı diye içim parçalandı. Kayıp ne zor. Allah hepimizin evlatlarına sağlıklı, sıhhatli uzun ömürler versin

Selam güzel anneler... Profiller miniklerle dolmuş ne güzel olmuş buralar... Çok uzun zamandır yazamadim. Hatırlarsınız belki dogumda bebeğim kakasını yaptığı için tedavi filan görmüştü bir hafta sonra cikmistik hastaneden zar zor savaşarak mücadele ederek emmeye başlatmıştım on gün sonra tekrar hastaneye yattik. İdrarında kan görüyordum arada bı enfeksiyon varmış. Hastane ortamından bulaşan bı bakteri uremis bebeğimde malesef. Bir hafta daha antibiyotik tedavisi gördük ordatken tekrardan biberona alıştı bebeğim çünkü yarım saat süre veriliyordu oda bebek çok küçük olduğu için uyandırmaya çalışmakla geçiyordu yavrum karnını doyuramiyordu mecbur mama takviye alıyordu. Sonuç olarak ikinci defa hastaneden taburcu olduktan sonra emmeyi tamamen bıraktı bebeğim. Çok uğraştım ağladım üzüldüm. Herşey bı tarafa emzirmeyi çok istiyordum hamilelikte ruyalarimda hep goruyodum bbaska bı bağ kuracaktim güya bebegimle emziremezsem diye bı ihtimal bile yoktu. Herneyse sonuç olarak bebeğim sadece mama ile.besleniyor ve bu süreçte insanların ne kadar acımasız olduğunu gördüm insanlardan kastim hemcinsimiz kadınlar... Eminim ki bebeğin sağlığı umurlarinda değil tek dertleri konuyla alakalı konuşmak olan kimseler. Emmiuorsa vahh tuhhh modundalar ve alttan alttan ne biçim annesin mesajı vermeler. Helede sezeryan olduysan yandım. Zorunlu veya isteğe bağlı hiç önemli değil. Ben her türlü okların hedefinde kaldım anlicaniz.hem sezeryan hem emziremeyen bir kadın oldum. O kadar yiprandimki kızlar belkide bu konuları çok konuştunuz benzerndurumlari yasaynlariniz oldu belkide atlattiniz bir çoğunuz ama bende halimi anlatmak istedim öyle işte hepinizide bı özlemişim ki tek tek arıyor gozlerim kim ne yapmış diye. Tabi okuyamadım bini geniş sayfalari ama iyiki burası varmış yaa.. herkes sağlıklıdır umarım... Şimdi bende bebegimle gayet mutluyum yani bı ara öyle eziliyordumki emmiyormu diye soranlara sikila buzule emmiyo değip tüm hikayeyi anlatıyordum istemsizce kendimi savunuyordum sanki valla ben çok istedim.ama emmedi diye yargılayan bakışlara ayy şuan düşününce sinir oluyorum.kimsenin yaşamasını istemeyecegim duygular malesef...insanı zorla cirkef bişe haline getiriyolar... Ayy nasıl özlemişim burayı yaa

Bu saat oldu anca uyudu..uyku tulumu almistim civilden hemde naasil begenerek kirazli kirazli esim sunu cikartalim dedi cikarttik simdi uyudu..bir daha uyku tulumu falan giydirmem..babamizda kisin tshirtle dolasir benzedi demek ki..pelus polar vs asla gelemiyor ter icinde kaliyi cocuk bende hep usur psikolojisi..

Oğlum emeklemeye başladığı zaman evin her yerinde güvenlik önlemi aldık, öyle ki tüm dolaplara dahi kilit aldım taktım (plastik kaplar bölümünü karıştırması için bıraktım bir tek). Sadece tv ünitesi ve tv kalmıştı sabitlenmeyen. Yoğunluk İhmallik derken elimiz değmedi bir türlü. Sabitlemek de çözüm değildi çünkü ünite üstüne çıkıp düştüğü oldu. Yenisini alalım diye bakınıyorduk.
Bugün Oğlum ünitenin üstüne çıkıp televizyonu devirdi. Ve tabii ekran kırıldı tv çalışmıyor.
açıp kapattı çalışsın diye baktı çalışmıyor ondan sonra ağlamaya başladı dudağını sarkıtarak. Doğduğundan beri evden çıkarmak istiyordum televizyonu izlemesini istemediğim için ama maç uğruna duruyordu. çok şükür ona bir şey olmadı.
Şimdiden evde önlem almaya başlayın kızlar ancak bitiyor onu kaldır bunu kilitle derken.

Yüreğim parçalandı sanki. Bu nasıl acı ya Rabbim..
Kızlar imzayla destek verebiliriz su an elden başka bisey gelmiyo annecigine sabır versin duacisi olacağım
Ben de öyle yaptım, Allahım annenin ve babanın yar ve yardımcısı olsun, kucağımdaki bebeğime bi kere daha sımsıkı sarıldım, Allahım sen yokluklarını gösterme evlatlarımızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…