- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Evde yasayan biri olunca öyle oluyorSadece kadin geldigi gun temiz ev zaten. Pencere de acmiyoruz artik ama ev 2 gunde toz icinde kaliyor, yerler yumak yumak. Mecbur cekiyorum koca evi, esim de ben de toza alerjigiz. Bebek de olmasin bari diye cekiyorum. Ama iki gunde o hazne nasil o kadar toz doluyor gercekten anlamiyorum.
Bide banyo yaptıktan sonra saçlar tertemiz surat pakBebeğini banyo yaptırdıktan sonra o elde kalan mis gibi kokuyu içine çekmek gibisi yok
Evet, gordum onlari. Bir de eko hali var, onu da takip ediyorum. Ama gormeden almak istemiyor esim. Ben de begenmezsem koca seyi geri gondermekle ugrasmak istemiyorum aslinda.Instada miacosa ve alyakonsept var ince kilim tarzi halilardan var oraya bakabilirsin. Ben mutfagima alicam da karar veremedim daha modele
Hayalim 3 gune bir gelmesiEvde yasayan biri olunca öyle oluyor
Eskiden yardımcı iki haftada bir gelirdi ev anca pislenirdi simdi haftada bir gelmesi bile yetmiyor
Ay şaka gibi , yok o sevemediği soğuk ve donuk bir tip olduğu için , kıskanmasın diye topu senin üstüne atmıştırRuhlari öyle ... bir gun gorumcemle yolculuk donusu bir yerde mola verdik hamileydim bir bebek sevdim..sen hep boylemiydin hamile kalinca mi oyle oldun ne bileyim ben pek sevemem dedi şoka girdim yazik cocugunda da otizm belirtileri var icimden dedim allah bilir ilgisizlikten oyle oldu o yavrucak..esim der cocuk yaptik sana hala baskalarinin cocuklarini seviosun avmde sosyal medyada goreyim ne tatli falan derim garipsiyorlar..insan olabilmek baska meziyet bence ve dedigin gibi boyle hissedebildgm icin cok sansli hissediyorum kendimi..kv ..cocugu sevmedi gidince yakin arkdsma kiskanmasin diye pek sevmedim demis o zaman kiskanmazdim ama arrtik kiskanirim madem kotu niyet ariyosunuz buyrun
Huysuzluktan gelisemedik ki bizDönmüyormu henüz :)
Benimde ayda bir kez gelirdi , şimdi 15 güne çekeceğim zaten kadın bize yakın oturuyorEvde yasayan biri olunca öyle oluyor
Eskiden yardımcı iki haftada bir gelirdi ev anca pislenirdi simdi haftada bir gelmesi bile yetmiyor
Benim kayınvalide de çocuk yürümeye başlayınca koltuklarını değiştirirsin diyor ne alakaysa öyle de seviyorum ki koltuklarımıSorma hangi akla hizmet yaptık bilmiyorum koltuktan halıya dolaplardan sehbalardan tv ünitesine bembeyaz
Eşimde zaten ömrü tükenmiş olur o zamana dedi ömrü dedigi su anda 3yıllık4 yılda bi esya yenilendigini falan düşünüyor sanırım
2 kez gordu yavrumu dusun iste hos kvdemde 2kez gordu cocuk 4aylik olduAy şaka gibi , yok o sevemediği soğuk ve donuk bir tip olduğu için , kıskanmasın diye topu senin üstüne atmıştır
İnsan yeğenini sevmezmi ya resmen deli
Kendi çocuğuyla ilgilenmiyor dimi yazık
Benim görümcede çocuğunu başından atmaya yer arar , Allahtan anane , teyze ve dayıdan (eşim) şanslıda sevgi dolu büyüyor çocuk
Annenin tek bildiği ona hayır buna hayır aklınca hayırı öğretiyor. Çocuk tamamen engellenerek büyüyor o yüzden çok korkakkeşke işe 1 yıl erken girseydide kayınvalidem kendi düzeniyle büyütseydi
Yok yok yardımcı ol bence bir tık büyüyünce kurtarır kolunu daBebişleriniz sırtüstünden yüzüstüne döndükten sonra kollarını kurtarabiliyormu ?
Bizim kızın döndügü taraftaki kolu altta kalıyor ve onu cekmeyi beceremiyor
Yardımcı oluyorum cunku sinirleniyor aglamaya baslıyor belki canıda acıyor ama yardımcı olmalımıyım ondan emin değilim
Sizde durumlar nasıl
Ben Home sweet Home dan aldım hepsini bir orta bir küçük şeklinde , çok seviyorum altı kaymaz ama defalarca yıkasanda bir şey olmuyorBen de ince kilim tarzi bir seyler istiyorum. Maksat gozu doldursun. Aslinda mudo'da cok guzel halilar buldum ama olculer uymadi.
Ay yazık çok fena ya2 kez gordu yavrumu dusun iste hos kvdemde 2kez gordu cocuk 4aylik olduamaaan bosversene cok sukur sevgiyle buyuyor..zamaninda atmis bir koseye cocugu konusma bile konusmamis cocuk 7 yasinda anca konusuyor simdi cok ilgili gibi ozel egitimlere gidiyo bilgiler aliyo ama nafile..bunda da hayir yok..sabahin korunde cocuk kahvaltisiz 1 kalip.cikolata yiyor..ac ac bim koftesi hamburger ekmehi yiyor evde yemek pismez zaten..bir gece sabaha kadr kustu ertesi gun kahvalti yapmadan seker yiyodu cocuk elinden aldim..esiyle bosaniyo cocuk bitik durumda. Sozde her istegini yapinca ilgili anne oluyor.konusmaya ihtiyac duymuyo ki..ne isterse kendini yere atsa onune geliyo
Birgun orda kalirken gece yarisi kalkti ve aramiza geldi girdi icimiz parcalandi..sevgi dolu bi cocuk nasil oyle oldu onuda anlamadim:) hee bulustugumuzda sinirlerim.bozuluyodu o cocugu oyle gordukce allahtan uzaklastik..
Kesinlikle biz de oyleyiz. Surekli mutsuz bi cocuk uykusundn uyanirken bile agliyor. Sadece uykuya yakin zamanda dans ederek sakinlestirebiliyorum. Is yaptirmiyor cogu zaman. Ana kucaginda oturtuyorum cok az oyaliyor kendini sonra tekrar mikirdanmalara basliyor. Dun gece saat basi uyandi emmek istedi. Bir de sanki hep sikayet ediyor hep bi huzursuz sesler ciksriyor. Ay bir de tukuruk cikarmaya basladi cani sikilinca ya da simarinca tukuruk puskurtuyor her yere
Yani kimsenin anneliğini eleştirmek bize düşmez fakat bizim görümceler çok uç nokta , gerçekten cehaletin son örneğiAy yazık çok fena ya
Tahmin edebiliyorum , benim görümcede ek gıdaya başlamadı bir türlü 18 aylık oldu ağzına bir balık peynir,yumurta koymuşşuğu yoktu şimdi 2 yaşında. Yazın bize kahvaltıya geldiklerinde eşim dedi yeğeni için oda sofraya otursun artık bizimle yesin diye istemeyerek oturtmak zorunda kaldı , onu yemez bunu yemez o alerjik fln salatalık yiyor sadece hala kahvaltı kültürü yok zavallım kahvaltıda muzlu yoğurt ve çeşitli sebzelerden çorba yemek anlayışı bu , ateşi çıkar umursamaz hararetli der ateş ölçeri bile yoktu
Çocuk en sonunda benim doğumdan 1 ay önce Havale geçirdi son anda kurtardılar Allahtan, tahmin et neden bağırsak enfeksiyonundanAllah korusun zaten birşeylerden uzak tutmak çok zor bu dönemde birde sen bakmıyorsun çocuğuna el insaf ,
Aynen aynen şöyle modern bisey bulmaya caliscam yoksa da kötünün iyisi alcam biseyHalı örtüleri koltuk örtüleri falan hep varoş gelirdi o ne ya derdim de kınamamak lazımmıs bende bakayım bi ara
Bunu yazdım ve uyandı bi güzel yedim içime bastira bastira sevdim ve şimdi yine uyutuyorumSssshh elleme uyusun
Benim de test pozitif çıkaydi pek mutlu olacaktı yanlız ama çaktırmıyor daha çocuk küçük falan diyor beni destekliyorr artıkBende henüz adet olmadım
Dün canım acayip tatlı istedi
Eşime söyledim
Eşimin cevabı “hayırdır”
Tövbe tövbe dedim
Evet bende oyle dedim gecelerce uykusuz kalayim benim canimdan can gitsin ama evladim saglikli olsun dedim..ataktalar sanirim insallah gececekKesinlikle biz de oyleyiz. Surekli mutsuz bi cocuk uykusundn uyanirken bile agliyor. Sadece uykuya yakin zamanda dans ederek sakinlestirebiliyorum. Is yaptirmiyor cogu zaman. Ana kucaginda oturtuyorum cok az oyaliyor kendini sonra tekrar mikirdanmalara basliyor. Dun gece saat basi uyandi emmek istedi. Bir de sanki hep sikayet ediyor hep bi huzursuz sesler ciksriyor. Ay bir de tukuruk cikarmaya basladi cani sikilinca ya da simarinca tukuruk puskurtuyor her yereustu basi sirilsiklam. Butun bunlari bir kenara atarsak daha cok konusmaya ve kahkaha atmaya basladi ama cani isterse
Bu arada dun aksam instagramda bir sayfa gordum. Bir hastanenin ihmali sonucu kucucuk bebegini kaybetmis bir annenin hesabi.. oyle uzuldum ki. Bu kadR sikayet edip oflayip pofluyorum ama iyi ki oglum kucagimda.. gecicek bu zamanlar insallah. Saglikli olsunlar da gerisi hic onemli degil..
Ben çok üzülüyorum böyle cocuklara.. anne baba olmak bu degil.Ay yazık çok fena ya
Tahmin edebiliyorum , benim görümcede ek gıdaya başlamadı bir türlü 18 aylık oldu ağzına bir balık peynir,yumurta koymuşşuğu yoktu şimdi 2 yaşında. Yazın bize kahvaltıya geldiklerinde eşim dedi yeğeni için oda sofraya otursun artık bizimle yesin diye istemeyerek oturtmak zorunda kaldı , onu yemez bunu yemez o alerjik fln salatalık yiyor sadece hala kahvaltı kültürü yok zavallım kahvaltıda muzlu yoğurt ve çeşitli sebzelerden çorba yemek anlayışı bu , ateşi çıkar umursamaz hararetli der ateş ölçeri bile yoktu
Çocuk en sonunda benim doğumdan 1 ay önce Havale geçirdi son anda kurtardılar Allahtan, tahmin et neden bağırsak enfeksiyonundanAllah korusun zaten birşeylerden uzak tutmak çok zor bu dönemde birde sen bakmıyorsun çocuğuna el insaf ,
AynenYani kimsenin anneliğini eleştirmek bize düşmez fakat bizim görümceler çok uç nokta , gerçekten cehaletin son örneğihayır kendini bu kadar seviyorsan , iş olsun diye çocuk yapıpta çocuğa yazık etme , o çocuk için yıllarca uğraşan insanlar var kıymet bilmezler
Ay dedikodum gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?