Evde yasayan biri olunca öyle oluyor
Eskiden yardımcı iki haftada bir gelirdi ev anca pislenirdi simdi haftada bir gelmesi bile yetmiyor

Instada miacosa ve alyakonsept var ince kilim tarzi halilardan var oraya bakabilirsin. Ben mutfagima alicam da karar veremedim daha modele
Evet, gordum onlari. Bir de eko hali var, onu da takip ediyorum. Ama gormeden almak istemiyor esim. Ben de begenmezsem koca seyi geri gondermekle ugrasmak istemiyorum aslinda.

Ay şaka gibi , yok o sevemediği soğuk ve donuk bir tip olduğu için , kıskanmasın diye topu senin üstüne atmıştır
İnsan yeğenini sevmezmi ya resmen deli
Kendi çocuğuyla ilgilenmiyor dimi yazık
Benim görümcede çocuğunu başından atmaya yer arar , Allahtan anane , teyze ve dayıdan (eşim) şanslıda sevgi dolu büyüyor çocuk
Annenin tek bildiği ona hayır buna hayır aklınca hayırı öğretiyor. Çocuk tamamen engellenerek büyüyor o yüzden çok korkakkeşke işe 1 yıl erken girseydide kayınvalidem kendi düzeniyle büyütseydi

Benim kayınvalide de çocuk yürümeye başlayınca koltuklarını değiştirirsin diyor ne alakaysa öyle de seviyorum ki koltuklarımı niye durduk yere değiştireyim

2 kez gordu yavrumu dusun iste hos kvdemde 2kez gordu cocuk 4aylik oldu amaaan bosversene cok sukur sevgiyle buyuyor..zamaninda atmis bir koseye cocugu konusma bile konusmamis cocuk 7 yasinda anca konusuyor simdi cok ilgili gibi ozel egitimlere gidiyo bilgiler aliyo ama nafile..bunda da hayir yok..sabahin korunde cocuk kahvaltisiz 1 kalip.cikolata yiyor..ac ac bim koftesi hamburger ekmehi yiyor evde yemek pismez zaten..bir gece sabaha kadr kustu ertesi gun kahvalti yapmadan seker yiyodu cocuk elinden aldim..esiyle bosaniyo cocuk bitik durumda. Sozde her istegini yapinca ilgili anne oluyor.konusmaya ihtiyac duymuyo ki..ne isterse kendini yere atsa onune geliyo
Birgun orda kalirken gece yarisi kalkti ve aramiza geldi girdi icimiz parcalandi..sevgi dolu bi cocuk nasil oyle oldu onuda anlamadim:) her bulustugumuzda sinirlerim.bozuluyodu o cocugu oyle gordukce allahtan uzaklastik..

Yok yok yardımcı ol bence bir tık büyüyünce kurtarır kolunu da
Benimki yan dönebiliyor tam yüzüstü dönmüyor şuan , az çalıştırıyorum heralde

Ay yazık çok fena ya
Tahmin edebiliyorum , benim görümcede ek gıdaya başlamadı bir türlü 18 aylık oldu ağzına bir balık peynir,yumurta koymuşşuğu yoktu şimdi 2 yaşında. Yazın bize kahvaltıya geldiklerinde eşim dedi yeğeni için oda sofraya otursun artık bizimle yesin diye istemeyerek oturtmak zorunda kaldı , onu yemez bunu yemez o alerjik fln salatalık yiyor sadece hala kahvaltı kültürü yok zavallım kahvaltıda muzlu yoğurt ve çeşitli sebzelerden çorba yemek anlayışı bu , ateşi çıkar umursamaz hararetli der ateş ölçeri bile yoktu
Çocuk en sonunda benim doğumdan 1 ay önce Havale geçirdi son anda kurtardılar Allahtan, tahmin et neden bağırsak enfeksiyonundan Allah korusun zaten birşeylerden uzak tutmak çok zor bu dönemde birde sen bakmıyorsun çocuğuna el insaf ,

Off kizlar resmen cocugun huyu suyu degisti cok yorgunum..surekli agliyo surekli bas agrisiyla gezer oldum..ne atakmiş ! P Pekmutlu siz de oylemisiniz ?
Kesinlikle biz de oyleyiz. Surekli mutsuz bi cocuk uykusundn uyanirken bile agliyor. Sadece uykuya yakin zamanda dans ederek sakinlestirebiliyorum. Is yaptirmiyor cogu zaman. Ana kucaginda oturtuyorum cok az oyaliyor kendini sonra tekrar mikirdanmalara basliyor. Dun gece saat basi uyandi emmek istedi. Bir de sanki hep sikayet ediyor hep bi huzursuz sesler ciksriyor. Ay bir de tukuruk cikarmaya basladi cani sikilinca ya da simarinca tukuruk puskurtuyor her yere ustu basi sirilsiklam. Butun bunlari bir kenara atarsak daha cok konusmaya ve kahkaha atmaya basladi ama cani isterse

Bu arada dun aksam instagramda bir sayfa gordum. Bir hastanenin ihmali sonucu kucucuk bebegini kaybetmis bir annenin hesabi.. oyle uzuldum ki. Bu kadR sikayet edip oflayip pofluyorum ama iyi ki oglum kucagimda.. gecicek bu zamanlar insallah. Saglikli olsunlar da gerisi hic onemli degil..

Yani kimsenin anneliğini eleştirmek bize düşmez fakat bizim görümceler çok uç nokta , gerçekten cehaletin son örneği hayır kendini bu kadar seviyorsan , iş olsun diye çocuk yapıpta çocuğa yazık etme , o çocuk için yıllarca uğraşan insanlar var kıymet bilmezler
Ay dedikodum gelmiş

Halı örtüleri koltuk örtüleri falan hep varoş gelirdi o ne ya derdim de kınamamak lazımmıs bende bakayım bi ara
Aynen aynen şöyle modern bisey bulmaya caliscam yoksa da kötünün iyisi alcam bisey

Evet bende oyle dedim gecelerce uykusuz kalayim benim canimdan can gitsin ama evladim saglikli olsun dedim..ataktalar sanirim insallah gececek

Ben çok üzülüyorum böyle cocuklara.. anne baba olmak bu degil.
Hele ki anne baba olmak için çırpınan o kadar çok insan varken..
Geçen haberlerde gordum yanlış hatırlamıyorsam 18 aylık bebek ek gıdaya geçilmediği için ölmüş hatta anne babasina hapis cezası verilmiş.. bu nasıl zihniyet nasıl bi merhamet aklım almıyor..

Aynen gercekten uc noktalarda 2.evliligiydi bir kizida babada birakmis buyuk konusmayayim evladimdan asla ayrilmam yani kiz simdi 18 yasina geldi uni gidecek olunca yanina aldi..oglanda sorunlari var yazik otizm belirtileri yani ne cesaret bir daha evlen cocuk yap bir de bakma..bir daha bosan esimede tak etti iste bosanmayi bile beceremeyince konusmuyo arrtik bir de sana akil verir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…