InsallahEvet bende oyle dedim gecelerce uykusuz kalayim benim canimdan can gitsin ama evladim saglikli olsun dedim..ataktalar sanirim insallah gececek
Bizim gelin gibi olamaz kimse.Hayir hayır amacım kesinlikle gorumcelik yapmak değil ama insan evladına bir kahvaltı sofrası hazırlamaz mi ya.Cocuklar her sabah nesguik yiyor kahvaltı anlayişi bu.Ne zeytin ne peynir ne başka birşey yemeyi bilmiyor.Cok sınır oluyorum ama anneleri olduğu için birşey diyemiyorumYani kimsenin anneliğini eleştirmek bize düşmez fakat bizim görümceler çok uç nokta , gerçekten cehaletin son örneğihayır kendini bu kadar seviyorsan , iş olsun diye çocuk yapıpta çocuğa yazık etme , o çocuk için yıllarca uğraşan insanlar var kıymet bilmezler
Ay dedikodum gelmiş
Bir sabah kalktik süt burger vermis cocuga dedim kahvalti yapmadi o saglikli ya gecistirsin kahvaltiya kadr dio..nerde salam sosis varsa ekmek arasi..kolay cunku gordukce cildiriyodum soyluyodumda yemezki diyo cocuk bize gelince 2 eliyle pilav yiyodu dusun kasik tutmayi falan ogretiyodum ve hemen ogreniyorduBen çok üzülüyorum böyle cocuklara.. anne baba olmak bu degil.
Hele ki anne baba olmak için çırpınan o kadar çok insan varken..
Geçen haberlerde gordum yanlış hatırlamıyorsam 18 aylık bebek ek gıdaya geçilmediği için ölmüş hatta anne babasina hapis cezası verilmiş.. bu nasıl zihniyet nasıl bi merhamet aklım almıyor..
Guzel ve kaliteli hali ortusu bulanlar alip kullanmaya baslayan arkadaslar olursa yazar misiniz bize de ben de alicam cunku haliyi yeni aldim ertesi gun kizim cay doktu ve yikamaya verdim hemen koltuklarimda ortu vardi ama kaldirdim ufaklik ek gidaya gecince sererim yine. Ben buldan aldim koltuk ortulerimi sadece oturma ve sirt yaslama yerini ortuyorm kollarini ortmuyorum ve yazin da yakmaz buldanlar yaz kis kullaniyrm kayma da yapmiyoAynen aynen şöyle modern bisey bulmaya caliscam yoksa da kötünün iyisi alcam bisey
Yazık ya gerçekten. Bi de bunlar nerde yaşıyor acaba.. hani ne bileyim mesela biz burda epey konuştuk ek gidayi.. neler yedircez blw mi denesek yok kac ogun yiyecek vs.Bir sabah kalktik süt burger vermis cocuga dedim kahvalti yapmadi o saglikli ya gecistirsin kahvaltiya kadr dio..nerde salam sosis varsa ekmek arasi..kolay cunku gordukce cildiriyodum soyluyodumda yemezki diyo cocuk bize gelince 2 eliyle pilav yiyodu dusun kasik tutmayi falan ogretiyodum ve hemen ogreniyorduaman boyle velilerimde vardi koy tv karsisina ver tableti dursun...buysuun cocuk..
İnan hiç bi fikrim yok hiç kullanmadim da. Annem de kullanmazdi. Komsum kullanıyordu geçen sordum çarşıdan bi ceyizciden almışlar. Vakit bulabilirsem çıkıp alirim yoksa internetten sipariş vercem.Bu gece biz de uyumadik dogru duzgun yaa 1.30
Guzel ve kaliteli hali ortusu bulanlar alip kullanmaya baslayan arkadaslar olursa yazar misiniz bize de ben de alicam cunku haliyi yeni aldim ertesi gun kizim cay doktu ve yikamaya verdim hemen koltuklarimda ortu vardi ama kaldirdim ufaklik ek gidaya gecince sererim yine. Ben buldan aldim koltuk ortulerimi sadece oturma ve sirt yaslama yerini ortuyorm kollarini ortmuyorum ve yazin da yakmaz buldanlar yaz kis kullaniyrm kayma da yapmiyo
Çok güzel çok yakışır öykü hanima :) gule gule giysinKız anneleri yılbaşı kıyafetlerimiz hazır soldaki Lcw sagdaki Hm aklınızda olsun :)
Bügun tam 3 aylık olduk dediğin gibi dönüyor ama o kolunu tam kurtaramiyor basıyor yaygarayı.Bebişleriniz sırtüstünden yüzüstüne döndükten sonra kollarını kurtarabiliyormu ?
Bizim kızın döndügü taraftaki kolu altta kalıyor ve onu cekmeyi beceremiyor
Yardımcı oluyorum cunku sinirleniyor aglamaya baslıyor belki canıda acıyor ama yardımcı olmalımıyım ondan emin değilim
Sizde durumlar nasıl
Gerçekten bu devirde bu bilinçsizlik bu tembellik pes dedirtiyor günah yaBen çok üzülüyorum böyle cocuklara.. anne baba olmak bu degil.
Hele ki anne baba olmak için çırpınan o kadar çok insan varken..
Geçen haberlerde gordum yanlış hatırlamıyorsam 18 aylık bebek ek gıdaya geçilmediği için ölmüş hatta anne babasina hapis cezası verilmiş.. bu nasıl zihniyet nasıl bi merhamet aklım almıyor..
Yaklasik 1 sAat once ben yazdim bunlariYa bu çocuklar atak mi ne ondalar mi acaba sanki bir derdi var gibi 2 gündür canımı okudu gece çok zor uyuyor saat başı uyanık gözleri kocaman kocaman açıyor sabki hiç uyumamış sabah 8 de kalktı düşünün öğlenden sonra 2 de anca uyuttum oda duş falan aldırdım artık ondan dolayı ama devamli sallıyorum besigini yoksa fırt açacak yine gözleri. Ağız suyu acayip arttı yaklaşık 3 haftadır vardı zaten de iyice salyalar akıyor önlük yetistiremiyorum
İyi hafif saglam bi süpürge almamız lazım :) yoksa dediğin gibi emekleyince ek gıdaya gecince dahada pislenecekHayalim 3 gune bir gelmesihaftada bir yetmiyor. Bebis ayaklaninca hele hic yetmeyecek.
Yüzüstü bolca bırak biz ilk ay baslamıştık doktorumuzun önermesiyleHuysuzluktan gelisemedik ki bizdaha yeni yeni durdurabiliyorum Yüz üstü oda elini daha kolay azina tikayabildigi için galiba
Ayda bir miBenimde ayda bir kez gelirdi , şimdi 15 güne çekeceğim zaten kadın bize yakın oturuyor
Benim kayınvalide de çocuk yürümeye başlayınca koltuklarını değiştirirsin diyor ne alakaysa öyle de seviyorum ki koltuklarımıniye durduk yere değiştireyim
Yok yok yardımcı ol bence bir tık büyüyünce kurtarır kolunu da
Benimki yan dönebiliyor tam yüzüstü dönmüyor şuan , az çalıştırıyorum heralde
Ilk aydan beri yatırıyorum ama 1 dkk tutamasan kavga kıyamet kaldırıyorum mecburYüzüstü bolca bırak biz ilk ay baslamıştık doktorumuzun önermesiyle
Tabi yanında ol mutlaka yüzüstünden sırt üstüne cok kolay döner
Bizim aydakiler artık sırtüstünden yüzüstüne dönmeye baslıyor
Bizimkinin kolu arada kalmasa basaracak tamamende bakalım var demekki onada vakti :)
İnternetten bulursan haber ver bizedeAynen aynen şöyle modern bisey bulmaya caliscam yoksa da kötünün iyisi alcam bisey
Hmmm ağzımın suyu aktıYemek tarifi yaziyom dikkatli okuyun.
1 kilo kuzu kol kemikli duduklude haslayin.
3 patatesi yemeklik dograyip az kizartin,tam pismesin. Patatesi tencerede kizartin. Patatesler bitince o tencerede sagan kavurun salca ve az su ekleyip sogani pisirin. Dudukludeki etleri kemiginden ayirip patateslerle birlikte soganli tencereye alip tuz atip bir kac kepce de et suyu ekleyip tikirdadin en fazla 5 dk.
Afiyetle yiyin. Sonrasi sabaha bol bol sutler. Gece yatarkende 1 cay bardagi etin suyundan ictim. Cok guzel degildi icmesi ama rezeneden iyidir. Ilac niyetine. Benim diyet dolayisiyla sutum yari yariya azalmisti. Bu sabah eski gunlerdeki gibi.
Ay bende resme bakmaya çalıştım da buyumedi tam göremedim. Maşallah oturmuş bildiğin. Biz bugün daha eşimle bunu konuştuk ne zaman oturtcaz diye. Dort aydan sonra yazıyo ama bilemedim sen destekli mi oturtuyosun ve kac gunluksunuzIlk aydan beri yatırıyorum ama 1 dkk tutamasan kavga kıyamet kaldırıyorum mecbur2 saattir göğsümde uyuyo şimdi bıraktığımda yine ağlama gecede uyumuyo zaten kıyamadım kucağımda uyutuyorum yazık diye ( yemek yemiyo diye cips yediren anne gibi hissediyorum şuan ) bide erken biliyorum ama tek mutluoldugu şey oturmak çivi gibi duruyor oturuken keyfi yerinde bak
Evet, 2 yildir onu alalim diyoruz esimle. Cok usengec bir aileyizİyi hafif saglam bi süpürge almamız lazım :) yoksa dediğin gibi emekleyince ek gıdaya gecince dahada pislenecek
Cok tatlılar ama ya bi hırslanıyor cıkarmak için tekrar sırtüstüne dogru dönmeye baslıyor dahada sinirleniyor falanÇok güzel çok yakışır öykü hanima :) gule gule giysin
Bügun tam 3 aylık olduk dediğin gibi dönüyor ama o kolunu tam kurtaramiyor basıyor yaygarayı.
Eltim de arçelik var şarjlı evet çok çok iyi çekiyor diyemem ama günlük temizlik için iş görüyordu. Dysonlar şahane zatenYa bende ona baktım ama dyson la aynı fiyat onu alırım daha iyi
Buarada bende dikey sarjlı bakıyordum ama kimse sarjlı önermiyor ömrü iki yılmıs ve cekim gücü düşükmüş onun yerine dikey kablolu kablosu 6mt ve daha uzunundan alıp öyle kullan diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?