Bizim gelin gibi olamaz kimse.Hayir hayır amacım kesinlikle gorumcelik yapmak değil ama insan evladına bir kahvaltı sofrası hazırlamaz mi ya.Cocuklar her sabah nesguik yiyor kahvaltı anlayişi bu.Ne zeytin ne peynir ne başka birşey yemeyi bilmiyor.Cok sınır oluyorum ama anneleri olduğu için birşey diyemiyorum

Bir sabah kalktik süt burger vermis cocuga dedim kahvalti yapmadi o saglikli ya gecistirsin kahvaltiya kadr dio..nerde salam sosis varsa ekmek arasi..kolay cunku gordukce cildiriyodum soyluyodumda yemezki diyo cocuk bize gelince 2 eliyle pilav yiyodu dusun kasik tutmayi falan ogretiyodum ve hemen ogreniyordu aman boyle velilerimde vardi koy tv karsisina ver tableti dursun...buysuun cocuk..

Ya bu çocuklar atak mi ne ondalar mi acaba sanki bir derdi var gibi 2 gündür canımı okudu gece çok zor uyuyor saat başı uyanık gözleri kocaman kocaman açıyor sabki hiç uyumamış sabah 8 de kalktı düşünün öğlenden sonra 2 de anca uyuttum oda duş falan aldırdım artık ondan dolayı ama devamli sallıyorum besigini yoksa fırt açacak yine gözleri. Ağız suyu acayip arttı yaklaşık 3 haftadır vardı zaten de iyice salyalar akıyor önlük yetistiremiyorum

Aynen aynen şöyle modern bisey bulmaya caliscam yoksa da kötünün iyisi alcam bisey
Guzel ve kaliteli hali ortusu bulanlar alip kullanmaya baslayan arkadaslar olursa yazar misiniz bize de ben de alicam cunku haliyi yeni aldim ertesi gun kizim cay doktu ve yikamaya verdim hemen koltuklarimda ortu vardi ama kaldirdim ufaklik ek gidaya gecince sererim yine. Ben buldan aldim koltuk ortulerimi sadece oturma ve sirt yaslama yerini ortuyorm kollarini ortmuyorum ve yazin da yakmaz buldanlar yaz kis kullaniyrm kayma da yapmiyo

Yazık ya gerçekten. Bi de bunlar nerde yaşıyor acaba.. hani ne bileyim mesela biz burda epey konuştuk ek gidayi.. neler yedircez blw mi denesek yok kac ogun yiyecek vs.
Aynı şekilde instagram face de dolu böyle gruplar ek gıda hesaplari. Hic mi takip etmiyo ki hiç mi denk gelmiyolar. Hani insan der ben çocuğum için ne yapabilirim diye.
Bi laf var ya saldim bayira mevlam kayira öyle buyuyolar.. bi de ben bu babaanne laflarını nerden biliyorum ki

İnan hiç bi fikrim yok hiç kullanmadim da. Annem de kullanmazdi. Komsum kullanıyordu geçen sordum çarşıdan bi ceyizciden almışlar. Vakit bulabilirsem çıkıp alirim yoksa internetten sipariş vercem.

Kız anneleri yılbaşı kıyafetlerimiz hazır soldaki Lcw sagdaki Hm aklınızda olsun :)
Çok güzel çok yakışır öykü hanima :) gule gule giysin
Bügun tam 3 aylık olduk dediğin gibi dönüyor ama o kolunu tam kurtaramiyor basıyor yaygarayı.

Gerçekten bu devirde bu bilinçsizlik bu tembellik pes dedirtiyor günah ya çocuğumun tırnağını bile keserken aklım çıkıyor zarar vereceğim diye ne diyeyim başka

Yaklasik 1 sAat once ben yazdim bunlari sanirim bunun adi atak gecmis olsun

Huysuzluktan gelisemedik ki biz daha yeni yeni durdurabiliyorum Yüz üstü oda elini daha kolay azina tikayabildigi için galiba
Yüzüstü bolca bırak biz ilk ay baslamıştık doktorumuzun önermesiyle
Tabi yanında ol mutlaka yüzüstünden sırt üstüne cok kolay döner
Bizim aydakiler artık sırtüstünden yüzüstüne dönmeye baslıyor
Bizimkinin kolu arada kalmasa basaracak tamamende bakalım var demekki onada vakti :)

Benimde ayda bir kez gelirdi , şimdi 15 güne çekeceğim zaten kadın bize yakın oturuyor
Ayda bir mi senmi yapıyordun temizlik ben hiç anlamam sevmemde iki haftada bir gelir halılardan ütüye herseyi yapardı cocuktan sonra haftada bir bile yetmiyor iki güne bir kıl sac kaynıyor ev
Benim kayınvalide de çocuk yürümeye başlayınca koltuklarını değiştirirsin diyor ne alakaysa öyle de seviyorum ki koltuklarımı niye durduk yere değiştireyim

Valla 3 yıl önce 7bine aldıgımız koltuk 19bin olmuş. 2bine aldıgımız beyaz esya 7bin olmuş hersey inanılmaz artış göstermiş. Sen bunları söyle bi kendisi ödeyecekse neden almayasın

Yok yok yardımcı ol bence bir tık büyüyünce kurtarır kolunu da
Benimki yan dönebiliyor tam yüzüstü dönmüyor şuan , az çalıştırıyorum heralde

Kendi yapsın bırak yanına önüne oyuncaklar koy yakınında takip et
Bişey basardıgında atıyorum oyuncagı tutup agzına götürdüğünde mesela inanılmaz mutlu oluuor benimki

Ilk aydan beri yatırıyorum ama 1 dkk tutamasan kavga kıyamet kaldırıyorum mecbur 2 saattir göğsümde uyuyo şimdi bıraktığımda yine ağlama gecede uyumuyo zaten kıyamadım kucağımda uyutuyorum yazık diye( yemek yemiyo diye cips yediren anne gibi hissediyorum şuan ) bide erken biliyorum ama tek mutluoldugu şey oturmak çivi gibi duruyor oturuken keyfi yerinde bak

Hmmm ağzımın suyu aktı

Ay bende resme bakmaya çalıştım da buyumedi tam göremedim. Maşallah oturmuş bildiğin. Biz bugün daha eşimle bunu konuştuk ne zaman oturtcaz diye. Dort aydan sonra yazıyo ama bilemedim sen destekli mi oturtuyosun ve kac gunluksunuz

Çok güzel çok yakışır öykü hanima :) gule gule giysin

Bügun tam 3 aylık olduk dediğin gibi dönüyor ama o kolunu tam kurtaramiyor basıyor yaygarayı.
Cok tatlılar ama ya bi hırslanıyor cıkarmak için tekrar sırtüstüne dogru dönmeye baslıyor dahada sinirleniyor falan
Salıncaktanda kendini kaydırmaya basladı kemerini takmam lazım
Bulasık makinesini bosaltıyordum yanında bi baktım ki göbekten güc ala ala kendini asagı sarkıtmaya basladı
Hali cok komik olsada düşse aklım cıkardı eminim :)

Eltim de arçelik var şarjlı evet çok çok iyi çekiyor diyemem ama günlük temizlik için iş görüyordu. Dysonlar şahane zaten yuvarlak temizlik robotunu da ben yıllar evvel Kore dizilerinde görüyordum Türkiye de yoktu o zamandan ahtım var alıcam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…