İnternetten bulursan haber ver bizede
Buarada bazısı toplanma yapabiliyormuş yorumlara dikkat et mutlaka
Ben bütün yorumları okumadan almam zaten bulursam yazarım hatta ilk bulan yazsin. Hepimizin evi aynı oluyomus

Benimkide kolumda uyuyor öğlenleri bıraksam bes dk uyumaz :)
4.aydan itibaren bazı bebekler destekli oturmaya baslayabilirmiş
Salıncak ve pusettede oturuyorlar aslında ama dimdik değil tabi
Oyun halısı kullanıyormusun peki

Nasil yani, 18 ay boyunca neyle beslenmis bebek? Sadece mama mi vermisler? Bu cehalet nedir, insallah ciddi bir hapis cezasi almislardir. Bu cahilligin agir bir cezasi olmali. Bu kadar cahillerse cocuk yapmasinlar.

Aynen zor geceydi valla bir saat dolasıya uyandık
Totosunu yerim bi de gülüyor gecenin ortasında

Ben cok tezcanlıyımdır bişey aklımdaysa ilk fırsatta alırım ama eşim hiiiç aklında bile tutmaz
Uzun bir arastirma yapariz, yani ben yaparim. Evimizi tadilat yaptirirken kapi kollari icin 5 kez gittigimizi bilirim. Esim de asiri secici. Ben de zor begeniyorum. Ama bir kapi koluna da 5 kez gitme degil mi?

Dysonlar sahane ama fiyatlar uzay masallah. Ne zamandir bakiyorum belki bir indirim yakalarim diye ama indirimde bile uzay

Nasil yani, 18 ay boyunca neyle beslenmis bebek? Sadece mama mi vermisler? Bu cehalet nedir, insallah ciddi bir hapis cezasi almislardir. Bu cahilligin agir bir cezasi olmali. Bu kadar cahillerse cocuk yapmasinlar.
Amerikada olmuş sadece anne sütü vermişler cezası ne kadar hatırlamıyorum baya oldu göreli. Yazık çocuğa yaa

Evet arıyor düşmesi an meselesi kemersiz aslaa dikkat etmek gerek ben ayağımda sallayarak uyutuyorum öyle bir can havli ile kendisini atiyor görsen işkence yapıyorum sanırsın halbuk8 uykusu var diye ağlıyor atıyor kendini bi de beyimi tutuyorum sallama iskenceso yetmiyor gibi. Benimkine de rahat batıyor salıncak hMak gitmiyor ayağımda sallanacak bi ara da poşetten çıkmıyorduk:/

Zaten cabuk ömrü tükeniyormus tavsiye etmiyorlar
İyi gene ne güzel acabiliyorsun süpürge ben anca biri gelicek veya gözüme cok batacakta öyle. Kadın gelene kadar pis pis yasıyoruz
Bende sadece çocuk duruyor diye salon ve yatak odasını süpürüyorum sık sık geri kalan yerler toz, kırıntı içinde oluyor haftada 1 anca süpürüyorum

Eşim ve ben yapıyoruz temizliği yani şöyle yemek, bulaşık, çamaşır , ütü zaten rutin işler olduğu için evi süpürüp , silmek ve toz kalıyor o kadar işi yapınca çokta koymuyor hahahah eşim yardım ediyor hatta geçen bizi anneme bıraktı eve dönüp temizlik yaptı misafir gelecek diye , Kadın çağırmaya vakitte kalmamıştı. Eşim benden güzel iş yapıyor bende temizlik sevmem , ama ayağım sakat yerimden kalkamazken ayaklanayım da hunharca evde iş yapayım diye düşündüm yaptım mi hayır

Sadece kucakta uyumak istiyor artik. yerine koydum, yarim saat sonra ciglik cigliga uyandi. Simdi yine kucagimda uyuyor.

Suan resmen doktora getirmeyi planliyorum durmaksizin agladi mama yaptim olmadi uyuttum az bi uyudu aglayarak uyandi gazi var diye gaz damlasi verdim yok yok ..cani yanar gibi agliyo o kadar keyifsiz ve mutsuz ki.atesi yok ama bir yeri mi agriyor acaba

Hiç sorma herşey aşırı pahalı artık

Suan resmen doktora getirmeyi planliyorum durmaksizin agladi mama yaptim olmadi uyuttum az bi uyudu aglayarak uyandi gazi var diye gaz damlasi verdim yok yok ..cani yanar gibi agliyo
Ayağına alıp alıyorsa emzik , sallamayı dene istersen. Benimki de çığlık çığlığa ağlıyor bazen artık anlıyorum uyku krizi olduğunu , 2 dk ya kalmaz bayılıyor sallayınca bir seferinde ablam bir seferinde arkadaşım şok oldular niye ağlıyor diye hemen uyutuyorum ama süper hız anında susup uyuyor , acaba seninki de uykudan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…