Suan resmen doktora getirmeyi planliyorum durmaksizin agladi mama yaptim olmadi uyuttum az bi uyudu aglayarak uyandi gazi var diye gaz damlasi verdim yok yok ..cani yanar gibi agliyo
Kucakta gezince sakinlesiyor mu? Benimki de kac gundur huysuz hep agliyor. Kucakta gezerken susuyor, o da bazen. Bir babada bir bende sersem olduk kac gundur.

O sekilde uyudu bende aaa evet uykudanmis dedim 20 dk sonra aglayarak uyandi kaldiigi yerden devam 1 saat oncr mama vermistim 120 cc simdi emziriyorum..memeyi cekeyim yine baslayacak sasirmis durumdayim ya

Kucakta gezince sakinlesiyor mu? Benimki de kac gundur huysuz hep agliyor. Kucakta gezerken susuyor, o da bazen. Bir babada bir bende sersem olduk kac gundur.
Yok o sekilde de durmuyo..basima agrilar girdi artik oturdum bende agladim nesi var diye

O uyku krizi bana da oldu 5 kez falan , hiç öyle ağladığını görmemiştim , altını açıyorum kucağıma alıp gazına bakıyorum karnının tok olduğuna emin oluyorum , sarılıyorum gezdiriyorum yok sonra acaba uykusu mu var ama uyku için böyle ağlamazki dedim yatırdım ayağıma inleye inleye susup 2 dakika içinde uyudu , 2 kez arkadaşımın yanında 1 kez annemin 1 kez ablamın yanında yaptı bişey değil üstüne alınıyorlar beni istemiyor mu falan , aç mi biberon vermeye çalışmalar hayır gezdirme ayakta getir hemen bana uyuyacak diyorum artık , zınk o saniye bayılıyor çok enteresan

Yok o sekilde de durmuyo..basima agrilar girdi artik oturdum bende agladim nesi var diye
Bize bir kez oldu bu dedigin, daha 20 gunluktu. Gazdanmis ama. Seninkinin gaz olmadigina emin misin? Damla hemen ise yaramamis olabilir. Karnini isit, masaj yap istersen. Kimyon da verebilirsin biraz.

Bize bir kez oldu bu dedigin, daha 20 gunluktu. Gazdanmis ama. Seninkinin gaz olmadigina emin misin? Damla hemen ise yaramamis olabilir. Karnini isit, masaj yap istersen. Kimyon da verebilirsin biraz.
Dün ictim kimyon cayi dur bir cay kasigi onada vereyim..

O sekilde uyudu bende aaa evet uykudanmis dedim 20 dk sonra aglayarak uyandi kaldiigi yerden devam 1 saat oncr mama vermistim 120 cc simdi emziriyorum..memeyi cekeyim yine baslayacak sasirmis durumdayim ya
Uykusunu alamadan geri uyandığı için huysuzluğu devam ediyor olabilir. Bir de evham yaptırmak istemem ama gülce biraz alerjik gibi ya o mu sıkıntı yapıyor acaba çocuğa. Gerçi atak haftası herşey normal

Uykusunu alamadan geri uyandığı için huysuzluğu devam ediyor olabilir. Bir de evham yaptırmak istemem ama gülce biraz alerjik gibi ya o mu sıkıntı yapıyor acaba çocuğa. Gerçi atak haftası herşey normal
Bizimki ciglik cigliga uyandi, simdi bir saattir kucagimda misil misil uyuyor. Yerine koymaya korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…