Uykusunu alamadan geri uyandığı için huysuzluğu devam ediyor olabilir. Bir de evham yaptırmak istemem ama gülce biraz alerjik gibi ya o mu sıkıntı yapıyor acaba çocuğa. Gerçi atak haftası herşey normal
Bende dusunuyorum canim onu hep kafamda soru isareti o yuzden bi gidicez doktora

Kızlar bir şey sorcam görüntülü konuşma bebeğimize zarar verir mi? Eşimin ailesi şehir dışında ve her gün oğlumu görmek için görüntülü arıyorlar. Konuşurken Süreyi kısa tutmasını istiyorum eşimin ama bazen bir kaç dakikadan fazla tutuyor ve bu benim canımı sıkıyor

Gazı vardır muhtemelen aksam saatlerinde gaz sancısı çok oluyor bizim de öyle hatta bugun yine banyodan sonra yarım saat krize girdi sesi kısıldı ağlamaktan kimyon verdim biraz rahatladı ne zaman bitecek bu gaz ya (

Benim eşim de yanımda değil mecbur görüntülü konuşuyorux

Bu çocukları boyuna gezdirmek lazım heralde:)ki yorulup uyusunlar.bugün evdeydik güya babasıyla banyo yaptırdık hanımefendiyi ayagımda sallıyorum kucağımda sallıyorum çarşafta sallıyoruz yok gözler fal taşı gibi bakıp gülüyor dalga geçiyor.2 defa 20şer dak anca uyudu.lcwden tulum almistik kirmizi kadife simdi giysin diye 6-9 ay aldik o da dar geldi bir de onu giydirirken kaos yasandi.Altı değişirken sıkıntı yok ama istiyorki hiç üst baş değişmesin öyle kalsin:))))
Yarın gündüz çalışıyor eşim pzts dışarı çıkacağız:)))lohusayken bile ordan oraya alisti zair cocuk ne bileyim

Bende verdim banyo yaptirdim masaj yaptim sicak havlu koydum o iyi geldi uyutuyo babasi insallah uyur uyanmadan perisan oldum

Evet disarda uyur bebek arabasinda evde kiyamet kopuyo bizimkide ince giyinmek istiyo kadife tulum polar tulum hic hoslanmiyo

Biz de gunde 2 kez anneme gosteriyoruz mecburen..cok ozluyor..o kadardan bir sey olmaz diye dusunuyorum gun cinde tv bile acmiyorum cunku ..

Biz de gunde 2 kez anneme gosteriyoruz mecburen..cok ozluyor..o kadardan bir sey olmaz diye dusunuyorum gun cinde tv bile acmiyorum cunku ..
Ya 2 dakika neyse de biraz daha uzun olunca uzun süre radyasyona maruz bırakmışız gibi hissediyorum canım sıkılıyor. Sizin ne kadar sürüyor yani bir süre kısıtlamanız var mı?

@ozlemo248 yesilus @ShinSeGi
Kızlar 4 aylık olduk bugün duygusalım

Aynen büyüyorlar kuzular elleriyle yüzüme dokunuyo, telefonla birşey yazarken dokunup degistiriyo ama biz çok istahsiz bu ara sizin nasıl 2 haftadır gece sagdigim sütü icmiyo önce 100 CC icerdi 20 CC zor iciyo ne oldu anlamadım. 2 gündür bende atesliyim 40 dereceye çıkıp inuyo bugünde bebek oksuruyo ateşi ara ara 37.2 benden bulaştı eşimde yok 3 gündür 2 cocukla kabus yasiyorum. Valla bugün foto bile cekemedik aylık cekimimizi

Ya 2 dakika neyse de biraz daha uzun olunca uzun süre radyasyona maruz bırakmışız gibi hissediyorum canım sıkılıyor. Sizin ne kadar sürüyor yani bir süre kısıtlamanız var mı?
5 dk suruyordur iste annem ne kadr dayanabilirse..cocuga direk tutmuyorum uzak tutuyorum zaten..ben daha cok emzirirken telefon kurcalamama uzuluyorum canim sıkılıyo 1 saat emerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…