9. Eylül doğumlu canım erken biliyorum ama sakinleştirmek için ara ara oturtuyorum ben hoşuna gidiyor hem biseylere tepki vermeye alışıyor 4 ay dolsun sürekli oturturum sanırım bizim gelişimimizde böyle ilerliycek
Ben biraz okudum yüzüstü yatirinca kafasını kaldiriyosa destekle oturabilir yazmışlar. Hafta bazı doktorlar bebekler oturmaz efsane oturabilir diyo.
Benimki 3 eylül doğumlu. Ben de bi on gün sonra baslarim destekle oturtmaya hem biraz daha oyalanmis olur:))
kızlar bilmiyorum ne kadar dogru
kiz bebekler daha erken oturabilir derler
burada mutlaka bebegin kemik gelişimi çok önemli
ben kucağımda oturtuyorum bi süredir...
5. aya girdiğimizde de destekle oturturum sanırım...
kızlar bilmiyorum ne kadar dogru
kiz bebekler daha erken oturabilir derler
burada mutlaka bebegin kemik gelişimi çok önemli
ben kucağımda oturtuyorum bi süredir...
5. aya girdiğimizde de destekle oturturum sanırım...
Bebişleriniz sırtüstünden yüzüstüne döndükten sonra kollarını kurtarabiliyormu ?
Bizim kızın döndügü taraftaki kolu altta kalıyor ve onu cekmeyi beceremiyor
Yardımcı oluyorum cunku sinirleniyor aglamaya baslıyor belki canıda acıyor ama yardımcı olmalımıyım ondan emin değilim
Sizde durumlar nasıl
Aynıyız altta kalan kolu kurtsramoyor senle benim ki aynı gündü doğumlar demi 6 eylül tam öyle kendini yuvarlayamıyor hala ayakları kaldırıp ayıyı kendini ben yardımcı oluyorum elimle destekliyorum dikkatini çekecek bişey koyuyorum sagına veya soluna baka baka dönmeye çalışıyor ama altta kalan kolu kurtaramıyor
Ya bu çocuklar atak mi ne ondalar mi acaba sanki bir derdi var gibi 2 gündür canımı okudu gece çok zor uyuyor saat başı uyanık gözleri kocaman kocaman açıyor sabki hiç uyumamış sabah 8 de kalktı düşünün öğlenden sonra 2 de anca uyuttum oda duş falan aldırdım artık ondan dolayı ama devamli sallıyorum besigini yoksa fırt açacak yine gözleri. Ağız suyu acayip arttı yaklaşık 3 haftadır vardı zaten de iyice salyalar akıyor önlük yetistiremiyorum
Zaten cabuk ömrü tükeniyormus tavsiye etmiyorlar
İyi gene ne güzel acabiliyorsun süpürge ben anca biri gelicek veya gözüme cok batacakta öyle. Kadın gelene kadar pis pis yasıyoruz
Bebiş bir emeklemeye başlasın hergün sende açarsın mecbur. 15 dk da evi süpürmek gibi rekorlar kırarsın. Hele ki ayaklanınca yerinde duramadan gezerek hergün bir şey yesin o zaman gör. Bazen kızıyorum şarjlıyı kendisi alıp süpürmeye başlıyor, tabi kısa sürede arabaya dönüşüyor ona göre
Kimi zaman süpürgeyi toplamıyorum bile, akşama kesin yine açarım buraya diyorum.
Ben biraz okudum yüzüstü yatirinca kafasını kaldiriyosa destekle oturabilir yazmışlar. Hafta bazı doktorlar bebekler oturmaz efsane oturabilir diyo.
Benimki 3 eylül doğumlu. Ben de bi on gün sonra baslarim destekle oturtmaya hem biraz daha oyalanmis olur:))
Bebiş bir emeklemeye başlasın hergün sende açarsın mecbur. 15 dk da evi süpürmek gibi rekorlar kırarsın. Hele ki ayaklanınca yerinde duramadan gezerek hergün bir şey yesin o zaman gör. Bazen kızıyorum şarjlıyı kendisi alıp süpürmeye başlıyor, tabi kısa sürede arabaya dönüşüyor ona göre
Kimi zaman süpürgeyi toplamıyorum bile, akşama kesin yine açarım buraya diyorum.
Ya bu süpürge olayı bende takıntı gibi oldu bizim bi tane de kızımız (kedimiz) var gebelikte çok değiştim etrafta bir tüy görmeye katlanamıyorum
Şimdi günde iki defa oturma odası diğer odalar salon hariç bir kez çektiriyoz ama gözüm hep koltukta halıda bişey var mı diye
Emeklemeye başlayınca kafayı sıyırmam inşallah
Canlar ben bi de çok zayıflıyorum 50 kiloya düşmüşüm boyum 164 kilo almak için napmalıyım vücudum saldı resmen kendini
5 dk suruyordur iste annem ne kadr dayanabilirse..cocuga direk tutmuyorum uzak tutuyorum zaten..ben daha cok emzirirken telefon kurcalamama uzuluyorum canim sıkılıyo 1 saat emerken
Ince bakiyoruz zaten de, esime bir sey begendirmek cok zor. internetten siparis vericem diyorum, gormeden alma diyor. Baktigimiz hic bir haliyi begenmiyor. Yengec burcu da zor anacim.
Ya bu süpürge olayı bende takıntı gibi oldu bizim bi tane de kızımız (kedimiz) var gebelikte çok değiştim etrafta bir tüy görmeye katlanamıyorum
Şimdi günde iki defa oturma odası diğer odalar salon hariç bir kez çektiriyoz ama gözüm hep koltukta halıda bişey var mı diye
Emeklemeye başlayınca kafayı sıyırmam inşallah
Canlar ben bi de çok zayıflıyorum 50 kiloya düşmüşüm boyum 164 kilo almak için napmalıyım vücudum saldı resmen kendini
İşin çok zor. Ama şimdiden bağışıklık kazanmıştır kedi tüyüne.
Ciddi anlamda zayıfsın. Bence bir doktora gidip değerlerine baktır ona göre takviye kullanırsın canım. Bende ilk oğlumda çok emdiği için çok zayıflamıştım. 170 boy ile 55kiloya düştüm, ki Doğuma 80kg ile gitmiştim. 1.5 porsiyon yiyordum ama yok. Ve solgun da bir görüntüm olmuştu. Demir ilaçları biraz olsun zayıflamamı kesti.
Bu oğlumda emiyor ama memede yaşamıyor abisi kadar. Şuan kaç kiloyum bilmiyorum ama karın çevresi duruyor henüz
Kızlar bir şey sorcam görüntülü konuşma bebeğimize zarar verir mi? Eşimin ailesi şehir dışında ve her gün oğlumu görmek için görüntülü arıyorlar. Konuşurken Süreyi kısa tutmasını istiyorum eşimin ama bazen bir kaç dakikadan fazla tutuyor ve bu benim canımı sıkıyor
Canim ne durumdasiniz? Benim oğlan da cani yaniyor gibi agliyordu cogu zaman hatta dun acaba sunnetten dolayi mi diye dusundum calpol vermek bile aklimdan gecti. Ama acimiyordur herhalde bir yerleri ya..