Ben biraz okudum yüzüstü yatirinca kafasını kaldiriyosa destekle oturabilir yazmışlar. Hafta bazı doktorlar bebekler oturmaz efsane oturabilir diyo.
Benimki 3 eylül doğumlu. Ben de bi on gün sonra baslarim destekle oturtmaya hem biraz daha oyalanmis olur:))

kızlar bilmiyorum ne kadar dogru
kiz bebekler daha erken oturabilir derler
burada mutlaka bebegin kemik gelişimi çok önemli
ben kucağımda oturtuyorum bi süredir...
5. aya girdiğimizde de destekle oturturum sanırım...
Bizimki de kucakta oturuyor. Esim surekli oturtuyor, ben korkuyorum hemen duzelt diyorum ☺ ama bebis surekli oturmak istiyor.

Aynıyız altta kalan kolu kurtsramoyor senle benim ki aynı gündü doğumlar demi 6 eylül tam öyle kendini yuvarlayamıyor hala ayakları kaldırıp ayıyı kendini ben yardımcı oluyorum elimle destekliyorum dikkatini çekecek bişey koyuyorum sagına veya soluna baka baka dönmeye çalışıyor ama altta kalan kolu kurtaramıyor

Ya bizde aynıyız iki gündür uykuya geçemiyor Bi türlü

Zaten cabuk ömrü tükeniyormus tavsiye etmiyorlar
İyi gene ne güzel acabiliyorsun süpürge ben anca biri gelicek veya gözüme cok batacakta öyle. Kadın gelene kadar pis pis yasıyoruz
Bebiş bir emeklemeye başlasın hergün sende açarsın mecbur. 15 dk da evi süpürmek gibi rekorlar kırarsın. Hele ki ayaklanınca yerinde duramadan gezerek hergün bir şey yesin o zaman gör. Bazen kızıyorum şarjlıyı kendisi alıp süpürmeye başlıyor, tabi kısa sürede arabaya dönüşüyor ona göre
Kimi zaman süpürgeyi toplamıyorum bile, akşama kesin yine açarım buraya diyorum.

Yüzüstü yatmayı sevmesede kafasını kaldırabiliyor çok şükür

Ya bu süpürge olayı bende takıntı gibi oldu bizim bi tane de kızımız (kedimiz) var gebelikte çok değiştim etrafta bir tüy görmeye katlanamıyorum
Şimdi günde iki defa oturma odası diğer odalar salon hariç bir kez çektiriyoz ama gözüm hep koltukta halıda bişey var mı diye
Emeklemeye başlayınca kafayı sıyırmam inşallah

Canlar ben bi de çok zayıflıyorum 50 kiloya düşmüşüm boyum 164 kilo almak için napmalıyım vücudum saldı resmen kendini

Ince bakiyoruz zaten de, esime bir sey begendirmek cok zor. internetten siparis vericem diyorum, gormeden alma diyor. Baktigimiz hic bir haliyi begenmiyor. Yengec burcu da zor anacim.
Bende yengeç burcuyum canım bakarım alırım takır takır evin bütün eşyalarını 1 günde seçtik onun burçla bir alakası yok

İşin çok zor. Ama şimdiden bağışıklık kazanmıştır kedi tüyüne.
Ciddi anlamda zayıfsın. Bence bir doktora gidip değerlerine baktır ona göre takviye kullanırsın canım. Bende ilk oğlumda çok emdiği için çok zayıflamıştım. 170 boy ile 55kiloya düştüm, ki Doğuma 80kg ile gitmiştim. 1.5 porsiyon yiyordum ama yok. Ve solgun da bir görüntüm olmuştu. Demir ilaçları biraz olsun zayıflamamı kesti.
Bu oğlumda emiyor ama memede yaşamıyor abisi kadar. Şuan kaç kiloyum bilmiyorum ama karın çevresi duruyor henüz

Ya zararlı mı bilmiyorum ama benim annemlere çok özlüyor iki günde bir bende 3- 5 dk görüştüyorum telefonda

Canim ne durumdasiniz? Benim oğlan da cani yaniyor gibi agliyordu cogu zaman hatta dun acaba sunnetten dolayi mi diye dusundum calpol vermek bile aklimdan gecti. Ama acimiyordur herhalde bir yerleri ya..
Uyuttu babasi uyudu simdi kaldirdim bakalm uyuyacak mi 8den bu saate kdr uyudu ben de 5 bolum dizi izledim atiye cok iyimis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…