Evet gezdirme konusunda kesinlikle katılıyorum. Aşı huzursuzluğunu bugün arabada gezerek attık üzerimizden. 3 saat disardaydik. Uyudu, uyandı etrafa ha bire gülücükler saçtı. Çocuklarda sıkılıyor bence evde. Hava soğuk olsa bile gün aşırı çıkmaya alıştık biz. Aşı oldu diye 3-4 gün dışarı cikarmamistik. Eve döndük eski rutinine döndü kuzum. Sakinleşti... Cok şükür.Bu çocukları boyuna gezdirmek lazım heralde:)ki yorulup uyusunlar.bugün evdeydik güya babasıyla banyo yaptırdık hanımefendiyi ayagımda sallıyorum kucağımda sallıyorum çarşafta sallıyoruz yok gözler fal taşı gibi bakıp gülüyor dalga geçiyor.2 defa 20şer dak anca uyudu.lcwden tulum almistik kirmizi kadife simdi giysin diye 6-9 ay aldik o da dar geldi bir de onu giydirirken kaos yasandi.Altı değişirken sıkıntı yok ama istiyorki hiç üst baş değişmesin öyle kalsin:))))
Yarın gündüz çalışıyor eşim pzts dışarı çıkacağız:)))lohusayken bile ordan oraya alisti zair cocuk ne bileyim
Aslında o da var..Ben de emzirirken elimde telefon oluyor. İki türlü de radyasyon aldırıyoruz işte..yapmamak lazım5 dk suruyordur iste annem ne kadr dayanabilirse..cocuga direk tutmuyorum uzak tutuyorum zaten..ben daha cok emzirirken telefon kurcalamama uzuluyorumcanim sıkılıyo 1 saat emerken
Evet ya ben de elde telefon durumuna kafayı takıyorum. Ama geçen annem bir şey okumuş, en önemlisi de modemin bebekle aynı odada olmaması gerekiyormuş. Aslında sadece bebeğin değil bizimde... Benim hol de duruyor modem. Muhakkak hepimiz tehdit altındayız ama gerçekten bu duruma bende kafa patlatıyorum. Elimizde sürekli. Zaten bir burada takılıyorum. Pek de vaktimiz olmuyor emzirmeden emzirmeye işte...5 dk suruyordur iste annem ne kadr dayanabilirse..cocuga direk tutmuyorum uzak tutuyorum zaten..ben daha cok emzirirken telefon kurcalamama uzuluyorumcanim sıkılıyo 1 saat emerken
Sürekli kucakta arkası bana dönük şekilde taşırıyor kendini başka türlü durmaz hiçBenimkide kolumda uyuyor öğlenleri bıraksam bes dk uyumaz :)
4.aydan itibaren bazı bebekler destekli oturmaya baslayabilirmiş
Salıncak ve pusettede oturuyorlar aslında ama dimdik değil tabi
Oyun halısı kullanıyormusun peki
9. Eylül doğumlu canım erken biliyorum ama sakinleştirmek için ara ara oturtuyorum ben hoşuna gidiyor hem biseylere tepki vermeye alışıyor 4 ay dolsun sürekli oturturum sanırım bizim gelişimimizde böyle ilerliycekAy bende resme bakmaya çalıştım da buyumedi tam göremedim. Maşallah oturmuş bildiğin. Biz bugün daha eşimle bunu konuştuk ne zaman oturtcaz diye. Dort aydan sonra yazıyo ama bilemedim sen destekli mi oturtuyosun ve kac gunluksunuz
Ayy görmedim sizin yazdığınızı sayfalar cok ilerlemiş oluyor açtığımda da
Canim ne durumdasiniz? Benim oğlan da cani yaniyor gibi agliyordu cogu zaman hatta dun acaba sunnetten dolayi mi diye dusundum calpol vermek bile aklimdan gecti. Ama acimiyordur herhalde bir yerleri ya..Suan resmen doktora getirmeyi planliyorum durmaksizin agladi mama yaptim olmadi uyuttum az bi uyudu aglayarak uyandi gazi var diye gaz damlasi verdim yok yok ..cani yanar gibi agliyoo kadar keyifsiz ve mutsuz ki.atesi yok ama bir yeri mi agriyor acaba
Modemi gece kapatıyorum. Yatak odasına yakın yerde çünkü. Bir de emzirirken bebeğimin kafasının olduğu taraf değil de diğer elimde tutuyorum telefonu. Ama emzirirken telefonu almamak lazım. Bebeği uyutunca bakılabilir telefona.Evet ya ben de elde telefon durumuna kafayı takıyorum. Ama geçen annem bir şey okumuş, en önemlisi de modemin bebekle aynı odada olmaması gerekiyormuş. Aslında sadece bebeğin değil bizimde... Benim hol de duruyor modem. Muhakkak hepimiz tehdit altındayız ama gerçekten bu duruma bende kafa patlatıyorum. Elimizde sürekli. Zaten bir burada takılıyorum. Pek de vaktimiz olmuyor emzirmeden emzirmeye işte...
Belki daha önce açıklamışsınızdır ama siteye girdiğimde sayfa o kadar ilerlemiş oluyor ki çoğu msjı okuyamıyorum. O yüzden sorcam aşı mı oldu ondan mı huzursuz? Yoksa atak haftası olabilir. Bizimki kaç gündür böyle. Ağlayarak uyanıyor, uyanınca meme vermek için sakinleşmesini bekliyorum. Bir de bir kaç seferdir gece resmen kabus görüyor. İç çekerken ben uyandırıyorum. Bunu da sorcam doktora.Suan resmen doktora getirmeyi planliyorum durmaksizin agladi mama yaptim olmadi uyuttum az bi uyudu aglayarak uyandi gazi var diye gaz damlasi verdim yok yok ..cani yanar gibi agliyoo kadar keyifsiz ve mutsuz ki.atesi yok ama bir yeri mi agriyor acaba
Ya ben de dışarı çıkarmak istiyorum ama hava soğuk olduğundan korkuyorum. Eşim sen de sıkıldın alışveriş merkezine gidelim diyor. Kapalı alan, bir sürü insan var. Bu havada grip olan da çoktur diye oraya da gidemiyorum. Havalar iyi olsa çıkardım.Evet gezdirme konusunda kesinlikle katılıyorum. Aşı huzursuzluğunu bugün arabada gezerek attık üzerimizden. 3 saat disardaydik. Uyudu, uyandı etrafa ha bire gülücükler saçtı. Çocuklarda sıkılıyor bence evde. Hava soğuk olsa bile gün aşırı çıkmaya alıştık biz. Aşı oldu diye 3-4 gün dışarı cikarmamistik. Eve döndük eski rutinine döndü kuzum. Sakinleşti... Cok şükür.
Hiç sıkıntıya gelemiyorlar ya:) çekeceğimiz var vallahi bilmiş bebelerden:)))canları sağolsun tabiEvet disarda uyur bebek arabasinda evde kiyamet kopuyo bizimkide ince giyinmek istiyo kadife tulum polar tulum hic hoslanmiyo
Bebek anlamaz dışarıyı fln ne yapacaksınız diyenler var vallahi öyle iyi anliyorlarki arabayı, gezmeyi.Evde hayatta bu pozisyonda durmaz dediğimiz şekilde arabada duruyor.Market bile değişik geliyor.Bizi dışarısı paklar:)Evet gezdirme konusunda kesinlikle katılıyorum. Aşı huzursuzluğunu bugün arabada gezerek attık üzerimizden. 3 saat disardaydik. Uyudu, uyandı etrafa ha bire gülücükler saçtı. Çocuklarda sıkılıyor bence evde. Hava soğuk olsa bile gün aşırı çıkmaya alıştık biz. Aşı oldu diye 3-4 gün dışarı cikarmamistik. Eve döndük eski rutinine döndü kuzum. Sakinleşti... Cok şükür.
Biz eksi 20lerin görüldüğü yerdeyiz avm ye de gittik marketlere gittik carsidaki birkaç dükkana..Doktorlar da diyor ya üşümekten değil terletmekten korkun çocukları diye tabi annesi olarak siz daha iyi bilirsiniz ama gerçekten onların da ihtiyacı var.Ya ben de dışarı çıkarmak istiyorum ama hava soğuk olduğundan korkuyorum. Eşim sen de sıkıldın alışveriş merkezine gidelim diyor. Kapalı alan, bir sürü insan var. Bu havada grip olan da çoktur diye oraya da gidemiyorum. Havalar iyi olsa çıkardım.
Oy geçmiş olsun canım ikinize de şifalar versin RabbimAynen büyüyorlar kuzular elleriyle yüzüme dokunuyo, telefonla birşey yazarken dokunup degistiriyo ama biz çok istahsiz bu ara sizin nasıl 2 haftadır gece sagdigim sütü icmiyo önce 100 CC icerdi 20 CC zor iciyo ne oldu anlamadım. 2 gündür bende atesliyim 40 dereceye çıkıp inuyo bugünde bebek oksuruyo ateşi ara ara 37.2 benden bulaştı eşimde yok 3 gündür 2 cocukla kabus yasiyorum. Valla bugün foto bile cekemedik aylık cekimimizi
Haklısınız ama soğuktan ziyade kalabalık ortamlardan korkuyorum. Mevsim kış, grip salgını var. Kapalı ortam tehlikeli geliyor bana o yüzden. Açık havada bir şekilde giydirip soğuktan korunur sıkıntı değil de e dışarıda da uzun süre gezemezsin avm ye girmen gerekir.Biz eksi 20lerin görüldüğü yerdeyiz avm ye de gittik marketlere gittik carsidaki birkaç dükkana..Doktorlar da diyor ya üşümekten değil terletmekten korkun çocukları diye tabi annesi olarak siz daha iyi bilirsiniz ama gerçekten onların da ihtiyacı var.
Hiç korkma canım dışarı çıkarma konusunda. Eğer avm gezmesi yapacaksanız evet korkmalısın. Ama dışarıda kendi aracınızla uzun süreli (varsa) yada bebek arabasıyla açık havada dolasabilirsin kısa süreli. Sıkı sıkı giydirdigin sürece hasta olmayacak aksine bağışıklık sisteminin güçlenmesine olanak taniyscaksin. Doktorların söylediği bu. Avm şu mevsimde en tehlikeli yerler. Ben büyük marketlere bile tirsarak sokuyorum çocuğu. Korkma mevsime uygun giydirdigin sürece özellikle baş ve kulak bölgesi kapalı olacak, hiçbir şey olmaz Allahım izniyle..Ya ben de dışarı çıkarmak istiyorum ama hava soğuk olduğundan korkuyorum. Eşim sen de sıkıldın alışveriş merkezine gidelim diyor. Kapalı alan, bir sürü insan var. Bu havada grip olan da çoktur diye oraya da gidemiyorum. Havalar iyi olsa çıkardım.
Bizimki çoğu bebeğin aksine arabada çok huysuzlanıyor. Geçen doktor kontrolüne götürürken 20 dk yol 20 saat gibi geldiHiç korkma canım dışarı çıkarma konusunda. Eğer avm gezmesi yapacaksanız evet korkmalısın. Ama dışarıda kendi aracınızla uzun süreli (varsa) yada bebek arabasıyla açık havada dolasabilirsin kısa süreli. Sıkı sıkı giydirdigin sürece hasta olmayacak aksine bağışıklık sisteminin güçlenmesine olanak taniyscaksin. Doktorların söylediği bu. Avm şu mevsimde en tehlikeli yerler. Ben büyük marketlere bile tirsarak sokuyorum çocuğu. Korkma mevsime uygun giydirdigin sürece özellikle baş ve kulak bölgesi kapalı olacak, hiçbir şey olmaz Allahım izniyle..
Ay kucakta uyumaya basladik biz. Nasil alistirmayacagim..yerine koyar koymaz aglamaya basliyor. Eskiden kendi kendine agulayip uyurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?