Evet gezdirme konusunda kesinlikle katılıyorum. Aşı huzursuzluğunu bugün arabada gezerek attık üzerimizden. 3 saat disardaydik. Uyudu, uyandı etrafa ha bire gülücükler saçtı. Çocuklarda sıkılıyor bence evde. Hava soğuk olsa bile gün aşırı çıkmaya alıştık biz. Aşı oldu diye 3-4 gün dışarı cikarmamistik. Eve döndük eski rutinine döndü kuzum. Sakinleşti... Cok şükür.

5 dk suruyordur iste annem ne kadr dayanabilirse..cocuga direk tutmuyorum uzak tutuyorum zaten..ben daha cok emzirirken telefon kurcalamama uzuluyorum canim sıkılıyo 1 saat emerken
Aslında o da var..Ben de emzirirken elimde telefon oluyor. İki türlü de radyasyon aldırıyoruz işte..yapmamak lazım

5 dk suruyordur iste annem ne kadr dayanabilirse..cocuga direk tutmuyorum uzak tutuyorum zaten..ben daha cok emzirirken telefon kurcalamama uzuluyorum canim sıkılıyo 1 saat emerken
Evet ya ben de elde telefon durumuna kafayı takıyorum. Ama geçen annem bir şey okumuş, en önemlisi de modemin bebekle aynı odada olmaması gerekiyormuş. Aslında sadece bebeğin değil bizimde... Benim hol de duruyor modem. Muhakkak hepimiz tehdit altındayız ama gerçekten bu duruma bende kafa patlatıyorum. Elimizde sürekli. Zaten bir burada takılıyorum. Pek de vaktimiz olmuyor emzirmeden emzirmeye işte...

[/QUOTEhi Sürekli kucakta arkası bana dönük şekilde taşırıyor kendini başka türlü durmaz hiç bigun tutuş denemelerimde oturtunca hoşuna gittiğini farkettim tepki fln verdi bana dikkatini çekebildim şükür dedim pek sık oturtmasamda arkasını sağlama alınca desteksiz oturabiliyor 2 hafta sonra 4 .Ayı dolucak ozaman rahat bir şekilde oturabilirim heralde bende oturmuş olurum bu şekilde sirt üstü asla yatmadığı için almadım oyun halısı hep boş yatırım oldu bütün aldıklarım şimdiye kadar evdeki kalabalıkta çabası

9. Eylül doğumlu canım erken biliyorum ama sakinleştirmek için ara ara oturtuyorum ben hoşuna gidiyor hem biseylere tepki vermeye alışıyor 4 ay dolsun sürekli oturturum sanırım bizim gelişimimizde böyle ilerliycek

Canim ne durumdasiniz? Benim oğlan da cani yaniyor gibi agliyordu cogu zaman hatta dun acaba sunnetten dolayi mi diye dusundum calpol vermek bile aklimdan gecti. Ama acimiyordur herhalde bir yerleri ya..

Modemi gece kapatıyorum. Yatak odasına yakın yerde çünkü. Bir de emzirirken bebeğimin kafasının olduğu taraf değil de diğer elimde tutuyorum telefonu. Ama emzirirken telefonu almamak lazım. Bebeği uyutunca bakılabilir telefona.

Belki daha önce açıklamışsınızdır ama siteye girdiğimde sayfa o kadar ilerlemiş oluyor ki çoğu msjı okuyamıyorum. O yüzden sorcam aşı mı oldu ondan mı huzursuz? Yoksa atak haftası olabilir. Bizimki kaç gündür böyle. Ağlayarak uyanıyor, uyanınca meme vermek için sakinleşmesini bekliyorum. Bir de bir kaç seferdir gece resmen kabus görüyor. İç çekerken ben uyandırıyorum. Bunu da sorcam doktora.

Ya ben de dışarı çıkarmak istiyorum ama hava soğuk olduğundan korkuyorum. Eşim sen de sıkıldın alışveriş merkezine gidelim diyor. Kapalı alan, bir sürü insan var. Bu havada grip olan da çoktur diye oraya da gidemiyorum. Havalar iyi olsa çıkardım.

Bebek anlamaz dışarıyı fln ne yapacaksınız diyenler var vallahi öyle iyi anliyorlarki arabayı, gezmeyi.Evde hayatta bu pozisyonda durmaz dediğimiz şekilde arabada duruyor.Market bile değişik geliyor.Bizi dışarısı paklar:)

Biz eksi 20lerin görüldüğü yerdeyiz avm ye de gittik marketlere gittik carsidaki birkaç dükkana..Doktorlar da diyor ya üşümekten değil terletmekten korkun çocukları diye tabi annesi olarak siz daha iyi bilirsiniz ama gerçekten onların da ihtiyacı var.

Oy geçmiş olsun canım ikinize de şifalar versin Rabbim
Valla gece çok sık uyanıyor bu ara
Emerken de ilk süt azalınca başlıyor bırakmaya ve ağlamaya memeyi alıyor bırakıyor zor sakinleştiriyorum zaten uçları yara canım gidiyor hele sağ göğüste
İnşallah doyuyordur ama kilo alımı pek az gibi bana göre

Haklısınız ama soğuktan ziyade kalabalık ortamlardan korkuyorum. Mevsim kış, grip salgını var. Kapalı ortam tehlikeli geliyor bana o yüzden. Açık havada bir şekilde giydirip soğuktan korunur sıkıntı değil de e dışarıda da uzun süre gezemezsin avm ye girmen gerekir.

Hiç korkma canım dışarı çıkarma konusunda. Eğer avm gezmesi yapacaksanız evet korkmalısın. Ama dışarıda kendi aracınızla uzun süreli (varsa) yada bebek arabasıyla açık havada dolasabilirsin kısa süreli. Sıkı sıkı giydirdigin sürece hasta olmayacak aksine bağışıklık sisteminin güçlenmesine olanak taniyscaksin. Doktorların söylediği bu. Avm şu mevsimde en tehlikeli yerler. Ben büyük marketlere bile tirsarak sokuyorum çocuğu. Korkma mevsime uygun giydirdigin sürece özellikle baş ve kulak bölgesi kapalı olacak, hiçbir şey olmaz Allahım izniyle..

Bizimki çoğu bebeğin aksine arabada çok huysuzlanıyor. Geçen doktor kontrolüne götürürken 20 dk yol 20 saat gibi geldi Arabayı da sever inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…