Asi 2sinde ve cok korkuyorum..uyuyana kadar canimiza okuyor uyudu mu daa uyandirmasam uyanmiyor ortasi yok bu cocugun insallah duzelir ya ataga bagliyorm bende

Bizimkine de dün avm gezmesi iyi gelmişti, bugün ev gezmesi yaptık işe yaramadı, uyumuyor

Asi 2sinde ve cok korkuyorum..uyuyana kadar canimiza okuyor uyudu mu daa uyandirmasam uyanmiyor ortasi yok bu cocugun insallah duzelir ya ataga bagliyorm bende
Bizim de asimiz 2 ocak. Ben de korkuyorum. Artik daha bilincliler bir de, cok aglamazlar, kolayca atlatirlar insallah

Aman hiç dert etme foto çekimini, ben hiç birini gününde çekemedim. Bugün evde değildik mesela yarın akşam geçicem eve, pazartesi de aşı var anca salı ya da çarşamba çekerim. Çok geçmiş olsun dikkat et kedine

Bizimki de kucakta oturuyor. Esim surekli oturtuyor, ben korkuyorum hemen duzelt diyorum ☺ ama bebis surekli oturmak istiyor.
senin bebek de sanirim iriydi ben oturmanin zamani yok diyen doktorlara katilıyorum standart bir zaman yok iletişim halindeysen bebeginle o sana aslında sinyal veriyor neyin ne zaman olması gerektiğini bence

Pazartesi sağlık ocağında var kontrol, cuma filan da doktora gideriz çok korkuyorum, inşallah güzel kilo almıştır, hedefimiz 600 gramdı bu ay
Insallah canim bizimki hic buyumedi gibi geliyor bana bu ay. Boyu falan ayni gibi sanki, kuculen pantolonu yok.

senin bebek de sanirim iriydi ben oturmanin zamani yok diyen doktorlara katilıyorum standart bir zaman yok iletişim halindeysen bebeginle o sana aslında sinyal veriyor neyin ne zaman olması gerektiğini bence
Yok iri degil aslinda. Kucuk dogdu biraz, ilk iki ay iyi kilo aldi ama normali yakaladi ancak. 3. Ay kontrolunde 6400'du, ama goze iri gelmiyor minnos. Bizimki coktandir kendi kendini oturtuyor. Kalkmaya calisiyordu onceleri, simdi bildigin oturmaya calisiyor

Uyku tulumu yerine hırkayla yatırsam?
ben soguk bir yere gittigimizde yelekle yatiririm ya da suveter banakalirsa pamuklu bir iple örülmüş bir süveter uyku tulumundan daha güvenli
ben hiç uyku tulumu kullanmadım elyaf v.s. naylon kullanmak korkutuyor beni henüz yün sevdamizdan kopmuş değiliz son bir kac yıldır istanbul gayet ilik kıslar geçiriyor
bebek olunca dogalgaz faturalari destansi gelmezse bu kısta yorgansız geçer

aynı bebeklerimiz 3. ay 6.5
demekki oturuyolar
H honey bunch canim sana da bi kocakarı lafi diyim
d vitamni çok alan bebekler afacan ve huzursuz olur der bizim mahallenin ataları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…